Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Ebony
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2007 20:51
- Nahlásit

Smečka
vykopanou podle přesných instrukcí
to se máš, mně jí vykopali, ani se nezeptali, jakou chci

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2007 20:54
- Nahlásit

Biluška
Prosím, můžeš mi přeložit ten sen o Akéle? Ale rovnou tě upozorňuju, že jestli mi napíšeš, že to znamená, že se Aka vrátí
Pani,klííííd!.Mě se tudle zdálo,že sem měla poměr s Ričrdem Gýrem a taky nepřišel
Tož přátelé dobrou,zas příště

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2007 20:55
- Nahlásit

Biluška
Pes
bílý - radost [6]
bílý: příjemnou známost si udělati. [1
Pani,nic jinýho tam vo tý vaší vofci nebylo.

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2007 20:56
- Nahlásit

želva
a koupilas každému dáreček k vejletu?
Copak sem Rodšíld?!
davidkova renata
Tak čus paní.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2007 20:59
- Nahlásit

jablunka
příjemnou známost si udělati. [1
Ty voe,tak Biluše bude mít nějakej pikantní románek jo???No to zas fsteky neusnu

argosek
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2007 20:59
- Nahlásit

vsechny vas zavrit do vily a nerikejte, ze neudelame aspon 60%..ja bych se teda dival kazdy vecer a ani smskama bych nesetril.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2007 21:01
- Nahlásit

argosek
nerikejte, ze neudelame aspon 60%
Hele di s těma výzvama někam! Silně mi to připomíná těch 80 stran v jiným tématu

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2007 21:03
- Nahlásit

davidkova renata
No to zas fsteky neusnu
Skuste toho Ryčrda Gýra!

argosek
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2007 21:17
- Nahlásit

davidkova renata

ja o zadbych jinych tematech nic nevim
a uz mlcim

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2007 21:18
- Nahlásit

argosek
a uz mlcim
No proto

Smečka
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2007 21:19
- Nahlásit

to se máš, mně jí vykopali, ani se nezeptali, jakou chciEbony
No,mě se taky neptali.Radil někdo jinej

Ebony
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2007 21:30
- Nahlásit

Smečka
Radil někdo jinej
tak to znám! aneb Zrcadlo, zrcadlo, pověz, kdo je v zemi zdejší ... nejchytřejší

Smečka
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2007 21:38
- Nahlásit

Ebony
Bacha ať nejsi mumí(n)fikovaná zaživa

Joker
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2007 21:48
- Nahlásit

Tak jak to bylo s tím tréninkem dneska? Byl vůbec????

Ebony
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2007 21:50
- Nahlásit

Smečka
to ne, protože kdyby mě mumínfikovali, tak je pak jako mumínzombie sežeru vcukuletu

a vůbec, když projdou přes Mumínka, tak je chci vidět

Neessi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2007 21:57
- Nahlásit

Ebony
nechápu, co je na gynekologii sprostého?

Na gynekologii zřejmě nic,jen asociace v některých vyvolávají falešné představy už historicky a s tím nic nesvedem.Koprofil zřejmě myslel proktologii,ale to je fuk.Stejně mi tu dneska podsouvá kdekdo kde co.......mám pocit,že i druhou světovou,ale to nezviklá mou vyrovnanou povahu-když kolem sebe někdo stříká jed,tak roztáhnu deštníka počkám,až mu dojdou zásoby,páč jsem na světě dost dlouho,abych věděla,že hubu plnou jedu nezavřeš nikomu.
Za projev sympatií děkuji a konstatuji nápodobně

to Smečka nekopu za žádný tým ,jen sama za sebe(ale to snad z mých příspěvků vyplývá)

Jinak sorry za opožděnou reakci,ale nějaká vyšší moc mne opakovaně odhlašovala z diskuze.Už aby se vrátil isdpch a vysvětlil mi to.

Ebony
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2007 22:06
- Nahlásit

Neessi
když kolem sebe někdo stříká jed,tak roztáhnu deštníka počkám,až mu dojdou zásoby,páč jsem na světě dost dlouho,abych věděla,že hubu plnou jedu nezavřeš nikomu.
tak to je optimismus
já zas myslím, že jed bohužel nedojde nikdy, ba naopak, se vyrábí čím dál více, tak čekám - jako vyrovnaná povaha - že se v tom jedu nakonec utopí sami

koprofil
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2007 22:23
- Nahlásit

davidkova renata
No na ní snad nic,ale zabejvá se vorgánem,kterej má jistej pejorativní výraz
vono to je jeste trochu jinak...tam slo o jine dva organy jsou to takovej ten bracha vod tohodle organu co mate na mysli...je umisten kousek vedle jak na samci tak na samici a pak druhej organ to je bratranec tohodle, c´vo kterym pisete vy a chpdi obcas se vohrat na navstevu k tomu organu, co vo nem pisete vy...no a vty pisni se prave ten bracha s tim bratrancem bavej jakoze spolu a navic teda tam je neco vo psech, matkach otcich a tak...no docela pozoruhodne poucny....

koprofil
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2007 22:29
- Nahlásit

Neessi
Jinak sorry za opožděnou reakci,ale nějaká vyšší moc mne opakovaně odhlašovala z diskuze.Už aby se vrátil isdpch a vysvětlil mi to
copak ISDPCH jakože vo něčem rozhoduje myslíte jo? a kdo mylíte, že vede jeho plebejskou ruku?

Ebony
á zas myslím, že jed bohužel nedojde nikdy, ba naopak, se vyrábí čím dál více, tak čekám - jako vyrovnaná povaha - že se v tom jedu nakonec utopí sami
jo paní to těžko, poněvadž existují šutry, co uměj nadbytek jedu vysušit ))))

koprofil
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2007 22:33
- Nahlásit

Neessi
Já tedy prktologii púřímo nemyslel i když možná v podstatě ano...už si to nepamatuji....

Ale měl bych na Vás odbornej dotaz a jestli si to již ze školy nepamatujete tak to budete muset dohledat nebo jinak byste zhřešila ))))

Já bych rád věděl.....jak tělo tráví česnek...tedy co konkrétně se v těle a kde děje s jeho alkaloidem či alkaloidy.....předpokládám, že výraz česneková silice je vlastně označení jeho alkaloidu, je tak?

Smečka
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2007 22:41
- Nahlásit

Neessi
nekopu za žádný tým ,jen sama za sebe(ale to snad z mých příspěvků vyplývá)
Nevyplývá,ale třeba časem uvěřím.
Už aby se vrátil isdpch a vysvětlil mi to.
Jj,taky se těším až mi to "vysvětlí"

Ebony
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2007 22:41
- Nahlásit

koprofil
poněvadž existují šutry, co uměj nadbytek jedu vysušit
achjo, zas mi bereš iluze, a já se táááák těšila...

Smečka
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2007 22:42
- Nahlásit

koprofil
Nepitvoř se!

koprofil
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2007 22:52
- Nahlásit

Smečka
co se nemám?
dyk já su pitvoř s P

Dzedzy
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2007 23:24
- Nahlásit

:incurvat gennua senectus nescit vox missa revertiut sementem feceris,ita metes...........

Ahojky fšicííí, kam jste zase fšicí zdrhli? No sem, kam jinam, že jo.

Týýýý voe, já latinskej překladač teda jako mám, sem to tam teda jako hodila, ale přeložilo mi to téměž každé druhé slovo, takže jen ty slušný, takže z toho zase vím trousek. Chjo.

Dzedzy
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2007 00:10
- Nahlásit

želva

http://www.youtube.com/watch?v=gcIpz9EttLs&mode=re lated&search=
tak tohle se mě líbí
http://www.youtube.com/watch?v=rJlV7CT86aU&mode=re lated&search=

http://www.youtube.com/watch?v=BdlK8JvG8ys&mode=re lated&search=

Tak ten první a poslední je super, ale ten druhej mi přijde, že z toho psa spíš udělali cvičenou opici. Si nemůžu pomoct. Sice neumím anglicky, takže moc nevím co přesně tam ten pes tou tlapkou vyťukává. To uznávám ale že je roztomilý, ale s tou kostičkou a vůbec předtím co ukazovali, tak to mi nějak nesedělo si nemohu pomoct. Mi to přišlo takový nepřirozený.

Dzedzy
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2007 00:17
- Nahlásit

Davídková, Davídková..... ty mě jednou zabiješ.

Dzedzy
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2007 00:19
- Nahlásit

Hele a pak je eště dobrý :Někde musíííí býýýt rááááj,lidí zvířat a snůůůůůůůůůů

snůůůůůůůůůů??? Já si celej život myslím,že je tam psůůůůůůůůůůůůůů.

Dzedzy
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2007 00:34
- Nahlásit

Biluška
A hlavně mi neříkej, že se Akéla fakt vrátí, to by mě asi kleplo....

....To by mi docela bodlo, když tak se přihlásím , to víš, ovce je ovce. Psa se zbavíš, toho chce dneska skoro každý, ale s ovcí to není tak jednoduché. Několikrát jsem se ji pokusila propašovat do stáda sousedovi,ale pokaždé na to přišel a vrátil mi ji ....

No vzhledej k tomu, že jsem na těch Ovčárech byla a tu Akélu jsem viděla dva dny po tom co jsi ji tam přivezla a měla možnost týden sledovat v jakém stavu byla když jsem přijela (a to už prý na tom byla celkem dobře) a v jakém když odjížděla (o 100% lepším), tak bych se k tomuhle tématu být tebou příliš nevyjadřovala. Nechci to soudit, páč nevím co tomu předcházelo....kde jsi ji vzala, v jakém stavu jsi si ji vzala a jako dlouho jsi ji měla.....ale řekla bych, že co se konkrétně JÍ týče, tak jsi to, hodně mírně řečeno, absolutně nezvládla. Takže tohle by jsi asi měla nechat spát, nééé to rozebírat a ještě mít nejapný poznámky. Myslím, že bys dneska Akélu nepoznala, jak se za tak krátkou dobu změnila. Je to o dost lepší a vyrovnanější pes, by jsem řekla než když jsem ji vidělal poprvé. Za chvilku si myslím, že už si ani tu přezdívku ,,histerka" (kterou z ní mimochodem někdo udělal) ani nezaslouží. Je to šikovná holka.

Dzedzy
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2007 00:38
- Nahlásit

davidkova renata

Tak schválně..za jak dlouho dorazí až k vám.

No to doufám že nikdy. Ale mám takové podezření že tam by už ani dobrovolně sama Akéla nezamířila.

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání