| Autor |
Zpráva |
želva
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 16:02
- Nahlásit
Biluška
jé a já je mám v terárku,jdu to okamžitě změnit
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 16:08
- Nahlásit
Biluška
no ten bolševník je hrozná svina pak se ho nezbavíš
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 16:12
- Nahlásit
Pentas
isdpch
žádný strach, já ho zželvarolím, aby rostl jenom u sousedů. Kdyby se mi vymkl z ruky tak povalí na Ovčáry a hotovo.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 16:25
- Nahlásit
Teˇmi to doma vypadá,jak gdybych vyvraždila prasečák.Bylo mi dovezeno 40!!!! prasečích přehních nožiček i s kolínkama. Tak sem to sekáčkem rozflákala a gdyby někdo přišel,tak mě rovnou zavřou a nic se neptaj.
Biluška
Pokaváď budeme ty vembloudy křížit s drajvovejma malinama,du do toho,páč až ten vembloud plivne,tak rovnou přerazí sousedovi nos a to se počítá!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 16:40
- Nahlásit
jablunka
Pokaváď budeme ty vembloudy křížit s drajvovejma malinama
Jednou jsem viděla na Animal Planet pořad, jak nakrývali slony, kteří nemohli krýt přirozeně. Teď se mi shlédnutí tohot pořadu hodí, protože už vím, že budete muset pro vembloudici postavit speciální katetr, kterým by se inseminovalo, pokud by to drajvový malin nezvládl sám.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 16:46
- Nahlásit
GerdaTeď se mi shlédnutí tohot pořadu hodí, protože už vím, že budete muset pro vembloudici postavit speciální katetr, kterým by se inseminovalo, pokud by to drajvový malin nezvládl sám.
Drajvový malin to musí!!!!! zvládnout sám.Budeme ho u toho povzbuzovat:"Musíš Kájo,musíš!!!"
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 17:54
- Nahlásit
jablunka
Absolutně nesouhlasím se jménem Kája. Odmítám chodit po vesnici a hulákat "Kájo, ke mně" páč by mi přišlo 15 místních alkoholiků a co já s nima
Na dělání ostudy mi bohatě stačí když tady hulákám "Bony, Bony, Bóooooonýýýýýýý" (zvlášť s mým povoláním )
|
želva
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 17:57
- Nahlásit
Biluška
a co já s nima
tak bys je zapřáhla do práce,ten bude sekat zahradu,ten bude mít okna,ten bude sklízet ovoce ....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 18:03
- Nahlásit
želva
Tihle alkoholici jo? Ti by mi doma vychlastali i studnu a pak by se ztratili k hospodě
|
želva
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 18:05
- Nahlásit
Biluška
tak než by se vypařili,pust na ně smečku tvých psů a at je hlídaj a až budou hotový,tak teprv je pustit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 18:46
- Nahlásit
Jéééžiš co to tu zas je?? Čék tu chvíli nejni a vy mezitim beze mě vesele inseminujete ,vyrábíte drajvový vostružiny a křížíte je s vembloudama a fatgog má zas dva nový nicky
Biluška
Absolutně nesouhlasím se jménem Kája
To se k vám přidávám pani,si předstafte tu prekérku,dyby to na sebe fsáhnul Kája Bergrů .Furt by jenom lítal na to vaše "pocem" a ani by neměl čas na fora!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 18:48
- Nahlásit
davidkova renata
To se k vám přidávám pani,si předstafte tu prekérku,dyby to na sebe fsáhnul Kája Bergrů.Furt by jenom lítal na to vaše "pocem" a ani by neměl čas na fora!
F klidu paní, Kájovi Bergrů já říkám absolutně jiným jménem, ale to tady nesmím zveřejnit, bo by mě zabil a sežral jako Mazlíka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 18:58
- Nahlásit
Biluška
F klidu paní, Kájovi Bergrů já říkám absolutně jiným jménem
Já to tušila
Hele,už máte Delííízu vykastrovanou? Už je čas,pani!!!
Ty voe,todle mě ale fakt točí!!! A vo těch vetech radši nemluvim,bo by to naplnilo skutkovou podstatu nějakýho činu
|
želva
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 19:51
- Nahlásit
davidkova renata
A vo těch vetech radši nemluvim,bo by to naplnilo skutkovou podstatu nějakýho činu
paní,hr na ně
|
želva
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 19:57
- Nahlásit
davidkova renata
tohle byste paní měla nosit
http://www.super.cz/vtipky/8505-pani-se-nestydi.ht ml src="http://www.cz-pes.cz/diskuse/img/smilies/lol. gif" border="0" alt="">
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 19:58
- Nahlásit
želva
tohle byste paní měla nosit
Tssss,to nosim do práce
|
želva
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 20:00
- Nahlásit
davidkova renata
jo si to vemte na vobrany a máte Jardu hned
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 20:18
- Nahlásit
želva
si to vemte na vobrany a máte Jardu hned
Tak to ani nemusim brát Nyný
|
želva
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 20:30
- Nahlásit
davidkova renata
jo jo,přesně tak
dnes musím vstávat v 1 ráno,páč začíná 10bojaři a mezi nima je můj oblíbenec Šebrle
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 20:48
- Nahlásit
želva
dnes musím vstávat v 1 ráno,páč začíná 10bojaři a mezi nima je můj oblíbenec Šebrle
No hezkej to von teda je ,ovšem že bych kvůli tomu fstávala v jednu v noci,tak to faaakt nehrozí!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 20:54
- Nahlásit
davidkova renata
Ježíšikriste, paní, ještě, že jste mi to připoměla. Úplně bych na tak důležitou věc zapoměla . Hned ráno zavolám na veterinu a bude se kastrovat. Delízu zvládnem do tří měsíců, poněvadž tři jí budou až 9. září. Lilátko zvládnem před prvním háráním, ale budou to nervy, poněvadž už jí je devět měsíců, takže to by taky mohla začít hárat každou chvilku Nejlíp asi, když ji odvezu hned teď na pohotovost, co kdyby zítra začala. U ní jeden nikdy neví. Největší průser bude s těma ostatníma, poněvadž ty už háraly. Co včil?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 20:58
- Nahlásit
davidkova renata
SE TEDY SMĚJU AŽ MÁLEM PADÁM POD pc STŮL
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 21:00
- Nahlásit
Konečně sem uklidila fšechny prasečí hnáty do mrazáku a mám toho plný brejle.Navíc mi drahý před chvilkou volal,že nepřijede zejtra,ale už za půl hodiny.To je bordel,co gdybych tu měla ňákýho chlopa? Třeba na to,aby mi vařil URL čajíček.
davidkova renata
Jestli si tohlencto vezmete na obrany,to se má Jarda co bránit!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 21:05
- Nahlásit
Biluška
Největší průser bude s těma ostatníma, poněvadž ty už háraly. Co včil?
Utratit,pani... už se bohužel nedá nic dělat..
jablunka
Konečně sem uklidila fšechny prasečí hnáty do mrazáku
Pani a co béte dělat s tolika hnátama??Dyk se to vaří asi 100 hodin .Leda ofšem,že byste s nima s dětma hráli Paci paci pacičky
želva
SE TEDY SMĚJU AŽ MÁLEM PADÁM POD pc STŮL
|
želva
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 21:09
- Nahlásit
chcete se pobavit?
znáte domlouvání sex po icq? neznáte? tak to je dobrá zábava,já když chci jednou za čas sex,jako s přítelem,tak mu to musím oznámit aspon tak 3 dny dopředu a dnes jsem mu to oznámila přes icq
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 21:11
- Nahlásit
želva
tak mu to musím oznámit aspon tak 3 dny dopředu a dnes jsem mu to oznámila přes icq
Se mu nedif,dyš chodíš na kosmetiku to petcentra muší bejt vostražitej
P.S.a co řikal?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 21:15
- Nahlásit
davidkova renata
P.S.a co řikal?
se ještě nevyjádřil,ale já to beru jako že jo
to petcentra muší bejt vostražitej
neboj on je gej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 21:17
- Nahlásit
želva
neboj on je gej
To ale není vůbec podstatný,chápeš ty módelko??!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 21:17
- Nahlásit
davidkova renata
No jo, tak já skáknu k myslivcům ať mi je picnou, co už nadělám Alespoň, že zachráním ty mladší Je to bordel tohlecto, budu žalovat veta, že mě na to neupozonil
želva
Počkej po svatbě, to budeš muset posílat kolkovanou doporučenou žádost
Jdu spát, dobrou s kobrou
|
želva
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 21:19
- Nahlásit
Biluška
Počkej po svatbě, to budeš muset posílat kolkovanou doporučenou žádost
já umírám,tohle nemá chybu,vlastní zkušenost?
|