| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 18:21
- Nahlásit
maixnerova
to tady taková Veselá kopa
v tomhle případě dost třeskutě...
A tak hele...voni sou tady fšicíí pohoršený jak děsný je to téma,jakej to morální úpadek,pořád píšou jak tu byli jednou(omylem asi ) a už sem jaktěživo nevlezou,páč do takovýho votřesnýho tématu by NIKDY nevlezli no a dycky vyjde najevo,že nedělaj nic jinýho ,než to tu vod rána do večera čtou .Čili bylo naprosto jedno v jakým tématu se kdo k čemu vyjadřuje,páč bylo nad slunko jasnější,že si to tu všichni přečtou jako první .Takže "za zády " faaakt není ten pravej výraz
Už mě ty srač.y nebavěj,kde je sakra Biluška ,potřebujem probrat lííínije,bo mi došly už zas prachy a taky esi se někde nevyskytly nějaký nový výcvikový metódy
|
želva
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 18:32
- Nahlásit
davidkova renata
tak to je dobrý
potřebujem probrat lííínije
nepotřebuješ,mám přece Ferdu
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 18:50
- Nahlásit
Smečka
Je to tady taková Veselá kopa
spíš kopra
|
želva
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 18:58
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=gcIpz9EttLs&mode=re lated&search=
tak tohle se mě líbí
http://www.youtube.com/watch?v=rJlV7CT86aU&mode=re lated&search=
http://www.youtube.com/watch?v=BdlK8JvG8ys&mode=re lated&search=
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 19:00
- Nahlásit
davidkova renata
Už mě ty srač.y nebavěj
Mě taky ne,kor když v těch některých příspěvcích jsou zloba,závist ,zášť tak zakořeněné a víš [b]vo co go[/b
Jak bylo u ryníka?Co ti dneska ulítlo?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 19:04
- Nahlásit
davidkova renata
Huš jsem tady paní kolegyně, jsme se byli opět ztrapnit na závodech. Jelikož dneska vypnula mozkovou buňku nejen puma (u té jsem zvyklá), ale i Hessinka (u té fakt zvyklá nejsem) tak jsme tam byli spíše za kulturní vložku. Opět padaly povely typu "kam to lezeš ty krá..o" , "si blbá?", "tak se třeba zabij, mě už je to jedno" , hlavně že jsou pejsci šťastní, že jo
a taky esi se někde nevyskytly nějaký nový výcvikový metódy
Vyskytli paní a kdybyste pořádně četla forum o klikaření tak byste to věděla. Paní, je vám jasné, že musíme psům při té akci klikat? Poněvadž jak by jinak věděli, že TO dělají správně? Tohleto budeme muset pořádně promyslet, protože se mi nechce investovat do klikru, to by byli náklady navíc. Možná by nám mohl někdo nějaký charitativně darovat
Joker
davidkova renata
A o poslat na orientační běh Isdpcha? Určitě by ho musela hledat horská služba, on by se přitom minimálně nachladil, možná by si i zlomil nohu. Víte jakou by měl radost? Možná bysme se mu na nějaký orienťák mohli složit jako na vánoční dárek
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 19:06
- Nahlásit
Neessi
zloba,závist ,zášť
Myslíš jako..at mííííír dáááál zůůůůstáváááá s touto krajinou?
Co ti dneska ulítlo
Fakt ftipný ,celkem nic,akorát vobčas nějaký to sprostý slovo ,ale je to slabota jaxem zjistila
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 19:08
- Nahlásit
koprofil
mám mnohem lepší vysvětlení...nemyslím, že by Sali psala Latinsky...myslím, že se opřela do angličtiny používané ve Velké Británii, kde cave znamená frakce popřípadě odvozené sloveso shodného významu, tedy vytvořit frakci ...domnívám se tedy že Sali vlastně postem CAVE mínila, že jako se bude držet zpátky a nepoužije slova DENOMINATION, CULT ni SECT...tak to je mé vysvětlení a jistě chápete, že IMOGO je pravdivé jinak to ani nejde i kdyby Sali tvrdila cokoliv jiného
Hele, víš, že jsem na jazyky absolutně tupá, tohle jsem četla třikrát a nerozumím tomu. Pochopitelně, že je to zajisté nadbožsky pravdivé, ale prosila bych to přeložit do blondýnovštiny. Předem děkuji Vaše vzácné nadbožstvo
|
koprofil
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 19:10
- Nahlásit
davidkova renataNeessi
Ať mír dál zůstává s touto krajinou.
Zloba, závist, zášť, strach a svár,
ty ať pominou, ať už pominou.
Teď, když tvá ztracená vláda věcí tvých
zpět se k tobě navrátí, lide navrátí.
S oblohy mrak zvolna odplouvá
a každý sklízí setbu svou.
Modlitba má, ta ať promlouvá k srdcím,
která zloby čas nespálil jak květy mráz,
jak mráz.
Zloba, závist, zášť, strach a svár,
ty ať pominou, ať už pominou.
Teď, když tvá ztracená vláda věcí tvých
zpět se k tobě navrátí, lide navrátí.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 19:10
- Nahlásit
koprofil
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 19:11
- Nahlásit
Biluška
že TO dělají správně
Pani,ale myslíte to jako TO ??!!Páč mě dyby u TOHO někdo klíííkal,esi to dělám správně tak to by mě krapet znervoznilo ,přiznám se...
A o poslat na orientační běh Isdpcha
Beru,vyhlásíme na cz sbírku,pochybuju,že bysme vybrali málo
Jinak mě dnes volal a nedůtklivě mne informoval,že se Čertoj ta kapsa přeci jen udělala a hnisalo mu to .Taxem ho informovala,že si za to může sám bo ty maléry prostě přivolává tak silně,že se nemůžou než dostavit Prej se kapsa bude hodit na drobáky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 19:12
- Nahlásit
koprofil
Hele a pak je eště dobrý :Někde musíííí býýýt rááááj,lidí zvířat a snůůůůůůůůůů
|
koprofil
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 19:12
- Nahlásit
Biluška
Hele, víš, že jsem na jazyky absolutně tupá, tohle jsem četla třikrát a nerozumím tomu. Pochopitelně, že je to zajisté nadbožsky pravdivé, ale prosila bych to přeložit do blondýnovštiny. Předem děkuji Vaše vzácné nadbožstvo
aue co????
CAVE je frakce nebo vytvořit frakci ....mj
DENOMINATION, CULT ni SECT....je sekta
ještě něco ?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 19:14
- Nahlásit
koprofil
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 19:15
- Nahlásit
davidkova renata
to by bylo za trest
Ale aspoň jsme vyhrály Frontline ve sprejia smrdutý pamlsky od BioMill.
Hele dámy, jakto, že nejste na tréninku? Měl být dneska, ne?
|
koprofil
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 19:16
- Nahlásit
davidkova renata
no mně přijde ještě hodně poučnejtext vod kapely "BLINK 182"
I want to fuck a dog in the ass
he wants to fuck a dog in the ass
I wanna fuck a dog
I tried to fuck your mom in the ass
Tried to fuck your dad in the ass
could only find the dog....and his ass
we wanna fuck a dog in the ass
we wanna fuck a dog in the ass
we wanna fuck a dog
I tried to fuck a fucking pirate in the ass
Aarrh me and me first mate asurvy cur
Tried to fuck a fucking pirate
but I've found the dog
Ahh that was no pirate man that was thine own sister
It's a Mexican pirate
We want to fuck a dog in the ass
We want to fuck a dog in the ass
wanna fuck a fucking dog
Neessi
doufám, že to umíte ten text...prej je skoro z Vašeho oboru...skorooooo píšu......
|
koprofil
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 19:17
- Nahlásit
davidkova renata
minule mi to ti neznabozi moderatorsti smazli
doufám, že se to již nebude opakovat
|
želva
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 19:20
- Nahlásit
ty vole lidí,mi jsme sekta? .ale toho bysme měli využít
|
želva
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 19:21
- Nahlásit
jdu s čoklama lítat,páč Redbul mi dává křídla ,pa za hodku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 19:22
- Nahlásit
davidkova renata
Páč mě dyby u TOHO někdo klíííkal,esi to dělám správně tak to by mě krapet znervoznilo ,přiznám se...
No jo, ale to proto, že nemáte pořádně zafixované podvědomé spojení - klik=dělám to dobře . Nebojte paní, to se poddá (Tomáš vzkazuje, že máme natrénovat klikání do rytmu )
Isdpchovi vyřiďte, že do kapsy v mase se odjakživa dávala nádivka. Já sice nemám ani ponětí jak se to dělá, ale vyhrabu na půdě tu knížku od Retigové, co mi posledně tak skvěle poradila s tím koláčem a zjistím to. Prozatím ať si schovává suché rohlíky, jsem si skoro jistá, že ty se tam dávají
koprofil
frakce nebo vytvořit frakci
Jako třeba když draslouhlany tvoří vlhkem frakci? Ti pořád nerozumím Co sem taháš draslouhlany, si s tím jdi na forum pro chemiky
DENOMINATION, CULT ni SECT....je sekta
Tohle všechno je jedna sekta? Ta teda musí být pořádně velká
All
Nemáte někdo informace jestli už mu Ovečka utekla? Poněvadž mě se dneska zdálo, že mu utekla a že se vrací domů jako Lasí.
Jablunka
Co znamená výše popsaný sen? A hlavně mi neříkej, že se Akéla fakt vrátí, to by mě asi kleplo.
|
koprofil
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 19:22
- Nahlásit
želva
želva sekta rozhodně není...želva je samostaný element...to vidím tady z vrchu
|
koprofil
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 19:24
- Nahlásit
Biluška
Tohle všechno je jedna sekta? Ta teda musí být pořádně velká
jo je velká...páč má velikej rektus, kam se vleze spousta členů.....
|
koprofil
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 19:27
- Nahlásit
Biluška
A hlavně mi neříkej, že se Akéla fakt vrátí, to by mě asi kleplo.
neboj, šaaak se ji zas nějak zbavíš...dyž tak Ti pomůže kolega , co má čínský bistro...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 19:30
- Nahlásit
koprofil
jo je velká...páč má velikej rektus, kam se vleze spousta členů.....
Jo tak to jo, už je mi to absolutně jasné
neboj, šaaak se ji zas nějak zbavíš...dyž tak Ti pomůže kolega , co má čínský bistro...
To by mi docela bodlo, když tak se přihlásím , to víš, ovce je ovce. Psa se zbavíš, toho chce dneska skoro každý, ale s ovcí to není tak jednoduché. Několikrát jsem se ji pokusila propašovat do stáda sousedovi,ale pokaždé na to přišel a vrátil mi ji
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 19:31
- Nahlásit
koprofil
Taky doufám! sice přesně nevim vo čem to je,ale za to vim,co dělá Neessi za profesi ,takže nesložitým myšlenkovým pochodem ...
Joker
Hele dámy, jakto, že nejste na tréninku
Páč Jarda psal,že si otočil palec a má to voteklý a poněkud pajdá .dám mu číslo na isdpch,můžou si pokecat
Biluška
Tomáš vzkazuje, že máme natrénovat klikání do rytmu )
No jo a s kym??? ale řeknu vám,nevim nevim,abych z toho nakonec eště nebyla frigidní...tydle novoty to už neni pro mě
Eště k tomu překladu co furt mangelíte.Je to jednoduchý jak facka,už to psala Neessi ržte huby,sestry Akorát že to nezní tak vznešeně.
Poněvadž mě se dneska zdálo, že mu utekla a že se vrací domů jako Lasí.
Tak schválně..za jak dlouho dorazí až k vám!
koprofil
želva sekta rozhodně není...želva je samostaný element
To ste řek naprosto přesně bo Želva je nezařaditelná
|
Smečka
Člen |
- Nahlásit
Mě taky ne,kor když v těch některých příspěvcích jsou zloba,závist ,zášť tak zakořeněné...
Jj paní doktorko,přesně ty jsem měla na mysli.
Jste chytřejší, než na první pohled vypadá.
|
koprofil
Člen |
- Nahlásit
Blbušák
a pokud mi stále nerozumíš, tak zde doporučená literatura:
1)Quantification of the differences in electromyographic activity magnitude between the upper and lower portions of the rectus abdominis muscle during selected trunk exercises. Lehman GJ, McGill SM.
Phys Ther. 2001 May;81(5):1096-101
2)Relative activity of abdominal muscles during commonly prescribed strengthening exercises. Willett GM, Hyde JE, Uhrlaub MB, Wendel CL, Karst GM.
J Strength Cond Res. 2001 Nov;15(4):480-5.
3)Electromyographic comparison of the upper and lower rectus abdominis during abdominal exercises. Clark KM, Holt LE, Sinyard J.
J Strength Cond Res. 2003 Aug;17(3):475-83.
4)Muscle activity in upper and lower rectus abdominus during abdominal exercises. Sarti MA, Monfort M, Fuster MA, Villaplana LA.
Arch Phys Med Rehabil. 1996 Dec;77(12):1293-7.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 19:38
- Nahlásit
davidkova renata
...tydle novoty to už neni pro mě
Paní nediskutujte a klikejte. Musíte jít s dobou a nezaostávat. Znáte to "kdo chvíli neklikal, už kliká proti nám" . Člověk holt musí přinášet oběti na oltář línijí.
Eště k tomu překladu co furt mangelíte.Je to jednoduchý jak facka,už to psala Neessi ržte huby,sestry Akorát že to nezní tak vznešeně.
Tomu rozumím, ale té velké sektě od Koprofila jsem nerozuměla. Jsem holt jenom blondýna a některé věci mi docházejí pomaleji Kdyby to neokecával v cizích jazycích a rovnou napsal, že jste sekta a Aren leze Modrýmu do prdele tak jsem to pochopila hned. Ale když on do toho musí zamotat jakési draslouhlany a to jsem pak v háji, poněvadž to moji mozkovou buňku odvede na slepou kolej
Tak schválně..za jak dlouho dorazí až k vám!
V jejím případě bych ani tak nepočítala čas, jako spíš mrtvé po cestě . A nestraš, nebo se budu bát chodit na zahradu, že ji fakt najdu za bránou
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 19:39
- Nahlásit
davidkova renata
Taky doufám!
no já určitě ne, povádž nevlastním tu cizojazyčnou inteligenci a vůbec nevím jestli je tam něco sprostě
Smečka
mně je náhodou pani veeeelmi sympatická
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 19:40
- Nahlásit
koprofil
Si bubej (ale nadbožsky )
|