| Autor |
Zpráva |
Darina1
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 09:54
- Nahlásit
BinLadin
Tak tvá reakce mě opravdu nadzvedla a copak je tobě do jejích humoru? Mě se náhodou moc líby a po ránu se ráda i zasmějí. Tak že já jsem vděčná i za takové témata pro prču. Pokud se ti něco nelíbí tak to řeknu slušně a to je co říct JDI SE BODNOUT a křičím na tebe.
Jinak jsem důchodce od ruky a od huby.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 10:56
- Nahlásit
Dobré ráno mládeži - hlavně že o víkendu přispíváte jako diví, ale po večerech, když potřebuju číst něco v práci, tu neni ani noha! opět po elektrošocích, zjistila jsem, že ty puchýřky, co mám po elektrodách,nejsou spáleniny, ale alergie na vypařující se chlor.
Marie včera potkala srnečka v Krčáku, krásně na něj koukala, ale nezvedla se z lehni. Ani jsem jí nemusela přibíjet nožičky hřebíčkama k zemi.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 12:01
- Nahlásit
isdpch
Snad jeste jednu vec,abstinent nejsem.
no tak to jsme dva
spíš tři
no ty voe draku nazdar, tak jsem si říkal co mi to tu jako připomíná a došel jsem že školní družinu. Jenomže když si nás promítnu, sebe tebe, Davídkovou atd. tak mi to nesedí Sem teda myslel že dětský domov ale to taky ne a tak mi z toho nakonec vyšel domov důchodců. Tam maj taky vychovatele co je hlídaj, aby se jako neztratili nemluvili sprostě nebo se dokonce nemlátili holema. Něco jako Pepíčku voe se neříká nebo taky dědku nasaď si ty zuby a mazej na pokoj nebo dostaneš prášek.
No hele ale víš co to je za dřinu, no ty kráá... my jsme sice nosiči psů a vody ale oni nás musej hlídat. Ti říkám že by měli založit odbory, místo toho aby v klidu seděli se šálkem kávy s nataženým malíčkem a na úrovni rozebírali poslední vydání a překlad Schakespearea tak hlídaj nás důchodce jestli jako neděláme ostudu všem důchodcům. Vona to taky není žádná prdel, žejo. Třeba jak ta babka na tom výročním srazu dvou domovů co šla kolem toho baráku kde maj toho čokla co na ní zaštěkal a vona si klidně přijde a všem ostatním dědkům a babkám řekne že ty lidi maj hlídacího psa. A tohle fakt není prdel když to třeba zaslechne nějakej WBpříslušník tak by eště mohl ty lidi otravovat aby mu ukázali zkoušky atd. a to jen že baba nedržela hu...teda pusu.
No nic ti jen říkám že dřou
Gerda
Ani jsem jí nemusela přibíjet nožičky hřebíčkama k zemi.
tak to gratuluji my dáváme klapky na oči a špunty do nosních děr a pak ty srny taky nevnímá a klidně leží.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 12:22
- Nahlásit
Jo a to sem vám děcka, zapomněla říct - v sobotu v Prokopáku mě napadly agresivní ostružiny! Možná to bylo jen nevychovaný trní, ale v každém případě mi ujela noha po kamenité cestě a vrhla se střemhlav mezi ostré drápy neukázněného býlí! Mám úplně dorvané ruce a modřinu, nepomohlo ani, že jsem dělala, že jsem mrtvá. Rvaly mě, i když jsem se snažila bez konfliktu odejít. Já nevim, pěstitelé by měli myslet na to, co pouštějí mezi lidi. Bylo to drama, nicméně přežila jsem. Marie se do ničeho nepletla, vyvázla bez trhanců.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 12:24
- Nahlásit
Ahoj lidi, tak na začátek samé dobré zprávy. Boňátko ty kosti s největší pravděpodobností nemá zlomené, ale jenom nalomené. Na 100% se to neví, jelikož se na rentgenu zmítá jak uragán, musela by se znova uspávat a to nám přišlo zbytečné. Jinak se projevila jako správná šeltie , krom hysterického ječení a zmítání taky počůrala veta, rentgen a sestřičku. Paničku ušetřila, jelikož panička jí důrazně řekla,že jestli se opováží tak uvidí (pochopitelně traverzu ) . Takže jí zůstala akorát ta dlaha, kterou dostala na pohotovosti a teď bude mlčet a srůstat
BinLadin
My si tady rozumíme, máme stejný druh humoru a když se ti to nelíbí tak to buď nečti, nebo klidně čti, ale nemoralizuj
Mimochodem, co je zrovna na tomto příspěvku tak strašně urážlivého? To, že Želva tak nemravně žertuje o nemocných psech, nebo to, že si rýpla do ipáka jehož pes nezná nic jiného než práci?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 12:29
- Nahlásit
Gerda
Já jsem to říkala už minulý týden. Drajvová ostružina je mnohem horší jak drajvová malina. . Na ty, co mi rostou u zdi se chystám líp jak terorista na ňůjórský dvojčata, poněvadž podceněná příprava by se mi mohla krutě vymstít.
Marie se do ničeho nepletla,
To chválím, to se hned pozná velkokynológ
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 12:30
- Nahlásit
no těbůch skoro fšicííí
čiliže se potvrdilo,že sem jasnozřvá,viz můj příspěk ze dneška z 7.54 !!!!
Gerda
jsem jí nemusela přibíjet nožičky hřebíčkama k zemi.
A co já s nima ted??vzala sem ti fčera dvě balení dyš sem byla f tom Obi!
benda2
Tebe to ale vzalo,táto To je tim,žes tu dlouho nebyl.Náš vorganismus se už přemírou stejnech podnětůch dostal do útlumu,tagže my sme f poho
Je teda fakt,že nervozně očekávám oficiální dopis z klubu BOM,ve kterém mě budou informovat,že jsem záměrně uvedla f omyl případné zájemce o plemeno drajvová malina ,neb toto standardu neodpovídá.
Dále bude mé jednání patrně označeno za zavádějící až nebezpečné,bo hrozí reálné nebezpečí,že případní zájemci o toto plemeno si ho půjdou koupit da zahradnictví
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 12:33
- Nahlásit
davidkova renata
plemeno si ho půjdou koupit da zahradnictví
a nakonec dostaneš v zahradnictví pár facek za to že je lidi vodravujou s nějakýma PP.
Jinak mě to nevzalo ale spíš si říkám kdo že to má dneska službu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 12:34
- Nahlásit
Biluška
Ahoj lidi, tak na začátek samé dobré zprávy
jé tak to jsme rádi ,to je fajn!Snad to bude dobrý.
Gerda
nevim, pěstitelé by měli myslet na to, co pouštějí mezi lidi.
No pani a čemu se divíte??To zas byl nějakej množitel!!Tuty byly bez PP!Bůhví,esi sou navočkovaný...a taky některý lidi by si měli pořídit ostružinu leda plyšovou!!!Vůbec nevěděj co s tim! A todle sou výsledky!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 12:35
- Nahlásit
benda2
Jinak mě to nevzalo ale spíš si říkám kdo že to má dneska službu
Hádej.můžeš 3krát
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 12:39
- Nahlásit
davidkova renata
Hádej.můžeš 3krát
bych to zkusil tak 10x už jsem z toho kapánek vypadl
Bůhví,esi sou navočkovaný
sem slyšel ale nevím jestli je to pravda že je prej neočkujou ale přáškujou a taky jsem viděl u souseda ty íííípo drajvový maliny, no ty voe Davídková ty rostly přesně kolem plotu a v pozoru.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 12:41
- Nahlásit
benda2
davidkova renata
LIdem by se mělo dát na vědomí, že kvalitní drajvová malina (potažmo i ostružina) s PP, vynikající socializací a po pracovně vedených rodičích je k sehnání pouze v zahradnictví zn. Pentas. Všude jinde lidi koupí bezpapírový šunt a pak spláčou nad výdělkem
Pentas
Tebe upozorňuji, že ty růže chci výhradně ochočené, nedrajvové, nejlépe vykastrované
Poněvadž taková drajvová růže, to by mohl být taky pěkný humus
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 12:41
- Nahlásit
Biluška
Jo pani, a navíc, teď, když máte chromýho psa, můžete líp trénovat útíkání za zvěří, bo teď vám moc neuteče a líp se dfo něj trefíte třeba šutříkem, nebo tak něco
davidkova renata
Ale mi klidně vezmi obě balení, když už nic jinýho, můžu jí s tím zkusit tupírovat uši, aby jí stály, bo sem se rozodla, že chci, aby vypadala jako kupírovaný brijárd, takže budeme stavět ouška, hřebíčky se budou dycky hodit. Až půjdem příští týden na středoazijata, budu zas potřebovat zahradnické nůžky, tak to tě poprosim, abys mi je v obi vzala.
A tátu nechte, on se muší aklimatizovat, to je jak kdyby měl vyjet do Tibetu a na jeden zátah vylízt čumulangmu. Taky by se zadejchal a překrvil, asi ne?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 12:43
- Nahlásit
isdpch
ten svůj fíkus z balgona ven nepustil ani náhodou, ale já sem holt ten zvodpovědnej
Tyran seš . Alespoň občas vezmi fíkus na vycházku, na cvičák, do STromovky a tak. Jak si představuješ socializaci na tom balkóně, co? Na balkóně se má akorát venčit a plivat na lidi Eště řekni, že ten fikus snad zalíváš častěji jak dvakrát do měsíce a mě raní
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 12:45
- Nahlásit
isdpch
rád tě vidím pane, to víš, kazeň musí být, tak je to spravne
taky tě rád vidím a ano tak je to správně tak to má byt
Biluška
isdpch
vynikající socializací
přesně tak to je veledůležitý, protože někteří harantí nevychovaný a také někteří dospělý viz. Gerda je chodí oždibovat potom se diví když to malina neustojí a vstartuje na ně a to si potom stěžují a volají firmy aby je malinky ubohé utratili
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 12:47
- Nahlásit
Biluška
představuješ socializaci na tom balkóně, co
ale zase bude mít ten fikus 100% dokonalou sexuální výchovu od pana čerta
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 12:48
- Nahlásit
isdpch
ten svůj fíkus z balgona ven nepustil ani náhodou, ale já sem holt ten zvodpovědnej
Bóže, ty naděláš - si neviděl pořad o tom, jak se plave se žraloky? Normálně máš kovový oblek z kroužků a klidně si můžou i trošičku kousnout a nic se ti nestane, max modřina. Prostě vem s sebou lidi, kterým důvěřuješ, dej jim obleky z kroužků a uvidíš, že to tvůj fíkus ocení, postupně si tak zvykne na lidi a šrumec kolem sebe - za 4 měsíce můžeš s námi do kurzů íííípo8 (Máňa má už zaplacenou francouzskou konverzaci, tak věřim, že to letos uděláme)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 12:48
- Nahlásit
isdpch
, má dlahu, jako ze sirky nebo z čeho ?
Ze špachtličky Takové té, jak ji doktoři rvou lidem až kamsi do hrtanu, určitě ji dobře znáš . Jenomže ta špachtlička byla moc velká, takže je odborně naporcovaná a přivázaná k nožičce
Gerda
byste se divila paní, jak může být taková chromá šeltie rychlá . Včera u krmení usoudila, že granule nic moc a že se jde podívat co mají ostatní psice. Vůbec jí nevadilo, že je v kleci (byla otevřená, protože jsem čekala až dožere). Prosmíkla se mi pod rukama, udělala džamp, dopadla metr a půl od klece (na tři nohy !! ), tu nemocnou nožičku zvednutou až za ucho a rychlostí kulového blesku s anténkou (dlahou nad uchem) si to valila k ostatním miskám. Myslím, že pokud ji Lilátko neudupe tak ji čeká skvělá agilitní kariéra
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 12:52
- Nahlásit
benda2
Gerda je chodí oždibovat potom se diví
Že tě huba nebolí, oždibovat! A vůbec, to nebyly maliny, ty poznám, byly to ostružiny, nebo býlí. To pak může říct každej - jojo, maliny, ty sou agresivní, a přitom to mohl bejt klidně rybíz! Pak dopadnou jako picbumové-taky každej pes, co vypadá jak picbum, muší bejt nutně zlej a agresivní. Tak nám tady pane Otče neklamte pojmy, prostě to raději napište tak, jak to doopravdy bylo!
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 12:57
- Nahlásit
isdpch
ty draku poslouchej a nepořádaj nějaký kurzy jak se má psát a co je a co není legrace atd. A ten kdo by prošel a psal by jako oni tak ten by dostal certifikát který by mu umožnil přístup na forum
Gerda
Otče neklamte pojmy, prostě to raději napište tak, jak to doopravdy bylo!
no já u toho nebyl ale jelikož tě trochu znám tak odhaduji že si i pobízela Maruš aby taky ochutnala malinu nebo teda ostružinu kříženou rybízem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:01
- Nahlásit
benda2
nepořádaj nějaký kurzy jak se má psát
Pořádaj, dělaj se kurzy tvůrčího psaní a když sem chtěl bejt spisovatelka, chtěla sem se tam přihlásit. A taky mě učil psát korektor, od něj umím používat pomlčky. Můžu mít taky certifikát? Chtěla bych, aby mi ho na památku podepsali Helena Vondráčková a Pavel Horňák.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:03
- Nahlásit
Biluška
Prosmíkla se mi pod rukama, udělala džamp, dopadla metr a půl od klece (na tři nohy !! ), tu nemocnou nožičku zvednutou až za ucho a rychlostí kulového blesku s anténkou (dlahou nad uchem) si to valila k ostatním miskám
Pani,ten pes se zabí sám...hele co tomudle předejít tim,že jí dáte teda nažrat?? Ale no jó,já vim,ale vyjímečně ,no
isdpch
jo pane srandu si můžeš dělat, ale hezky vážně, aby se u toho náhodou nikdo nesmál, víme ?
Gdo by se tady asi tak smál???
benda2
A ten kdo by prošel a psal by jako oni tak ten by dostal certifikát který by mu umožnil přístup na forum
hm...to my neprolezem.. Hele ale matně si vzpomínám,že soudruzi měli nějak dobře vypracovanej systém co jako jo a co už ale ne!!Třeba by to stálo za oživení.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:07
- Nahlásit
isdpch
jo to se dělá jmenuje se to "kurz řečníka na pohřbech"
A Gerda by k tomu mohla dycky zahrát na zopcofku
Gerda
Chtěla bych, aby mi ho na památku podepsali Helena Vondráčková a Pavel Horňák.
Proč zrovna voni????
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:08
- Nahlásit
Gerda
toho hornáka bych ti zařídil ale tak před 20lety
davidkova renata
Třeba by to stálo za oživení
třeba to i přijde, taková cenzura je bezva věc, to máš jako knihu která nevyšla nikdo nemůže číst, tudíž i výběr knih je menší a čtenář nemusí tolik přemejšlet když si de nějakou koupit
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:08
- Nahlásit
isdpch
hele soudruzi a co kdyby sme sem nepsali vůbec
No to ať tě ani nenapadne, bo poznáš těžkou ruku gurníka.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:09
- Nahlásit
isdpch
"kurz řečníka na pohřbech"
a co kurz "umím mluvit za každou stranu" ten by nebyl ??
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:12
- Nahlásit
Darina1
No to ať tě ani nenapadne, bo poznáš těžkou ruku gurníka.
Už mlčíme,soudružko!
benda2
tudíž i výběr knih je menší a čtenář nemusí tolik přemejšlet když si de nějakou koupit
No a nakonec je zrušíme úplně bo v nich stejně píšou blbiny a hned je víc času na něco pořádnýho!
a co kurz "umím mluvit za každou stranu" ten by nebyl ??
jo,ten je dobrej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:13
- Nahlásit
Biluška
Myslím, že pokud ji Lilátko neudupe tak ji čeká skvělá agilitní kariéra
Myslim, že nejlepší bude paraagility, v tom určitě vynikne, ale gdyby se jí začala ta nožička hojit, máte po kariéře paraagilitařky. Musíte jí to pořád trošku nalamovat.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:14
- Nahlásit
davidkova renata
Proč zrovna voni????
Proč proč proč? takhle sem se ptala, když mi byly tři roky. Teď bych už jen řekla - no jo, no, helena a pavel, to byly časy....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:15
- Nahlásit
isdpch
už se kácí i v našem lese"
hele to nejni dobrej začátek..
|