Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 10:47
- Nahlásit

jablunka
Se jí nedivím,to já byla taky,gdyž mi přišla domů první holka.Oni sou jiný.
to jo, buldoci sou velice jiní psi, úplně jak chodící brnění, ani se nemůžou na spaní stočit do klubíčka, jak jsou kompaktní a pevní....Kolega právě nevěděl, jak Badíka zabavit na zahraděm, když každým kousnutím překousl každý hozený klacek, tak jsme mu dali k dispozici jednu silnou větev na stromě a učili ho, že na ní má vyskočit a držet. Děsně ho to bavilo, ale málem ten strom zničil, ten pes má sílu jak bejk. A funí a chrochtá.

želva
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 11:19
- Nahlásit

Biluška
a co NO - existují už i dlouhosrstí

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 11:30
- Nahlásit

želva
No jo, jenže kdo mi zaručí, že ze štěněte NO mi vyroste krásný, silný, zdatný pes a nikoliv srač.a s kapřím hřbetem, kolenama u země a hysterickou povahou? Na takovou loterii teda nemám odvahu, to už radši toho lakeňáka.

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 11:32
- Nahlásit

Biluška
lakenois, briard a erdelteriér
To první plemeno sem si musela najít,páč o něm nic nevím,tak ani neporadím.Briard potřebuje makat,makat,makat a dost pevnou ruku a erdely nemám ráda,páč co sem jich malounko stačila poznat,tak to byli vzteklouni.Ale Co jsem zatím poznala Hw to se mi líbilo.Já osobně asi půjdu do toho BSP,protože ohlídat,to si ohlídají,ale domácí milujou a děti zbožňujou.

Gerda
ani se nemůžou na spaní stočit do klubíčka, jak jsou kompaktní a pevní.
To opravdu ne,buď chrápou jako rozpláclý žáby,nebo na zádech.
A funí a chrochtá.
Začátkem léta se mě soused přišel zeptat,proč chodí manžel přez den spát ven?Gdyž jsem na něj dostatečně dlouho a velmi nechápavě hleděla,řekl mi,že ho pořád sliší chrápat.Propukla jsem v neutišitelný smích a gdyž sem se uklidnila,pozvala sem ho dál.Tam to unisono řezaly obě holky.

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 11:35
- Nahlásit

Biluška
Buldoci jsou nádherní hrozně moc, ale nepraktičtí pro sportovní život
Proto mi vyhovujou..... ,nevyžadujou po mě přespolní běh a stačí s nima obejít vesnici.Oni mi to ofšem boxíci vynahradí.

želva
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 11:36
- Nahlásit

Biluška
dobrá, a co třebas: špic,lajka,akina inu,čau čau,bernský salašnický,komondor

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 11:42
- Nahlásit

Biluška
já sem pro hlídacího pštrosa!!!!!!!!!chlupatej je dost a vejce by se daly dobře zpeněžit!!!!
nee, jináč mě napadá ještě tervík, ale když už sem u belgičanů, tak hlasuju všema deseti pro lakenoise!!

mac1
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 11:45
- Nahlásit

želva
špic,lajka,akina inu,čau čau,bernský salašnický,komondor, lajka je hodně velký lovec , to by asi nebylo nejvhodnější , ostatní jmenovaná plemena osobně neznám

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 11:46
- Nahlásit

želva
špic,lajka
Potřebuju, aby ten pes byl schopen účinně zasáhnout - čili vleze-li k nám zloděj s pistolí pod kabátem, aby ho ten pes chytil pod krkem až se zloděj poeá. Alarm nepotřebuju, alarmů už mám pět.
akina inu, viz bod E -pes snadno cvičitelný, to Akita není ani omylem
čau čau viz špic
bernský salašnický, - bod C - žádný Bohouš
komondor - pastevec a ještě k tomu bílý, ses pos...a ne?

jablunka
HW jsem zvažovala taky, ale dost mi vadí, že jsou teď tak módní. Tou módností to plemeno vždycky utrpí, bo se chová absolutně na všem když je poptávka po štěňatech. Takže hovíky jsme škrtli.
Taky se kvůli tomu budu muset na čas vzdát landíka . Je to ten samý případ jako berňák. Těžko sem poleze zloděj z jiné vesnice, když už tak to bude pravděpodobně někdo místní. A někdo, kdo ví, že ten pes je obrovské dobromyslné tele, které ráno vodí dítě do školky mu akorát tak hodí otrávený párek a půjde krást. Takže Bohouše jsme škrtli.

želva
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 11:52
- Nahlásit

Biluška
k tomu bílý, ses pos...a ne?
tak ho přestříkáš na černo

mac1
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 11:58
- Nahlásit

co moskevský strážný pes či ruský černý terier ( ten není pro nováčka ,ale to asi nejste ) ?

Erin
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 11:58
- Nahlásit

Biluška

Černý teriér

mac1
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 12:00
- Nahlásit

a nebo velký knírač

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 12:07
- Nahlásit

Biluška
Tak si k šeltičkám pořiď jejich větší verzi.

Erin
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 12:07
- Nahlásit

Biluška

Pyrenejský horský pes,Pyrenejský mastin

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 12:12
- Nahlásit

Biluška

Ale asi bych,kdybych opravdu chtěla pořádnýho hlídače,šla do NO.Vybrala bych CHS se zaměřením na pracáky,abych neměla doma kapra

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 12:16
- Nahlásit

Biluška
čus,další čokl na vobzoru jo??Lakenois..ty vado kolik jich tu je??Asi ne moc co?No hele,já razim samosebou NO,páč neofiko jsou dvě líííínije,takže tu pracovní.Pořád se dá najít slušnej kousek.Ale pokud ho nechceš,tož ne.Kníračííí a terieři se taky musej nějako upravovat ne?Aji erdel..to by mě k smrti nebavilo.Co šarlaninec nebo rovnou Sato.ale toho vrátili bo je prej hodnej

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 12:32
- Nahlásit

Erin
Černý teriér
To by asi šlo, ale neznám jejich povahu. Zařadím je do užšího výběru

mac1
moskevský strážný pes
To mi krapet zavání pastevcem, ale zkusím se po nich pokoukat.

velký knírač
Toho zamítl Tomáš, nelíbí se mu. Mě taky moc ne.

Pyrenejský horský pes,Pyrenejský mastin
Ti mi připadnou jako kombinace Bohouše a pastevce. Ale taky po nich pokoukám, třeba jenom klamou tělem

jablunka
Tak si k šeltičkám pořiď jejich větší verzi.
Jako Gólije jo? Gólije vůbec nehlídají, jsou bázlivé a před zlodějem by leda tak zdrhli, ale pomalinku, protože rychle běhat neumí Tu nechci ani zadarmo

davidkova renata
nebo rovnou Sato.ale toho vrátili bo je prej hodnej
Nooooo, jak bych ti to řekla.... finančně na tom nejsme zrovna špatně, ale tohle bych asi neuživila

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 12:49
- Nahlásit

Biluška
ale tohle bych asi neuživila
Co byste ho živila,krmil by se výhradně ulovenejma narušitelama.
Černý teriér
Tuty je to kus od kusu,u nás na cvičáku má jedna výcvikářka dvě čuby,ale teda nic moc...pohled je na ně pěknej to jo,ale žádnej zázrak.Prý ale na ně nemá moc času bo se stará o nemocnou maminku,takže těžko říct.ale používali se v zemi původu ke služebním účelům ne?
A co třá bouvier?Nebo boserón

želva
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 12:51
- Nahlásit

davidkova renata
tak co jedete?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 12:56
- Nahlásit

želva
isdpch ne.Já psala Bendovi,ten ale zatim neví a nevim kdy bude vědět

Erin
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 12:58
- Nahlásit

Biluška

Ještě mě napadla tibetská doga.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 13:19
- Nahlásit

davidkova renata
A co třá bouvier?Nebo boserón
Ty jsme vyškrtli kvůli vzhledu.

Erin
tibetská doga.
To už není vyloženě pracovní plemeno. Chci něco, co se bude rychle učit, abych se s tím moc nenadřela . Tibetdoga by taky mohla být jako Lilátko a to už by mi mohly rupnout nervy

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 13:20
- Nahlásit

Biluška
Já sem pro briarda! Anebo leona!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 13:22
- Nahlásit

Biluška
Chci něco, co se bude rychle učit
No tak to musíte asi nějaký ofčácký plemeno

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 13:23
- Nahlásit

Ano ano, ofčácký plemeno je stejnak nejlepčejší voba, to je jistá věc. A co třeba chodskej pes?

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 13:28
- Nahlásit

Biluška
Pani,pořiďte si nějakýho důchodce s flintou,to budete mít nejednodušší!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 13:28
- Nahlásit

Gerda
co třeba chodskej pes?
ten moc hlídat nebé asi...
Btw sem si na vás tudle fspomněla.U nás f Oboře chodí taková děsně šikovná holka a tahá s sebou dva pučený velškorgi kardiac.moc houževnatý zvířátka,prej do toho máte jít a esi chcete fenku,tak to už tuplem

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 13:31
- Nahlásit

davidkova renata
No tak to musíte asi nějaký ofčácký plemeno
To je jasný paní.¨Zatím nejvíc vede ten lakeňák, poněvadž se mi nejvíc líbí

jablunka
Pani,pořiďte si nějakýho důchodce s flintou,to budete mít nejednodušší!
To víte že jo paní. Důchodec s flintou bude popíjet borovičku proti zimě, šeltie v noci vyběhnou čůrat a von mi je picne a eště bude hrdej na to, že nás zachránil od fsteklé lišky, co nám běhala po zahradě, že jo? Na důchodce mám alergii a na důchodce s flintou obzvlášť

želva
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 13:32
- Nahlásit

Biluška
akeňák
co že to je?

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání