| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 13:36
- Nahlásit
Biluška
poněvadž se mi nejvíc líbí
Bože pani,vy máte ale ujetej fkus Dyk je to vošklivý!A moclipak jich je f okolí??
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 13:38
- Nahlásit
želva
co že to je?
http://www.rozhlas.cz/psi/ovcaci/_zprava/31793
Biluška
Důchodec s flintou bude popíjet borovičku proti zimě, šeltie v noci vyběhnou čůrat a von mi je picne
Vy se naser.te a máte žrádlo pro Sata
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 13:42
- Nahlásit
Dobrý ránko přišel jsem se na vás juknout.A poradit se vod zkušenejch v neděli nás čekaj první závody tak chci sbírat moudra jakej psí režim nasadit teda žádný vrcholovky to teda nejsou jenom místní závody podle ZOP takže kdy třeba vysadit výcvik apod.Aloe v mym věku nechci bejt poslední.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 13:42
- Nahlásit
Biluška
¨Zatím nejvíc vede ten lakeňák
Něco podobnýho tady běhá už 12 let po vsi(a nejspíš ještě 12 let bude:lol ,nakril tu téměř fšecko co se nakrej dalo,tak zajeďte,budete to mít zdarma,páč se toho fšichni zbavujou.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 13:45
- Nahlásit
davidkova renata
Paňmámo, ten kardiac by byl pro mě, to já je mám ráda, Biluška řikala, myslim, že sou hnusný....nebo to řikala jedna z mých kamarádek Kačen? Teď nevim.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 13:49
- Nahlásit
Pentas
No to si tu dobře .kontrolní otázka : kolik je soutěžíchích?Esi jeden poslední tuty nebudeš Hlavně si nezapomeň traverzu a těsně před vystoupením jí použij(rači za klubovnou,někerý rozhodčí bejvaj změkčilí:mad Výcvik bych naopak přitvrdila at si ten prevít zvyká! Jo a nekrmit už vod dneška,pak mu nenápadně ukaž vuřta a uvidíš tu radost ze cviků .Tolik k čokloj.Za sebe si ale hlavně dej bacha na předpisový hlášení a takový blbiny,zbytečný povely,který tě stojej body(moje děcko při aportu snaživě mlasklo ,tři body f prdeli ) a to i na zbytečný posunky.Člověku to ulítne v momentě a máš bod dole,což u závodu může rozhodnout.A hlavně nebud na nervy,nic si nezapomeň a tak prostě vůbec .Držíme palečky
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 13:53
- Nahlásit
Pentas
dej si panáka na nervy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 13:54
- Nahlásit
Gerda
Biluška řikala
Jo ,ta to byla,ale tadle holka si libuje a to je jeden docela zatvrzelej hajzlík .Ta holka je ale moc šikovná,jezdí i koně a vůbec se s tim narodila.Sem jí řikala ,co ste zač a vona abyste se nebála,kor čuby.Akorát prej se máte připravit na to,že je to perpetum mobile ,takže vodpočinek nehrozí.Dělá s nima agi,sou fakt moc pěkný,takovej zakrslej NO .Jeden je zrzavobílej a druhej černobílej(ten zmetek ).U nás moc chovů není,takže je celkem přehled o povahách a tak.
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:00
- Nahlásit
davidkova renata
mnohokrát děkuji za povzbuzení,mně ta potvora vodejde z vodložení tak jednou za měsíc,sem tam zapomene co to je přivolání,tak předpokládám,že si to všechno vybere najednou.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:12
- Nahlásit
Pentas
mně ta potvora vodejde z vodložení tak jednou za měsíc,sem tam zapomene co to je přivolání,t
Tak to byste mohli i vyhrát .Hlavně klííííd a hlídej spíš sebe bo ten psovod to kolikrát tomu psoj posere úplně zbytečně.Mac1 má pravdu,dej si štamprdlu at seš uvolněnější(jak si asi myslíš,že já udělala celej řidičák )
|
želva
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:19 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
Biluška
dík,takže jako No
za hodku skončí atletika a jdu zas běhat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:27
- Nahlásit
želva
Prosím tě, co na nich vypadá jako NO? Jsou krásní, kudrnatí, ušatí a vůbec celkově nádherný
davidkova renata
Moc jich nejni, právě jsem projela stránky klubu chovatelů a podle nich je tady 1 chovná fena, 1 pes, a 8 mazlíků a veteránů. Ještě se pokoukám v sousedním Polsku a přinejhorším si přivezu import. Akorát nevím jak se se svojí ruštinou domluvím v Belgii
Gerda
Sem neříkala, že jsou hnusný, ale že je s nima těžká práce. Jednoho jsme měli na cvičáku, teda řeknu vám vážené kolegyně, s Lilátkem si to nezadá vůbec v ničem. Spousta energie když jde o volné lítání a hry. Vůbec žádná když jde o práci. Na agi jich pár potkávám, no žádný zázrak to není, s těma krátkýma nožičkama ani nemůže být, ale jde to. Všichni psovodi se shodují v tom, že mají vysokou spotřebu traverz
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:28
- Nahlásit
davidkova renata
Sem jí řikala ,co ste zač
Pomluvy? Ste jí asi řikala, že sem líbezná, luzná, karakter, intéééligent, poeta a tak, co? Anebo snad něco jinýho?????!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:30
- Nahlásit
Biluška
Tak to ne, pokud je kardic blázen, tak to nechci, já chci línýho psa, co se nebude chtít moc hejbat, stejně jako já. Leda by se agi naučil a běhal sám, mě to nebaví. Mě by bavila tak canisterapie, přímo jako polohování, nosila bych si s sebou polštářek a celý polohování bychom ideálně pes i já prospali. Hlavně nic aktivního nechci.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:34
- Nahlásit
Gerda
blázen, tak to nechci, já chci línýho psa
Tak to pozor,je to prý něco srovnatelného s borderkou,čili si vybetre něco inčího,třá vořecha,ale starýho a s artritíídou a dysplazkou jako chce isdpch
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:34
- Nahlásit
Gerda
a musí to být pes ? Jsou i jiná zvířátka, co třeba ....lenochod ?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:36
- Nahlásit
Gerda
Pomluvy? Ste jí asi řikala, že sem líbezná, luzná, karakter, intéééligent, poeta a tak, co? Anebo snad něco jinýho?????!!!!!
nooo,skoro tak něco i dyš úplně přesně vlastně ne,spíš jako že ste na nervy a následně na prášky a že s váma neni k vydržení pokud nejste sjetá Neurolem nebo aspon koprem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:37
- Nahlásit
mac1
co třeba ....lenochod ?
Hele a vycpanej k tomu - to bude ideální ne?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:38
- Nahlásit
Biluška
no vždyt jo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:39
- Nahlásit
mac1
a musí to být pes ? Jsou i jiná zvířátka, co třeba ....lenochod ?
No Marie tohle třeba splňuje, je strašně líná, v podstatě se moc nehýbe, nicméně pokud má dobrou náladu, umí i strašně rychle běhat, prostě pro mě pes s ideální pohybovou potřebou
davidkova renata
Až o vás budu někde vyprávět, jistě použiju podobná slova jako obézní, harpyje a že týráte pejsky.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:41
- Nahlásit
zcela mimo, ale nemůžu to nenapsat : Mám otevřená okna na zahradu, kde si "hrají" (= hulákají a mlátí do stojanů na prádelní šňůry ...) děti ,jsem právě odposlouchala ..."a víš kdo nosí děti ?", po chvilce přemýšlení se nesměle ozvalo "ptáček " ? "Jo, a víš jaký ?" , ticho , tak nápověda "č" , radostně "čůrák" , omlouvám se za neslušná slova, ale tak vyhrklo dítě , které příští týden nastoupí do 1. třídy ( fakt je, že jeho rodiče nejsou zrovna ideál)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:41
- Nahlásit
Gerda
davidkova renata
Tak to, že by velšák byl srovnatelný s borderkou jsou akorát sny a iluze některých majitelů . V klidu, žádné extrémní torpédo to není. Vyloženě gaučák taky ne, ale šeltie to během chvilinky utahají a jdou si hledat nového soupeře
|
želva
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:42
- Nahlásit
heledte a nechcete do linii třebas moji potkanici? stará už je,vychrtlá je taky trochu a zubů už má málo
|
želva
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:44
- Nahlásit
TAK A ČR MÁ STŘÍBRO V TYČI DO VÝŠKY
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:46
- Nahlásit
Gerda
Až o vás budu někde vyprávět, jistě použiju podobná slova jako obézní, harpyje a že týráte pejsky.
No spíš řekněte něco co eště nigdo neví
mac1
..."a víš kdo nosí děti ?",
Hele,ale dyk to dítě mělo svatou pravdu
Biluška
Tak to, že by velšák byl srovnatelný s borderkou jsou akorát sny a iluze některých majitelů
Pani ,vám na ní dám kontakt .Pozor,ona netvrdí,že v práci..tedy v agi,ale jaxi tak komplexně co se právě toho volnýho pohybu tejče.Taky to bude individuální,jako u každýho čokla.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:47
- Nahlásit
Joker
V SOBOTU V 18 HODIN TRÉNINK NA JÍZDÁRNĚ
|
želva
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:51
- Nahlásit
davidkova renata
Asi nebudeš moc zítra do šárky? máš určo moc práce,já že tady na parukářce se nedají dělat moc dobře stopy,pořád mi tam do stopy někdo leze,tak chci vyjet do šárky,pááč tam najdu určo nějaké klidné místečko na procvičování stop a poslušnosti
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:52
- Nahlásit
Biluška
Jako Gólije jo? Gólije vůbec nehlídají, jsou bázlivé a před zlodějem by leda tak zdrhli, ale pomalinku, protože rychle běhat neumí Tu nechci ani zadarmo
bééé , ale to jste nemyslela tu ostříhanou co?
jinak je ale fakt, že hrdllo lumpa by ani kraťanda netrhala
..škoda, že máte požadavek na ty dlouhý chlupy, páč ty maj především pastevci , jinak i dobrmánek by zahradě slušel
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:52
- Nahlásit
želva
Zejtra tuty ne,možná se tam dohrabu dneska,ale nevim,Benda eště nepsal.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2007 15:04
- Nahlásit
želva
Tak Benda nestíhá,takže nic.do Šárky se možná doplazim,ale kašlem na to,než bys přijela ,bude aspon 5.
|