| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 21:28
- Nahlásit
jablunka
Dámy,dobrá zpráva(ťuk,ťuk,ťuk)!!!!Ve čtvrtek ségruše odebírali KD,aby zjistili jak na to je a momentálně ani stopa po rakovinejch buňkách.Ovšem bílé destičky na nule a CHMT pokračuje.
No vidiš,ty ťuňťo, a pak že nejni boží spravedlnost.Držím palce
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 21:34
- Nahlásit
Neessi
a pak že nejni boží spravedlnost.
Gdyby byla,nigdy by to segruša nedostala!Ale teď se asi rouhám,viď?
Za palečky děkuju a pošlu dál.
Teď jdu ukecat drahou polovičku k nějaké akci,po 14 dnech se vrátil na jeden den domů.Ale možná budu zpátky dřív,než řekneš švec.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 21:45
- Nahlásit
davidkova renata
Taky byste ale vobčas mohla psát nějaký příspěvky cizejma slovama,čék je pak vochuzenej ,že jo.Mi neřikejte,že nějaký taky neznáte??.Byla byste hned důležitější vosoba,než dyš píšete ,jak vám ten zobák narost.Se taky trochen zamyslete ne.Jak má pak náhodnej náfštěvník poznat,že ste můůůdr. a né vobyčejnej čovek??!!
Tak todlenctonc po mně nechtějte,pani a můj zobák taky nechejte f klídku,páč ten mi zajišťuje teplý litský fztahy.....no vopčas i nějaký ty italský scény,páč mám přebohatou slovní zobákovou zásobu,tak se nemusím namáhat s nějakejma gestama fyzický povahy a machrovat.Ale to zrovna vám,pani,nemusím vykládat-že jo?A mrskat latinou tam,kde stačí říct :držte huby,sestry- je podle mne zneužívání akademického jazyka k nízkým účelům:mad a že tu latinu ovládám velmi dobře dokazuje moje parere v nemocnici,kdy mi občas mladí lékaři volají,že sice diagnosu pochopili,ale tu latinu kolem moc ne,protože ji měli jen 1 rok na škole/já 5 let + řečtinu/a dneska v pohodě a rádi opisují moje latinské citace,což zvedá jejich úroveň.)
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 21:46
- Nahlásit
jablunka
Dámy,dobrá zpráva
No tak to je super!!!!! Kéž to vydrží,budu držet palce .
Teď jdu ukecat drahou polovičku k nějaké akci
Jako myslíš TU akci??!! No nevim,proč si kazit hezkej večer
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 21:48
- Nahlásit
jablunka
Gdyby byla,nigdy by to segruša nedostala!Ale teď se asi rouhám,viď?
Rouháš.Protože se nic neděje bez příčiny a na její nemoci se mají všichni kolem(celá rodina,přátelé...)něčemu naučit a něco pochopit,včetně sestry.
PS: š v e c ....už?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 21:53
- Nahlásit
Neessi
rádi opisují moje latinské citace,což zvedá jejich úroveň.)
No a vo tom zrovínka mluvim!!Taky bysem si chtěla zvednout tudletu úroveň!! Nejlíp by bylo tu životní,ale to nevim,esi by mi ta latina zajistila Tagže aspon tu druhou. Mohla byste třá nadávat f tej latině né?? To aspon zkuste,ku.va !!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 22:11
- Nahlásit
davidkova renata
želva
Úplně si představuju jak kolegyně aportuje slunečník z vody
Připomělo mi to jak nám kdysi na Hartě uplavala velryba . Je obrovská, asi čtyřmetrová, nafukovací a moooooooc krásná. Moje starší dítě tenkrát mělo asi rok, mladší bylo ještě na houbách a Hesinka byla malinkaté štěňátko. Bylo děsné vedro, tak jsem to všechno odtáhla k Hartě (podotýkám, že Harta je obrovská, je to tuším druhá největší přehrada v republice, těsně za Lipnem) . Během dne se objevila asi šestiletá holčička a slušně poprosila, jestli si může tu velrybu půjčit. Půjčila jsem, nejsem lakomá, jak o mě neustále šíří Davídková . Holčička odplula na hloubku, tam spadla a začala se topit. Nastal příšerný zmatek, ve kterém jsme hledali dítě v kalné vodě, našli dítě, vytáhli dítě, oživili dítě....... pak jsem se spokojeně svalila na deku a hodlala načerpat síly po přestálém stresu. Najednou se objevila jakási protivná kučikuči baba a nasládlým hláskem mě upozornila, že mi uplavala ta velryba. Fakt že jo. Ze čtyřmetrové velryby byla malá černá tečka na obzoru, kdesi u hráze. Všichni lidi byli rázem na nohách a očekávali další vzrůšo. Vyhodnotila jsem tu vzdálenost a pravila "se..u na velrybu", ale dítě bylo jiného názoru a začalo šíleně řvát, že chce svoji velrybu. Coby dítě školou povinné jsem plavala závodně, doteď mi to docela jde, ale jak mě se chtělo válet na dece a luštit křížovky. Zato vůbec se mi nechtělo plavat x kilometrů pro velrybu a zase s ní zpátky. Jenom matky vědí jak dokáže batole vyvádět když mu uplave velryba. Takže jsem nakonec batole i štěně svěřila kučikuči babám a šla jsem pro velrybu. Když jsem ji vlekla nazpátek tak k nám připlaval záchranářský člun a místní parodie na Míče Bjůkenena mi nabídla záchranu. Sprdla jsem ho kde se flákal když se topilo to dítě a následně moje velryba, Míč zase odplachtil a nechal mě tam i s rybou
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 22:19
- Nahlásit
davidkova renata
Mohla byste třá nadávat f tej latině né?? To aspon zkuste,ku.va !!!!
tak nadávat v latině se ti zachtělo,holubičko? třá jako :incurvat gennua senectus nescit vox missa reverti ut sementem feceris,ita metes ...........
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 22:22
- Nahlásit
Neessi
Já sice latinu měla taky, ale orientuju se spíš v botanice, mohla bys nám ty nadávky pro jistotu i překládat? Abysme si jako nemysleli, že nadáváš nám, víš?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 22:23
- Nahlásit
Zítra brzo ráno vyrážíme na závody, tak nám držte palce, aby Belinka aktivovala alespoň jednu, raději dvě, mozkové buňky
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 22:26
- Nahlásit
Biluška
Já sice latinu měla taky, ale orientuju se spíš v botanice, mohla bys nám ty nadávky pro jistotu i překládat? Abysme si jako nemysleli, že nadáváš nám, víš?
tůůůůůůůůdle-nic se nebé překládat,ale ujišťuji tě,že v tom sledu,jak jsou,tak patřej těm,co furt machrujou a nemaj ty vobyčejný starosti,jako my
PS(ale to poslední,když znáš botaniku,bys mohla vědět,ne?"Jak zasiješ,tak sklidíš")
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 22:27
- Nahlásit
Biluška
ráno vyrážíme na závody
A kam?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 22:31
- Nahlásit
Biluška
velryba . Je obrovská, asi čtyřmetrová, nafukovací a moooooooc krásná.
Myslíš Williho ? Tu máme taky a kromě toho,že plave na hladině,tak umí taky lítat-tuhle při vichřici odlétl na 30metrovou lípu a přistál ve větvích nad silnicí.Byla to docela pr.del,když zastavovali řidiči,že na stromě je kosatka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 22:35
- Nahlásit
Biluška
Míč zase odplachtil a nechal mě tam i s rybou
Pani,sameček!!!!
Doufám,že vy ste vypadala jak Pamela Andrsón po 4. plastice
nejsem lakomá, jak o mě neustále šíří Davídková
A tak to sem snad ani neřekla,spíš ste spořivá a nemáte ráda zbytečný (tedy žádný) výdaje,stejně jako já
Akci velryba vám nezávidím,nejspíš bych to batole hodila za tim Mobidikem a doluštila tu křížofku My máme taky různý nafukovací zviřátka,třá krokodýla .S tim sme se vyblbli 2 sezony bo sme dělali závody kdo se naňho vyhoupne a udrží se tam.Ale na větší vodě,abysme nedosáhli nohama na dno.Pani,vobsedání ročků je proti tomu nic!!!!Nevim,kerej magor to zas projektoval,ale nasedlat se ta mrcha fakt nedá A když už,tak má nějaký divný těžiště bo co,takže se okamžitě převrátí a předvede otočku smrti...inu krokodýl .Jenže nám prasknul ,sice sme ho zalepili,ale nevim...
Tož se du zhroutit,pax vobiscum,přátelé
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 22:39
- Nahlásit
Neessi
tak nadávat v latině se ti zachtělo,holubičko? třá jako :incurvat gennua senectus nescit vox missa revertiut sementem feceris,ita metes...........
No vidíte,pani,že to de! .Můžem tu založit soukromej dálkovej kroužek .To by mě bavilo,akorát necííí domácí úkoly bo bych je nestihnula .Du si to vyhledat někde na netu,abysem věděla co sem vlastně za zmetka
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 22:40
- Nahlásit
davidkova renata
,pax vobiscum,
i s tebou -taky jdu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 22:45
- Nahlásit
jablunka
Pani,páč je to asi nějaký divoký ,tak až se přigestíte,něco sem vám nachystala na dobrou noc .ráno mi řeknete vo čem se vám zdálo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 22:56
- Nahlásit
Neessi
Do Horní Suché (nebo Dolní Mokré, kdo se v těch dědinách má vyznat ). Prostě někam na cvičák
(ale to poslední,když znáš botaniku,bys mohla vědět,ne?"Jak zasiješ,tak sklidíš")
Sme nebrali takové kraviny, jsme brali pšenici, oves, tyčinky, pestíky a takové kravinismy. Jednak si z toho pamatuju velké kulové a jednak mi to v životě bylo děěěěěsně užitečné
Myslíš Williho ?
JJ, přesně tuhle kosatku
davidkova renata
Kosatka se chová stejně jako krokodýl, je vidět, že obojí projektoval stejný sameček
Mimochodem, je krásnej, ale Jablunka to asi neocení . Nejlíp ještě kdyby mu po boku stál dalmatin s rozštěpem a Jablunka skončí v trvalé péči psychiatrické kliniky
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 06:06
- Nahlásit
Brýýýýýý ránko fšem
teda ten "kombík"pro Jablunku byl zbytečnej,bo stejně nevypadá jako kentaur,ale jako novofaunlanďák před tím frajérem,tagže určitě nepoblinká monitór,až to uvidí.
No nic,jdu balit nádobíčko a frčím na stopy(už aby se to trochu posunulo,bo to fstávání v so + ne mne ničí,ale výcvikář je nekompromisní) a pak až do oběda na cvičák.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 07:15 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
davidkova renata
Jako myslíš TU akci??!! No nevim,proč si kazit hezkej večer
No tak akce to zas tak velká nebyla,ale páč sem byla utahaná jako kůtě,tak sem si zahrála na samečka a gdyž bylo po fšem,tak sem se otočila na bok a usnula.
Za segrušu díky a vyřídím.
tak až se přigestíte,něco sem vám nachystala na dobrou noc
Máte kliku pani,že vůbec jako kentaur nevypadá,spíš jako homosexuální maska na karneval.
Neessi
třá jako :incurvat gennua senectus nescit vox missa revertiut sementem feceris,ita metes...........
Pani,já nemám doma česko-latinskej slovník!!!!
Biluška
Nejlíp ještě kdyby mu po boku stál dalmatin s rozštěpem a Jablunka skončí v trvalé péči psychiatrické kliniky
No to mi přejete,pani! Ale to by musel bejt tříhlavej.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 09:20
- Nahlásit
ahoj všem,jsem ted měla jet se podívat na 1 baráčer asi z 10,ale jsem jaksi nachcípaná,tak vodjel jenda sám a dá mi pak vědět co a jak
jablunka
gratuluji a držím nadále palečky
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 09:39
- Nahlásit
želva
Díky moc a ať vám to s tím domečkem vyjde.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 10:21
- Nahlásit
jablunka
tak sem si zahrála na samečka a gdyž bylo po fšem,tak sem se otočila na bok a usnula.
No tak to vám chválim ,taky ste se mohla stočit na bůček a usnout Při tom!!! To někerý samečcííí taky dělaj
vůbec jako kentaur nevypadá,spíš jako homosexuální maska na karneval
no narychlo sem inčího nesehnala a taky sem vás nechtěla děsit na noc a taky to můžete brát tak,že vás pomalu,postupně a nenásilně zbavuju tej vaší fobie .zkusim příště přitvrdit
želva
ale jsem jaksi nachcípaná
to máš z toho cachtání fčera
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 10:24
- Nahlásit
davidkova renata
,taky ste se mohla stočit na bůček a usnout Při tom!!!
Tak to by drahý asi nevydejchal.
zkusim příště přitvrdit
Prosím,jen to nééééé!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 10:29
- Nahlásit
jablunka
BAF!!!!!!
Du se smažit,čus večír
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 11:21
- Nahlásit
davidkova renata
BAF!!!!!!
JO,TAK TO JE PŘESNĚ ON!!!
Dneska jsem bez oběda!!!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 12:18
- Nahlásit
Neessi
paní kolegyně, reaguji na Váš názor na můj příspěvek, citovaný o něco výše: Cave moderátorský vstup...
Jsem jen neskutečně ráda, že se s Vámi nemusím setkávat na pracovní platformě, a zde mi jistě dovolíte zcela vulgární a brutální vyjádření mých sympatií k Vám.
GO AND FUCK YOURSELF.
S úctou MUDr. Bennett Rosalie J.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 12:58
- Nahlásit
Sali
Na vaše příspěvky opravdu nemá cenu reagovat ničím,jen suchým konstatováním,že každý má své místo na zemi.
GO AND FUCK YOURSELF a tuhle invektivu slýchám pouze mezi muži, mezi normálními ženami jsem ji ještě neslyšela a nečetla.Každý si svou vizitku píše sám.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 12:59
- Nahlásit
jablunka
Dneska jsem bez oběda!!!
Fakt,jo?Tak proto je ta Renča tak hubená
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 13:03 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit
Neessi
Každý si svou vizitku píše sám, to máte naprostou pravdu...
Takže to tak necháme a máte pravdu že nereaguju typicky žensky,
nebudeme tedy další reakce raději ověřovat v praxi, ano?
P.S. o Vašich zákulisních intrikách vůči mé osobě mám své dobré informace, a mám dost dobrý důvod si o Vás myslet to, co si myslím.
S úctou a s pozdravem.
|