| Autor |
Zpráva |
želva
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 07:55
- Nahlásit
Biluška
ahoj,můžeš mi prosím napsat svoje celé tvé jméno a přímení,já že v PPč 9/2007 je Puma,tak jstli není od tebe
|
želva
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 08:03
- Nahlásit
tak se ho dnes zeptám,kdy si mě vezme
http://www.super.cz/kauzy/16957-chatujte-s-janem-s audkem-fotografem-ceskym.html
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 08:30
- Nahlásit
želva
Paní, bacha na to, nám nejde o žádný blbý trápení zvířat. Nám jde přece o prachy Na psy přitom úplně kašlem
ahoj,můžeš mi prosím napsat svoje celé tvé jméno a přímení,já že v PPč 9/2007 je Puma,tak jstli není od tebe
On už je pes devítka? Tak to hned letím do obchodu. Libuše Kotková, pumice je Komlokerti Vagany Kontess - podomácku Bellary.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 10:22
- Nahlásit
Biluška
dík,tak to není tvoje Pumice,
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 10:26
- Nahlásit
želva
Tak to bude určitě Hrachovcovic pumice, poněvadž víc mediálně známých jich tady není Hned odpoledne si letím koupit psa. Chtěla jsem hned, ale tady ho pochopitelně neseženu , musím kvůli tomu do města
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 10:43
- Nahlásit
Nazdar děcka, už sem zas pro změnu v práci. na rehábce sme dnes cvičili s tyčí, opět mě popálily elektrošoky. Jaké byly sny? Mě se asi nezdálo nic, jakmile sem lehla, byl střih a ráno. Teda krome 2.15, kdy jsme se šly s marií pochopitelně najíst, jako kažkou noc v tuto hodinu.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 10:48
- Nahlásit
Biluška
tak jméno je:
Hanka Koroščenko
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 12:31
- Nahlásit
Čus lidi, ,jenom procházim bo du k rybníčku,tak nestíhám.
Ofšem cestou se stavim něgde f kadeřnictví a domluvim cenu za vostříhaný vlasy bo s Biluškou dem do toho!!! .Možná to klapne,páč kámoška je kadeřnice,takže výdaje budou minimální a cena tomu rozhodně odpovídat nebude bo kam bysme přišly??!!
Biluška
hele máte eště nějakou tu barvu co ste s ní matlala ten barák??Budem dělat i barevný totiž.. ,ty budou pochopitelně dražší
Komlokerti Vagany Kontess -
No to je ale votřesný méno,pani ,proč jí neoslovujete celým jménem?
Gerda
Teda krome 2.15, kdy jsme se šly s marií pochopitelně najíst, jako kažkou noc v tuto hodinu.
Pak ten čokl nemá bejt jak bečka!! Prej chlupy....tsssss
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 12:35
- Nahlásit
davidkova renata
se stavim něgde f kadeřnictví a domluvim cenu za vostříhaný vlasy
mám kadeřnici, stříhá za 300 mimo salon.
Pak ten čokl nemá bejt jak bečka!!Prej chlupy....tsssss
Hele matko, žeru hlavně já, pes čeká, co mi spadne. a vyjádření k mé figuře si laskavě nech, bo se tomu říká výrazně prostorová, neboli jinak prostorově řešená!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 12:59
- Nahlásit
davidkova renata
hele máte eště nějakou tu barvu co ste s ní matlala ten barák??Budem dělat i barevný totiž..,ty budou pochopitelně dražší
Jasně paní, zbyla červená, modrá a bílá. Při troše štěstí by se nám mohlo podařit smíchat to do fialové, ta bude pochopitelně nejdražší
No to je ale votřesný méno,pani,proč jí neoslovujete celým jménem?
Protože se vždycky musím jít podívat do papírů jak se ten pes vlastně jmenuje
želva
Jo, to je Hrachovcovic
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 15:04
- Nahlásit
Gerda
krome 2.15, kdy jsme se šly s marií pochopitelně najíst, jako kažkou noc v tuto hodinu.
téda,pani,vy máte stejný čas,jako my ( teda já a moje děti,které jsem to naučila v době jejich nitroděložního vývoje a dosud jim to vydrželo).To je ale děsně blbej návyk,páč když se náhodou vocitnete mimo domov-třá někde v hotelu a jdete škemrat do recepce aspoň vo sušenku.............
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 15:08
- Nahlásit
Biluška
odedneška budem spolupirátit na cestách
|
želva
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 15:15
- Nahlásit
ahoj,tak hlásím že Jendovi tedy hypotéku oficiálně schválili a tak bychom se mohli stěhovat do Vánoc.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 15:23
- Nahlásit
Neessi
To je ale děsně blbej návyk,páč když se náhodou vocitnete mimo domov-třá někde v hotelu a jdete škemrat do recepce aspoň vo sušenku.............
No mě udivuje, že ten čas je pořád stejnej, vždy mezi druhou a třetí žeru. V podtatě každou noc, jak mám teď ten stres. Noční jídlo má svá pravidla, svítí se zásadně jen ledničkou, do které se člověk ponoří po pás. Když sem mimo domov, neděje se mi to, jen doma a tam, kde jsem jakoby uvyklá spát. V hotelu to teda nebývá .-))))
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 15:31
- Nahlásit
Gerda
No mě udivuje, že ten čas je pořád stejnej
Tak se zeptej maminky,kdy chodila v těhotenství mlsat a bude to jasný.Ale že to učíš i Mařenu-styď se
Nebo ti Máňa chodí kontrolovat příjem kalorií?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 16:23
- Nahlásit
Neessi
Ale že to učíš i Mařenu-styď se
Máňa to umí sama, když se náhodou nevzbudim, vzbudí si mě sama. Následky sou fatální, po výplatě si musím jít koupit nový kalhoty. Škoda že ze stresu nehubnu, naopak - žeru jak kyselina.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 17:29
- Nahlásit
Gerda
mám kadeřnici, stříhá za 300 mimo salon.
S tim ale děte do háje,mě stříhá ta moje zadarmo!!!Ale já potřebuju ty vostříhaný vlasy abysme z nich s Biluškou mohly vyrábět ty paruky pro psy,chápete??!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 17:39
- Nahlásit
Čus fšicííííííí......
Tak sem se sem konečně dostala.Sem uondaná jako blázen.A pjekně nasraná! Paní Davídková mi totiž poslala přez monitor nejspíš tu blehu a ona se mi okamžitě namnožila,zaplať bůh jen na těch BSP.Moji čokli jsou jištěný.Tagže nastalo koupání,stříkání a naštěstí mám doma porád ňáký obojky navíc.Teď se drbu já,páč mám neodbytnej pocit,že ta jedna sviňa přeskočila na mě.
Gerda
něco si vyberte ze snáře, ať to máte osudově podchycený ještě před usnutim
No jeslivá to de,tak mě to,pani,musíte naučit,páč to si nechám zdát o tom jak dávám peníze žebrákovi.Značí to totiž příslib velkého zisku.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 18:02
- Nahlásit
jablunka
Tak sem se sem konečně dostala.Sem uondaná jako blázen.A pjekně nasraná!Paní Davídková mi totiž poslala přez monitor nejspíš tu blehu a ona se mi okamžitě namnožila,zaplať bůh jen na těch BSP.Moji čokli jsou jištěný.Tagže nastalo koupání,stříkání a naštěstí mám doma porád ňáký obojky navíc.Teď se drbu já,páč mám neodbytnej pocit,že ta jedna sviňa přeskočila na mě
Tak vítejte f klubu,můžete si nalistovat ve snáři co to jako znamená
No jeslivá to de
esi to de to nevim,ale mě to moc nefunguje,asi se m álo snažim
|
želva
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 18:28
- Nahlásit
davidkova renata
já chci taký blechu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 18:33
- Nahlásit
želva
já chci taký blechu
To není problém
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 18:57
- Nahlásit
Já blechu nechci, stačí mi klíšťata a svilušky. Ale chci zjistit co znamená když se mi zdá o psovi, co má vzteklinu (ale jestli to znamená něco hnusnýho tak mi to radši ani nepište).
Dneska cestou z práce jsem zjistila, že jsem fantastická řidička v porovnání s okolním světem. Ve vedlejší vesnici je smrťák (podle toho jak to auto vypadalo to otočil několikrát na střechu a zastavil se o zeď hospody cca o 40 metrů dál), určitě jel předpisovou padesátkou. A u nás před barákem vjela nějaká paní do potoka a tahal ji ven traktor. Já jsem dneska nebourala ani jednou, heč heč
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 19:07 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
Biluška
Jo to mě v autoškole jednou nabouralo auto, ale né mojí vinou Dneska při zkouškách naštěstí ne, jen jsem si zapomněla zapnout světla a na konci jízdy, kdy jsem se střídala s kámoškou (já jsem ji vezla a ted měla vézt ona mě) jsem ty světla zapomněla zase zhasnout a pan komisař si odskočil do banky (skoro třičtvrtě hodiny jsme čekali ) a ty světla pořád svítili, instruktor si pustil rádio a když po půl hodině vyplo, tak zkoumal proč a zjistil, že jsou rozsvícený světla a absolutně vybitá baterie, že nešlo ani nastartovat. Tak jsme ho s kámoškou roztlačili a on nastartoval a celou dobu než došel instruktor to dobíjel Áchjo Už to nechal nastartovaný, takže kámoška to naštěstí rozjela a já jsem byla celá slitá jak jsem si nedokázala vzpomnět na jedinou otázku z technické (byla až po jízdách). Pak nám pan komisař oznámil, že si zapomněl otázky, čili losování se nekonalo a přidělil nám je jak ho napadlo Naštěstí mi dal takový, při kterých jsem se nemusela vrtat v motoru a nic předvádět...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 19:11
- Nahlásit
Biluška
Já blechu nechci
Pani,já jí taky nechtěla a mám jí
když se mi zdá o psovi, co má vzteklinu
Tak to tam natuty bude!!!Dokonce sem to někdy i četla,ale ten němec blbej.....
Dneska cestou z práce jsem zjistila,
Jo von už je pojízdnej ten váš povoz co ste ho fčera nebo kdy krapet rozsekala?!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 19:22
- Nahlásit
davidkova renata
tak jak bylo u rybníka bezemě? asi za půl roku budeš ráda že mě budeš mít občas u rybníka
|
želva
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 19:24
- Nahlásit
davidkova renata
co máš v plánu zejtra,nechceš vyrazit do šárky,jaký má bejt počasí?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 19:28
- Nahlásit
davidkova renata
Jo von už je pojízdnej ten váš povoz co ste ho fčera nebo kdy krapet rozsekala?!
Byl pojízdnej hned ten večer. Není nad to, když máte doma technicky zdatného samečka
Shelticka
Tak gratuluju k řidičáku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 19:28
- Nahlásit
davidkova renata
Ale já potřebuju ty vostříhaný vlasy abysme z nich s Biluškou mohly vyrábět ty paruky pro psy,chápete??!!
Ne - copak vy máte dlouhý vlasy na paruky? Neni lepší jet k Můdr, ostříhat jí koně a udělat paruky s větší trvanlivostí z koňských vlasů? Proč si kazit vlastní sestřih, když to může odnést někdo jinej, ne?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 19:29
- Nahlásit
Biluška
maj psy boudu? u tebe na pozemku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 19:35
- Nahlásit
Gerda
Ne - copak vy máte dlouhý vlasy na paruky? Neni lepší jet k Můdr, ostříhat jí koně a udělat paruky s větší trvanlivostí z koňských vlasů? Proč si kazit vlastní sestřih, když to může odnést někdo jinej, ne?
Panebože vám to ale dneska myslí!!!!!Přece potřebuju známou kadeřnici,která mi každej večír všechny ty vostříhaný vlasy za celej den zabalí do pytle a z těch budem šít paruky!!!!CHÁPETE???K můdr je to daleko,což zvýší naše náklady,ke kadeřnici je to za roh!!!!
želva
co máš v plánu zejtra,nechceš vyrazit do šárky,jaký má bejt počasí?
Hic a slunko,du k rybníku.
|