| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 14:24
- Nahlásit
Maminka má fšechny Goťákovi desky a jednu má dokonce podepsanou, heč heč. Eště starý elpíčka co víc šumí jak hrajou Heč
davidkova renata
Trumfla jsem tě a jdu pro dítě do školky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 14:25
- Nahlásit
Gerda
ale je tam jistojistě Boris Hubner
Ten bydlí na Cibulkách,sem tam uklízela barák A maj psa,vořech,černýho,dyby Mařka zhubla tak 20 kilo,byla by tam jistá podoba
ale Hartla mám moooc ráda!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 14:26
- Nahlásit
isdpch
byla nějaká povědomá, já myslel, že je to naše nová sekretářka, a když šla ze záchoda, tak se jí prtám odkud jí můžu znát a ona prej snad z televize nebo rádia a já na to ále h.... ty seš z Kovoprojekty a ona se začla tlemit a už to jelo .....
Sem nevěděla,že si tě na večírky zvou jako dvorního šaška
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 14:29
- Nahlásit
davidkova renata
maj psa,vořech,černýho,dyby Mařka zhubla tak 20 kilo,byla by tam jistá podoba
Jak jako vořech, černej a zhubla? Marie je krásná skorokolie, lehce při těle. A tyhle impertinence si klidně nech, nebo tě nakopnu do holeně!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 14:31
- Nahlásit
isdpch
ale v té partičce je pár kickboxerů a je to na nich trochu vidět, tak se ten spor vždycky hned urovná
Tak to jo, to je jasný, tomu rozumim, příště až budu chtít někomu nadávat, radši ti zavolám o kontakt na kamarády, aby z toho taky nebylo ňáký nedorozumění, jo? Vono je lepčí, když si lidi dycky rozuměj a sou na sebe hodný )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 14:32
- Nahlásit
isdpch
taky říkám, učiněná labuť, jen shodit 50, 60 kg ..... labuť
Seš taky moc ftipnej - si jí teďkonc neviděl po vylínání, i Růda řikal, že opravdu hodně zhubla. A přitom jen vylínala. Prostě klame tělem, jako já!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 14:33
- Nahlásit
isdpch
taky říkám, učiněná labuť, jen shodit 50, 60 kg ..... labuť
S mě předběh
Vono je lepčí, když si lidi dycky rozuměj a sou na sebe hodný )))
Tak na to mysli,až mě budeš chtět čutnout do holeně
Du venčit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 14:35
- Nahlásit
Gerda
Prostě klame tělem, jako já!
Hm..jakože ve tři ráno pravidelně u narvaný ledničky klamete tělem vobě jo?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 14:39
- Nahlásit
davidkova renata
Hm..jakože ve tři ráno pravidelně u narvaný ledničky klamete tělem vobě jo?
V pátek jdu k pani doktorce na hubnutí - klidně si nechám líbit tvý zlý útoky na mou prostorovost, protože sem silnej člověk, co to vydrží. Rýpej si, hlodej, člověče zlý, na mě, duši dobrou a laskavou, vstřícnou a nezákeřnou, si nepřijdeš.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 14:41
- Nahlásit
Gerda
Rýpej si, hlodej, člověče zlý, na mě, duši dobrou a laskavou, vstřícnou a nezákeřnou, si nepřijdeš.
Sem tě jenom citovala né?
pátek jdu k pani doktorce na hubnutí
Nikam nechod,dám ti radu zdrama a funguje : NEŽER!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 14:46
- Nahlásit
davidkova renata
Nikam nechod,dám ti radu zdrama a funguje : NEŽER!!!!
to sou rady, takhle to umim taky - nehul. No a výsledek? moc to nejde. Tak neraď, chci odborníka přes jídlo.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 15:08
- Nahlásit
Gerda
chci odborníka přes jídlo.
Tady jsem.Kolik chceš přibrat?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 15:32
- Nahlásit
Neessi
Tady jsem.Kolik chceš přibrat?
Nazdar doktore, chci ubrat 10-15 kg. Ale nechci se vzdát čokolády, smetanových omáček s těstovinami a chleba s máslem. Máš nějký fígl?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 15:41
- Nahlásit
Ten fígl mě taky zajímá. Rovnou upozorňuji, že celé odpoledne bývám u klientů, takže přijedu kolem deváté, než nakrmím psy, zaleju zahradu a pokecám na cz-psovi tak je jedenáct a teprve jdu večeřet. Večeřím nejraději bílé pečivo, čokoládové tyčinky (ty většinou i obědvám) a podobné věci. Taky upozorňuji, že zeleninové polívky, špenát a podobné jedovaté věci vůbec nejím . Tak a teď doktore raď Jdu ostříhat pivoňky a pevně doufám, že až se vrátím tak tady budu mít fundovanou radu jak zhubnout 15 kilo a nevzdat se přitom čokolády (v krajním případě jsem ochotna omezit nanuky, ale opravdu jen v krajním případě )
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 15:49
- Nahlásit
Neessi
Připojuju se k většině a chci dolů aspoň 20 kg.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 16:30
- Nahlásit
Biluška
jablunka
Já myslim, že se nás Můdr bojí, bo na tohle nemá žádnou vodpověď, která by se nám líbila.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 16:51
- Nahlásit
Gerda
Já myslim, že se nás Můdr bojí, bo na tohle nemá žádnou vodpověď, která by se nám líbila.
Ale houby bojí-musela jsem se najíst před tím,než ti budu radit nějaký blafy,po kterých by mi bylo tak špatně,že bych se už nenabaštila.Já myslela,že chceš přibrat těch 15 kilo-to by nebyl problém-jez to,co jíš ráda,jen mnohem víc
Zhubnout to není problém-ale pak už nepřibrat
Když se nechceš vzdát těch dobrůtek,co jsi jmenovala,tak je klíďo jez ALE maximálně po 50 gramech 5x denně a uvidíš,jakej budeš mít děsnej hlad a kila půjdou dolů.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 17:12
- Nahlásit
Neessi
Zhubnout to není problém-ale pak už nepřibrat
Nevím jak pro koho,ale pro mě je obří problém i zhubnout.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 17:23
- Nahlásit
Neessi
ALE maximálně po 50 gramech 5x denně
50 gramů neni snad ani tabulka čokolády! No to nevim, jak dokážu, alep ravdou je, až aspoň jednou v životě to budu muset zkusit. Ach jo. Se trápim už jen tou představou.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 18:16
- Nahlásit
Gerda
ALE maximálně po 50 gramech 5x denně
Váhu co by dokázala navážit tak malé množství díky bohu nemám, takže tohle se mě netýká . Jdu večeřet
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 18:40 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
Biluška
Váhu co by dokázala navážit tak malé množství díky bohu nemám
To bych ti poradila - šlo by navážit 100 g a pak si to rozdělit na 20 dílů, no a to bys zase měla na 4 dny. A zase se na to 4 dny dívat, to bych taky nevydržela.
Gerda
V pátek jdu k pani doktorce na hubnutí
až se něco dozvíš, dej vědět.
davidkova renata teď neposlouchej, tady ta debata není nic pro tebe a neprovokuj, jo A s tvojí postavou, jo
isdpch
hele, ta vodička - nedostal jsi už nějaký podobný předpis?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 20:34
- Nahlásit
Čus fšícííí co sou tlustý a chtěj zhubnout
Lidi,prosim vás,co to tu šíříte za paniku???? Vy snad nečtete časáky,nekoukáte na telku atd. nebo já nevim Vždyť je TOLIK naprosto skvělých,jedinečných a plně funkčních příprafků!Většinou bývají na přírodní bázi,takže je lze získat i bez předpisu.Můžete jíst naprosto vše v jakémkoli množství a vůbec nemusíte slízt z gauče .Žádné hnusné a nechutné diety,žádná dřina f posilce,prostě spolknete piluli a už to maká!! .Jen si musíte dát pozor,abyste nezhudli VÍC než chcete,ale na to výrobce upozorňuje dokonce velkým písmem .Navíc je tak solidní,že pokud nezhubnete,prostě pošlete i načaté balení zpět a oni vám vrátí peníze!!!A to se vyplatí!!
a pro ty ,kdo neradi polykají pilule je zde také něco!Pozoooooooooooooor !!!!Jsou to vložky do bot!!Stimulují totiž na chodidle určité body,takže vám začne makat metabolismus a kila letí dolů!
Takže laskavě začněte používat hlavu a nevyjadřujte se k věcem vo kerejch nic nevíte!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 21:06
- Nahlásit
davidkova renata
Pozoooooooooooooor !!!!Jsou to vložky do bot!!
To mi připomíná fantastické indické náplasti, které u nás kdysi propagovala jedna nejmenovaná firma . Stáli asi 600,- jeden pár, nutně se jich muselo použít alespoň 10. Princip spočíval v tom, že se nalepily zespoda na chodidlo, při chůzi do sebe vstřebávali všechny nemoci, toxíny a dokonce i špatnou náladu . Večer jsi je plné toxínů a depky vyhodila a ráno nalepila nové . Tenkrát jsem chodila s takovým pánem, který na to skočil a náplasti za šest táců zakoupil (debil, kdyby mi ty prachy radši dal ) . Každý večer si pochvaloval, že to báječně funguje, neboť úplně cítí jak to z něho všechny ty toxíny vytahuje. A víte jak se pozná, že to funguje? POdle toho, že večer jsou úplně černé, to jsou plné těch toxínů a depičky Když jsem ho ujistila, že v jeho fuseklích by byl černý i obyčejný bavlněný kapesník tak se mnou tři dny nemluvil
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 21:23
- Nahlásit
Biluška
davidkova renata
Teda ségra, to si hřeju hada na prsou a ještě k tomu hubenýho. Víš, jak velký bych musela mít chodidla na tu stimulaci při moji postavě?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 21:25
- Nahlásit
davidkova renata
Jen si musíte dát pozor,abyste nezhudli VÍC než chcete,ale na to výrobce upozorňuje dokonce velkým písmem
Už teď z toho mám deprézi a na tu je nejlepčí něco sladkýho.
Biluška
Každý večer si pochvaloval, že to báječně funguje, neboť úplně cítí jak to z něho všechny ty toxíny vytahuje.
Za ty prachy bych to taky cejtila!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 21:31
- Nahlásit
http://www.email.cz/getAttachment?session=%BA%F336 %1B%F2%40%87%94%F6%E8%1E%DCy%8F%F5%F0%03flfau%D2%A 0h%E9Q%CB%90%AD%C3%95q%EA%F4%98%E7%1B%F1%5E%C1%24w %B3%95%25%ACZ%13%EA%FA%8F%BE%E7%E2%8D%99%01E%29%F2 %08%97%CD%A6%03%E6%C4%CB%28K%F7%BB%BC%83%89%3C%A5y a%0CoO%15K%FA%FB
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 21:33
- Nahlásit
Neessi
To nende!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 21:35
- Nahlásit
Neessi
davidkova renata
hehe, to je jen pro ty vypasený
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 21:37
- Nahlásit
No tak jsem poslala návod,jak vyprázdnit lednici a přitom nepřibrat.Zákon o zachování hmoty je neúprosný-prostě někdo z toho přibrat musí,že jo.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 21:38
- Nahlásit
Biluška
spočíval v tom, že se nalepily zespoda na chodidlo, při chůzi do sebe vstřebávali všechny nemoci, toxíny a dokonce i špatnou náladu
Ty vado,za ty prachy by mě špatná nálada nevopustila už do konce života
Lola1
Víš, jak velký bych musela mít chodidla na tu stimulaci při moji postavě?
Taxi trhi,čék tady ti vymejšlí hubnoucí program a ty máš jen samý vejmluvy - no klasika!!
jablunka
Už teď z toho mám deprézi a na tu je nejlepčí něco sladkýho.
S váma nemá cenu hubnout
Du spát bo tady dneska asi nic neprodám a provize teda nebude ,tak co s váma ztrácet čas
brou fšicííí,hubený i tlustý
|