Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 15:12
- Nahlásit

Jimmi
bééé, ale to jste nemyslela tu ostříhanou co?
Myslela jsem ty chlupatý , kraťandy se mi líbí, dokonce jsem o ní asi na tisícinu vteřiny uvažovala, ale hlídač to není, takže nic . Krom toho se mi líbí jen určitý typ takže bych pak šílela, aby mi ze štěněte nevyrostl ten divný,nízký, masivní KK.

jinak i dobrmánek by zahradě slušel
To jo, to jsou krasavci. Jenže jsou krátkosrstí, takže v zimě by to bylo moc komplikované a krom toho mám strach z té jejich kardyomyopatie, nebo jak se to jmenuje

davidkova renata
Tu holku znám, potkali jsme se jednou na závodech. Upřímně řečeno, velšák je pes jako každý jiný. Když bude mít aktivního pána tak bude makat s ním a když se pán svalí na gauč tak se svalí vedle něho. Jsou plemena, která toho pohybu vyloženě vyžadují víc, jako třeba ta borderka, nebo puma, ale velškorgi to určitě není

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 15:16
- Nahlásit

Biluška

Proti zlodějům pořádnou NO čubu a nejlépe dvě-to mám létama prověřený.Hlídají líp,než klucíNO.Z útulku neber,z CHS pokud možno taky ne.Nejlíp zajeď na nějaký cvičák,kde mají NO-omrkni to a zeptej se na štěňata i bez papírů-myslím,že si vybereš.Teď je dost těch černých,mohutných a hodně lidí má NO bez papírů-jsou někdy v mnohém lepší,než papíráci.

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 15:21
- Nahlásit

Gerda
tak to nechci, já chci línýho psa,
Takže ang.buldoka.....

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 15:22
- Nahlásit

davidkova renata
svět je malej, tu holku s corgiema taky znám- ze závodů a chodí taky na zemědělku. míša spoustová to je.
sou to fajnový zviřátka, se mi líběj ty jejich ksichtíky a vůbec

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 15:25
- Nahlásit

Neessi
Paní dochtor,máte dotaz na saraxátku....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 15:28
- Nahlásit

eva od jondy
svět je malej, tu holku s corgiema taky znám

No vidíš ty vado.Ona má ještě takovýho zrzavýho jako teriéra, (někde ho sebrala )kterýho s úsměvem proklíná 24 hodin denně a nějakou snad 14letou pinčí čubu bo co to je...tu ale bere málo s sebou,ta už má ráda svůj klídek.Měla ještě loni snad nějakýho myslim jezefce,ale už je za Duhovým mostemTy velšáky jen hlídá.Moc šikovná holka,moc se mi líbí,tak jí ode mne pozdravuj a já zas budu od tebe až jí potkám
Ču s fšicí,du venčit,uhnala mě Želva

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 15:35
- Nahlásit

davidkova renata
kterýho s úsměvem proklíná 24 hodin denně
joo, to je myslim Regon , teda dokonce A3 Regon, estli se nemejlim ..
no se mi i líbí, že na agi má vždycky nějaký neobvyklý plemeno a vůbec je taková vpoho
jasně, budem jí pozdravovat

Jo a naše oblíbené cacato už sem viděla na vlastní voči ve zveráči!!!!

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 15:40
- Nahlásit

jablunka

Huž jsem to vyřídila,jdu stříhat ploty(živý).Tak zatím.(Jo-co močák?Dobrý?)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 15:41
- Nahlásit

eva od jondy
Jo a naše oblíbené cacato už sem viděla na vlastní voči ve zveráči!!!!
Vem mi dvě bo dyš du venčit se želvou,budu ho sama potřebovat

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 15:57
- Nahlásit

davidkova renata
hele nějaká opožděná ženská se vyptávala, co je to prej za drahou blbinu, hrdě sem prohlásila, že přeci cacata bonton box a koukal na mě celej zveráč na olšanskym
Vem mi dvě
no to teda nevim, estli to za ty prachy stojí, poněvadž to nemá ani kapsičku na vovladač a navíc měli jen jednobarevný.. ..
ale tak že seš to ty, vemu teda fšecky, když vidim, že to využiješ

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 16:39
- Nahlásit

Tak si žencký představte, že Marie má dermatitidu, celý rozkousaný nohy - kůže mezi prsty na předních nohách -, byly sme na veterině, dostaly mastičku, vymyli jí to betadynou, dostala 10 tablet zyrteku, nebo zodaku, teď nevim, a má nosit ponožky. Ach jo, to si zas rozlízala nohy před háráním, asi ani nepůjdem na ten Pochod 5P.

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 18:02
- Nahlásit

Neessi
Huž jsem to vyřídila,jdu stříhat ploty(živý).Tak zatím.(Jo-co močák?Dobrý?)
No to si honááááá,dík.Močák se vzpamatovává z toho náporu litrů URL čaje,ale ještě porád to nejni ono,tak prolejvám furt.

Lola1
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 19:02
- Nahlásit

Zdravím vás, Kolegyně kynoložky! Co to máte s těma kardiakama? Původně jsem myslela, že jde o materiál do vašich lílií. Nebyl to tedy náhodou velškorgi kardigan? Kdysi jsem o velškorgi taky uvažovala, ale zvítězil
Dežo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 19:08 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Lola1
Čus soudružko ségro,čert mě vem,jestli jsem si od fčera neřikala,že ses dlouho nevokázala
Nebyl to tedy náhodou velškorgi kardigan
Jistě že je to von,pani,velšcorgi kardiak,čemu na tom nerozumíte??

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 19:28
- Nahlásit

jablunka
ale ještě porád to nejni ono,tak prolejvám furt.

tak ne abys měla chuť na pívo.Nemáš za plotem přesličku někde?Ta to zvládne rychlejc,než urolog-ale bacha,při velké koncentraci to funguje jako průtokáč,takže se vyplatí si na noc ustlat na WC

Jinak mám ploty vostříhaný(sice ta rovina nic moc),ještě jsem hupsla do lesa pro houby-krásnýho velkýho hřiba a kozáka jsem našla a moc mne to potěšilo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 19:31
- Nahlásit

eva od jondy
hele nějaká opožděná ženská se vyptávala, co je to prej za drahou blbinu
No pocem to sou ale dneska lidi!!!Já teda fakt žasnu,CO všechno je schopný si pořídit psa a vůůůůbec vo tom nic neví!!!Chudák zvíře pak jen živoří ,takový lidi by měli mít leda plyšovýho .Nakonec by ti eště snad řekla,že neví nic vo tom,jak psovi působit bohulibé a příjemné pocity pomocí el.obojku!!! To už by to se mnou ale fláklo,bo já taky nevydržim fšecko
Čímž se plynule dostávám k tomu,že jsem přežila další venčení se Želvou.Bylo krásně a psi se nádherně vylítali,ale já z toho moc neměla bo mě Želva paralyzovala hned zpočátku Esi si jí vybavujete na fotkách,tak nosí vlasy stažený vzadu do uzlu.Teda nosila... Sem na ní nějak omylem letmo pohlédla a co nevidim Do půlky hlavy byla na ježka,kterej přecházel do vohonu .Taxem se ptala co se jí jako stalo v domnění,že jí třá ta vofina chytla nebo jí ji Dasty ukous nebo tak něco .Všecko jinak...vona se jí prej ta vofina tak děsně kroutila a dělaly se jí tam takový prstýnky jako f první třídě prej,tagže jí prostě vostříhala na ježka aby jí prej ten ježek plynule přešel do hlavy Hele ,nemůžete mi udělit třá nějakýho bobříka statečnosti nebo tak bo todle se fakt nedá a navíc je to furt něco...

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 19:35
- Nahlásit

davidkova renata
Hele ,nemůžete mi udělit třá nějakýho bobříka statečnosti nebo tak bo todle se fakt nedá a navíc je to furt něco...

Uděluji ti bobříka statečnosti před rozvinutou zastavou,ale chtělo by to důkaz v podobě fotky-jinak se zastava nebude konat.

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 19:43
- Nahlásit

Neessi
tak ne abys měla chuť na pívo.
Chuť na pívo mám neustálou,ale páč sem doma sama s malejma dětma,potlačuju to.Přesličku bohužel nemám.

želva
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 19:43
- Nahlásit

to všici:
mám to jenom kousek na ježka,asi 5cm široké

mac1
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 19:44
- Nahlásit

želva
foto!foto!foto!

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 19:47
- Nahlásit

davidkova renata
,tagže jí prostě vostříhala na ježka aby jí prej ten ježek plynule přešel do hlavy
Tomuhle naprosto rozumím.Gdysi (je to tři roky)mě tak strašně nas.alo,že mi nejdou učesat vlasy po ramena,že sem vzala strojek a sjela se na 3mm.A jak mi bylo krásně.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 19:48
- Nahlásit

mac1
No mě nenapadlo vzít foták,ale stejně bych nebyla schopná to vyfotit
Neessi
Uděluji ti bobříka statečnosti před rozvinutou zastavou
a prosila bych eště před nastoupenou jednotkou
Ale dííík,je vidět,že máš pochopení

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 19:49
- Nahlásit

Tý woe,někdo našel šrajtofli s 50 tácama a vrátil to!!!Chápete to???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 19:50
- Nahlásit

jablunka
že sem vzala strojek a sjela se na 3mm
No jo,ale vona tam půlku nechala

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 19:51
- Nahlásit

jablunka
Tý woe,někdo našel šrajtofli s 50 tácama a vrátil to!!!Chápete to???

já jo,proto taky budu mít v životě pořád jen ho.no

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 19:54 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

davidkova renata
prosila bych eště před nastoupenou jednotkou

a má bejt ta jednotka voblečená,nebo chceš nahatou jednotku napojenou modrým pramenem?Že by se pak nemusela vztyčovat ta zastava

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 19:55
- Nahlásit

Neessi
já jo,proto taky budu mít v životě pořád jen ho.no
Gdysi bych to udělala taky,ale potom co jsem vrátila peněženku a byla obviněna,že v ní bylo víc a já to lohla,už to nigdy neudělám.

želva
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 19:58
- Nahlásit

mac1
tak já řeknu zejtra jendovi a on to vyfotí,ale napřed mě zabije
ale kluk v pet centru mi to zarovnal strojkem na psy

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 20:00
- Nahlásit

jablunka
potom co jsem vrátila peněženku a byla obviněna,že v ní bylo víc

no tak to je blbý,přesně podle hesla,že každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán.To se ti nedivím.

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 20:00
- Nahlásit

želvaale kluk v pet centru mi to zarovnal strojkem na psy

Bože,ty si střelec........

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání