Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 20:02
- Nahlásit

želva
kluk v pet centru mi to zarovnal strojkem na psy

ty jsi ale praštěná,to nemá chybu.Doufám,že tě hned i odblešil

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 20:06
- Nahlásit

teda já jsem dneska nějak utahaná-v práci dlouhý den,pak ty ploty,les a ještě ke všemu úplněk-balím čubiny a jdem ležet,třeba mi dobijí baterky

želva
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 20:08
- Nahlásit

Neessi
aspon máte o čem psát ,ale nebojte za 14 dní už nic nebude vidět

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 20:19
- Nahlásit

Neessi
chceš nahatou jednotku napojenou modrým pramenem
Tudlenctu cíííííííííííí
želva
ale kluk v pet centru mi to zarovnal strojkem na psy

Ty voe,o vodblešil tě taky?

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 20:30
- Nahlásit

Neessi
a ještě ke všemu úplněk-
Teď chápu rozpoložení svého nejmladšího,prostě se rozhodl,že dneska nespí.Tak gdybych zabrala dříf než on,tak brou noč fšem........

Lola1
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 20:31 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit

želvafoto!foto!foto!
zkus to s parukou

želva
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 20:37
- Nahlásit

davidkova renata
já vodblešit nepotřebuji

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 20:38
- Nahlásit

Lola1
zkus to s parukou
Myslíš s tou keltskou jo?
fčicííí tak teda brou,mě je putna esi je úplněk ,usla bych i f epicentru atomovýho vejbuchu...pravda,to asi už navždy
Sem duševně zcela trop z želvy zkusim nějakou meditaci,pozitííívní motivaci či autogenní trénink.V nejhoršim si dám kopr

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 20:41
- Nahlásit

želva
vodblešit nepotřebuji
A co vodčervit??

želva
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 20:49
- Nahlásit

A co vodčervit??
to taky nepotřebuji ,dobrou noc at tě blešky koušou celou noc davidkova renata

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 21:06
- Nahlásit

No co to je za pořádky tohlencto? Než člověk dorazí z práce tak už všichni chrní? To se dělá?
davidkova renata
Uděluji ti speciální pochvalu za statečnost a plusové body do celkového hodnocení.

želva
Ty si prostě úplně praštěná. Jak budeš na té svatbě vypadat? V tričku a ještě k tomu ostříhaná na ježka. Alespoň si to nastříkej nějakým autolakem, nejlíp fialovým, ať je to trošku stylový

jablunka
Tý woe,někdo našel šrajtofli s 50 tácama a vrátil to!!!Chápete to???
To byl buď Mirek Dušín, nebo Kája Mařík, jinak to není možný

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 21:13
- Nahlásit

Biluška
tak už všichni chrní
Já tu eště nakoukla,sem hledala nějaký štěně f útulku pro kamarádky známou.Něco bylo ve čtvrtek f Troji,ale v sobotu už bylo pryč.
Uděluji ti speciální pochvalu za statečnost a plusové body do celkového hodnocení.
Děkuju vám,pani,za vaše uznání,já vám třá příště něco upeču jakožto výraz díků
To byl buď Mirek Dušín, nebo Kája Mařík
Ale prd,byl to blb,pani my bysme za ty prachy mohly nakoupit spoustu čoklů do líííínijí

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 21:18
- Nahlásit

davidkova renata
Jestli ještě pořád hledáš toho ovčouna tak by v Srbcích jeden možná byl. Respektive byl tam začátkem července, ale tam se psi moc nehýbou, takže asi jo. Jenže je to až u Olomouce, od Plzně by to snad ani nemohlo být dál

Jsem dneska sekala celý den trávu a byla jsem přitom donucela pozorovat parchanta od sousedů jak si "hraje" s koťátkem. Bože, proč u nás není povolen odstřel smradů, nebo spíš jejich rodičů?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 21:30
- Nahlásit

Biluška
Jestli ještě pořád hledáš toho ovčouna
To je ten co je tam asi 2 roky?Dyš von chtěl štěně...a do Holomóca by asi nejel.Ale hledám eště normál štěndo pro tu známou,ale je taky z Prahy.Sem jim řekla at počkaj po prázdninách ,to bude výběr
byla jsem přitom donucela pozorovat parchanta od sousedů jak si "hraje" s koťátkem.
Mi ani neřikej,sem prchlivá povaha a toho smrada bych nejspíš brutálně zmlátila,f afektu(myslim,že se to tak řiká ).
Tak asi du chrnět bo mě ten ouplněk nějak uspává..

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 21:54
- Nahlásit

davidkova renata
Tohle je štěně, někdo projížděl vesnicí, přibrzdil u skupinky hrajících si děcek a vyhodil asi 5 týdenní štěně. Úplně čistý to asi nebude, ale je to hodně ovčákoidní, takový ten vesnický vlčák. Ty děcka ho přinesli do útulku, dlouho se nevědělo jestli přežije, bo byl prťavý, měl srajdu a po tom pádu z auta se nemohl postavit na zadní. Když jsem tam byla v tom červenci tak už docela slušně lítal a obtěžoval ostatní psy, takže počítám, že přežil Ale chtělo by to zavolat Liškové jestli tam ještě je. Pak tam jsou dvě fenečky - ty by mohli být čisté, taky ovčačky a celý vrh pidiovčáků. Matka vypadá jako vlkošedý NO, ale velikost kokra

Mi ani neřikej,sem prchlivá povaha a toho smrada bych nejspíš brutálně zmlátila,f afektu(myslim,že se to tak řiká ).
Jsem chtěla taky, ale vedle něho seděla babička a sousedka-semetrika (ta co její úchylný manžel očumuje moji prdel a holku v bazénu) a "hlídali ho" , tudíž jsem tiše trpěla a červeným písmem si psala do paměti, že jak ho uvidím poblíž mých psů tak ho kousnu.
Dobrou s kobrou.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 22:59 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

Biluška
Jsem chtěla taky, ale vedle něho seděla babička a sousedka-semetrika (ta co její úchylný manžel očumuje moji prdel a holku v bazénu) a "hlídali ho" ....

Byla jsem na chalupě, pohoda, idylka.... já vařím oběd, Piškot je na zahradě. Někde na pozadí jsem vnímala holčičí pištění i pištění a blafání mého psa. Pak se mi něco nezdálo, zpozorněla jsem a šla k oknu když jsem zaslechla tenounký a něžný hlásek: "bouchni ho tím klackem do čumáku, tam je to nejvíc bolí".
Vylítla jsem z baráku a vidím 3 malé vymydlené holčičky s klackama v ruce, nepamatuju se kdy naposled jsem takhle někoho seřvala... Pak tam dorazily jejich matky, poněkud tišším hlasem jsem jim vysvětlila, co dělaly jejich rozkošné dcerunky. Ta jedna řekla - no to víte, děti - a to neměla dělat.... Mít po ruce tu tvou oblíbenou traverzu, tak už asi sedím na Borech... Můj pes děti miluje a nebyl schopnej ani zakousnout malýho dezorientovanýho asi kapra kterej mu vplul v rybníku do huby.... a zase vyplul ... a nějaký příšerný fakani příšernejch matek mi ho budou trápit...

aren
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 23:09
- Nahlásit

maixnerova
Tož to je teda síla na dobrou noc

maixnerova
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 23:18
- Nahlásit

aren
... já myslím, že nakonec zabralo, když jsem dcerám i matkám pohrozila, že zajdu do školy a oznámím to jejich třídní a ředitelce.
Vysvětlila jsem jim sice také souvislost mezi mlácením do čumáku a napadení člověka psem, ale o tom si nedělám moc velké iluze, že padlo na úrodnou půdu. Víš, kdyby to byli nějaký rabijáti, ale kdybys viděla ty holčičky... ty byly jak z reklamy na kindervejce... no jo no...

aren
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 23:23
- Nahlásit

maixnerova
Já bych vzala ty holčičky po čumáku, tam je to nejvíc bolí, prý.
Přesto přeju dobrou noc

maixnerova
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 23:24
- Nahlásit

aren

dobrou, aren

aren
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 23:24
- Nahlásit

maixnerova

Dzedzy
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 00:39
- Nahlásit

koprofil

Hysterka měla přezdívku proto, protože sotva viděla kapky do uší tak začla bejt hysterická. Na uši jsi se jí nemohl ani blbě podívat. Tedy ze začátku. Později už začla pomalu chápat, že jí ty uši nikdo neutrhne a kapání už šlo mnohem lépe. Jinak ona nikam neodjížděla, to byl překlep. Omylem mi tam vypadlo slůvko ,,jsem". Tedy ...když JSEM odjížděla.

Dzedzy
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 00:45
- Nahlásit

Biluška
Hele já tady po nikom kamenem nehážu. Jen říkám, a i podle toho vysvětelní co píšeš výše, je to tak, že jsi prostě a jednoduše toho psa nezvládla. To je celé. Budiž ti k dobru, že sis to uměla přiznat a toho psa jsi alespoň dala někomu kdo ho zvládnout umí. Tudíž Rudovi. Ale ujá osobně bych to brala jako svoje mínus, to že jsem to nezvládla a snažila se to nepřipomínat. Natož abych to ještě zesměšňovala nebo nějak jinak parodovala nebo jak to mám nazvat. Žes to nezvládla, ti nikdo nevyčítá. Nikdo nejsme dokonalej a jsme jen lidi, tudíž chybujeme. Ale alespoň se chybama nechlubíme ne? Alespoň já tedy ne.

Dzedzy
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 00:53
- Nahlásit

Jelikož to není žádný život ohrožující stav tak si kvůli tomu žádné výčitky opravdu nedělám.

A to se zrovna šeredně pleteš.
Nejsem teda veterinář a těmhle věcem moc nerozumím, tak jen přetlumočím co říkal Ruda, ale podle Rudy měla v tom uchu těžkej zánět a ještě pár dní a došlo by k perforaci ušního bubínku, což by mělo za následek to, že by na vždy ztratila koordinaci pohybu (myslím) nebo tak něco a měla by problémy až do smrti. Ruda to prý začal léčit vyloženě za minutu 12.

To že je hubenák tomu se raději asi nevyjadřoval vůbec, ale byla teda hubená hodně, ale přišlo mi, že se rychle spravovala. Ale to se blbě posuzuje, když toho psa vidíte každej den. Každopádně když si vzpomenu jak vypadala když jsem přijela a když jsem odjížděla, tak to byla docela velká změna. A to už jsem neviděla to, jak vypadala a jakej prý měla výraz v očích, když tam přišla, protože já ji viděla po tom co už byla u Rudy dva dny. To už prý na tom byla mnohem lépe než po příjezdu.

Dzedzy
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 01:01
- Nahlásit

....musí opravdu hlídat....
.....ovšem musí pustit na zahradu nás, děti a pod.....
....vzhledem k našemu životnímu stylu pes snadno cvičitelný, rád pracující a snášenlivý s ostatními psy.....

A to si jako představuješ, že hodíš pětikorunu do automatu a vypadne ti pes podle tvých představ, které do toho automatu zadáš nebo jak?
Podle toho co píšeš co chce docela dost na tom psovi máknout a to ti asi snad nemusím říkat, kolik to zabere času, nervů a trpělivosti.
No ale když už teda... tak si taky myslím že tyhle požadavky dokáže nejlépe splnit NO. A ještě lépe fena. Když už teda....

karel berger
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 02:10 - Změnil/a: karel berger
- Nahlásit

Dzedzy
No ale když už teda... tak si taky myslím že tyhle požadavky dokáže nejlépe splnit NO. A ještě lépe fena. Když už teda....
prosím Tě, fenu NO má taky ...a tu tejrá úplně k smrti ..už dvakrát ji umřela ....hrozný no...a nediv se , že byla tak vyhublá...Biluška psy sice krmí, ale než se dostanou k misce, všehno jimto vyžere sama...jsem to viděl "Na vlastní oči" viděla jsi to taky?

Neessi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 06:30
- Nahlásit

Dzedzy
Biluška
Hele já tady po nikom kamenem nehážu. Jen říkám, a i podle toho vysvětelní co píšeš výše, je to tak, že jsi prostě a jednoduše toho psa nezvládla. To je celé. Budiž ti k dobru, že sis to uměla přiznat a toho psa jsi alespoň dala někomu kdo ho zvládnout umí. Tudíž Rudovi. Ale ujá osobně bych to brala jako svoje mínus, to že jsem to nezvládla a snažila se to nepřipomínat. Natož abych to ještě zesměšňovala nebo nějak jinak parodovala nebo jak to mám nazvat. Žes to nezvládla, ti nikdo nevyčítá. Nikdo nejsme dokonalej a jsme jen lidi, tudíž chybujeme. Ale alespoň se chybama nechlubíme ne? Alespoň já tedy ne.

Hele,Dzedzy,nepřeháníš to trochu?Kolik psů nejednou jsi měla?
A s kolika z nich jsi jezdila po závodech?Mám pocit,že nevíš která bije.Když máš vlastní smečku chovanou od štěňat a k tomu si dovolíš zachránit jiné dospělé psy různých plemen,tak se ti v pohodě může přihodit to,co Bilušce-že prostě ten jeden z deseti prostě nezapadne.Na tom není nic divnýho.Tak přestaň gestit a běž si to vyzkoušet na vlastní kůži-útulky jsou plný psů.

Tinta76
# Zasláno: 29 Srp 2007 06:44
- Nahlásit

Neessi
Hele,Dzedzy,nepřeháníš to trochu?Kolik psů nejednou jsi měla?
A s kolika z nich jsi jezdila po závodech?Mám pocit,že nevíš která bije.Když máš vlastní smečku chovanou od štěňat a k tomu si dovolíš zachránit jiné dospělé psy různých plemen,tak se ti v pohodě může přihodit to,co Bilušce-že prostě ten jeden z deseti prostě nezapadne.Na tom není nic divnýho.Tak přestaň gestit a běž si to vyzkoušet na vlastní kůži-útulky jsou plný psů.

Tak nějak

Dzedzy

Fakt uber, páč o tom opravdu víš velký kulový ...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 07:56
- Nahlásit

Biluška
No já se poptám,ale tuty chtěl psa ne čubu,ale ta dálka asi bude limitující
maixnerova
bouchni ho tím klackem do čumáku, tam je to nejvíc bolí".
No tos mě po ránu pěkně vytočila .Prej to víte,děti jo????.Smradi zas...ý!!!Dost pochybuju,že by pohrůžka z tvý strany nějak změnila jejich názor na vztah k živejm tvorům,akorát se lekli,že by z toho moh bejt průser,to je celý.Pokud vyrůstaj v tak vymaštěný rodině,není se co divit.Normálně vedenýho smrada by tohle těžko napadlo.
karel berger
Biluška psy sice krmí,
Co to tu šíříte za poplašný zprávy??!! Eště si z toho někdo veme příklad a začne ty psy krmit!!!Já nevím,že taky nedomyslíte ty následky ...takhle přesně vznikaj fámy!
Dzedzy
A to si jako představuješ, že hodíš pětikorunu do automatu a vypadne ti pes podle tvých představ, které do toho automatu zadáš nebo jak
No myslim,že todle zrovna si Biluška nepředstavuje.Nech Akélu Akélou,já bych jí třeba nezvládla taky a Biluška má bod za to,že to dokázala uznat a odvézt jí přes půl republiky zrovna k Rudovi,i když její vztah k němu není zrovna to pravý vořechový.Takže klííííd.

Smečka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2007 08:04
- Nahlásit

a jakej prý měla výraz v očích, když tam přišla
Dzedzy
Předpokládám,že výraz psa,který se ocitl sám v cizím prostředí.

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání