| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 21:00
- Nahlásit
želva
já neuvidím zítra šrečka
Dyk dete do háku,ste řikala?!
No to já vůbec nevim!! A jako už ted??Hele,želva není směroplatná ,vítě někdo vo co jako de?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 21:05
- Nahlásit
davidkova renata
Vono zasejc upadlo??
JJ, ale padá na povel Každý normální pes si lehne, ona sebou prostě flákne
Taky má prokouslou hubu, protože pumě už ruply nervy. Lilátko se jí stále chodí "vozit na ocásku" . Já jsem ji varovala, že to puma jednou nerozchodí. No a dneska to nerozchodila a srolovala Lilátko. Ale takovým fofrem, že by to telefize vůbec nestihla natočit. Lilátko už si dává bacha a pumí ocásek nechává napokoji
želva
Copak bydlíš v Domažlicích? Stejně by mě zajímalo o co té blbé Nově zase jde. No, mě chybět nebude, já kvůli tomu žádný satelit kupovat nebudu, bo by mi nezbylo na toho lakeňáka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 21:12
- Nahlásit
Biluška
ona sebou prostě flákne
No Nyný sebou ale taky dycky flákne ,ale děsně a navíc dyš to nečekám,tagže se dycky leknu,páč už třeba usínám a vona FLÁK HO a eště si vzdychne. Nebo mě točí dyš usínám,vona leží u postele a ZNIČEHO NIC zaklepe hlavou!Ty voe,to je rachot s těma ušima! Bysem jí zabila!!
Copak bydlíš v Domažlicích
Aha,tagže mám bejt f klidu jo? No proto sem se ptala někoho směroplatnýho
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 21:34
- Nahlásit
Fšicííí brou
Du čučet na vobecnou školu,brzo hrábne soušce učitelce a vodkráčí do polí .A gdo chce vidět idiota,at se dostaví do ředitelny (nebo k nám do práce )
|
želva
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 21:58
- Nahlásit
davidkova renata
paní do háku jdu,ale zas změna od 2 do 20,00,takže šreček bude
Biluška
dík za informaci,zas jsem plašila
davidkova renata
Du čučet na vobecnou školu,brzo hrábne soušce učitelce a vodkráčí do polí.A gdo chce vidět idiota,at se dostaví do ředitelny
pro mě je nejlepší hláška '' tatínek si vzal dnes kolo,kde jsou moje blatníky ''
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 22:12
- Nahlásit
želva
no heledte paní na Tv nova,bylo že vod půnoci ,což je 24,00 nebo 00,00,říkali že vám bude zrnět tv Nova a jak lidi nakupujou takovou krabičku ( stbox) takže jako liodi nakupujou jak praštěný,no a mi s jendou přišli na to,že jí nemáme koupenou,tak nevím jestli uvidím tv
Tomu říkám bezvadné šíření poplašné zprávy.
Fšem...
Můj otec má fenu staforda.Jemně nevychovaná,ale ne zlá,je to mazlik.Má ji 7 let.Až dneska,gdyž sem jela pro své nejstarší robě,sem přišla na to,že čuba má vlastní postel a pokud teplota venku klesne pod 20°C,musí!!! spát pod dekou. Pokud se v noci odkope,vzbudí mého tatíka a ten ji,chudinku,přikreje.
Jinak sem přišla na to,že by byla výborná do těch vašich línijí.Od malinka má nemocnou štítnou žlázu,neskutečnou alergii na fšecko,takže je samej bolák a hlavně,je vykastrovaná,takže by měla klidný štěnata.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 22:34
- Nahlásit
jablunka
no to určo budou chtít
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 22:36
- Nahlásit
želva
Viď,tomu se totiž nedá odolat.
Du do damašku,tak brou noč fšem.....
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 22:51
- Nahlásit
jablunka
Du do damašku,tak brou noč fšem.....
já do krepu (se nemuší mandlovat),ale taky dobrou,sladkou noc-spát se bé dobře,páč krásně šumí déšť-psáno jazykem bodré ženy z lidu(nebo jak to definovala ta maixnerová)
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 23:20
- Nahlásit
aren
Mě maj ale rádi,bo mě má totiž rád každej bo sem rostomilá a společenská a zlatíčko
To máme ségru, viď! Určo nám ji fšichni závidí.
dobrou fšici, vždycky se sem dostanu po ssezóně.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 08:03
- Nahlásit
jablunka
Čubu berem, poněvadž vykastrovaných máme málo. Zatím máme skoro všechny drajvový, estli to porodí naráz tak se zcvoknem . Je nutné, mít alespoň nějaké klidné štěńata.
davidkova renata
Takhle blbě si lehá i Akéla. Vzhledem k tomu, že máme staré dřevěné podlahy tak je to vždycky rachot jako když padá barák Lilátko si doma leha slušně, do křesílka a pomalinku. Ale na povel sebou prostě třískne, přijde mi, že to chce mít co nejrychleji za sebou, aby už konečně dostala ten salám
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 08:23
- Nahlásit
Brýýýýýýý ráááánko fšem......
Tak dneska máme u nás posvícení a dožínkovou slávu najednou.
To zas bude v álejích nablito.
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 08:51
- Nahlásit
davidkova renata
jsem přišla na to,že nemáme koupenou tu krabičku na digitální vysílání,takže asi neuvidím tv
Vo co go???Mě telka de.A proč bys jí neviděla?,máš přes ní hadr bo co?
Si z těch lidi tujá děláte pšoutky, ale sama beztak nevíte, že jak nebudete mít pořádnej S-TOP BOX, tak vám ta televize sice půjde, ale se právě nezastaví, zakže půjde moooc daleko a huž ji nikdy neuvidíte.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 09:13
- Nahlásit
overgod
zakže půjde moooc daleko a huž ji nikdy neuvidíte.
Neboj, Davídková má hlídací drajvovou Nýný, ona by tu televizi hladce kontrolně zadržela, v krajním případě by ji kousla do čumáku, pardon, do antény a zavrčela by na ni "neser mě" a telefize by zkrotla. Davídková to má vychytaný
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 11:15
- Nahlásit
Čus fšicííí
Lola1
To máme ségru, viď! Určo nám ji fšichni závidí.
No tak vo tom nepochybuj
jablunka
To zas bude v álejích nablito.
A přitom : jak by tady bylo krááásně...
Biluška
Davídková má hlídací drajvovou Nýný, ona by tu televizi hladce kontrolně zadržela
No jistěěěěě .A co vaše voko,můžem už vám řikat bratře Žižko??
overgod
ale se právě nezastaví, zakže půjde moooc daleko a
Jenže já mám super,přivolání,chápete?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 11:18
- Nahlásit
davidkova renataA přitom : jak by tady bylo krááásně...
Mě to povídejte,čtvrt na dvanáct a už čtyři našrot!
To sem zvědavá gdo vydrží d šesti na dožínkovou zábavu?
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 11:20
- Nahlásit
davidkova renata
Jenže já mám super,přivolání,chápete?
aháááá ty joooo a kdo Vás jako přivolává? Benda2 nebo ISDPCH?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 11:24
- Nahlásit
jablunka
Mě to povídejte,čtvrt na dvanáct a už čtyři našrot
No tak to se asi nedožije nigdo .V duchu hesla : ani zrno nazmar,nazdar
overgod
kdo Vás jako přivolává? Benda2 nebo ISDPCH?
Gdo je zrovna volnej
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 18:44
- Nahlásit
davidkova renata
No tak to se asi nedožije nigdo
Tak něgdo se dožil,já a můj choť každopádně,tak odcházíme.Páč zítra brzo ráno vyrážíme do Práglu za segrušou,povolenou neomezenou konzumaci mám pouze Já.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 19:47
- Nahlásit
ahoj lidičky,
davidkova renata
jak bylo na vobranách?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 19:52
- Nahlásit
tak mi ty psy sežrali velký balení piškotů a 4 rohlíky,parchanti jedni
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 19:58
- Nahlásit
Biluška
to byl nápad,dát strašilky z terárka na svobodu,nemohu najít Davídkouvou,mi prostě zdrhla a je nezvěstná,tak zase šli kluci do terárka
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 20:43
- Nahlásit
tak takle budu vypadat za pár let
http://www.super.cz/vtipky/8521-ta-blazena-je-snad -na-drogach.html
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 20:53
- Nahlásit
já nevím proč,ale ten oslík ze Šrečka mi připomíná Isdpcha
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 21:10
- Nahlásit
želva
tak takle budu vypadat za pár let
Ty voe,gdo tě cvaknul,že by Saudek??
Fšicííí sem,ale hned ,sme byli kousat,sem nacpaná zážitkama a novejma kynologickejma postupama až po krk .
Biluškooooooo,mám BOMBU!!!!
Tagže zaprvý sem se rozhodla,že už nezůstanu jen u NO,ale du do drajvovejch malin .Už sem si jí pořídila
Naši psi se s nima i snesli bo maliny byly asi vyjímečně socializovaný,takže nerafaly všechno živý kolem
.
jinak uvažujem eště vo drajvovejch vostružinách,ale tydle byly z nějakýho chcíplýho chovu,tagže sme je nevzali,měli jenom game,žádnej drajf
Zbytek fotek tady,ale isdpch je neschopnej ,páč fšecky co je na nich Nyný f akci sou rozmazaný.Leda že by měla takovej silnej drajf,že jí prostě nestih zachytit...
http://album.volny.cz/davidkovarenata/browse.php?a lbum_id=92514&browse_page=0
No ale ted to přijde!!!Páč náš figurant je celkem aktíívní,pohybuje se dost často mezi sporťácíííma .No a vobčas vod mistrů pochytí nějakou tu fintičku a podělí se s náma vo ní.a já bo nejsem lakota,podělím se zas s váma .Tagže...okamžitého lehni docílíme například tak,že zabrousíme vidličku,vemem čokla k noze,za pochodu velíme lehni a tu vidličku mu vrazíme mezi lopatky .Krom dokonalého efektního íípáckého lehni docílíme též nedůvěry k chlapům ,ale gdo by se zabejval takovou kravinou ,důležitý sou výsledky!!!a další-to mě naprosto učarovalo- je dokonalý neustálý pohled do páníkovi milované tváře při chůzi u nohy.To docílíme tak,že vezmem hřebík,zabrousíme,umístíme nenápadně do levé části obojku a velíme radostně k noze.Pokud pes odchýlí svůj oddaný a radostný pohled od naší tváře,propíchne mu hřebík krk a to si ten hajzl rozmyslí,takže chůzi u nohy máme za plnej počet bodů .To mě nadchlo,přátelé,zítra se nepřipojím,jedu do Obi vybírat hřebíky a to je důležitá práce,nerada bych něco zanedbala,ke špičkové kynologii je nutno přistupovat zodpovědně a vědecky dle nejnovějších poznatků a trendů neb gdo chvíli necvičil,už cvičí opodál
Bohužel oba tyto postupy nejsou bujnou fantazií našeho figuranta,ale skutečně se používají a to poměrně známými sporťáky.Nebudu je jmenovat bo jednak by to zas někoho zvedlo ze židle a dvanak je to zbytečný bo se jistě poznají sami,dyš nás f tomhle nadmíru zajímavém tématu monitorují 24 hodin denně
Jinak se loučím a přeju dobrou noc bo du čučet na telku než mi nepude
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 21:33
- Nahlásit
davidkova renata
ty vo.. tak to je bomba,okamžitě zítra ráno vyzkouším i na Ferdovy
a chci vědět další metody výcviku ,tohle je pro mě málo. CHci vědět jak se trénuje: odložení,přivolání,k noze atd...
jak to šlo Čertovi? kousal už?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 21:41
- Nahlásit
želva
jak to šlo Čertovi? kousal už?
Dobře,je šikovnej,voni už kousali ted na táboře.
chci vědět další metody výcviku
To máš smolíka,zas třá příště .Zatim kup hřebíky
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 21:46
- Nahlásit
davidkova renata
jedu do Obi vybírat hřebíky a to je důležitá práce,nerada bych něco zanedbala,ke špičkové kynologii je nutno přistupovat zodpovědně a vědecky dle nejnovějších poznatků a trendů neb gdo chvíli necvičil,už cvičí opodál
Týýýýýýýýýýý voe,ty mi teda dáváš šrot-myslim kynologickej.Asi mi béš muset pučit Jardu,abych nebyla v tak hlubokém nevědomí.A co isdpch?Ten dá Čertoj taky hřebik?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 21:51
- Nahlásit
Neessi
Ten dá Čertoj taky hřebik?
já už nemůžu,já už pomalu umírám smíchy,ani hejbat se nemohu
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 21:53 - Změnil/a: Tchor
- Nahlásit
davidkova renata
Pises tady pekny pohadky, ale mozna by jsi si o tom mohla neco zjistit.
Prvni tebou zminovanou vidlicku zkutecne obcas nekdo k dopilovni presnosti a rychlosti lehani za pochodu pouzije, ale trochu jinak nez ty tady tak emotivne popisujes. Pes se tim v zadnem pripade neuci lehat a rozhodne do nej nikdo vydlicku nezapichava. To pichnuti je jen velni lehke a upozornovaci rozhodne to neni nic co by psovi mohlo ublizit a je to rozhodne mirnejsi zakrok proti psovi nez skubnuti voditkem na retikaci.
O druhe tebou popisovane metode jsem nikdy neslysel a neznam nikoho kdo by ji pouzival (proc taky kdyz s balonkem to jde o dost snaz). Rozhodne to neni nijak vice rozsirena metoda.
PS: Vzhledem k tvemu dovetku jsem si to vzal pomerne osobne protoze pokud vim tak jedinej kdo sem pravidelne nahlizi a obcas dela trochu sportu jsem ja s Rozarkou, Jocker a Ebony. za sebe a rozarku te muzu ujistit ze nepouzivame ani tebou zmivnovane metodiky ani spoustu dalsich podobnych o kterych ti mozna bude nekdy nekdo vypravet pohadky. (pokud vim tak popisovane metodiky nepouzivaji ani obe dalsi) Velmi se mi nelibi tvuj styl komunikace vysoce zavadejici ale zaroven tvrde napadajici neco o cem vubec nic nevis.
|