Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
želva
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 21:20
- Nahlásit

tak a jdu venčit svoje dětátka apak kuknu na vyvolení a par ráno na šebrleho
dobrou noc všem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 21:21
- Nahlásit

Biluška
No jo, tak já skáknu k myslivcům ať mi je picnou
No jo,ale sundejte jim předtim ten červenej šáteček bo voni je jinak nestřelej,páč Kotkový psíí se střílet nesměj
Fšicííí ,du taky,brou, snad se mi nebude zdát zas taková kravina jak dneska.To asi ty houbičky

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 21:23
- Nahlásit

davidkova renata
Pani a co béte dělat s tolika hnátama??Dyk se to vaří asi 100 hodin
Zase sem něco prošvihla,páč já to čoklům nevařím.Jen gdyž chci dělat domácí sulc,ale to je málogdy.
želva
já když chci jednou za čas sex,jako s přítelem,tak mu to musím oznámit aspon tak 3 dny dopředu a dnes jsem mu to oznámila přes icq

A gdyž je to s nepřítelem?????????

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 21:26
- Nahlásit

davidkova renata
Biluška
želva
Tak sladké sny paní....
Du nachystat tomu svýmu gáblík a du taky čuchat damašek.
Brou noč fšem.........

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 08:43
- Nahlásit

Brýýýýýý rááááánko fšem...........

To máme dneska krásně pod mráčkem,že paní Davídková?

Biluška
Tak to ty vaše vlaštovky asi nestihnou,u nás už se šikujou k odletu.

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 08:45
- Nahlásit

želva

Tak co Šebrle,jak dopadl?

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 08:50
- Nahlásit

Dobré ráno vespolek
dneska budu opět za malíře-natěrače, hodíme si s psicema červený melír

jablunka
Tak to ty vaše vlaštovky asi nestihnou,u nás už se šikujou k odletu.
Mám dojem, že stihnou, už lítají venku....no uvidíme. Přinejhorším holt vyhrabu starou papouščí klec a budeme mít přes zimu vlaštovky. Akorát nevím kde jim budu lovit muchy Žerou sušený?

želva
já umírám,tohle nemá chybu,vlastní zkušenost?
jj, vlastní zkušenost

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 09:57
- Nahlásit

Biluška
Mám dojem, že stihnou, už lítají venku....no uvidíme. Přinejhorším holt vyhrabu starou papouščí klec a budeme mít přes zimu vlaštovky. Akorát nevím kde jim budu lovit muchy Žerou sušený?
Bylo by to hezký,gdyby to stihly.A gdyby něco,máte přece chlív,Tam bejvaj muchy celoročně,jen jim tam musíte pořídit toho vemblouda,aby byl hnůj.

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 10:52
- Nahlásit

Dobré ráno mládeži, opět po elektrošocích, dnes mě to trochu popálilo, už sem asi na tý elektrice závislá a musím zvyšovat dáfky, aby to mělo ten správnej účinek.

Koukám že vždy ráno je to tu samá novinka - sem nevěděla, že naše máti má takový pěkný montérky do práce

želva
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 13:12
- Nahlásit

ahoj všem
jablunka
Tak co Šebrle,jak dopadl?
no zatím je na 3 nebo 4 místě

Biluška
tak strašilky dostali volnost a už nemají terárko
a musím se opravit,NEUMŘEL BENDA ALE MELODY,PÁČ UMŘELA SAMIČKA
tímto se bendovi omlouvám

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 13:15
- Nahlásit

želva
a musím se opravit,NEUMŘEL BENDA ALE MELODY,PÁČ UMŘELA SAMIČKA
tímto se bendovi omlouvám

Ty voe, jak si představuješ dělat nám v tom takový bordel? Okamžitě chcípni Bendu2, nebo uvidíš. Dyť už je dávno pohřbenej. Ty jsi horší jak Český statistický úřad

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 13:18
- Nahlásit

Biluška
No já nevim, ale teď by se měla udělat tryzna za Melody snad néééé????

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 13:30
- Nahlásit

isdpch
kam jdeme chlastat ?
Nemůžeš bejt aspoň chvíli smutnej?!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 13:32
- Nahlásit

Gerda
isdpch
Někam u nás. Pořád chlastáte v Praze a my to tam máme děsně daleko
Navrhuji hospodu v Dívčím Hradě, je tam příjemná obsluha a vynikající pivo. A můžou tam psi v neomezeném množství

MImochodem, kde je Neessi, potřebuju, aby mi napsala neschopenku, poněvadž mi vlítl do oka odstraňovač starých nátěrů a dělá mi to tam bligule . Když budu oficiálně zraněná tak to bude muset donatírat Mášenek a já se půjdu válet k telefizi

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 13:36
- Nahlásit

Biluška
Navrhuji hospodu v Dívčím Hradě
beru, Dívčí Hrady jsou v Prokopáku u nás, takže proč ne )))
jak si můžeš do oka nalejt odstraňovač nátěrů, to nechápu, leda by sis ho spletla s odličovačem, ale na tom je zas napsáno make-up remover...i když, nátěr jako nátěr ))) Zkus nepoužívat tolik mejkapu

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 13:48
- Nahlásit

Gerda
Jsem si ho tam nelila . Normoš jsem ho nalila na futra, pak jsem podle návodu ty futra škrábala a jeden ten fujtajblík odlítnul a přistál mi přímo v oku. HUmus hnusnej oranžovej

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 13:49
- Nahlásit

Biluška
No a neměla bys jít na oční? já mám pocit, že Můůdr je odborník spíš na spodní polovinu těla

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 14:45
- Nahlásit

Gerda
Ty jsi vtipná paní. Nejbližší oční je v Krnově, to je půl hodina autem. A bůhví,jestli tam mají otevřeno, pokud ne tak pohotovost je až v Opavě, to je hodinu autem. A jelikož auto má Tomáš v práci a k němu je to hodina pěší chůze tak se na to můžu kvajznout. Ať se to zahojí jak umí. Ale Můdr Neessi by mi mohla doporučit nic nedělat, jako posledně s těma stromkama
A když je to na doporučení Můdr tak se to musí poslechnout, se schválně zeptej Isdpcha

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 15:40
- Nahlásit

Biluška
To ja fakt, autem nejezdi, máš moc vysokou pravděpodobnost blinkrové kalamity )))
Jinak mi přijde oční jako docela dobrej nápad, ale gdyž to řekne Můůůdr, tak co by ne - prostě si dej horkej čaj, aspirin a na stromky se vyprdni .-)))

maixnerova
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 17:31
- Nahlásit

Biluška
Nejbližší oční je v Krnově, to je půl hodina autem...

Teda skoro si myslím, že by tě tam měl někdo odvézt. Před časem jsem se pocákala takovým růžovým sajrajtem na ruce a dost blbě a dlouho se to hojilo.....

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 17:38
- Nahlásit

Biluška
Pani ,neblbněte,třá pak budete jak kyklop a víte jak blbě by se vám s tím závodilo?!Prostorový vidění f prdeli,pak jednou vlezete do tunelu místo psa a už netrefíte ven!Já bych to nepokoušela a fofrem k vočařovi.

Neessi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 19:59
- Nahlásit

jablunka

máte naprostou pravdu,pani.

Ale vážněoleptání rohovky je dost závažný stav-takže pokud to biluška hned nezneutralizovala výplachem oka nejlépe Ophtalem,nebo Visinem tak tam může být už slušná eroze rohovky.
Smůla je,že oční pohotovost funguje jen tam,kde je oční lůžkové oddělení.Stejně by to chtělo tam zajet,alespoň zkontrolovat,jak to vypadá a jestli se v rohovce neusadilo cizí těleso.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 20:14
- Nahlásit

Čus lidi no to byl zas den!!!.mám takovej nejasnej dojem,že jsem ve škole zaslechla,že nevolnictví už tudle před pár lety zrušila tuším Maruš Tereza,bohužel tato informace zatím k nám do práce patrně nedorazila.
Biluška esi eště vidíte na monitor,mám bezva čokla do líííínijí.Vod nás z baráku.Chtělo by to nějakou malou čubu bo je to jorkšír na kšírách.Pani,super povaha.Maj ho bez PP od 5 týdne a pokud nebyl kompletně vočkovanej,nevylezli s nim vůbec z bytu.Panička je krapet chysterka(rozuměj totální magor na nervy ) a páník vo něco horší.Mě maj ale rádi,bo mě má totiž rád každej bo sem rostomilá a společenská a zlatíčko.Tagže čokl vylez z baráku cécéá f pěti měsících ,páč byla eště navíc zima.Čili čokl byl v hajzlu už tak a navíc to umocnili tím,že ho pochopitelně vůůůůbec nepouštěli ke psům bo je malej a fšicíí psi zlí! .Maj ho na těch kšírách a dycky dyš viděj čokla,tak ho prostě jen vyzvednou ze země za ty kšíry jak igelitku.Pes řve a řve a furt.Taky tu bydlí dobromyslný baset,asi 2 roky.Paní jorkšírová čokla před basetem 2 roky zvedala do výše a najednou se v podivuhodném pohnutí mysli rozhodla,že baset vlastně není zlý a Filípka s ním seznámí nejen ve vzduchu,ale i na pevné zemi.Pojala to po svém...psa,kterej už hysterií ani nedejchal bo šel do komatu rvala za sebou na kšírách netečnému basetovi před čumák se slovy...Filípku,koukej,kamarád.Dyš to kupodivu nezabralo,vzala čokla do náruče a rvala ho basetovi pod nos se stejným komentářem.Baset posléze znechuceně odešel bo nehodlal vohluchnout.Filípek ještě hodnou chvíli předváděl Tanec svatýho Víta a proto vám píšu bo ten eště v lííínijích nemáme

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 20:22
- Nahlásit

davidkova renata
Ty voe, paní, to je bomba. Toho berem a tu paní berem taky, bude nám dělat výcvikářku. Páč se přece o všechny ty čokly nemůžem starat samy, to bysme neměli čas sedět u cz-psa

Neessi
jablunka
Dík za rady, sem to vypláchla vodou ze studně a musí to stačit . Na oční je daleko a ještě k tomu by mi Isdpch záviděl a nechtěl by se mnou kamarádit

All
Lilátko dneska udělalo strašlivý pokrok, heč heč heč. Lilátko zvládlo "lehni" . No já se snad samou radostí půjdu opít

overgod
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 20:23
- Nahlásit

bože co vy jste tu to za zběř

želva
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 20:27
- Nahlásit

davidkova renata
no ty v...e to je hustý něco podebného máme tady v okolí taky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 20:29
- Nahlásit

Biluška
tu paní berem taky, bude nám dělat výcvikářku

No pani,vy ste gényjus!!!Až přijedou z apaluchy,okamžitě jí to nabídnu,snad bude souhlasit....Sice nevim,esi má zkušenosti s drajvovejma malinama,vostružinama a potažmo eště borůfkama,ale zas taková věda to bejt nemůže né??!!
ještě k tomu by mi Isdpch záviděl a nechtěl by se mnou kamarádit
No von je krapet ukojenej,teda stran hypochondrie,páč zas byl s tim černým hovadem na kontrole .Stálo ho to celkem 900Kč..Má mu ten strup prej strhávat´a voplachovat bo co,tak snad má aspon vo víkendu nějakej program
Lilátko zvládlo "lehni
Vono zasejc upadlo??
overgod
bože co vy jste tu to za zběř

želva
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 20:36
- Nahlásit

jsem přišla na to,že nemáme koupenou tu krabičku na digitální vysílání,takže asi neuvidím tv

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 20:38
- Nahlásit

želva
jsem přišla na to,že nemáme koupenou tu krabičku na digitální vysílání,takže asi neuvidím tv

Vo co go???Mě telka de.A proč bys jí neviděla?,máš přes ní hadr bo co?

želva
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 20:42 - Změnil/a: želva
- Nahlásit

davidkova renata
no heledte paní na Tv nova,bylo že vod půnoci ,což je 24,00 nebo 00,00,říkali že vám bude zrnět tv Nova a jak lidi nakupujou takovou krabičku ( stbox) takže jako liodi nakupujou jak praštěný,no a mi s jendou přišli na to,že jí nemáme koupenou,tak nevím jestli uvidím tv
chápejte a já neuvidím zítra šrečka

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání