| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 15:05
- Nahlásit
jablunka
Já už z útulku nechci mám s dobrýmy skutky na chvíli vybráno
Naprostý souhlas-mám to samé a ta dlouhá řada zachráněných(nejen psů,ale i koček a koní) mne ujistila,že bych si po čase taky mohla konečně vybrat i já a ne aby si zvířata vybírala mne.
Nějak mne to zacharaňování po letech unavilo
|
želva
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 15:15
- Nahlásit
Neessi
napiš mi prosím odkaz na chs odkud máš holky.dík
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 15:26
- Nahlásit
Neessi
Nějak mne to zacharaňování po letech unavilo
Ani nevíš jak ti rozumím.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 15:39
- Nahlásit
se dneska asi překonám ve vaření,jenda dostane přírodní opečenou kotletu s hranolkama a s oblohou
jablunka
já jsem cvok a tak bych chtěla ještě jednoho hafu,ale asi toho No ale s PP i když v utulku jsou taky,ale chci vod malinka a chtěla bych psa,ase bojím že fenu neuhlídám na baráku
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 15:42
- Nahlásit
želvase bojím že fenu neuhlídám na baráku
Když chceš,tak uhlídáš,že Neessi a Biluško.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 15:57
- Nahlásit
želva
http://www.laperys.com/feny.html -odtud je Borgie a Aisha je CHS z Bazileje a Herodesova domu(mají stránky na inzerci v www.Německý ovčák.cz
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 16:00
- Nahlásit
jablunka
Když chceš,tak uhlídáš,že Neessi a Biluško.
Na baráku líp,jak v bytě-páč se nemusí courat na venčení mimo pozemek.Teda pokud má čék ploty,že jo.
no nic,jdu napytlovat čubiny do auta a jedem zabít figuranta.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 16:02
- Nahlásit
Neessino nic,jdu napytlovat čubiny do auta a jedem zabít figuranta.
Se máš,tady celej den hic jak kráva a když se ukecám,že du koupat psy,přihnal se úplně bez varování přívalák jak kráva,takže du uklízet zahradu!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 16:10
- Nahlásit
jablunka
no doufám že bude navečír chkladnějš,tady je taky hic
za chvíli jsem dám fotečky morčátek a maminky
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 18:54
- Nahlásit
Cholký.......
Tak sem si byla udělat radost a zajela na pedi a manikůru.Bože jak se těm nožičkám ulevilo a ručičky se rosvítily.Teď se vodítek a psích misek aspoň půl roku nedotknu,abych si nepoškodila francii.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 19:30
- Nahlásit
S váma je tady dneska prdlajs,tak já du na pívo.Pápá
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 20:57
- Nahlásit
jablunka
tak já du na pívo.Pápá
Nechód!!!!Sem si přečetla ten snář cos napsala No nevim,sem s nim i mluvila,takže asi blbý bo co .Třá to dneska bude lepčí .
A je tu teda něgdo nebo si mám jít číst???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 20:59
- Nahlásit
máte kliku žencký, že tu eště ste, bo já tu sem taky a zase v práci. už je bouřka, tak tu klidně můžu zůstat, neb venčení v bouřce stále ještě neumíme.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 21:02
- Nahlásit
Gerda
neb venčení v bouřce stále ještě neumíme.
vona brzo přejde..
Hele co nějaký zauzlení střef či menší aneurisma..dneska nic??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 21:06
- Nahlásit
davidkova renata
Dneska nic, akorát mě přešel zbytek humoru, dnes to byl opravdu megamasakr. Už se se pomalu těšila, že náš šéf ztratil na festivalu v turecku pas a tudíž, že náím ho nebudou chtít vrátit, ale byla to komunikační šuma, ztratil ho jiný kolega, u kterého je mi spíš jedno, jestli nám ho vrátěj, nebo ne. Ten pacholek velitelskej se prostě vrátí a zas mě tu bude krkat svou existencí. Ještě ho posíláme na festival do Moskvy, tam je doufám větší šance, že se nějak ztratí, nebo ho unesou, nebo si ho prostě jen nechaj, nebo něco. On je asi neztratitelnej, vrátil se dokonce i ze Singapuru. Zatím zkouším spoléhat na tu Moskvu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 21:15
- Nahlásit
Gerda
Zatím zkouším spoléhat na tu Moskvu.
Jo,to by mohlo vyjít,je to země neomezených možností,kde fčera už znamená zítra .Sem ti tudle řikala,že ho máš poslintat ,dyš se čubky rvaly na dvorku .Nebo to je jinej?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 21:42
- Nahlásit
davidkova renata
Sim tě, to je jinej, na toho bych teda neslintla ani náhodou! Vodil sem do práce jednoho psa, byl to nejvošklivější pes na světě, byl strašně vykulenej a celý dny ojížděl Bertíka, až z toho jednou zkolaboval u plotu.
Dost mě mrzí, že zítra nestihnu chlebíčky, máme totiž každý pátek chlebíčky, ale musíš přijít brzy, bo sou všichni žraví a kdo přijde později, už si může skáknout pro svojí snídani, bo už je vše sežraný. No a já mám zítra rehábku, takže přijdu o krabíčkový chlebíčky a sýrový jednohubky. To je fakt smůlička.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 21:55
- Nahlásit
Taxme "zabily" figuranta dneska.Já mám prokousnutý palec a odřený nohy,bo jsem frajeřila v kraťasech-to nemá chybu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 21:57
- Nahlásit
Gerda
To je fakt smůlička.
Hele,třeba ne,třeba je to štěstíčko ,vona by tam f tomdle hicu mohla bejt třá taková menší salmonelka .
celý dny ojížděl Bertíka, až z toho jednou zkolaboval u plotu.
Nevim kdo je Bertík ani kdo zdech u plotu,esi Bertík,vedoucí nebo nejvošklivější pes .Tagže to upřesněte at f tom nemám hokej,si to ráno přečtu,du hajat.
Tož fšicííí brou..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 21:59
- Nahlásit
Neessi
Pani, vám ta čuba roste, to je neuvěřitelný, dyť vona je strasšně vobrovská! neni vona náhodou nakřížená s vlkodavem?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 22:03
- Nahlásit
davidkova renata
Tagže to upřesněte
Ježiš normálně, ne? Ten nejvošklivější pes ojíždel Bertíka, to je takovej hodnej pejsek, hrdina ČSOB reklam, Bertíkovi to nevadilo, ale ten vošklifka omdlel u plotu v agentuře. Šéf si tohohle vošklifku vodil do práce - šéf bohužel nevomdlel a zaplaťpámbu nikoho neojížděl. Marie poprala čubu nejvyššímu šéfovi, tomu jsem to ale zatajila.
Asi už pojedu z práce domu
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 22:05
- Nahlásit
Gerda
Pani,vona je vobrovská ale nejni křížená.Prostě to je tak u nás se vším-vyroste tu fšecko-i trpajzlík Ignác trochu povyrost a to je sádrovej.
OT-chci sem dát ještě další fotky,ale to blbý PC furt kopíruje jen tu jednu fotku-esli f tom není nějakej fígl,když sem někteří dávají třá 5 fotek vedle sebe,nevite pani?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 22:06
- Nahlásit
Gerda
šéf bohužel nevomdlel a zaplaťpámbu nikoho neojížděl
Škoda ,mohla ste dodat rozčilující pikantnosti
Neessi
Taxme "zabily" figuranta dneska
To je dobře!Sou to stejnak samečci,tagže žádná škoda!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 22:10 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
no konečně jde aspoň něco přidat.Takhle se Bordžínka muchlala s figurantem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 22:12
- Nahlásit
Neessi
OT-chci sem dát ještě další fotky,ale to blbý PC furt kopíruje jen tu jednu fotku-esli f tom není nějakej fígl,když sem někteří dávají třá 5 fotek vedle sebe,nevite pani?
Kdepak, fotky já vkládat neumim vůbec, dejte si to do galerky a jen pošlete vodkaz, moc ráda se na vaší golemku kouknu Jestli vám tak všecko roste, bylo by dobrý pěstovat třeba mák, nebo hrášek, nebo borůfky!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 22:15
- Nahlásit
davidkova renata
Škoda,mohla ste dodat rozčilující pikantnosti
No pikantnosti - byť jsem si zkoušela ve fantazii toho člověka představit jen ve spodním prádle (ve chvíli, kdy mě krkal nejvíc), nepodařilo se a jsem tomu ráda, je to přesně ten typ, kdy si pikantnost prostě vybavit nemůžeš, bo ten člověk je zbaven schopnosti vzbudit v někom jakékoli představy.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 22:19
- Nahlásit
Gerda
Kdepak, fotky já vkládat neumim vůbec, dejte si to do galerky a jen pošlete vodkaz, moc ráda se na vaší golemku kouknu Jestli vám tak všecko roste, bylo by dobrý pěstovat třeba mák, nebo hrášek, nebo borůfky!!!!
http://album.volny.cz/samanka1/(4.,5.měsíc a cvičák)
To pjestování sem próbovala,borůfky jsou jako třešně,ale mák se bojim pjestovat-dokážete si ,pani,přetstavit ty makovice?
Možná by vyrostly rumba koule
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 22:22
- Nahlásit
Gerda
bo ten člověk je zbaven schopnosti vzbudit v někom jakékoli představy.
prostě nepředstavitelný idiot,asi
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 22:24
- Nahlásit
Neessi
Paní, dejte si říct a nic nepěstujte. Přemnoží se vám to jako nám a bude v perdeli stejně jako my
Lilátko se za mnou dneska přišlo pomazlit, šláplo na mě a zlomilo mi dvě žebra, to je strašný jaký je ten pes mastodont, to se snad ani nedá považovat za psa tady tohlencto Asi s ní taky začnu dělat obrany, ale velmi specifické. Cílem bude figuranta vyšokovat tváří v tvář Lilátku, pak ho ufuní k smrti a na závěr mu naplive do ucha
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 22:25
- Nahlásit
Neessi
dokážete si ,pani,přetstavit ty makovice?
Možná by vyrostly rumba koule
Co by ne, dokážu - rumba koule pro každého - mohla byste mě doprovázet na tom koncertě se zopcofkou .-))))
|