| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:16
- Nahlásit
Gerda
proč proč? takhle sem se ptala, když mi byly tři roky.
dybys byla na kempování,vjeděla bys,že mi vyšlo,že jsem pořád hravý dítě a to je prej ta správná cesta bo gdo si neumí hrát,je f p...i
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:17
- Nahlásit
davidkova renata
je zrušíme úplně
přesně tak možnost koupit knihu budou mít jen určení jedinci kteří budou následně chodit a za těžké prachy všemi obdivováni budou vyprávět co četli
Gerda
paraagilitařky
že by starý svazarmovec
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:18
- Nahlásit
isdpch
hm a jakej je to konec ?
jo,konec toho tvýho kurzu vocad pocad je to dobrej
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:19
- Nahlásit
isdpch
mi řekni co to je za člověka
no to si řekl moc pěkně jen k tomu už se kácí v našem lese bych dodal ale také pilně naszujeme nové mladé stromečky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:20
- Nahlásit
benda2
přesně tak možnost koupit knihu budou mít jen určení jedinci kteří budou následně chodit a za těžké prachy všemi obdivováni budou vyprávět co četli
Ale pozor!!To bude nahrávat množitelům,kteří budou produkovat knihy bez PP ! No a umíš si přectavit tu ůroveň!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:20
- Nahlásit
davidkova renata
dybys byla na kempování
Byla sem na kempování, ale byla sem zásobovací jednotka, takže sem měla vážnej úkol, a to bych jako hravá tříletá fakanka fakt dělat nemohla, to uznej. Gdyš už sme u těch fakanů - včera se stala velkokynologem i 1,5letá dcera mojí kamarádky, vodila Mařenu po lese na vodítku, pak zakopla, spadla na hubu, ale vodítko držela dál, i gdyš děsně řvala a měla odřený koleno. Určitě dostane k vánocům malou ostružinku, nebo aspoň borůvečku, či angreštík - sama jí vyberu sazeničku z dobrého chovu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:22
- Nahlásit
Gerda
včera se stala velkokynologem i 1,5letá dcera mojí kamarádky, vodila Mařenu po lese na vodítku, pak zakopla, spadla na hubu, ale vodítko držela dál, i gdyš děsně řvala a měla odřený koleno. Určitě dostane k vánocům malou ostružinku, nebo aspoň borůvečku, či angreštík - sama jí vyberu sazeničku z dobrého chovu.
Šikovné děcko!gdo chce zapálit,musí sám hořet! .Dyštak vem pro začátek rači exteriérovej než pracáka..
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:24
- Nahlásit
davidkova renata
No a umíš si přectavit tu ůroveň!!
ty voe no jo to je prů..r, takovej švejk bez pp z pracovní linie a nakonec se eště budou plnit knižní útulky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:25
- Nahlásit
davidkova renata
gdo chce zapálit,musí sám hořet!
Myslíš jako náš první český kosmonaut Jan Hus?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:27
- Nahlásit
Čus fšicíííííííí.........
davidkova renata
Koukám,že tu vůbec nebyla jablunka ,že vona ,chudák,uklízí f tý áááleji
A houno áleje pani,fčera sme až do pozdního večera cestovali a dneska si od rána neťuk internét.Teďkonc už odjel technik(je to divné,ale velice příjemnej,milej a hezounkej a nechěl po mě ani kačku) a už sem zasejc připojená.
Biluška
Gratuluju,že ten úraz je jen takhle lehkej.My už taky chodíme po čtyrech.
isdpch
hele soudruzi a co kdyby sme sem nepsali vůbec, to by bylo dobře nebo špatně nebo jak by to vlastně bylo
No hóóóódně špatně,vůbec se neopovažujte takhle uvažovat!
Gerda
Chtěla bych, aby mi ho na památku podepsali Helena Vondráčková a Pavel Horňák.
Já mám jejich podpisy v památníčku,hned vedle Dalibora Jandy....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:32
- Nahlásit
Gerda
Určitě dostane k vánocům malou ostružinku, nebo aspoň borůvečku, či angreštík - sama jí vyberu sazeničku z dobrého chovu
Paní, doporučuju jahodu. Ta je vhodná i pro začátečníka, nenáročná, hravá, snadno cvičitelná . Sama svým dětem určitě pořídím jahody
isdpch
kdybyste byli na minulým fríčku, tak byste viděli co taková nalomeninka dokáže a to by vás hnedle tydlecty forky přešly
Co nalomeninka, ale Lilátko Já teda někdy na to vaše fríčko přijedu, vezmu Lilátko, uklidím se s ním na ty horní kotce, nebo jak tomu říkáte, vy vezmete skrytou kameru a natočíme dokument Velkokynologický, pochopitelně . Případného narušitele Lilátko absolutně znehybní jednak zalehnutím (přitom spolehlivě láme žebra), za druhé ho ochromí svým zjevem a za třetí na jeho plivne jedovou slinu. To odkoukalo včera v Jurském parku. Jak tam byl takový ten roztomilý malinký dinosauříček, co vypadal jako kuřátko, mazlil se a najednou ze sebe udělal kobru a chlapa úplně zaplival. To se prosím pěkně, špílberg inspiroval u Lilátka
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:36
- Nahlásit
jablunka
Já mám jejich podpisy v památníčku,hned vedle Dalibora Jandy....
Pche já mám zas Michala Penka!
Biluška
Sama svým dětem určitě pořídím jahody
já nevim, tam zas musíš rozhodnout, jestli lesní, nebo zahradní. Lesní líp voněj a sou menší. Zahradní ti můžou přerůst, budou větší než Bordžínka, kam to pak v paneláku ustájíte, to teda nevim.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:37
- Nahlásit
benda2
nakonec se eště budou plnit knižní útulky
to je malér,kamaráde..
jablunka
odjel technik(je to divné,ale velice příjemnej,milej a hezounkej a nechěl po mě ani kačku)
Se radši neptám,ČÍM jste platila
Biluška
za druhé ho ochromí svým zjevem
to stíhám na fríčkách sama
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:37
- Nahlásit
Vy jste tu furt samé srandičky, chichotačky a mě nepere pračka Umíte si představit co je to za průser? F téhle domácnosti? Eště ke všemu sem fčera skrmila jakési konzervy, co jsme dostali zadara a teď už vím proč byli zadara . Všichni psi z nich mají sra..u (kromě Brajeny teda, ta ji má pořád, takže se nepozná jestli je to z konzervy, nebo ne ) . Jdu se hrábnout do pračky, estli je to chlupama ucpaný ventil tak to spravím, jestli ne tak uspořádám veřejnou sbírku na podporu chudých podnikatelů na severojihu (sever pro Pražáky, jih pro Neessi a Tintu)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:39
- Nahlásit
Gerda
Lesní paní, do paneláku jedině lesní. To máte vlastně takovou minigóliji, pardon vlastně šóltyji Do paneláku a k dětem jako dělaná
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:43
- Nahlásit
Biluška
mě nepere pračka
Necky, valcha, kamínky v potoce, mýdlo s jelenem a šetřit a šetřit a šetřit ))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:49
- Nahlásit
davidkova renata
Se radši neptám,ČÍM jste platila
Mám dost dětí a psů! Ale porucha byla naštěstí u nich,tak to bylo zadarmo.
Gerda
Pche já mám zas Michala Penka!
Toho mám taky a ještě Pavla Vítka a Petru Janů....
Biluška
a mě nepere pračka
To chce taky technika!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:50
- Nahlásit
jablunka
Toho mám taky a ještě Pavla Vítka a Petru Janů....
ty jo, to nemám! Musím kouknout do památníku, mám tam 100% Jitku Molafcovou!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:50
- Nahlásit
Gerda
Ste se zbláznila paní, já jsem tady váženější jak starosta, protože jsem přece ta finanční poradkyně a mám doma intronét. Víte jak bych klesla, kdybych s hromadou posraných psích dek naklusala k potoku?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:52
- Nahlásit
Gerda
Leda bych to vydávala za fungl nový druh švédského joggindu a tvrdila, že každý kdo ve světě něco znamená pere v potoce,jelikož je to IN. Pak by to možná prošlo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:56
- Nahlásit
Biluška
Tak to jenom přiznejte a řekněte - Víte, sousedi, my už pračku nepotřebujem, my šetříme životní prostředí. Oni se praští přes nos a začnou prát v potoce taky.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:59
- Nahlásit
ahoj všem,
tak tady leje
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 14:02
- Nahlásit
jablunka
Gerda
A fšicíí vostatní
Se dětě bodnout,bo já mám KÁJU GOTTA
P.s.teda měla sem,než se to ztratila,ale stejně sem vás trumfla,heč
Biluška
Leda bych to vydávala za fungl nový druh švédského joggindu a tvrdila, že každý kdo ve světě něco znamená pere v potoce,jelikož je to IN. Pak by to možná prošlo
to pude,pani,lidi na tu ekológii daj
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 14:12
- Nahlásit
Gerda
mám tam 100% Jitku Molafcovou!
Tak tu teda nemám,ale mám Štěpánku Haničincovou.A naši mladý Dádu a Michala.
davidkova renata
Se dětě bodnout,bo já mám KÁJU GOTTA
Du si kvůlivá tomu hodit mašli na náš stříbrnej smrk!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 14:14
- Nahlásit
jablunka
Du si kvůlivá tomu hodit mašli na náš stříbrnej smrk
Jí to stejnak nevěřim, bo nemá důkaz! ukázaná platí - máš Gotta? Ukaž! Pak můžem měnit.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 14:14
- Nahlásit
želva
ahoj všem,
tak tady leje
Nazdárek,tady taky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 14:17
- Nahlásit
Gerda
to stejnak nevěřim
No to si děláš ale kozy????!!!Ty mě jako nevěříš jo??? Bych ho stejně nevyměnila ani dybysem ho našla a dyš tak né s tebou,ty bekaná!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 14:19
- Nahlásit
isdpch
pocem jani ty prase
No tak snad si to nevzal osobně
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 14:21
- Nahlásit
davidkova renata
Bych ho stejně nevyměnila ani dybysem ho našla a dyš tak né s tebou,ty bekaná!
Se nečil, ne? Já tě jen zkoušela, jestli ho jako máš, nebo jako ne. no ale dyš řikáš takhle vehementně, že jako jo, tak potom věřim, no. V tom případě už nebudu mluvit o dalších umělcích, co mám v památníčku, ale je tam jistojistě Boris Hubner a Jan Hartl a eště ňáký zpěvácí, takže to zítra dovalim a budu vědět, jak to doopravdy je.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 14:22
- Nahlásit
isdpch
ty prase
Myslim, že mistrovi bys neměl řikat prase, když tak pěkně zpívá.
|