Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2691 . 2692 . 2693 . 2694 . 2695 . 2696 . 2697 . 2698 . 2699 . 2700 . 2701 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 12:58
- Nahlásit

davidkova renataja ti to mila renatko rikala,i kdyz bude mit hajan canisku,tak budu platit poplatky stale furt stejny,ta kamoska,jak jsem ti rikala,ze nemuze mit psa na volno,musi mit nahubek a musi platit poplatky,jako opravdu nechapu,proc,zrovna jo kur.a myslivecky pes je osvobozenej,to jako ve meste dela hon,nebo co,dnes jsem desne sprosta,tak si toho nevsimej,samo,ze ty kur.y postacky ty nausnice zmetci zasrani zasantrocili!!!!!budou se delat znova,uz jsem z toho na mrtvici,overal usnul na mrtvem bode,bo pani chybi 85cm zip!!!!v patek tam jedu na zkousku,tak ji asi ten zip privezu!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:00
- Nahlásit

ja chci k hajanoj lamu!!!zadny druhy pes to nebude,bude to LAMA!!!ty velikosti jsou podobny a hajan by mel konecne rovnocenyho kamarada,maleho čokla vzdycky prislapne,zalehne.

Erin
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:00
- Nahlásit

Biluška

Vítám tě mezi živými!

Panu Švandovi nic neposílat ,pakovikuně si pod LTC krystaly předěláme na lamy a ty pak zpeněžíme.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:03
- Nahlásit

Dines
Ať žije lamatrekking
votvíraj se netušený možnosti,bilu může dělat třá lamaaging nebo lamadancing
nemethova5
tak si toho nevsimej
si toho nefšímám.Mě je jasný,že každý město to může mít jinak(něco teda),ale v jednom městě...každá část jinak??
zmetci zasrani zasantrocili
no a ,je to pojištěný ne?akorát se to zdrží

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:05
- Nahlásit

Erin
pakovikuně si pod LTC krystaly předěláme na lamy a ty pak zpeněžíme.
hele prej procházka s lamou

to má blbě,ne? S lamama tam má mít

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:06
- Nahlásit

nemethova5
Co děláš za zkoušku v pátek?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:07
- Nahlásit

Lamero, se říká v Peru člověku, co se stará o lamy.

čus lameříííí ,no ty voe,taková kravina a jaxe čék vyblbne

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:07
- Nahlásit

davidkova renatanastesti to je pojisteny,mi prave pani volala,ze problem udelala posta,tak si to posta pekne zaplati!hele ale to je skoro vsude s tou caniskou,pes ma zkousky a stejne neni vyjimka a plati vesele dal,musi mit nahubek a musi byt na voditku,vis co jak budu mit tu decku a zkousky v kapse,tak stejne bude hajan furt chodit na volno,ja ho nebudu vodit na voditku kvuli par parchantum,co si neumi vychovat psa!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:08
- Nahlásit

Mucholabkanic hajanoj jede zkouset ten overal s tema nohavicema,usnulo to na zipu,pani rikala,ze tak dlouhej zip nemuze nikde sehnat,no co,tak by to mel na suchej,vubec by mi to nevadilo,jemu uz vzbec ne,jedu do repiste

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:09
- Nahlásit

davidkova renata
bilu může dělat třá lamaaging nebo lamadancing
Kdysi jsem běhala s kuňákem Dalbínkem Šlo mu to skvěle, ale skákal zóny Vyzkoušíme to teda s lamou a uvidíme

to má blbě,ne? S lamama tam má mít
Okamžitě toho nech Zase se budou hádat o slovesné vidy, vynadají si, pošlou se vzájemně do pr... a když nepřijede StaHi s hovnocucem tak se tu v tom budem brodit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:13
- Nahlásit

Biluška
Zase se budou hádat o slovesné vidy, vynadají si, pošlou se vzájemně do pr... a když nepřijede StaHi s hovnocucem tak se tu v tom budem brodit
už mlčim,bestak jedinej vid co znám je ostrovid

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:16
- Nahlásit

davidkova renata
,bestak jedinej vid co znám je ostrovid
No a to právě vůbec není vid, to je rys. Ty vidy jsou děsně složité, normální čék to v životě nepochopí a gdyž mezi to budeš motat ještě rysy tak budem v loji úplně To by se pak chuděra StaHi tím hovnocucem ujezdila

Gde je vůbec StaHi, máte na ni něgdo foun?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:24
- Nahlásit

Biluška
No a to právě vůbec není vid, to je rys
tak to su v řiti uš úpa..,sem doted myslela,,že rys je bud taková čmáranice co nigdy nepochopim anebo přerostlá kočka..a von je to ostrovid
Gde je vůbec StaHi, máte na ni něgdo foun?
asi je nafóklé,jedině brut snad by mohla něco vědět

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:27
- Nahlásit

davidkova renata
Nemůže být přece furt nafóklé Dyť už by musela být nafouknutá jak ta teta von Heryho Pótra co ji nafouk až uletěla

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:27
- Nahlásit

davidkova renata
hele prej procházka s lamou
Stejnak to maj na haltinách - samá nevychovaná lama, co tahá na vodítku.

Děfčata, díky za ty poznatky krz vejvar, du se vomluvit kuchařimu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:30
- Nahlásit

co ji nafouk až uletěla

taxe koukej nahoru až pudeš venčit esi kolem neletí stahi
Gerda
Stejnak to maj na haltinách
to sou ty co už maj další level..první je stopka

Ebony
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:31
- Nahlásit

Sali
to máš za to, že se o tom bavíš se stádem, co ti na to říct?
no nevím, to stádo jsem byla tenkrát já, a vzhledem k tomu, že si tajně myslím, že mě do kategoire stádní nezahrnuješ, tak ti musí být jasné, že to bylo trochu jinak, když mě to tak nasralo, že ještě dodnes mě to zvedá ze židle a že už je to let

ale to je holt internet, každej si vše poupraví k obrazu svému....

Sali
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:33
- Nahlásit

Erin
kam jsem se začetla? prošla jsem první 4 sloky a šla zvracet, moje sekretářka tady te´d taky, abych si ověřila, že nevidím něco jinýho než je psáno, a to jsem jí první dala přečíst tu recenzi od kolegy Čepického, a pak teprv tu báseň....sekretářka vydržela do sloky páté.
Nevím pak, kde je chyba, ale nemyslím,že striktně na mém přijímači.

Sali
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:34
- Nahlásit

Ebony
to stádo jsem byla tenkrát já

Sali
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:38
- Nahlásit

Ebony
a to jsem tě chtěla doporučit jako toho, jehož příkladem by se M. měla řídit, místo poslouchání emocí stáda...když nevím, co se dělo.

Ebony
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:41
- Nahlásit

Sali
jenže ona je někde jinde....

argosek
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:46
- Nahlásit

Neessi

Ale chtěla a moc jsi chtěla vytáčet,jen jsi to nezvládla ukočírovat.Mně nevadila tvá neznalost ,ale ta arogance v podtextu.Navíc mě jen tak něco nevytočí,ale urazí mě určitě přirovnání k našim politikům.Za takové invektivy v pohodě posílám tam,kam jsem poslala i tebe a rozhodně se za to omlouvat nebudu.

sorry nessi, ale na druhou stranu je treba rici, ze ses v urcitem ohledu chovala presne tak, jak to nemas rada u rudy. at je to s pouzivanim neresitelnosti a nevyresitelnosti jakkoliv, to tve odvozovani bylo chybne.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:49
- Nahlásit

Sali
Nevím pak, kde je chyba, ale nemyslím,že striktně na mém přijímači.
holky,hlavně žádný vidy at donalý či nedokonalý

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:52 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Ebony
Hm, co jsem měla udělat jinak?

Třeba toho psa střelit, jak mi doporučovali na jednom cvičáku.

argosek
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 14:01
- Nahlásit

Mucholabka

z toho, co obcas pises, mam pocit, ze si od psu nektere veci beres moc osobne. vzdyt jsou to hovadka bozi a tak bychom se k nim meli chovat (a kdyz uz to nekdy porusime, uvedomme si, ze cinime nedobre a rozjimejme nad sebou).

to ovsem ber jen jako takovy maly postreh od nekoho, kdo je soucast stada. takova spatne oholena ovecka .

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 14:03
- Nahlásit

hele lidi,znáte něgdo todle?
http://www.baron.cz/pes/terapeuticky-mic-7514-k-PP 000141-X000370.html
píšou téměř nezničitelný,sem jí tudle dotáhla z práce basketák..typovala sem tak 5-10 minut,chyba,byl v řiti za cca 3 min

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 14:04
- Nahlásit

argosek
ze si od psu nektere veci beres moc osobne
Ale za to mi nevadí, když mi někdo řekne že vypadám jak kdybych se zrovna probudila

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 14:06
- Nahlásit

Mucholabka
vypadám jak kdybych se zrovna probudila
hm..já vypadám celej život jakobych se vůbec eště nevzbudila a přesto sem fstala.
nic du dřít a ven

Mucholabka
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
Mám v plánu někdy koupit, až budou prachy.

argosek
Člen
- Nahlásit

Mucholabka

Ale za to mi nevadí, když mi někdo řekne že vypadám jak kdybych se zrovna probudila

posli foto a vyzkousime

ps: kdyby ti to rekla mala anezka, treba by te to nasralo .

<< 1 ... 2691 . 2692 . 2693 . 2694 . 2695 . 2696 . 2697 . 2698 . 2699 . 2700 . 2701 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání