Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Neessi
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 22:25
- Nahlásit

davidkova renata
a to je vědecky dokázaný??

Tudlenc vo tom byl vědeckej pořad,že je to na tuty a to,že si nic nepamatuješ ty,to patří do jiný kategórie(do tý samý,co já)

Neessi
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 22:27
- Nahlásit

želva
lidi,jak já se těším někam na venkov
Jen se těš,počkej-holinek si užiješ dost,bo jak začne podzim,tak se brodíš v blátě až do května.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 22:27
- Nahlásit

Neessi
PS:co vobraz?Už léčí?
Nevim...zatim sem chytla ty blechy
Ty rukavice si beru
No možná by ses mohla navlíknout rovnou do ringa,abys to měla jako vychytaný
jablunka
No jo,ale u vás už je to zasejc tim němcem.
Gdopa to je??

du se svalit,čus bus
Biluška
Už to mám,tu dalmatinku nakrejem Chloupkem z Potra

Neessi
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 22:29
- Nahlásit

davidkova renata
brou brou brou -ale už fakt musím,Bordžínka bourá dveře do ložnice -letíííííííííííííííííím..............

želva
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 22:31
- Nahlásit

tak 1.9 mi budou dávat ŠREČKA

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2007 07:27
- Nahlásit

davidkova renata
Tu dalmatinku vlastní jeden můj klient, co jsem u něho včera řešila investičko. Boží zvíře. Mazlivá, přítulná, ale prý pořád hrozně líná, takže při troše štěstí by mohla mít i nějakou tu kožní chorobu . Je povodňová, připlavala k jeho švagrové jako malé štěňátko, jenže nevím při kterých povodních, tady jsou minimálně co tři roky, takže na krytí už 100% bude. Toho ženicha musíme vybrat fakt pečlivě, Chloupek se mi taky jeví jako vhodný kandidát, jelikož by mohl mít hned tři rozštěpy . Otázka je, jestli ho ti filmaři ještě mají. Třeba ho už někde prochlastali, znáte filmaře paní

Zku...vených šeltií jsou bohužel mraky. To plemeno je od přírody nedůvěřivé k lidem, dost často se tam jako povahová vada vyskytuje plachost, nebo bázlivost a když se pak najdou kučikuči baby, které si šeltičku pořizují místo dítěte tak je to fakt průser . U nás jich taky pár takových je. Baby roky vídali Hessinku, na základě její povahy a vzhledu taky toužili po šeltii, pak si vychovali rozmazleného bázlivého spratka a teď za mnou chodí s brekem a stěžují si, že Bobinka se venku bojí, ona si vůbec nechce hrát jako ta vaše, ona mi utíká domů....... Mám pokaždé chuť jim nalískat. Jednomu volovi dokonce nedávno přejelo šeltku auto, protože ji u hlavní silnice (kde teda chodí na vodítku dokonce i Hesina, která ho jinak vůbec nezná) měl na volno, k šeltici se přiřítil kámoščin berňák v domění, že je to Hes (čili kámoška), šeltka zešílela hrůzou, protože takové tele ve svých třech letech ještě neviděla a nabrala to přímo pod auto. Jak říkám, některé takymajitele bych nejradši postřílela.

Neessi
Jenom do tří let? Moji haranti si pět minut nepamatují pokyn, že mají jít posbírat spadané jabka

želva
Kdysi jsem měla na hotelu tři týdny irského setra Shrecka. Od té doby mám ke Šrekům obecně podobný vztah jako k bílé barvě

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2007 07:44
- Nahlásit

Brýýýýýý rááááánko fšem..........[b]
Neessi

[/b]
Jen se těš,počkej-holinek si užiješ dost,bo jak začne podzim,tak se brodíš v blátě až do května.
Jj,nejpoužívanější obuv u nás,u dětí zároveň nejoblíbenější.

davidkova renata
Biluška
Už to mám,tu dalmatinku nakrejem Chloupkem z Potra
Mám z vás husí kůži.Nemám moc ráda dalmatíny a vy je chcete vyšlechtit tříhlavý.Bože to bude hrůůůůůůzostršný.Ale zsejc se o vás v Holyvůdu poperou.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2007 08:02
- Nahlásit

jablunka
Pch, při troše štěstí budeme mít tříhlavý s rozštěpem na každé hlavě. To teprve bude horror

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2007 08:12
- Nahlásit

Biluška
Pch, při troše štěstí budeme mít tříhlavý s rozštěpem na každé hlavě. To teprve bude horror
Brrrrrrrrr,úplně mě jímá hrůza.

želva
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2007 08:53
- Nahlásit

ahoj všem,dnes se jdu smažit k rybníčku

želva
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2007 09:02
- Nahlásit

jablunka
Biluška
davidkova renata
Neessi
ale určo už vím,že nebudu své psy pouštět do ložnice,hlavně do postele,Ferda je dlouhosrstej,ten se bude stříhat i v zimě,Sindy,no ta by šla,tu raději namalauji na černo a Dasty ten je v pohodě

koprofil
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2007 09:03
- Nahlásit

jablunka
Nemám moc ráda dalmatíny a vy je chcete vyšlechtit tříhlavý
Vona má tahle paní problém drbátko v tom, že chce všechby psy k obrazu svýmu.....

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2007 09:34
- Nahlásit

želva
ale určo už vím,že nebudu své psy pouštět do ložnice,hlavně do postele,
Ftipný,ale pokud se ti to podaří dodržet,tak gratuluju.

koprofil
Vona má tahle paní problém drbátko v tom, že chce všechby psy k obrazu svýmu.....
Biluška má tři hlavy???Tak to potom chápu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2007 10:04
- Nahlásit

Čus fšicííí ,táhnu k rybníku bo je hic,tak večír
koprofil
Vona má Biluška rožštěp jo??? Sem se teda vůbec nefšimla...leda by to byl vosobnosti,to pak možná i jo

želva
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2007 10:07
- Nahlásit

davidkova renata
tak vyrážím

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2007 14:04
- Nahlásit

želva
Proč jako?

koprofil
Jistě, že chci všechny k obrazu svému. Fšechny jsou po paničce krásné, šikovné a inteligentní . Lilátko mám ze všech nejradši a taky je mi nejpodobnější

Jdu taky k rybníku, tady je šíleně.

Neessi
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2007 14:24
- Nahlásit

želva
ale určo už vím,že nebudu své psy pouštět do ložnice,hlavně do postele

A gde jako budou spát?Ses pominula,ne?

Neessi
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2007 14:27 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

Takhle se hajá v postýlce(ale tady byla Bordžínka malá)

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2007 14:32
- Nahlásit

Neessi
Jj,takhle nějak to má vypadat.

http://jablunka.rajce.idnes.cz/bafani/#DSC09194.JP G
http://jablunka.rajce.idnes.cz/bafani/#DSC09227.JP G
http://jablunka.rajce.idnes.cz/bafani/#DSC09342.JP G

Lola1
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2007 15:54
- Nahlásit

Biluška
Chloupek se mi taky jeví jako vhodný kandidát
Chloupek je kocour mojí kamarádky, ale ještě je nezletilej.

Neessi
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2007 16:07
- Nahlásit

jablunka
Jj,takhle nějak to má vypadat.

Jééééééééééééééééééééé
Postelový scény mám nejrači(teda psí)

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2007 16:45
- Nahlásit

Lola1Chloupek je kocour mojí kamarádky, ale ještě je nezletilej.
Tipla bych to na shodu jmen.

Neessi
Postelový scény mám nejrači(teda psí)
A moje dcera si k čoklům pravidelně narve pod peřinu ještě kočku.

želva
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2007 20:34
- Nahlásit

zdravím,jenom písnu že mi matinka přečetla celej časopis ppč,koupala se s dešníkem a řvala na chudinku Nyný

Neessi
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2007 20:39
- Nahlásit

želva
koupala se s dešníkem

jak to myslíš?To plavala ve vodě a držela děštník zubama?

želva
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2007 20:41
- Nahlásit

Neessi
né,on přivál malinkej větříček a on plaval ve vodě a maminka si pro něj mušela do vody

Neessi
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2007 20:58
- Nahlásit

Teda,já se nestačím divit,co někteří dokáží vyplodit v jazyce českém za sra.čku,která nemá hlavu a patu,jen aby měli poslední slovo a vypadali nepřekonatelně(viz v tem.o Desenský zase v TV...-poslední příspěvek pod latinským heslem Cave=dej pozor).Trochu mne svrběly prsty,že zareaguju,ale už slyším Renču,jak říká:se na ni vy...r,zbytečná námaha.Takže se na ni vy... a rači to zkusím zapomenout,i když mne vždy může vzít čert,když tohle"hvězdněpěchotné machrování"čtu.Jsem přeci tolerantní vyrovnaná povaha a chápu,že i tohle má své místo na zemi,o které musí usilovat řekněme"zvláštním způsobem".Tento způsob ,hold,my obyčejné baby s banálními starostmi o rodinu,uřvané děti,o líné samečky,blechy a jiné neduhy u našich mazlíků nějak nebereme,že jo?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2007 21:10
- Nahlásit

Neessi
To plavala ve vodě a držela děštník zubama
No jo,to byl kalup,pani.von to byl ten velkej slunečník, co má Nyný aby jí nebyl jako hic Sem pod nim vypadala jak houno pod lupenem
sem přeci tolerantní vyrovnaná povaha a chápu,že i tohle má své místo na zemi,o které musí usilovat řekněme"zvláštním způsobem"
Klíííd,pani,ste se popsala dost přesně.Taky byste ale vobčas mohla psát nějaký příspěvky cizejma slovama,čék je pak vochuzenej ,že jo.Mi neřikejte,že nějaký taky neznáte??.Byla byste hned důležitější vosoba,než dyš píšete ,jak vám ten zobák narost.Se taky trochen zamyslete ne.Jak má pak náhodnej náfštěvník poznat,že ste můůůdr. a né vobyčejnej čovek??!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2007 21:10
- Nahlásit

Neessi
Tak já se tam du podívat a nejsem vůbec tolerantní,vyrovnaná povaha,tak uvidím.

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2007 21:15
- Nahlásit

Neessi
Tak jak jsem přišla,zasejc sem byla fofrem pryč a po monitóru mi teče Modrej portugal.Ano,jsem tolerantní a vyrovnaná povaha.

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2007 21:18
- Nahlásit

davidkova renataNeessi
Dámy,dobrá zpráva(ťuk,ťuk,ťuk)!!!!Ve čtvrtek ségruše odebírali KD,aby zjistili jak na to je a momentálně ani stopa po rakovinejch buňkách.Ovšem bílé destičky na nule a CHMT pokračuje.

<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání