Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 10:23
- Nahlásit

davidkova renata
poprosit,esi budetet kupovat tu vzduchofku na Kana,vemte mi taky jednu,co dyby dolít až sem!
Díky neustálým výdajům za veterináře jsme teď děsně chudí, takže žádnou vzduchovku kupovat nebudu. Děcka na půdu nanosí hromadu šutrů a Mášenek je po Kanovi bude házet. V rámci dobrovolnosti si může sestrojit prak z gumy od trenýrek

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 10:29
- Nahlásit

Biluška
rámci dobrovolnosti si může sestrojit prak z gumy od trenýrek
Ok,až budu f tom Obi,koupim i gumu

želva
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 10:55
- Nahlásit

davidkova renata
Biluška
Neessi
jablunka
tak dámy jsem si to večer sepsala a tady máte pár tipů do těch vašich linií:
MOji psy - /Ferda:nevidí na pravé oko,nedošlapuje na zadní pravou nohu,občas se dusí,nemá dolní zuby,jenom špičák,/
Sindy - import z SK,vykastrovaná,pořád spí,je tlustá
Dasty - kříženec BO a NO,vytažen ze sklepa takže je zvyklej bydlet ve tmě,miluje olej, má nenasvalený nohy,miluje obrany, míček a traverzičku a ted už i vydličku,a má nemocný voči
OD NÁS Z OKOLÍ
Bára - dobrmanka,9 let,má velkou tukovou bouli která je viditelně vidět už zdálky,má artrozu,žere malí psy,nemá žádnou poslušnost a má kupírovyný ocas
Dasty - 16 let,kříženec jezevčíka,nádor u žeber,nechodí vůbec ven jako na vycházku,ale paní ho bere hlavně do obchodních center ,tam se podle jejích slov hodně socialituje
Jokšíráci - paní má 3 fenečky s PP,nemůžou si hrát s ostatními hafanymi bez PP ,jakmile vidí jiné hafany okamžitě jí skáčou do náruče,aby náhodou se jim něco nestalo
Dobrmanka na Parukářce - dasty si sní nesmí hrát,páč by jí neco mohl udělat,je mladá holka a má před sebou ted výstavu v letnanech a paní sní míří hodně daleko
a pak hlavně - BO Malinos - totální ííííííípák,chodí na elektrice,má náhubek a samosebou si nesmí hrát s jinejma psama,pes kterej neví co to je pohlazení,pořádná vycházka,jen u nohy musí chodit - no prostě totální vymaštěnej páníček,kterej nezná nic jiného než různé závody a pak svojí práci v kanceláři

tot asi zatím vše
PS: jo jenda se byl včera podívat na barák a jestli to vyjde,tak mám vedle sebe NO kteří jsou zavření jenom v kotci,jenda se dal s chlapem do mluvi a dali řeč i na moje psy a pán se moc divil že snimi budu chodit ven,vevesnici to není normální

Eimy
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 11:14 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit

Biluška
Nemá to v sádře, jenom fixované obvazem a špachtlí. Sádra se prý štěńatům nedělá, protože by je moc zatěžovala.
Ahojky, je mi líto, co se stalo prckovi.
Ale s tou sádrou... Veverucha měla obě kosti předloktí zlomený v cca 3 měsících a dali nám na výběr dvě možnosti (měla to zlomený "pěkně") - buď sešroubovat a nebo na to dát fixaci - kast (to jsme nakonec vybrali)... Pokud vim, tak je to v podstatě "odlehčená" sádra. Ale u ní nebylo podezření na nic jinýho...

V praxi to vypadalo takhle...

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 11:55
- Nahlásit

Eimy
Jo, o tom kastu se taky uvažovalo, ale až se vyloučí to rameno. Zatím je zavřená v kleci, aby nemohla nikde lítat. Jenom leží a většinu času spí

Eimy
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 12:01
- Nahlásit

Biluška
Jenom leží a většinu času spí
To znám... Veverucha dokud to nemela v tom kastu (stalo se to v sobotu vecer a cekali jsme do pondeli), tak taky jen lezela a spala, ale jakmile ten kast mela, nebyla k udrzeni a radila jak cert...
Takze vetovo doporuceni "dzte ji v klidu" mi prislo jako dobrej vtip... sam nevedel, jak to udelat

Pentas
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 15:57
- Nahlásit

davidkova renata
tak první mini závody máme za sebou - skončili jsme 8 ze 13 jenže na 3 místo nám chyběli pouhé 2 body a ty jsem si zmrvil sám

želva
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 16:34
- Nahlásit

Pentas
tak to gratuluji

Pentas
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 16:42
- Nahlásit

želva
ó děkuji mnohokrát já tušil,že se tu od vás něco přiučím

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 18:18
- Nahlásit

Pentas
Dobrý sen,pane,sem se zrovna chystala zeptat...tak jaká??jenže na 3 místo nám chyběli pouhé 2 body a ty jsem si zmrvil sám
Sem vám to povidala,my sme taky mohli bejt první,ofšem kdyby...Ale jako premiéra to nejni špatný,aspon ste se rozkoukali na place.A co ste pohnojil,pane,svěřte se bo cizí neštěstí potěší

Pentas
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 18:48
- Nahlásit

davidkova renata
no nepříjemnej terén měli jsme natrénováno usednutí na igelit a rozhodčí chtěl abychom si sedli na nějakou dřevotřísku a tej mojí potvoře se zaboha nechtělo.Ale zjistil jsem,že 90 bodíků,který máme by nám stačilo při zkoušce na výbornou.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 19:01
- Nahlásit

Pentas
který máme by nám stačilo při zkoušce na výbornou.
No šak.V tomhle je zkouška lepčí bo v závodě holt de vo každej bodíkA dete na zkoušky teda?

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 19:01
- Nahlásit

Pentas
gratulujeme

Zároveň jsem se chtěla zeptat jak jsi na tom s dodávkou těch křáků? Už je čas, nebo ještě ne? A co růže? V chytrém časopise jsem se dozvěděla, že nejlépe právě fčil. Poslední otázka - jak jsi na tom s tulipánama a podobným cibulovitým plevelem? POtřebuju nějaké hezké tulipánky, mečíky a narcisy. A to tak, že hodně a pochopitelně levně

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 19:03
- Nahlásit

Biluška
to tak, že hodně a pochopitelně levně
Nejlépe zadarmo
Co Bonyšmyš?Byli jste někde nebo až zejtra,

Pentas
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 19:07
- Nahlásit

davidkova renata
určitě půjdem,ještě nevím kdy,celý září už mám plný - 2 výstavy a pak výcvikový víkend v Hranicích.
Biluška
ano,četla jsi správně pokryvné růžičky jsou,křáky taky jen tím plevelem se nezabejvám teho sou plný markety.

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 19:18
- Nahlásit

davidkova renata
Nejlépe zadarmo
Jistě, Pentas má s našimi nákupy zkušenosti Přijedu si pro jeden pytel hlíny a odjíždím s autem narvaným karafiáty, který by stejně vyhodil (už si nevzpomínám na důvod, ale vím, že už je nechtěl, takže jsem je vlastně vzala z útulku, kytičky ubohý opuštěný )

Co Bonyšmyš?Byli jste někde nebo až zejtra,
Bonyšmyš vypadá, že rameno už ji přechází, občas tu nohu postaví na zem. Žere, vrtí ocáskem a pusinkuje se s každým, kdo jí to dovolí. Takže dneska už na žádnou pohotovost nejedu, nechám to zítra na našeho veta. Včera to bylo dost na houby, protože ten náš (kterého v případě nouze otravuju u jeho milenky doma ) byl kdesi na výstavě, čili úplně mimo. Jediná další veterina, na kterou mám dobré reference je v Opavě (byla jsem tam s pumou když ji uštknul had a fakt suproví). Jenže tam se střídá víc doktorů a zrovna včera jsme padli na čerstvě dostudovanou slečnu. Byla milá, vstřícná, ochotná a hlavně uznávala, že si neví rady. Což jednoznačně oceňuji, ale v dané situaci mi to moc nepomohlo. Takže jsem si psa víceméně sama zrentgenovala, pak slečna vytáhla tlustou encyklopedii a rentgen jsme porovnávali s obrázkama v učebnici. Jednoznačně jsme vyloučili vykloubení, čehož slečna nahlas zalitovala, neboť toto prý ještě naživo neviděla a dost po tom touží. Musela jsem se hodně držet, abych jí v tu chvíli tuto luxaci nepořídila. Zase by ji měla opravdu naživo .
No, nakonec jsme se jakýms takýms výsledkům dobrali, za vydatné pomoci MVDr. Rašky na telefonu a oné encyklopedie. Raška mě trochu zklamal, neboť když jsem viděla, že slečna doktorka opravdu tápe tak jsem chtěla naložit psa a pokračovat v cestě do Ostravy. Doktor Raška souhlasil, řekl, že v poho, ať ji klidně přivezem, ale ať počítám s tím, že psa pouze přebere, hospitalizuje a dneska s ní nic dělat nebude. To mě naštval. Považuju ho, za špičkového odborníka, Lilátku dal tu tlamu do pořádku absolutně výtečně, ale tenhle přístup mi dost vadí. Už s Lilou takhle zacházel. Prostě přivezte psa, já si ho sem zavřu a až budu mít čas tak se na to mrknu. Co ta několikadenní, mnohdy zbytečná hospitalizace dělá se psem, to už je mu asi jedno. Takže jsem s díky odmítla a počkáme do pondělka na našeho veta.
Mimochodem, Wiňousovi jsem dneska našla prokouslé ucho. Nevím kdo jí to udělal, ale mohla by nosit náušnici. Ani jí to moc nekrvácelo (našla jsem tam až zaschlý strup)

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 19:21
- Nahlásit

Pentas
Už jsou ? To je v půjdeli, nevím kdy se tam dostanu . No nic, dej vědět kdy budeš po zboží, ať mám pořádný výběr a já tam zkusím dojet. Rovnou tě upozorňuju, že z tvojí příjezdovky vycouvat nedokážu, buď mi to otočíš, nebo ti tam bude Amálka zavazet do soudného dne

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 20:12
- Nahlásit

Biluška
takže jsem je vlastně vzala z útulku, kytičky ubohý opuštěný )
No jo,to ste hodná,von každej jen ty psy a kočky a kytí nigdo!!!
Nevím kdo jí to udělal, ale mohla by nosit náušnici.
Helejte,tak jí tam dejte nějakou...nejlépe zlatou s démantem nebo tak.víte kolik si řeknem za štěnda??
Rovnou tě upozorňuju, že z tvojí příjezdovky vycouvat nedokážu
Proč mě to nepřekvapuje??
no tak s Delííízou to snad nebude tak hrozný,o přístupu vetů nemá cenu moc diskutovat,čék by se akorát naštval.Asi jsou už otrlý a co se psem co udělá jaxi neřešej,berou to obvykle jako případ i když to řeší profesionálně tu duši často pomíjej.

benda2
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 20:23
- Nahlásit

davidkova renata
Proč mě to nepřekvapuje??
protože máš už nějaký ty zkušenosti tak tě nic moc už nepřekvapí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 20:25
- Nahlásit

benda2
protože máš už nějaký ty zkušenosti tak tě nic moc už nepřekvapí
tos řek moc pěkně a hlavně přesně.A kór dyš vobčas čék čte pohátku :jak dnes Biluška řídila

benda2
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 20:27
- Nahlásit

davidkova renata
čte pohátku :jak dnes Biluška řídila
no jestli auto tak to asi spíš byl horor než pohádka, ti teda řeknu že bych nechtěl být v Tomášově??? kůži, jestli s ní jel

želva
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 20:28
- Nahlásit

davidkova renata
čau,napiš mi na meil jak ted budeš pracovat ted po prázdninách a jestli jedeš zítra s rosničkou?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 20:28
- Nahlásit

benda2
No to dyby jel s ní,tak jí nenechá řídit, přeci nejni blázen..(i když ).

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 20:30
- Nahlásit

benda2
Nejel, když se mnou jede Tomáš tak se zásadně vezu a kochám krajinou. Řídím jenom když nezbytně musím, čili když není Tomáš po ruce. Bohužel se většinou kochám taky

davidkova renata
A kór dyš vobčas čék čte pohátku :jak dnes Biluška řídila
No nejhorší situace byla když mi na Amálku útočil ten Kan, to jsem fakt málem nabourala ty kokosovníky kolem cesty, protože jsem zírala po Kanovi

benda2
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 20:31
- Nahlásit

davidkova renata
No to dyby jel s ní,tak jí nenechá řídit, přeci nejni blázen.
no to je fakt leda by byl otrávenej houbama nebo drajvovýma malinama či ostružinama
Ti teda řeknu že pěkně perlíš

želva
čau želvologu

benda2
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 20:33
- Nahlásit

Biluška
Bohužel se většinou kochám taky

za takovou jsem dnes jel asi 20km, v zatáčkách se kochala a na rovince šlapala na plyn ........... sem vymejšlel taktiku jak jí předjedu, nakonec to odneslo auto a dostalo traverzou že nejede rychleji

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 20:34
- Nahlásit

Biluška
No nejhorší situace byla když mi na Amálku útočil ten Kan, to jsem fakt málem nabourala ty kokosovníky kolem cesty, protože jsem zírala po Kanovi

No fčera dávali na Markíze Souboj titánů,esi si pamatujete na toho hnusnýho ptáka co furt tahal tudlenctu Andromédu za tim plejbojem Kalibem,tak tak nějak si já toho vašeho Kana představuju.Bych asi na ten kokosovník vylezla

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 20:36
- Nahlásit

benda2
Ti teda řeknu že pěkně perlíš
A to si přectaf,že sou lidi,kerý si to nemyslej
Škoda,že sem dneska neměla foták,bo sem potkala eště drajvovější malinu ,byla narostlá jak sviňa,asi zahradní..

benda2
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 20:38 - Změnil/a: benda2
- Nahlásit

davidkova renata
to si přectaf,že sou lidi,kerý si to nemyslej
to snad není možný a kde se berou ??? sem teda drajvmalinu nepotkal ale zase tam byl drajvovej sud plzeňský dvanáctky ......... pak byl drajvovej každej

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 20:40
- Nahlásit

davidkova renata
Bych asi na ten kokosovník vylezla
Paní ste blbá? Na tom kokosovníku přece ten Kan hnízdí. To byste si teda pomohla, byste mu vlezla přímo do ložnice. . Já jsem naopak šlápla na plyn, zrychlila ze 100 na 140 a svištěla jak o život. Sice nejsu žádná Androméda, ale aj tak. Když Andomédu nosil takovýmu plejbojovi tak kam by, proboha, nosil mě?

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání