| Autor |
Zpráva |
Dzedzy
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 00:57
- Nahlásit
koprofil
vono to je jeste trochu jinak...tam slo o jine dva organy jsou to takovej ten bracha vod tohodle organu co mate na mysli...je umisten kousek vedle jak na samci tak na samici a pak druhej organ to je bratranec tohodle, c´vo kterym pisete vy a chpdi obcas se vohrat na navstevu k tomu organu, co vo nem pisete vy...no a vty pisni se prave ten bracha s tim bratrancem bavej jakoze spolu a navic teda tam je neco vo psech, matkach otcich a tak...no docela pozoruhodne poucny....
Tééééééda kam vy jste se to vod nevinnýho trousku až dostali. Ale hezky jsi to popsal a vysvětlil, to zas teda jako joooooo.
|
koprofil
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 01:58
- Nahlásit
Dzedzy
tak jsi to, hodně mírně řečeno, absolutně nezvládla
hele a to soudíš podle čeho? podle čeho usuzuješ, že ten pes nebyl absolutně zvládnutý? a co se nim tedy dělalo, že tvrdíš, že už je na tom líp...
Za chvilku si myslím, že už si ani tu přezdívku ,,histerka" (kterou z ní mimochodem někdo udělal) ani nezaslouží.
hele vona je Akéla hysterická jo...no tady všichni furt tvrděj, jak je v pohodě .... tak nevím...Ty teda říkáš, že má přezdívku hysterka jo? no koukám zaseklasika...nazvěme to informačním šumem tedy )
No vzhledej k tomu, že jsem na těch Ovčárech byla a tu Akélu jsem viděla dva dny po tom co jsi ji tam přivezla a měla možnost týden sledovat v jakém stavu byla když jsem přijela (a to už prý na tom byla celkem dobře)
hele a v jakým stavu to bylo? fakt mě to docela zajímá...zdejší osazenstvo mám takovej pocit zase něco tutlá....
a v jakém když odjížděla
ona někam odjížděla jo? kam?
hele a jak to bylo prosím Tě, jak ta Akéla zdrhla z toho jednoho psince k druhýmu?
|
koprofil
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 01:59
- Nahlásit
Dzedzy
Tééééééda kam vy jste se to vod nevinnýho trousku až dostali. Ale hezky jsi to popsal a vysvětlil, to zas teda jako joooooo.
dyk já vím...tohle je přeci moje parketa že jo? Psát vověcech, co jsem je nikdy ani neviděl
|
koprofil
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 02:01
- Nahlásit
noi mě se vážení prostě líbí, že jak vy už nemáte tu povinnou morálku a asi chyběj i ty společný porady...tak pak prostě jsou z toho takovýhle srandy...jeden řekne tak, druhej nopak )) no klasika ..... to je ale sranda takhle nad ránem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 08:32
- Nahlásit
Dzedzy
Jelikož o Akéle, její minulosti a jejím chování dříve víš velké kulové tak si své doměnky a hypotézy nechej laskavě pro sebe. Děkuji.
Jablunka
Tak o tom, co se mi zdálo dneska ti nebudu ani psát, protože tohle by nepřeložil žádný snář
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 09:04
- Nahlásit
Biluška
OT
se omlouvam, ze jsem vcera jaksi zmizla bez rozlouceni, ale jsem chytla upal, a pote, co jsem se v klubovne malem poblinkala a skacela, jsem to vzdala a odsvistela domu...
Tak snad nekdy jindy nekde jinde...
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 09:05
- Nahlásit
Dzedzy
Ať hodí kamenem...
My dvě se známe již nějakej ten pátek,tak si dovolím ti připomenout např. kterak tvé kotě nacvičovalo paragliding z nezajištěného balkónu.Podle mě taky nic moc teda.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 09:10
- Nahlásit
Dzedzy
Jo a kdyby nic jinýho,tak jí Biluška nejspíš zachránila život,což se taky počítá.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 09:13
- Nahlásit
wami
V poho, my jsme taky odjížděli hned po skončení, protože to vedro bylo fakt neúnosné a psi i děti začínali být protivní. Když už jsou i šeltie protivné tak je to co říct
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 09:15 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Biluška
Tak o tom, co se mi zdálo dneska ti nebudu ani psát, protože tohle by nepřeložil žádný snář
Tak schválně!
Brýýýýý rááááánko fšem......
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 09:15
- Nahlásit
Biluška
nj, ja prosvihla i vyhlasovani vysledku, no...
jestli vymlatim z Terky CD s fotkama (moje karta ten napor nezvladala, precpala jsem ji asi 3x), tak pak vyhodim nejaky fotky...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 09:17
- Nahlásit
dobré ráno všem a musím souhlasit se Smečkou,jelikož jí Biluška opravdu zachránila život
|
koprofil
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 09:20
- Nahlásit
SmečkaBiluška
fsuakra dooost cholki...dejte ji prostor, já chci znát JEJÍ názory, doufám, že mi je napíše i po vašich bubáčkovačkách
přece vůbec nějde o nějaké kotě, co nacvičovalo paraglading, kdyby ji víc hlídala a zajišťovala balkon, nejspíš by jsme do ni ryli, ať si dobře hlídá toho parašutistu adělali si srandu z její přehnané úzkostlivosti, kterou zvířeti nejspíš škodí, neb má s ním nezdravý vztah.....
Dzedzy
jen se nedej a napiš svůj názor, tady je to fakt dovolený....!!!!
|
koprofil
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 09:21
- Nahlásit
želva
hele nech si to jo??? bo Dzedzy je podle fotek tuším větší a dá ti do nosu, až se uvidíte ))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 09:26
- Nahlásit
Smečka
Dík za zastání. Pro někoho bude asi složité to pochopit, ale my dvě jsme s Akou prostě nemohli zůstat spolu. Akina mě neuznávala, vyžadovala nad sebou chlapa, mezi námi byla neustále studená válka. Mazlila se se mnou, lezla mi do postele, nosila mi nejmilovanější hračky, ale když došlo na lámání chleba tak si šla po svém. Navíc jsme strašně chaotická rodina, všechno je tady pořád v pohybu, všechno děláme impulzivně a v tom zmatku se těžko udržují bezpečnostní opatření, aby Aka někoho nezabila. Odmítám jakékoliv nařčení, že jsem nějaký svůj neklid přenášela na ni a podobně. Asi málo lidí je víc splachovacích než já a ti co mě opravdu znají to vědí. Upřímně řečeno (i když to zní určitě tvrdě a nedělám si iluze, že by to všichni pochopili) jsem ráda, že je pryč. Jednak proto, že jsem měla strach, že někomu ublíží a za druhé proto, že už nemusíme mít na ledničce visací zámek, že když pošlu psy na zahradu a zavřu dveře tak ti psi opravdu budou na zahradě a nikdo jim neotevře ani dveře domů, ani bránu. Že když jdu ven tak nemusím mít oči vysunuté jak šnek a pátrat po všech psech, kočkách, kravách a cyklistech v okruhu 5 km. Když okopávám karafiáty tak se nemusím ohlížet a ujišťovat, že je Akéla opravdu zavřená a neskočí mi na krk. Když si štěňata začnou hrát tak se odnikud nevynoří, aby je ulovila. Když hodím pumě její milovaný ragbyč tak si pro něj letí beze strachu a neohlíží se jestli ji Akéla nenapadne, protože utíká...... těch když by byli miliony. Zní to blbě, ale nám se bez ní fakt ulevilo, prostě sem nezapadla. Když to řeknu naplno - terorizovala.
Co se týče jejího ucha a výživové kondice - ano je hubená a vysvětlovala jsem Rudovi proč je hubená. Pokud si to nezapamatoval, nebo to prezentuje jinak, je to jeho problém. Add ucho - už jsem to tady taky psala. V ten den kdy zaútočila naposledy jsem si všimla, že ho má zarudlé. Dřív než jsem to začala řešit nabrali události takový spád, že na nějaké ucho už jsem neměla ani pomyšlení a úplně jsem ho pustila z hlavy. Jelikož to není žádný život ohrožující stav tak si kvůli tomu žádné výčitky opravdu nedělám.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 09:39
- Nahlásit
Biluška
udělalas pro Akelu,co jsi mohla,tak si nic nevyčítej
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 09:45
- Nahlásit
Biluška
[i]ale my dvě jsme s Akou prostě nemohli zůstat spolu. Akina mě neuznávala, vyžadovala nad sebou chlapa, mezi námi byla neustále studená válka. [/i]
Tak už se nerozčiluj,kdo chce tak tě pochopí,kdo nechce,tomu nemá cenu něco vysvětlovat.
Radši mi napiš ten sen,aˇmám zase co koumat.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 09:46
- Nahlásit
Biluška
V poho.
Prostě ať hodí kamenem,kdo je bez viny.
Víc k tomu nemám
koprofil
A ty mě přestaň moderovat ty...Ty Beto!
|
koprofil
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 09:52
- Nahlásit
Smečka
ti myslím zmoderuji kožuch
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 09:53
- Nahlásit
jablunka
Radši mi napiš ten sen,aˇmám zase co koumat.
Ten je nevykoumatelnej
Moc si ho už nepamatuju, ale v podstatě šlo o tohle -
jdu po poli, na konci pole stojí nějaký supermárket. Měla jsem s sebou některého psa, ale už nevím kterého, tuším, že Bonku. Na cestě přes pole stál bezdomovec a žádal mě, ať ho dovedu do toho supermárketu. Chytla jsem ho pod paží jako slepce a vedla ho tam. Najednou se obrátila země, normálně nám uhla pod nohama a otočila se o 90 stupňů, takže jsme vlastně byli na kolmé skále, ale nemělo to povrch jako skála, vypadalo to jako pole, jenom na stojato .Jednou rukou jsem se držela jakéhosi drnu a druhou rukou jsem držela toho bezdomáče, který visel ve vzduchu. Ta skála byla nekonečná, dole pod náma jsem viděla oblaka. On strašně řval, ať ho držím, ale nemohla jsem ho udržet a spadl. Jak letěl dolů tak ječel, že mě proklíná a aby "moje nohy věčně šlapaly do nekončícího kopce" .
Tak a včil mudruj
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 09:56
- Nahlásit
koprofil
Jo ten by to potřeboval
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 09:58
- Nahlásit
Moc si ho už nepamatuju, ale v podstatě šlo o tohle -
jdu po poli, na konci pole...
Biluška
Sedí a číhá Kan
|
koprofil
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 10:00
- Nahlásit
Biluška
jdu po poli, na konci pole stojí nějaký supermárket
n o a je to jasný...z tohodle plyne, že jsi typicky spotřebitelskej typ a navíc založením urbanista...
Měla jsem s sebou některého psa, ale už nevím kterého, tuším, že Bonku.
tohle to jen potvrzuje..na psy vlastně kašleš...jde ti hlavně o ty nákupy nebo supermarket si pamatuješ ))))))
Na cestě přes pole stál bezdomovec a žádal mě, ať ho dovedu do toho supermárketu. Chytla jsem ho pod paží jako slepce a vedla ho tam.
tady jsi zapomněla dodat, že jsi ho již od začátku měla v úmyslu okrást .D
a otočila se o 90 stupňů, takže jsme vlastně byli na kolmé skále, ale nemělo to povrch jako skála, vypadalo to jako pole, jenom na stojato
z toho plyne rozhodzenost tvé psychiky a nestálost tvého sociálního zařazení do společnosti
Zbytek Tvého snu je již jen potvrzením tvé asociálnosti...místo aby jsi položila život Ty zabila jsi bezdomovce.....nejspíše v domění, že ti připadnou jeho dávky...styď se !!! :d
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 10:05
- Nahlásit
koprofil
jj, tak nějak to bylo
Ještě bych potřebovala poradit s tou poslední větou o tom šlapání do kopce a pak taky, kde se mám hlásit o ty jeho dávky? Nebo mi je začnou posílat automaticky?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 10:09
- Nahlásit
Biluška
Tak už máš ve fšem jasno,já jen přidám kopec.
Kopec
lézti na něho - vzestup životní moudrosti [6]
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 10:11
- Nahlásit
Biluškakde se mám hlásit o ty jeho dávky? Nebo mi je začnou posílat automaticky?
Nikde bych se o nic nehlásila,sou schopný ti sebrat i to co nemáš.
|
koprofil
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 10:22
- Nahlásit
Biluška
jj, tak nějak to bylo
Ještě bych potřebovala poradit s tou poslední větou o tom šlapání do kopce a pak taky, kde se mám hlásit o ty jeho dávky? Nebo mi je začnou posílat automaticky?
ježiě me ale poslední dobou fakt tentoo..jsi jak naměklotvrdlína či co:úú)))))
dyk je to zcela jasný
Prostě budeš šlapat tak dlouho, až se dostaneš do šlapání pro lepší společnost...tedy vlastně stále do kopce...na konec možná skončís i pod prezidentským stolem ))) tohle ale teprv přijde...nyní ještě ně ale...... bude to trest za Dzedzy ))))))
a ty dávky si musíš chodit vyzvednout do toho supermarketu a hnedle je tam i utratit...vždy v pondělí od 12-16hod...a bacha na Kana...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 10:54
- Nahlásit
Sem nasraná a hotová!!!Malej Bruce má pravé koleno dvakrát takové než normálně,nechce žrát a má teplotu 39,7°C! Tak jsem volala vetovi a musím čekat než dorazí.
Myslíte,že mu to mám trochu chladit????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 11:01
- Nahlásit
jablunka
ee, nechlaď a nechej být, aby to vet viděl takové jaké to je. Jinak bys mohla překrýt příznaky a obtížněji by se to diagnostikovalo.
koprofil
Tak to su pěkně v loji, neboť nevím co to bylo za márket
Jo a šlapat nebudu vůbec nikam, bo už mám opravené auto heč.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 11:06
- Nahlásit
Biluška
Díky. Je mi ho líto prdelky,protože se bolestí i počůral.
|