Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Tinta76
# Zasláno: 29 Srp 2007 09:28
- Nahlásit

Biluška
Ne ne, po těch letech se to projeví i na přírodním blondu , není to teda sytě zelená jako u chemického, ale docela slušně zelený odstín to chytne

tady se ale čék dozví informací

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 09:28
- Nahlásit

Du venčit a pak dřít,zatim přátelé..A né že tu nějak rozvrátíte todle solidní vlákno na úrovni!

karel berger
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 09:31
- Nahlásit

želva
prodám do dobrejch rukou
kolik za něj chceš ......??
hele a což takhle ho dat pabu Desenskýmu, že by jako otevřel novou živnost "Ekoloigická likvidace nebezpečných odpadů" ...Dastyho trochu rozmnožit..jako že by měl mladý....no a myslím, že peněz by bylo za chvíli nejmíň na celý Beskydy...jakožto pozemek pro azyl....

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 09:32
- Nahlásit

davidkova renata
Hele a co teda jít k Bilušce na zahradu jako hlídací pes?
hele pokuď nespadá do povinností hlídacího psa sběr zemědělskejch plodin- na práci sem alergická a na tuhle vobzvlášť, tak to beru
Du venčit a pak dřít
panebože, snad ve středu nepracuješ??!! v půlce tejdne se přece pracovat nemá, je to takovej ten kritickej den, nebo jak se tomu nadává...

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 09:32
- Nahlásit

Biluška
" pojď Kryštůfku, pojď si hrát s pumičkou"
Paní,uplně ste mi připoměla medvídka Pú.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 09:34
- Nahlásit

karel berger
Ze sekačky nemám strach, můj iracionální strach spočívá v autech (no, tady není až tak iracionální) , ve velkých psech napadnuvších moje šeltie a v lidech, kteří otrávené žrádlo nahážou přes plot. Roky se snažím pumu i šeltie naučit odmítání potravy a roky marně, takže jsem to vzdala a už se jenom bojím
Jo a poslední dobou se bojím taky much, protože jsou jich tady mraky a Lilátko je "loví" . Loví je tím způsobem, že se rozběhne za muchou, chňapne, mucha v pohodě odletí a Lilátko to hubou v plném rozběhu napere do zdi. Nevím jestli je ten pes tak blbej, nebo jestli to dělá schválně, aby si zase mohla udělat výlet do Ostravy na veterinu. Pro jistotu už jsem si nachystala číslo na Rašku a muchy vraždím biolitem

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 09:37
- Nahlásit

eva od jondy
hele pokuď nespadá do povinností hlídacího psa sběr zemědělskejch plodin- na práci sem alergická a na tuhle vobzvlášť, tak to beru
Spadá, snažila jsem se je naučit podávat spadané švestky a dávat je do košíku. Princip pochopila pouze puma, tři švestky sežrala, čtyři rozkousala a následně vyplivnula do košíku a pak šla od toho, jelikož ji to neba.

želva
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 09:43
- Nahlásit

karel berger
to byl vtip,neber to hned vážně

wami
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 09:47
- Nahlásit

davidkova renata
V Troji maji 7mesicni stene... Tam by pan z Plzne nedojel?

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 10:10
- Nahlásit

Biluška
hele koukám, že puma má podobnej styl jak já ...
ale je to holka chytrá, to jonda se předvedl, když kámošky feňule votrhávaly višně přímo ze stromu-do košíku je ale pak nedávaly.. furt nechápal, co tím jako sledujou, takže se taky zkusil věšet na větve, jen tak ze solidarity, zas tak ho to nebralo.. a holky ťapkaly za nim a sbíraly to, co von setřásl.. prostě sameček, no

karel berger
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 10:32
- Nahlásit

želva
to byl vtip,neber to hned vážně
tož to ne já ho kupuju ať céééš nebo necéééš...fakt

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 10:33
- Nahlásit

Dzedzy
A to si jako představuješ, že hodíš pětikorunu do automatu a vypadne ti pes podle tvých představ, které do toho automatu zadáš nebo jak?
Kdepak, já jsem teda jako původně chtěla kamerový systém napojený na satelit a myslela jsem, že byste se mi na něho mohli složit. Ale pak jsem si to rozmyslela a rozhodla jsem se pro hlídacího psa. A jelikož víc hlav víc ví tak jsem se poptala kamarádek jakého psa by v takovém případě volily ony.

All
Na 99% vede ten lakenois, ten rozježený ksichtík mě prostě dostal. Kontaktovala jsem klub a zjistila jsem, že v dohledu jsou jedny štěňata, ale ze spojení malinois x lakenois a to ještě kdoví jestli. Tak si asi obstarám import, ale řešit to začnu až tak v zimě,nebo na jaře. Do té doby holt musí barák ohlídat pumice a šarpátko. Ono asi bude stejně šarpátko nejlepší, schválně se zkuste vžít do situace případného zloděje. Vlezete do baráku, potichu se tmou plížíte, najednou něco zachrochtá a stojíte tváří v tvář Lilátku. No já bych si asi cvrnkla do textilu

karel berger
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 10:34
- Nahlásit

Biluška
my poslední dobou máme na muchy zápasovou reakci ....vidíme mouchu tak kňučíme jakože už musíme jít bojovat )))

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 10:38
- Nahlásit

karel berger
U Mazlíka bych to i pochopila, ale proč kňučíš ty? V tom případě se Liptáni vyhýbej velkým obloukem, protože tady je fakt much jak šílených ( z jedné strany sousedi mají krávu, z druhé stádo ovcí a za barákem je kravín), tady by ses ukňučel

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 11:10
- Nahlásit

Wami jo,díky,já ho včera taky objevila,poslala jsem info kámošce at zjistí,jestli by ho chtěl.On totiž říkal malý štěně,takže nevim..ale dík za zájem
karel berger
Dastyho néééééé,toho nekupujte!Esi se bojíte pumičky,tak todle by Vám rozhodně neprospělo!!Je velkej jak kráva a černej jak noc!Černý psi sou zlí,to nevíte??!!Navíc je takovej jako akční,do všeho de po hlavě,vobčas když si bere z ruky piškot tak zapomene,že tam máte ruku a tak...ale jinak je to zlatíčko,krmit se dá vyjetým volejem jak radí odborník a počítáme s ním do lííínijí bo má DKK jak prase
Zas du...

želva
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 11:16
- Nahlásit

jo jo,to má davidkova renatapravdu,miluje olej stoletej a DKK má 4/2,takže za 4 000 vám ho pujčím na krytí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 11:17
- Nahlásit

želva
za 4 000 vám ho pujčím na krytí
To je málo!!!!!At cvaká dyš chce kvalitu!!!

želva
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 11:22 - Změnil/a: želva
- Nahlásit

Biluška
tohodle si pořid
http://www.super.cz/vtipky/8488-chudak-pejsek.html
davidkova renata
no já že bych dostala od vašich fen 4000 za jedno připuštění

TO VŠICÍÍÍ
kdo máte kočky:
jsem byla v pet centru a tam se ptal zákazník že už existují '' elektrické dečky pro kočky aby nechodili se tam vyvalovat'' jestli to prej nemaj
to bylo do těch vašil liniíí

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 11:28
- Nahlásit

Biluška
Na 99% vede ten lakenois,

Nechápu, proč prostě nemůžeš mít briarda!

Jinak samozřejmě dobré ráno všem mládežníkům - opět po elektrošocích, má to na mě velmi dobrý vliv.

aren
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 11:34 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

želva
Jaký elektrický dečky? Jako vyhřívaný? (Bojím se, že vyhřívaný ne )

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 11:34
- Nahlásit

želva
Ty voe, takhle přestříkat Lilátko a zloděj se poeá strachy

Gerda
Nechápu, proč prostě nemůžeš mít briarda!
Když mě se zas tak moc nelíbí . Nádhernej byl kupírovanej,když měl místo uší palmičky jako pumička. Ale jinak nic moc
Druhý v pořadí za lakeňákem je erdel, nebo pyrenejský horský. Vzhledově by se mi moc líbil jihoruský ovčák, ale do bílého pastevce už nejdu . Nebo ten moskevák, tam jsem se ještě nestačila poptat po povaze. Zase už ale docela moooooc velkej a já bych nerada, aby omylem zašlápl šeltice, protože je dole neuvidí

mac1
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 11:36
- Nahlásit

eva od jondy
protože naši byli rádi za každou korunu, tak nachali tu šílenou stařenu na mě šít....dík, dík,dík za krásné ráno. tečou mi slzy smíchy, vzpomněla jsem si na své dětství ....tenkrát přišly do módy džíny z manšestru , i zatoužilo po nich mé srdce , nuže babička zakoupila tajně manšester - ovšem takový ten dědkovský, tlustý , široký, neurčité ( tak trošku posr...) barvy a vyrobila potahy na křesla . A když jsem měla svátek održela jsem z téhož materiálu kalhoty - krom dědkovského materiálu měly i dědkovský střih - když jsem si v nich sedla do křesla byla jsem ztracená, dokonalé mimikry ..až na to, že si klidně někdo pak mohl sednout na mě, neb mě přehlédl ....teď se tomu chechtám , ale tenkrát mi to nějak moc humorné nepřišlo

želva
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 11:40
- Nahlásit

aren
né,jako jsou elektrické obojky,tak tohle je něco podobného a když tam kočka vleze packou tak může dostat ránu až číslo 5

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 11:45
- Nahlásit

Biluška
No já nevim, ale když si ho ostříháš na knírače, tak je přece moc pěknej, ne? Jinak mi to letmo připomnělo historku, když si máma vybírala plemeno psa podle obrázku v časopisu, a říkala, že ten komondůrek je moc krásnej, že ten by se jí líbil - myslela, že je velkej jako bišon, kterej je druhej v záloze. Tak nechceš teda komondůrka? )))

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 11:54
- Nahlásit

mac1

úúplně ty šik kalhoty vidim ... no moje babička neni asi jedinej expert, ale když ušila celý rodině- včetně bratra a otce šusťáky, myslela sem, že se půjdu zahrabat .. mám pocit, že naši je maj ve skříni dodnes
želva
tak tohle sem teda ještě neviděla, nějak nejdu s dobou
el. plošinky pro psy už se tu probíraly, ale toto??!!

želva
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 11:58
- Nahlásit

nějak nejdu s dobou
eva od jondy
to já taky ne,ale prej to už existuje,ach jo

aren
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 11:58
- Nahlásit

želva
když tam kočka vleze packou
No... možná bych to na kuchyňský a psací stůl i dala, bo tam stejně dostanou šlehu packou mojí. Ale zatím mi ta vlastnoruční šleha přijde levněji. A ony se to posléze naučí a nejdou tam.
Bych to neviděla tak tragicky, protože kočka může jít jinam, nemá to přidělané na krku.

aren
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 11:59
- Nahlásit

eva od jondy
el. plošinky pro psy
No to jsou věci, to jsou věci... Taky nejdu s dobou.

Tinta76
# Zasláno: 29 Srp 2007 12:02
- Nahlásit

aren
Bych to neviděla tak tragicky, protože kočka může jít jinam, nemá to přidělané na krku.

Hehe a kočka půjde jinam a ten blbec, co si to koupil dostane šlehu místo ní

aren
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 12:08
- Nahlásit

Tinta76
ten blbec, co si to koupil dostane šlehu místo ní
Tak to by bylo nejspravedlivější

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání