Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 12:35
- Nahlásit

Gerda
isdpch
Mám problém...mě se ztrácej pravý a levý fusekle střídavě,co mám teda kupovat??

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 12:40
- Nahlásit

Pentas
.Spíš do týdne bude mít něco hrozně velkého strach budícího,aby zabránila dalším ztrátám.
Mám v Benešově kámošku a ta má mastifa Artuše. Artuš váží nejmíň 212 kilo, v kohoutku má alespoň metr a půl, je to prostě děsný chovado. Sice dobrák od kosti, ale to sousedka-kolíkářka nemůže vědět, že jo . Uvažuju, že Petře zavolám a Arta si na pár dní půjčím

davidkova renata
A co jako čekáte,pani??!!Snad ne,že vám to fakt postavěj????.Svatá prostoto..
Ne paní, teď už čekám jenom na to, až začnou pracovat naše soudy . Mám vážné obavy, že ty peníze uvidí tak možná moje vnoučata, ale spíš až pravnoučata

Pani,ale von ten sameček má vyjímečně pravdu,ten čokl je fakt děsnej By mě zajímalo,kolik za něj můžou chtět,todle přeci hravě seženete na každý fsi
Je děsnej, právě proto se mi líbí . Pumu mám z téhož důvodu Když jsem před lety exmanželovi ukázala obrázek pumi a řekla mu "tohoto psa příští týden přivezu" tak mi odpověděl. "Tohle? A pro to jedeš tak daleko? Za ty prachy? Přesně takovýho psa našel Láďa minulý týden v popelnici" . Zjišťuju, že samečci prostě nemají žádný fkus.

Gerda
Na autogramiádu s sebou vezmu pouze Hessinku, neboť je to jediný pes z téhle bandy, který se umí chovat slušně a důstojně. Ten zbytek zůstane doma. Puma by mi půlku čtenářů sežrala a druhou půlku by neustále nutila ať jí háže ragbyč. Winčuch by jim skákala až na hlavu, přesvědčená, že přišli jmenovitě za ní. Lilátko by jim prskalo do ucha a plivalo na ně a Braisy by je poblinkala. Nic, půjde se mnou jenom Hessinka.

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 12:40
- Nahlásit

davidkova renata
isdpch
tak to děte do rici, když se ani nemůžete shodnout, co se vám ztrácí - tak prostě perte v ruce a pořiďte si kardijaka, tím se vyhnete všem obtížím.

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 12:44
- Nahlásit

Biluška
Nic, půjde se mnou jenom Hessinka.
No promiňte, ale detektiv s šeltií je prostě faux pas. Jinak jestli potřebujete drajvovýho hlídače, půjčím vám Marii, Marie je dokonce i rotační, neb se ve vzteku občas točí dokolečka - zejména, když hlídá zahradu, roztáčí se od plotu k plotu a smete vše, co jí přijde do cesty (obvykle to bývá její vlastní ocas a zadní nohy)

Tinta76
# Zasláno: 30 Srp 2007 12:58
- Nahlásit

Gerda
od plotu k plotu

což u Bilušky na zahradě zrovna moc nepude

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 13:09
- Nahlásit

isdpch
ale Mezi ploty by šlo ....
Co to?? Kdy vyrážíme??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 13:12
- Nahlásit

isdpch
kup si ten přístroj co jsem ti nabízel výše
a to jako pomuže aby se mi neztrácely fusky??Aby to zas nebyl nějakej reklamní trik
Biluška
co jako čekáte,pani??!!Snad ne,že vám to fakt postavěj????.Svatá prostoto..
Ne paní, teď už čekám jenom na to, až začnou pracovat naše soudy

Svatá prostoto podruhé
Gerda
pořiďte si kardijaka, tím se vyhnete všem obtížím.
Eh...Jak to souvisí ,pani??Třá se vyhnem i klimakterickejm potížím nebo jakejm potížím teda?

benda2
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 13:14
- Nahlásit

isdpch
tohle si budu kupovat, renatě to objednávám automaticky, chcete ještě někdo ?

ještě jednou čau lidi

hele draku jednou jsem viděl jak při natáčení reklamy na holící strojek hledal režisér ten správný výraz u modela Model stál proti panu režisérovi u kulatého stolu a zkošel různé výrazy ............ fakt jsem se pobavil no dneska už asi zadá výraz do počítače a je hotovo.

Biluška, Akéla ještě nehárá ale podle výrazu Bendy jí dávám tak týden až 10dní

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 13:14
- Nahlásit

davidkova renatase vyhnem i klimakterickejm potížím nebo jakejm potížím teda?

Těm se může vyhnout snad jedině isdpch a ani to není úplně jistý.

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 13:15
- Nahlásit

isdpch
Tinta76
Samozřejmě, Mezi ploty také rotuje. Navíc v Praze 8 s tím má již zkušenosti, chodily jsme možná až nápadně často k pavilonu 17 )))

davidkova renata
Eh...Jak to souvisí ,pani??Třá se vyhnem i klimakterickejm potížím nebo jakejm potížím teda?
No to souvisí s tím, že nemusíš vychovávat drajvovou malinu, když můžeš mít línýho kardijaka, ne? To je snad logický. Navíc klimakterickým potížím předejdeš třeba i právě tím neurolem - bo můžeš mít nával a je ti to jedno.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 13:15
- Nahlásit

isdpch
teď
Ty voe,ted nemůžu..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 13:18
- Nahlásit

jablunka
Těm se může vyhnout snad jedině isdpch
Ten se jim rozhodně nevyhne!Gerda
No to souvisí s tím, že nemusíš vychovávat drajvovou malinu, když můžeš mít línýho kardijaka
Furt nevidim tu souvislost se ztracenejma fuskama...

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 13:18
- Nahlásit

GerdaNavíc klimakterickým potížím předejdeš třeba i právě tím neurolem - bo můžeš mít nával a je ti to jedno.
Já to takkhle praktikovala s antikoncepcí.Místo ní sem brala antideprsíva,mám čtyry fakany a je mi to jedno.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 13:22
- Nahlásit

Gerda
U nás by se teda chuděrka narotovala na těch třech hektarech . Navíc když tam není plot, o který by zastavila, takže by mohla přerotovat ještě čtyři hektary u souseda . Pokud by ovšem při tom rotování po sousedních pozemcích našla kolíček bylo by vhodné obrátit směr rotace a vrátit se s ním domů. Myslíš, že to Marie zvládne? Ovšem na autogramiádu ji s sebou nevezmu. Rotovala by mi mezi čtenáři a podrážela jim nohy, to by teda byla prezentace
Můžu ji ovšem zakomponovat do některé detektívky, bude to velmi rafinovaná vražda staré důchodkyně pohybující se o francouzských holích. Marie jí napřed podrazí nohy, paní si pádem k zemi vyrazí poslední zub o berle, pak si zlomí klíční kost, Marie jí při rotaci v protisměru strhne sukni, do které se paní zamotá i s Majdou, upadne, zlomí si krční obratel a zemře hanbou, bo se jí Marie neustále zmítá pod sukní. Přizvu Garfielda k literárnímu zpracování a bude to bestcelér

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 13:22
- Nahlásit

jablunka
Místo ní sem brala antideprsíva,mám čtyry fakany a je mi to jedno.
Vidite pani, oni se vám zas odvděčej tim, že vám budou vydělávat na důchod.
Já ho měla do letadla, měla sem pak ze strachu infarkt jen na jednu srdeční komoru

davidkova renata
Furt nevidim tu souvislost se ztracenejma fuskama...
tam byla souvislost jiná, jakože máš prát v ruce a když si vemeš ten neurol, ani ti to nebude vadit

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 13:24
- Nahlásit

Biluška
Mě se jen nelíbí, že v tom příběhu má být Marie ten negativní hrdina. Ona má potenciál být hrdinou kladným, možná až skoro superhrdinou, něco jako Black Superhero Story

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 13:30
- Nahlásit

Gerda
Ty seš náročná, to je děsný. No dobře, tak potom přijde dědek-důchodec a omylem Marii ušlape berličkama. Tím pádem z ní bude mučednice a de facto kladný hrdina

jablunka
Já ti nevím, ale antikoncepce by vyšla levněji, ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 13:30
- Nahlásit

jablunka
Místo ní sem brala antideprsíva,mám čtyry fakany a je mi to jedno.

Blbko!
Gerda
tam byla souvislost jiná
ahááá,jak jak sem vopožděná,nestíhám sledovat souvislostě..
že v tom příběhu má být Marie ten negativní hrdina
Omyl,pani,Marie zde bude hrdina pozítííívní bo zbaví stranu a vládu jednoho důchodce ,kerýmu musej vyplácet důchod a míň na ně tim pádem zbyde

benda2
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 13:34
- Nahlásit

davidkova renata
,Marie zde bude hrdina pozítííívní bo zbaví stranu a vládu jednoho důchodce
ale houby o důchod přijde stejně páč zjistěj že je zdravej a práce schopen

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 13:36
- Nahlásit

Biluška
Hele víte co, pani? Snad radějc ani nic nepište, von takovej příběh má mít jasnou stavbu, jasný psychovývoj postav, vypointovanou pointu, nějakou zápletku, vyřešení, dramatizaci a tak. Vy ste zatim u fáze nápadu, tak tam snad i zvostaňte, ať se kvůli vám nemusí dělat revoluce v tvůrčím psaní, jo?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 13:36
- Nahlásit

benda2
Čus dráčku,už zase si f kavárně.ale houby o důchod přijde stejně páč zjistěj že je zdravej a práce schopen
no jo,ale zas by museli dát plat nějakýmu asistentovi,kerej toho práceschopnýho důchdce na tý kriplkárce doveze do tej práce...

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 13:37
- Nahlásit

davidkova renata
benda2
ale houby o důchod přijde stejně páč zjistěj že je zdravej a práce schopen
No a je to tady, o Marii už nikdo nemluví, jen samej důchodec!

benda2
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 13:38
- Nahlásit

davidkova renata
nemusej to je jeho problém jak se do tý práce dostane a jestli ho nevyhoděj.

Zase zase v kavárně začíná se mi tady moc líbit, pěkně to tu voní, jsou tu milý lidi a vůbec je tu klid jako v knihovně a maj tu i kafe.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 13:39
- Nahlásit

davidkova renata
benda2
Důchodkyně bude mrtvá, poněvadž umře hanbou, snad to jasně píšu ne . Dokonce uvažuju, že z toho udělám masovou vraždu a nechám vyhynout plošně všechny důchodce

Gerda
Tak to teda ne, paní, to by nešlo. Příběh o Marii-vraždkyni musí vyjít najevo. Veřejnost má právo znát pravdu

benda2
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 13:41
- Nahlásit

Gerda
to by musela Maruš být více průbojná a ne si myslet že když sežere důchodce tak bude slavná.

Biluška
zkus vyhladit i nepracující a haranty a uvidíš jak ti budou mocipáni děkovat

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 13:42
- Nahlásit

Biluška
Příběh o Marii-vraždkyni musí vyjít najevo
No pani, to už trochu přitvrzujete, ne? Kam se ztratil požadovaný Superhero? Úplně ho převálcoval simulující důchodec! Myslim že práva vám nedáme.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 13:43
- Nahlásit

benda2
Zase zase v kavárně začíná se mi tady moc líbit, pěkně to tu voní, jsou tu milý lidi a vůbec je tu klid jako v knihovně a maj tu i kafe
Si tam přitáhněte eště polštář a peřinku a máte to vychytaný,pane
nemusej to je jeho problém jak se do tý práce dostane a jestli ho nevyhoděj.
Dyš ho ale vyhoděj,pojede na pracák a bude chtět podporu= další výdaje!
Biluška
snad to jasně píšu ne
Dyš já to nestíhám sledovat,to snad píšu jasně ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 13:44
- Nahlásit

benda2
zkus vyhladit i nepracující
no to ti mocipáni moc nepoděkujou,esi mi teda rozumíš

benda2
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 13:50
- Nahlásit

davidkova renata
no to ti mocipáni moc nepoděkujou,esi mi teda rozumíš
no ted teda nevím ale řeknu že ti rozumím přesně
jinak ještě fuck a duck to je dneska den

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 13:53
- Nahlásit

benda2
jinak ještě fuck a duck to je dneska den

Jéééžiš už zas se najelo na fuckování jo?Mi teda řekni,kam na to chodíš

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání