| Autor |
Zpráva |
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 21:54
- Nahlásit
davidkova renata
Neessi
tohle budou ííííííííípáci závidět
by se měli taky pochlubit se svejma metodama,aspon se poučíme a něco se nového i naučíme
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 22:01
- Nahlásit
Neessi
Asi mi béš muset pučit Jardu
Klidně,tak přijed,sme se stejně domlouvaly ne?Než bude tma už ve čtyry..
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 22:07
- Nahlásit
jsem našla svého oblíbence
http://www.sebrleroman.cz/homepage/
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 22:14
- Nahlásit
Tchor
davidkova renata
Nedělejte mi "vánek v šišce",moje vlkodavka pořád na mě kouká(zbožně),kdykoliv.Žádnej hřebík v obojku nemá a míček v ruce taky nenosím.Je nemocná?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 22:16
- Nahlásit
davidkova renata
Klidně,tak přijed,sme se stejně domlouvaly ne?Než bude tma už ve čtyry..
To myslíš zítra?To nestihnu,bo do 13 h cvičíme a protože se Borgie vyšvihla moc vysoko,tak koušeme v týdnu ob den + so + ne ,a to ještě pokaždý na jiným cvičáku,kvůli změně prostředí .Ale hřebíky jdu koupit určitě- do podrážek,páč jsem to už dneska na tý mokrý trávě neubrzdila a ty fotbalistický křusky jsou moc široký a vyzouvají se.
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 22:21
- Nahlásit
TchorTchorTchorTchorTchor
Jsi se asi potentoooo neee?"?"!!!"!"!"!"!"!"
Jak můžeš bejt tak namyšlenej, že se opovažuješ domnívat, že by něldo mohl myslet Tebe, když zcela nejlepší výcvikář, výchovář a cvičitel sportovní i sluzebakovej jsem tady JÁ, pak dlouho dlouho nikdo, pak zase JÁ a pak asi za deset kilometrů opět JÁ a zbytek za řeč ni nestojí ...tedaaa taková vopovážlivost se stavět přede mé dovednosti ..... asi se načtvu a dám si k snídabi Bobuli ))
btw...ty jsi stále nepochopil, že tady není normální diskuzní server? já teda už jo....a víš, co dělaj živočišné druhy, aby přežily? přizpůsobují se..... tohle btw myšleno vážně jest....
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 22:21
- Nahlásit
Erin
Je nemocná?
Neeeeee ,ale ty jsi čikovná
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 22:28
- Nahlásit
heh, tak jsem byl dnes se svým psem trénovat a co se nedozvím...kámoš, co má super agresivní psy mi říkal, že prej zná jednoho psího psychologa, co obdělává svý feny...no věřili byste tomu?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 22:29
- Nahlásit
dobrou noc
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 22:30
- Nahlásit
Neessi
Erin
Je nemocná?
Neeeeee,ale ty jsi čikovná
Ale prd, to bude tím, že Erin jak sama psala byla jednou pro nějakou radu či pomoc za panem Desenským a von ji pomohl, tak já si teda myslím, že fena je nyní štastná, když je zase se svou paničkou nooo.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 22:32
- Nahlásit
Erin
Je nemocná?
Ne,ona ne!
Neessi
To myslíš zítra
Ne,ty ses zbláznila né? .ale někdy třá...dokud je eště hezky.muselo by se to domluvit aby Jarda třebe někde zrovna nefiguroval nebo tak..Se domluvíme.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 22:34
- Nahlásit
U nás se vrší jeden průser za druhým, protože jinak bych asi mohla žít šťastně a spokojeně a to moji nejmilovanější psíčkové pochopitelně nemůžou dovolit . Takže dneska na procházce se mastodontí Lilátko rozběhlo, pod nohy nečučelo, zašláplo Boňátko (Delízu), vytvořilo jí dvojitou fraktůru a spokojeně si běželo dál. Takže jsme strávili velmi příjemný večer na pohotovosti, pochopitelně by bylo moc jednoduché, kdyby měla jednoduchou zlomeninu, že jo. Zatím se prokazatelně ví, že má zlomené obě předloketní kosti a neví se, co má s ramenem. Na rentgenu se neukázalo vůbec nic, ale Bon-bon tvrdí, že ji rameno hrozně bolí. Paní doktorka nám vysvětlila všechny možné varianty, počínaje prasklým vazem a konče komplikovanou roztříštěnou lopatkou. Nenadchla mě ani jedna verze . Zítra, nebo v pondělí s tím pojedem k Raškovi do Ostravy, z toho jsem nadšená ještě míň. Asi se vykašlu na psy a začnu chovat akvarijní rybičky
Tak nějak to přestávám zvládat s nadhledem, balím to a jdu spát.
Tchor
neber si to osobně, my tady takhle špičkujeme pořád. Určitě si nikdo nemyslí, že bys bodal do psa vidličkou, neboj. To je prostě jenom takový úchylný druh humoru značky Traverza.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 22:38
- Nahlásit
Biluška
No týý vado,ty máš ale furt něco .Chudák Delíííza,ale může si za to sama,nemá bejt tak malá .Proto já bych malýho psa mít prostě nemohla,jsem schopná ho vyluxovat.. .Tak at to není ta nejhorší varianta,dej vědět jak to vypadá,pokud možno brou..
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 22:38
- Nahlásit
Neessi
Ti nevim,koukají tak i naši čau čau ,ta nejmladší importovaná z PL černé barvy je nejhorší.Pokud neopětuji stejně vřelý pohled směrem k ní,následuje z její strany štípnutí do stehna(mého)Tak čikovností to nebude,to bude určo nějaká děsná choroba.
A nebóó....já nemám ten správný obojek na svém hrdle
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 22:41
- Nahlásit
davidkova renata
Ani nevím, která je vlastně ta nejhorší, všechny jsou příšerné . Modlím se za to, aby rameno bylo prostě naražené, Lila na ni přímo šlápla a přece jenom váží 20 kilo
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 22:46
- Nahlásit
Biluška
začnu chovat akvarijní rybičky
Rybičky neeeeeeee,při tvém štěstí ti někdo místo skalár prodá piraně .
Jinak teda ty fraktury-to je děs
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 22:51
- Nahlásit
Proč že se mi každou noc o tom jen zdá, o tom jen zdá,
že v mém životě vyšla má tak šťastná a krásná hvězda,
proč že se mi každou noc o tom jen zdá, že ta hvězda
mi dá to štěstí, o němž se mi ve dne nezdá,
zdání klame, mimoto každý sen,
který v noci míváme, zažene příští den.
Život je jen náhoda, jednou jsi dole, jednou nahoře,
život plyne jak voda a smrt je jako moře,
každý k moři dopluje, někdo dříve a někdo později,
kdo v životě miluje, ať neztrácí naději,
až uvidíš v životě zázraky, které jenom láska umí,
zlaté rybky vyletí nad mraky, pak porozumíš,
že je život jak voda, kterou láska ve víno promění,
láska že je náhoda a bez ní štěstí není.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 23:11
- Nahlásit
overgod
Hmm, a co když jsem pořád dole? Někdy mám dojem, že hlouběji to už nejde, ale život mě vždycky přesvědčí, že jde
Neessi
Víš co je nejhorší? Všichni agiliťáci mají strach z úrazů na parkuru. Že pes spadne z áčka a pod. Běhám osm let, prakticky dennodenně ( alespoň do té doby než jsem si uvázala na krk tuhle megazahradu a rozpadlý barák) a nikdy se žádnému psovi nic nestalo na parkuru (klepy klep ) . Zato ty šílené úrazy mimo dráhu..... Hessit jenom tak vyběhne za balonky a vrátí se po třech - diagnoza prasklý vaz, náročná operace na Jagyně za desítky tisíc. Puma jde na procházku do lesa, uštkne ji had. Braisy jde na vycházku ke kostelu a spadne do hřbitova. POpřípadě jde na vycházku do lesa a zastavuje kvůli ní vlak. Boninku zašlápne mastodontí Lilátko......... Fakt se dám na rybičky. Budu je chovat ve sklepě, tam je vody dost
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 23:16
- Nahlásit
Biluška
dvě možnosti:
prevence nebo se pak nedivit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 23:19
- Nahlásit
overgod
Co myslíš tou prevencí? Jak chceš uhlídat jedno štěně, aby nešláplo na jiné štěně? To bych je leda musela mít každou zvlášť v kleci, ven vodit na vodítku, po těch dvou schodech co tu máme pro jistotu snášet a po dobu venčení by byl Mášenek se vzduchovkou na střeše, kdyby náhodou letěl kolem Kan?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 23:37 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
Biluška
Zato ty šílené úrazy mimo dráhu..
Hele klííííd.Tohle je "sezonní věc"-smolnej rok -a pak zase bude pár letklid.To už jsem si párkrát se zvířatama zažila.Přestanou "zlobit"zvířata,začnou blbnout lidi.....
Kdybys nic neměla,jen napulírovanej kvartýr,manžela sedícího stále u bedny,žádné děti,žádné koníčky,tak bys ani nežila.
Ber to jako svou osudovou životní dráhu,na které sem tam nějaký karambol bude a když ho přežiješ,tak tě to jen posílí.Ale žiješ naplno a od toho tu jsi.
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2007 02:42
- Nahlásit
Biluška
ne, ale pokud holt chceš mít více psů, tak asi s tímhle musíš počítat...prevencí by bylo pořídit si jich méně, třeba jednoho nebo dvě, to se dá uhlídat v pohodě.....nebo jich mít více, ale omezovat je tak, aby se tohle stát nemohlo....neboli pokud mám hodně psů, koček, dětí, čehokoliv, tak prostě se spíš něco stane....když budu jezdit F1ičky, taky se zabiju spíš než když budu závodit s modely.....nenazýval bych to smůlou, ale náhodou.......a náhoda je svinstvo
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2007 07:32
- Nahlásit
Biluška Neessi davídková renata želva erin
Momentálně jsem měla šanci,že budu mít o dvě děti míň. Protože se tady u toho celou dobu nahlas tlemím,přišli se podívat,čím že se to maminka baví a momentálně mi tu umírají oba smíchy.Díky vám!!!Hned se nám veseleji pojede.
Brýýýýýý rááááánko fšem.....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2007 08:59
- Nahlásit
overgod
...prevencí by bylo pořídit si jich méně, třeba jednoho nebo dvě, to se dá uhlídat v pohodě.....
Myslíš jo? Hessině praskl vaz u kotníku v době, kdy byla mým jediným psem. Nemyslím si, že bych něco zanedbala, od malinka dostávala kloubní výživu, od malinka měla pečlivě vypracovaný tréninkový plán, aby náhodou nebyla přetrénovaná. Hodila jsem jí balonek a Hessi se s ním vrátila po třech.
Belinku uštkl had v době, kdy jsem je měla jenom dvě. Upřímně řečeno, nevěděla jsem, že se jí něco stalo dokud druhý den nebylo evidentně poznat, že je jí špatně. Stalo se jí to na vycházce v lese a do toho lesa jsme pak normálně navolno chodily dál. Protože podle mě nemá smysl vyhýbat se lesu, neboť tam žije ten zákeřný had. Mohly bychom chodit k rybníku a tam by třeba žila ještě jedovatější zmije.... . Taky bych mohla Belu vodit na vodítku, nejlépe krátkém, úplně u nohy, to by se jí určitě nemohlo nic stát. Krom toho, že by se zbláznila.....
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2007 09:14
- Nahlásit
Biluška
..prevencí by bylo pořídit si jich méně, třeba jednoho nebo dvě, to se dá uhlídat v pohodě.....
Myslíš jo? Hessině praskl vaz u kotníku v době, kdy byla mým jediným psem. Nemyslím si, že bych něco zanedbala, od malinka dostávala kloubní výživu, od malinka měla pečlivě vypracovaný tréninkový plán, aby náhodou nebyla přetrénovaná. Hodila jsem jí balonek a Hessi se s ním vrátila po třech.
Belinku uštkl had v době, kdy jsem je měla jenom dvě. Upřímně řečeno, nevěděla jsem, že se jí něco stalo dokud druhý den nebylo evidentně poznat, že je jí špatně. Stalo se jí to na vycházce v lese a do toho lesa jsme pak normálně navolno chodily dál. Protože podle mě nemá smysl vyhýbat se lesu, neboť tam žije ten zákeřný had. Mohly bychom chodit k rybníku a tam by třeba žila ještě jedovatější zmije.... . Taky bych mohla Belu vodit na vodítku, nejlépe krátkém, úplně u nohy, to by se jí určitě nemohlo nic stát. Krom toho, že by se zbláznila.....
No jistě , tohle je moc príma styl obhajoby či čeho to vlastně,....že se Hessině něco stalo...OK...to je jedna věc, ale proč to srovnáváš s tím, že se v poslední době stále něco děje více Tvým psům...nyní už nemáš jen jednoho a těch "náhod" prostě přibývá.....buď si zajistíš lidi na to, aby se každý věnoval jednomu psovi a pak se to asi stávat nebude ...holt když jak píšeš Slůně nekouká, kam běží, tak je třeba se podle toho zařídit nebo se nedivit...prostě to je realita ....když budu mít 50 psů třeba AST a budu na ně sám, tak jim holt dost vyžití a práce neposkytnu rozhodně a ani omylem....prostě tohle není až tak smůla, jako logicky se zvedající počet nepříjemných událostí.....
pokud to samozřejmě nebereš ve stylu....měl jsem hroznou smůlu...jedu po dálnici dvěstě a napálím to do srny...no co tam ta srna dělala a proč zrovna já ze všech těch oných co jeli 200 jsem měl takovou smůl...????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2007 09:25
- Nahlásit
overgod
Zcela logicky, mám-li víc psů stane se jim více úrazů. Tak nějak to vychází ze statistiky. Stejně jako častěji nabourám auto teď, když jezdím denně než v době, kdy jsem řídila třikrát do roka. To je holt ta pravděpodobnost.
tak jim holt dost vyžití a práce neposkytnu rozhodně a ani omylem....
No tak na to bacha, zatím dost vyžití a možností na vybití energie rozhodně mají. Jednak s nimi netrénuji sama, mám k ruce Álu, která už toho zastane poměrně hodně a za druhé s nima opravdu makám, takže vybitá je občas dokonce i puma
Trochu výhoda v tomto je, že šeltie jsou stádoví psi a vyhovuje jim pracovat pohromadě. Takže když si stoupneš mezi pár stromů, máváš rukama a říkáš "levá, okolo, vpřed, right, okolo" tak vyřádíš celou smečku během pěti minut
prostě tohle není až tak smůla, jako logicky se zvedající počet nepříjemných událostí.....
To je to samé, záleží na tom jak to nazveš . Jestli chceš tak bych teda byla radši, aby se ty logicky zvedající počty nepříjemných událostí přestali stávat
...no co tam ta srna dělala a proč zrovna já ze všech těch oných co jeli 200 jsem měl takovou smůl...????
Na dálnici je max. 130 ne? Tak nemáš jezdit jak chovado, dobře ti tak
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2007 09:34
- Nahlásit
Lilátko 2
Zcela logicky, mám-li víc psů stane se jim více úrazů. Tak nějak to vychází ze statistiky. Stejně jako častěji nabourám auto teď, když jezdím denně než v době, kdy jsem řídila třikrát do roka. To je holt ta pravděpodobnost.
to jo, jde jen o ty absolutní hodonty
No tak na to bacha, zatím dost vyžití a možností na vybití energie rozhodně mají. Jednak s nimi netrénuji sama, mám k ruce Álu, která už toho zastane poměrně hodně a za druhé s nima opravdu makám, takže vybitá je občas dokonce i puma
kdybych chtěl konstatovat, že se svým psům určitě něvěnuješ, jak bys měla, tak bych to tak napsal...psal jsem příklad...takže bacha dávej Ty Lilátko2, bo jsi to zase dopletla
Na dálnici je max. 130 ne? Tak nemáš jezdit jak chovado, dobře ti tak
no to je asi marnost nad marnost
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2007 09:44
- Nahlásit
Brééé rááánko všem co se jich to týká
jablunka
Pani a jak to vypadá f alejích?? Možno projít?
Biluška
Čus pani,tak jaká byla noc?Ani jsem nepostřehla esi to má nějako f sádře nebo se čeká co dál nebo jak?Dyš holt vona je moc malá a křehká no..Já tady v okolí vím o 2 případech,kdy dokonce toho malýho museli nechat uspat.Nějakej jezefčík,hrál si s NO,ten na něj v dobrý víře položil tlapu..výsledek páteř v hajzlu.Jinak že jorkovi zlomí nohu přišlápnutím sám páník,to je taky dost běžný.Hlejte,jak praví Džejms Herijot ústy jednoho moudrého farmáře : gde sou zvířata,tam sou dycky starosti..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2007 10:10
- Nahlásit
davidkova renata
Nemá to v sádře, jenom fixované obvazem a špachtlí. Sádra se prý štěńatům nedělá, protože by je moc zatěžovala. Navíc se u ní neví, jestli má, nebo nemá něco s tím ramenem a eventuelně moc těžkou nohou (sádrou) by se to mohlo ještě víc poeat. Zatím to ale vypadá slibně, přikláním se k názoru, že s tím ramenem nic není, nejspíš jenom pohmožděné jak na ni to slůně šláplo.
Nějakej jezefčík,hrál si s NO,ten na něj v dobrý víře položil tlapu..výsledek páteř v hajzlu.Jinak že jorkovi zlomí nohu přišlápnutím sám páník,to je taky dost běžný.
Jo, tady u těch trpaslíků je to holt nemoc z povolání
I když kdysi dávno si se štěnetem Hesinkou hrávalo štěně berňáka Sárinka a ta byla vyloženě opatrná. Fakt dávala bacha, asi Sise něco neudělala, akorát jednou na ni zafuněla tak, že Hessi spadla Doslova ji odfoukla
gde sou zvířata,tam sou dycky starosti..
overgod
Gdo je u tebe Lilátko2 ty očkliváku jeden? Já jsem vždycky, zásadně a všude 1
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2007 10:17
- Nahlásit
Biluška
akorát jednou na ni zafuněla tak, že Hessi spadla Doslova ji odfoukla
Dyk řikám,malej pes,velkej problém .ale třá u nás sousedi maj zlatáka.Když mu byl asi rok,byli na vycházce,vesele capkal a pak že přeskočí strouhu u cesty,cca asi 5 cm hlubokou.Blbě dopad a výsledek totálně dorasená přední tlapka,operace asi za půl melouna,noha totálně zničená.Nakonec k dalším plánovaným operacím nedošlo bo si ten ogranismus nějak poradil a ta hnáta je jakž takž což vet považuje za zázrak.Sou věci se kterejma nic nenaděláte...
Du dřít A vás chci poprosit,esi budetet kupovat tu vzduchofku na Kana,vemte mi taky jednu,co dyby dolít až sem!
|