Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 22:28
- Nahlásit

Biluška
Lilátko je ten Alf? Původně šarpej? My potkaly s Marií malinkou fenku šarpeje, byla dost drsná, kousla Marii do ocasu, Marie se jí bála a ukryla se mi pod nohama, bohužel se ukryla tak blbě, že jí ocas čouhal ven, čehož šarpejka využila a ocas ztrestala. Pak Marii nafuněla do košíku a přesně jak vy řikáte, naplivala jí do ucha. Úplně přepraná Marie byla moc ráda, když jsem vítězné štěně opustily

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 22:30
- Nahlásit

Biluška
Paní, dejte si říct a nic nepěstujte. Přemnoží se vám to jako nám a bude v perdeli

to už jsme -však jsem si pořídila motorovou pílu a kácím cosi každý týden,bo u nás vyrostou i zapíchnutý vidle v hnoji.

pak ho ufuní k smrti a na závěr mu naplive do ucha

Tak tohle dneska předved jeden rotvík,až se figurant málem poblinkal

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 22:36
- Nahlásit

Neessi
škoda že Marie nemůže taky pojídat figuranty, my se teď soustřeďujem na učení hledání, děsně jí to baví, zkoušela jsem na ní, jestli umí najít kousek rybičkový sušenky ve vodě - Máňa vodu nesnáší a vynáchází mnoho způsobů, jak se dostat k ňamce ve vodě z mělčiny. Je velmi chytrá, ale pátrání ve vodě jí vůbec nešlo. Na suchu už zvyšuje schopnost soustředění, takže možná budeme moct přistoupit ke kratičké stopičce.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 22:42
- Nahlásit

Gerda
JJ, to je Lilátko. Ona je fakt šíleně drsná, pozná se na nich, že kdysi pradávno byli "bojoví" . Jediná ze smečky si dokázala hrát s Akélou (ta je taky drsná) a byli to takové hry, že mi občas běhal mráz po zádech.
Jako štěně si chtěla strašlivě hrát s pumičkou. Když jdeme házet ragbyč tak puma nevnímá ani zemětřesení. Nic než ragbyč neexistuje. Štěně Winky taky moc moc chtěla ragby, ale Belinka nechtěla dát ( je jedno kolik jich s sebou vezmu, všechny jsou Belinky, neboť jediné slovo co na světě zná je MOJE) . Takže vždycky když Bela přinesla ragby, předpisově mi ho ze dvou metrů plivla do ruky a udělala plaveckou otočku na mojí noze tak se jí Wiňa zakousla do ocasu. Jelikož Puma v tom drajfu necítila to šeltií půlkilo tak vyrazila i s ní a Winnie za ní jela jak na vodních lyžích. Po pár metrech většinou spadla. Když k nám přišlo Lilátko tak se jí to hrozně líbilo a taky se chtěla vozit Belince na ocásku. Winky jí vysvětlila jak se to dělá a dokonce jí solidárně uvolnila to nejlepší místo na chytání (na mém pravém palci u nohy) . Jenže neohrabané mastodontí Lilátko nebylo schopno chytit ultrarychlou pumici . Takže vždycky naprázdno klapla čelistma když už Bela byla o deset metrů dál. Po měsíci usilovného tréninku (a že se s ní Winky narozčilovala ) se jí to jednou konečně podařilo.
Puma udělala otočku, Lilátko cvaklo čelistma, pevně sevřelo pumí ocásek, v tu vteřinu měla tak blažený výraz, že nad ní srdce usedalo. Puma udělala skok, zařvala, patnáctikilové Lilátko pořád stálo na mé noze, ve tváři ten blažený výraz, plnou hubu pumích chlupů a nechápalo jak to, že se neveze

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 22:43
- Nahlásit

Sem tu,nestíhám, ale sem,

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 22:43
- Nahlásit

Gerda
zkoušela jsem na ní, jestli umí najít kousek rybičkový sušenky ve vodě - Máňa vodu nesnáší a vynáchází mnoho způsobů, jak se dostat k ňamce ve vodě z mělčiny. Je velmi chytrá

Pani,Máňa je na rozdíl od vás opravdu velmi chytrá a ftákovinama jako je hledání ve vodě se nemíní zabývat,páč ví,že od toho jsou potápěči,nebo takový ty ftáci,co strkaj kejhák pod vodu a klapaj zobákem.Jak mohla Máňa přijít k takovýhle paničce? Vždyť ona vás testuje ,jak může-zadává vám tak jednoduchý úkoly a vy furt NIC

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 22:45
- Nahlásit

jablunka
Sem tu,nestíhám, ale sem,

Bodejť bys stíhala po těch 5 pívechtak leda vyčůrat

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 22:48
- Nahlásit

Biluška
Pani a nemáte to taky jako placenou atrakci - vožení na ocásku? já bych přihlásila Mařenku, ona nerada běhá, že by se za míčkem jakoby vezla, víme?

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 22:48
- Nahlásit

Neessi
Pani,vy máte Krakena???

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 22:50
- Nahlásit

b]Neessi[/b]
Čtyři,pouze čtyři.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 22:51
- Nahlásit

Neessi
Jak mohla Máňa přijít k takovýhle paničce?
Mě je jí taky líto - kde vona mohla bejt, kdyby měla u sebe někoho normálního. Ale asi je to její úděl, propotácet ten život se mnou. Nicméně nemyslete si, ty sušenky na vodě plavaly a já jí ukazovala, kde sou. Ona pak vymyslela metodu, jak je dostat ze břehu, maximálně po bříško do vody, dál ne. Plave tak, že chodí po dně a musí jí to být jen po bříško.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 22:52
- Nahlásit

jablunka
Čtyři,pouze čtyři.
Já tu mám borovičku, ze Slovenska. Dám si skleničku, ještě chvíli tu s vámi pobydu -soused právě venčí Fuginu a pak půjde sousedka s Betynou. Mám čas do 00.00. Pak jdem my a další sousedka s Darinkou

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 22:53
- Nahlásit

Takxem ouplně mimo,protože todlenc budu číst ještě zejtra odpo.Zítra ráno mě totiž potřebují v práci.

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 22:54
- Nahlásit

Gerda
Já tu mám borovičku, ze Slovenska.
Tak ta by mi stačila jedna!

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 22:55
- Nahlásit

jablunka
Pani,vy máte Krakena???

Co furt fšichni máte?No Bordžínka bude kus baby,vo tom žádná.Ale kraken?Vždyť jí je dneska 7 měsíců a váží 39 kg a právě mi zalehla moji a mužovo postel 200x250 cm,takže si mužskej zabral gauč v obýváku a já v pracovně.Jen nám nechce dát naše polštáře,megera jedna

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 22:56
- Nahlásit

jablunka
Tak ta by mi stačila jedna!

je opravdu moc dobrá, voňavá a s příchutí ňákýho koření. Když mě bude ráno bolet hlava, aspoň mě nebude bolet ruka na rehabilitaci

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 22:58
- Nahlásit

Neessi
zalehla moji a mužovo postel 200x250 cm
To máte na míru? Tak velký postele se normálně nevyrábí. Nebo vám to snad taky doma vyrostlo??????

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 22:59
- Nahlásit

Gerda
je opravdu moc dobrá, voňavá a s příchutí ňákýho koření

to bé jalovec,pani ,asi jalovec a po něm hlava nebolí,jenom ramena Tak to nepite ,ale namažte se tím

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 22:59
- Nahlásit

Neessi
právě mi zalehla moji a mužovo postel 200x250 cm,takže si mužskej zabral gauč v obýváku a já v pracovně.Jen nám nechce dát naše polštáře,megera jedna
To nejni Kraken,to je Terminátor!!!

Gerda

Tak to votom žádná.to bude umrtvený.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 23:02
- Nahlásit

Neessi
Jalovec se dává do ginu, ne? mazat se s tim nebudu, na to mám doma kostivalový balzám a opodeldog. Kvůli mazání bývám vyhoštěna, bo to prej smrdí. Musim se mazat u otevřeného okna.

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 23:04
- Nahlásit

Gerda
To máte na míru? Tak velký postele se normálně nevyrábí. Nebo vám to snad taky doma vyrostlo??????

Na míru,bo muž je z pohledu anatomie monstrum a nevešly by se mu do normální postele hnáty.Ale Bordžínce je taky akorát.

Jinak změna-v pracovně zabrala pohovku Aisha,tak jdu do kutlochu do patra,tam jsou ještě volná lůžka v hostinským pokoji.Akorát musím sehnat budík.

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 23:05
- Nahlásit

Neessi
Gerda
Biluška
davidkova renata

Nigdo jinej tu nejni,tak se loučí s váma.Brou noč fšem......

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 23:06
- Nahlásit

jablunka
Dobrou, pani, pjekné sny, něco si vyberte ze snáře, ať to máte osudově podchycený ještě před usnutim.

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 23:06
- Nahlásit

NeessiAkorát musím sehnat budík.
Máte mobil,paní???

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 23:08
- Nahlásit

Gerda
Jalovec se dává do ginu, ne?

Do ginu taky,ale borovička se pálí z jalovce

a opodeldog. Kvůli mazání bývám vyhoštěna, bo to prej smrdí. Musim se mazat u otevřeného okna.

Se nedifte,pani-já bysem vás s tím vyhodila taky-z toho je smradu jak v eldéence.

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 23:10
- Nahlásit

jablunka
Máte mobil,paní???

no jó,dyk mám mobíl

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 23:12
- Nahlásit

No tak já už mizím,bo Aishe se nelíbí,jak jí v pracovně svítí monitor.Tož dobrou bez kobry,bez blech,beze snů......jen nechat proudit cchi.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 23:16
- Nahlásit

Neessi
jen nechat proudit cchi.

hlavně ať proudí, ať nejsou blokády na drahách. Dobrou

želva
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 07:20
- Nahlásit

dobré ráno všem
tak tady pro začátek nového trendu a hlavně Davídková a Biluška to budou muset mít při novejch linii,páč je to trápení zvířat a o to vám jde:
http://www.novinky.cz/koktejl/obrazem--svet-zasahl o-silenstvi---psi-paruky_121334_cedhd.html

želva
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 07:25
- Nahlásit

http://www.cz-pes.cz/galerie-1246-q-psi-a-ostatni
a to je prosím moje

<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání