| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 20:29
- Nahlásit
Gerda
žencký, tady nikdo neni?
ale je- lidí je jak sra.ek,jak je ta hláška z nějakýho filmu.
Tak v které restauraci jsi dneska byla s Mařenou a co jste si daly dobrého?Ale vynech hořkou čokoládu,plís-já už abstinuji cca 5 dní
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 20:32
- Nahlásit
Neessi
Sem v práci, to neni moc velká romantika, žádná restaurace, psa sem do rána neviděla, opět venčila máma. Musim až přijdu, zas budeme courat do noci, jako vždy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 20:32
- Nahlásit
Neessi
lidí je jak sra.ek
Jasánek,lidí je na světě jako sra..k .Černí baroni
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 20:36
- Nahlásit
davidkova renata
Černí baroni
eště že tě mám
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 20:37
- Nahlásit
Gerda
Sem v práci, to neni moc velká romantika, žádná restaurace
no tak tam máš aspoň becherofku,ne? A vůbec,co jsi dělala do rána?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 20:41
- Nahlásit
Neessi
Ale vynech hořkou čokoládu,plís-já už abstinuji cca 5 dní
Já právě sežrala dětem máršmelou.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 20:42
- Nahlásit
Neessi
no tak tam máš aspoň becherofku,ne? A vůbec,co jsi dělala do rána?
Kdepak, už mám opravené auto, už končí becherofka v práci. Od rána sem dělala a eště sem neskončila, je to pecháček. Ach jo.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 20:53
- Nahlásit
jablunka
Já právě sežrala dětem máršmelou.
teda,ty séš!!!Když my teď máme stále vyrabované všechny schovky,šuplíčky,přihrádky....na sladkosti,neboť můj gaučák se rozhodl,že přestane podporovat stát daní z cigaret a přestal kouřit(z 40-50 denně) -týden nekouří,zato luxuje všechno,co je k sežrání.Má to jednu výhodu-já za ten týden,co nehulí shodila 3 kila,on přibral 7.Nevýhoda je v tom,že neustále něco nakupuji,kmochtím a nakonec i hlídám žrádlo pro čubiny,páč i to by jim s chutí sežral po tom,co sám zbodnul kilo uzený kejty s okurkama a asi půl bochníkem čerstvýho chleba.Já ho neuživím
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 20:54
- Nahlásit
Gerda
Od rána sem dělala a eště sem neskončila, je to pecháček. Ach jo.
A udělá to někdo za tebe?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 20:57
- Nahlásit
jablunka
máršmelou
Neni nad to,dyš čék umí jazyky
No ale asi bude nějakej flek na slunci,páč já sem sežrala asi kýbl smaženice(lidi,ty rostou ,už mám alergii na hnědou barvu,Biluško ).To nepočítám,bo houby sou vlastně voda,tagže dobrý .No a pak že bysem něco jako sladkýho...sem si koupila v Delvitě f akci vod Bona vity nějaký jako trubičky s voříškem MŃAM!!!! .Voni byly za 2.90 ,taxem si vzala troje,že jako mi do pátku vydržej .Sežrala sem jedny a nic .Taxem přemejšlela,esi si mám dojít eště pro ty druhý...: confused: .Nebudu vás unavovat,sežrala sem i ty třetí a navrch eště hořický trubičky,já PRASE
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 20:57
- Nahlásit
Neessi
se rozhodl,že přestane podporovat stát daní z cigaret a přestal kouřit(
Tak mu řekni,že má můj obdiv,já bych to taky potřebovala.
.Nevýhoda je v tom,že neustále něco nakupuji,kmochtím a nakonec i hlídám žrádlo pro čubiny,páč i to by jim s chutí sežral po tom,co sám zbodnul kilo uzený kejty s okurkama a asi půl bochníkem čerstvýho chleba.
Tak to ten můj taky a ani nemusí přestávat kouřit!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 20:59
- Nahlásit
davidkova renata
,taxem si vzala troje,že jako mi do pátku vydržej.Sežrala sem jedny a nic.Taxem přemejšlela,esi si mám dojít eště pro ty druhý...: confused: .Nebudu vás unavovat,sežrala sem i ty třetí a navrch eště hořický trubičky,já PRASE
Vono si tělo prostě někdy řekne,gdyž potřebuje.Průser j,že to moje si říká i gdyž nepotřebuje.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 21:13
- Nahlásit
davidkova renata
čauky,jedete zítra?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 21:16
- Nahlásit
jablunka
Průser j,že to moje si říká i gdyž nepotřebuje.
Blbý je,že mám ten samej průser...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 21:18
- Nahlásit
želva
čauky,jedete zítra?
Asi ne...nestíhám,nemůžu to ted říct
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 21:19
- Nahlásit
Holky klid, můj sameček takhle žere navrch k cigaretám. Asi to nějak souvisí s tím samečkovstím
davidkova renata
F klidu paní, nám rostou hřiby přímo na zahradě, nemusím kvůlivá tomu nikam chodit. Ono je to ale jedno, poněvadž to nejím .
S čokoládou mě okamžitě přestaňte prudit, bo mám už třetí den šílený absťák a u nás prostě žádná není . To je hrozné, budu si muset promluvit se zásobovačem této rodiny a udělit mu trestné body
Jdu spát, dobrou s kobrou
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 21:21
- Nahlásit
davidkova renata
Blbý je,že mám ten samej průser...
Jenže já sem přibližně o 30kg prostorově výrazněji řešená.
Asi sem si dneska uhnala pjeknej zánětíček močových cestiček.Du lemtat urologickej čajíček a zahřejvat.
Brou noč fšem......... a čus zejtra.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 21:21
- Nahlásit
Biluška
Jdu spát, dobrou s kobrou
No to ste nám toho zas řekla!!!
Du teda asi taky než sežeru eště něco...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 21:22
- Nahlásit
jablunka
Tak mu řekni,že má můj obdiv,já bych to taky potřebovala
Nic mu neřeknu,páč by zase řval,ať přestanu taky-ale to už jsem zkusila a blbě to dopadlo,páč jsem byla hned o 12 kilo větší,takže jsem to zase rozjela-jen mi teď ubyl prostor
.Tak to ten můj taky a ani nemusí přestávat kouřit!
Ale ten můj taky před tím žral,jako by za to měl sklidit zlatou medaili,jenže teď se to ještě zhoršilo.To uzený prej byla jen svačinka,k večeři chtěl zase něco jinýho.Normální porce je pro něj taková,jako jinde stačí 4-členné rodině
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 21:23
- Nahlásit
jablunka
Jéééžiš vy ste famílije ,čokl vymknutou hnátičku,vy zánětíček,eště aby tak starej dostal rýmičku
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 07:51
- Nahlásit
davidkova renata
Jéééžiš vy ste famílije,čokl vymknutou hnátičku,vy zánětíček,eště aby tak starej dostal rýmičku
To je fuk,jestli ji dostane,tak si ji odumírá ve Plzni.Já měla teda noc krušnou,ale nýčko je mi lépěji.
Brýýýýý rááááánko fšem.........
|
želva
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 08:10
- Nahlásit
brý ráno všem
je možný aby měli psy depku? jelikož včera neposlouchali na slovo ani jeden, '' k noze,zustan,stuj,jdeme'' pro ně neexistovalo , ani jsem nešla na stopy s Dastym a dnes,zase poslouchají
|
želva
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 08:38
- Nahlásit
a jdu běhat a beru svoji smečku( já vím platím pivo )
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 08:51
- Nahlásit
Dobré ráno, jenom procházím, jdu sekat zahradu (už třetí den, ale dneska to snad dodělám )
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 09:28
- Nahlásit
A desetkrát rudonáš.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 09:38
- Nahlásit
Dobré ráno mládeži, už jsem zase v práci, dnes je tu se mnou i marie a všechny vás pozdravuje, čeká, až dorazí šéfovská čubka, aby jí mohla vyprášit kožich.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 10:02
- Nahlásit
Gerda
čeká, až dorazí šéfovská čubka,
To zní hodně divně........
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 10:10
- Nahlásit
jablunka
to je ta, co jí Marie poprala, doufám, že už se budou chovat slušně, nechám marii koš a tahavý vodítko a bude. Jeden kolega dnes přivedl svýho buldoka, Marie je z něj úplně per plex, dělá hysterku a nechce se nechat ani očuchat, takže bylo velký zklidňování hned poránu. Očuchat se nechala, dokonce vedle něj pak seděla i u plotu, kde vždycky čekají, až je vytáhnem z psího koncetnráku (tak říkáme ohrazené části zahrady, kde občas čógli pobývají, pokud jsou v agentuře klienti)
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 10:33 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Gerda
to je ta, co jí Marie poprala,
To šlo jaxi mimo mě.
Jeden kolega dnes přivedl svýho buldoka, Marie je z něj úplně per plex
Se jí nedivím,to já byla taky,gdyž mi přišla domů první holka.Oni sou jiný.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 10:44
- Nahlásit
Buldoci jsou nádherní hrozně moc, ale nepraktičtí pro sportovní život, takže si je asi nikdy nepořídím
Mimochodem, řešíme takový malinký problémek. Co tady není Ovečka začali se nám ztrácet věci ze zahrady, až někdy budu mít víc času tak vám popíšu kauzu "prádelní kolíček" to se potrháte smíchy. Jednoznačné je, že potřebujeme hlídacího psa. Průšvih je ale v tom, že na dalšího psa prostě nemám čas. Myslím na dalšího pracovního psa, šarpejů a podobných gaučových povalečů se sem vejdou ještě mraky . Tak jsme o tom včera vedli dlouhou diskuzi ze které vyplynulo následující : A/ už nikdy velkého, zlého psa z útulku B/ hlídací pes musí vydržet celoročně venku - čili chlupatý C/ musí opravdu hlídat, čili žádný Bohouš D/ ovšem musí pustit na zahradu nás, děti a pod - čili po zkušenostech s Akélou žádný pastevec E/ vzhledem k našemu životnímu stylu pes snadno cvičitelný, rád pracující a snášenlivý s ostatními psy. D/ nikoliv pes plyšový, jelikož ten nehlídá . Zatím jsme ve stadiu výběru plemene a rozhodování. Na pořízení štěněte bych to (jestli vůbec) viděla tak příští jaro +- . Zatím z bitvy vítězně vychází lakenois, briard a erdelteriér (i když k tomu erdelovi už mám značné výhrady jak k povaze tak k úpravě srsti - zabere to mooooooc času ) . Napadá vás nějaké další použitelné plemeno?
Podotýkám, že psy typu rotvajler, tosa, mastin a pod nechci, nelíbí se mi.
|