| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 15:41
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Eééérl je nejlepčí, voní a chutíííííííí - mňáááám
Ještě řekni, že máte agenturu na Vyšehradě a začnu se bát
Nene, na Vinohradech
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 15:41
- Nahlásit
Gerda
Ahaa, tak to jsi zase kousek od mojí práce )
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 15:42
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
nezkoušela, jsem lakota a je mi líto penízů.
Gerda
taky bych si ho dala....ale fakt sprostě na sobě lakotím. Zbyde pak víc pro druhý.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 16:00
- Nahlásit
hrdinka sssr pajda pajdovna meresjeva
a jeji mistrovske cislo -
sezeni, chuze a curani zaroven
pajda, drzitelka radu prace, hloubi vstup do stanice metra
ceskoslovensko-sovetskeho pratelstvi
burzoazni dcerky a synkove lelkuji, zatimco udernice pajda pracuje za mir
konec tydeniku
tudududuu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 16:05
- Nahlásit
Gerda
hele pani ty máš ten přehled o reklamách, nevíš gde je ta reklama na AXE jak tam jsou ty maliny?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 16:06
- Nahlásit
argosek
koukám, že ti ten avizovanej registr adres taky pěkně ublížil, ale kam se na moje endométria hrabeš.
Už z toho mám dneska švába na mozgu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 16:06
- Nahlásit
Sali
taky bych si ho dala
Tak když doma najdu zbytek puehru fermenťáku dvacetiletýho, jesi sem ho nevylemtala, ti ho přinesu. Ale bacha, barví hůř než hypermangán ))
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 16:08
- Nahlásit
Dotaz:
Když chci změnit praktického lékaře, mám jít nejdřív ke staré doktorce a vyzvednou i kartu a s tím zajít k té nové, nebo naopak nejdřív k nové a ta si od staré mou kartu vyžádá? Je mi blbě, už pátý den mě bolí hlava, přes víkend jsem to nevnímala páč jsem měla povinnosti, ale už mi to začíná vadit. A nechce se mi jet 20 km ke staré doktorce-taky na to nemám kouska času.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 16:09
- Nahlásit
Sali
nastesti nevim, co jsou endometria a adresy jsou dodelany, takze
se ted citim hezky uvolnene .
Mucholabka
mi doktor rikal, ze staci rict stare lekarce adresu na kterou ma ty papiry poslat..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 16:12 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Alexa
Přehled o tom nemám, ani nevim, že Axe mělo maliny ve spotu...fakt nevim. Zkus si projít tyhle telky: http://www.youtube.com/results?search_query=axe+co mmercials&page=3
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 16:15 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Gerda
Přehled o tom nemám, ani nevim, že Axe mělo maliny ve spotu...fakt nevim.
fňuk fňuk, myslela jsem že máš nějaký videjka, zahlídla jsem to jedním okem fčera f telce, když jsem běžela kolem byli tam 2-3 maliny u bazénu a mám pocit že i něco černýho se tam mihlo možná gréník. Tak nic no, asi budu muset začít koukat na reklamy
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 16:20
- Nahlásit
Neznáte, nezkoušeli jste někdo ty kvetoucí čaje balený v kuličkách???
Znam Lucko. V pruhledne konvicce to vypada moc hezky jak se to rozviji, ale na chut to neni nikterak vyjimecne (i kdyz kazde hube chutna neco jinyho). Davala jsem si to u nas v cajovne, protoze me zajimalo, jak to pokvete.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 16:21
- Nahlásit
Alexa
Jo aha! To je to nový - Tak se myjí borci! Jak toho kluka pronásledujou maliny.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 16:23
- Nahlásit
Gerda
Jak toho kluka pronásledujou maliny.
to bude vono
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 16:23
- Nahlásit
Alexa
tak to nevim, jestli už bude na youtubu.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 16:24 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
Cesmina
Hmmm, jsem jaksi neodolala a koupila jsem si to v tom makru taky ale zatim jsem neměla čas si k tomu sednout... asi to bude spíš pro oko..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 16:57
- Nahlásit
Hele vedle v ešusový sou kulturní, choděj do dívadla, neměli bysme jít taky jako žumpisti do dívadla? Třá na balet? Nebo na operu? Abysme nevypadali, že jenom venčíme čokly.....
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 17:00
- Nahlásit
Ja jdu na balet v cervnu do Brna. Se klido muzete pridat.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 17:01
- Nahlásit
Gerdano pani,ja bych asi prijela v patek a byla tam do nedele,prozatim mam napsanou dovču na ten duben,ale prozatim nic radsi dopredu neplanuju,bo vim,jak to vzdycky dopadne,blbe!to jak jsme pul roku planovali s kamaradkou a jejim a jeste s jednym kamaradem dovolenou a stala upa za hov.o!ale jak to vyjde,budu rada,jinak ten caj,co rozkvete,tak to je teda humus!
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 17:03
- Nahlásit
Dobré odpoledne , hnusnej den, prší , bahno je všude , psi jsou čuníci ( no už jsou odčunění ) , byla jsem na pohřbu sousedce , jen kytičku jsem jí tam dala a šla jsem pryč, nemám ráda pohřby, jitří to bolest pozůstalých děsivě, hnus , velký hnus. Když takhle najednou umře někdo, koho roky znám a často potkávám a mluvím s ním, tak mě to vždycka nějak vezme. V sobotu jsem s ní mluvila , byla v pohodě a v úterý jí viselo na chodbě parte a až dnes měla pohřeb, to mi fakt přijde pro pozůstalé dost pozdě. Její manžel neruda, který ji nic neulehčil, ba dokonce poslední rok jí dával dost zabrat - amputovali mu nohu, je těžký cukrovkář ( ale tlustý jak čuňa) , mohl by podle mě klidně chodit o berlích , jednu nohu má, ale on ne, nadřela se s ním až hrůza , vyběhala parkoviště pro invalidu, kolikrát jsam jí pomáhala s vozíkem přes obrubník chodníku a schod do baráku.... když líčila jak jí doma buzeruje, jak je protivný .....a ten tu je a ona umřela , zasraný život, resp. zaraná smrt
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 17:40
- Nahlásit
mac1
jo, von ten pohřep je kolikrát mnohem horší než ta smrt samotná, ale samo už jen pro ty pozůstalý. Asi je to hnusný, ale řekla bych, že tak rychlá smrt, pokud už teda musí přijít, je pro toho, koho se týká, snad lepší volba než dlouhý a bolestivý umírání, kdy víš, že to přijde, ale nevíš kdy, stav se ti postupně zhoršuje, postupně zjistíš, jak nemůžeš nic, jak léčba nezabírá, jen ti zvyšují dáfky morfia...největší odměnou je smrt ve spánku, ale to se týká jen vyvolených.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 18:15
- Nahlásit
Nemám ráda pohřpy(jako ty vopravdický,tady na foře mi neva,třá psíček ho měl moc heskej),za to mám ráda heřmánek bo krásně voní a do dííívadla nejdu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 18:21
- Nahlásit
Nemám ráda pohřby, nemám ráda divadlo a taky tam nejdu. A nemám ráda heřmánek, děsně smrdí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 18:21
- Nahlásit
davidkova renata
pohřpy na foře sou fajn, bo nejsou smutný a nikdo ti fakticky neumřel, takže forový hrobování je dobrý. Hele a nejsi divná, dyš ti voní heřmánek? Třá mě strašně voní tymiján, úplně děsně a mám moc ráda fenykl a anýz. Až se znova narodim, chci bejt dědeček f paříži, co hraje petank a pije u toho anýzofku )))) A taky levadnuli mám moc ráda a třá moje máma jí nesnáší ))
Už je tu jimmijová, připravujem se do knajpy. Vyrazíme dříf, už se moc těšíme na pívo.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 18:26 - Změnil/a: mac1
- Nahlásit
b]Neessi[/b]
Je vidět,že s tím máš dost osobních zkušeností,jen není vidět,do kterého tábora politiků patříš-nejspíš někam k Ráthovi podle tvého stylu no to je zas dedukce, i když na druhou stranu, vlastě bych pak měla dost osobních zkušeností se spoustou věcí a aktivit, včetně parašutismu , ten se mi móóóc líbí, ale bojím, bojím .
Neessi , já Tě vůbec nechtěla takhle vytočit, to se omlouvám, to jsem fakt neměla v úmyslu (a po pravdě to ani moc nechápu). Jen jsem s úsměvem podotkla , že ses opravila, ale že to je jen jiným slovem totéž a už tu byla urážka na cti. Zeptala jsem se odborníků ( na tom nevidím nic špatného) , odpověď zatím nemám , jakmile bude, dám ji sem. Dotaz jsem vznesla i na svou kámošku , učitelku čj na ZŠ . Kupodivu začala stejně jako Neessi , vid sloves, sloveso dokonavé vyjadřuje ...., ale nechala se zastavit a začala se věnovat přídavným jménum a jejich ml. kategoriím a významům ...výsledek : "....to je zajímavý problém, nevím , jsem sama zvědavá, co ti napíšou " , bez jakéhokoli popichování , ovšem její úvaha se ubírala směrem (ale možná jsem ji tam blbou otázkou sama nasměrovala) , když je něco neřešitelné , tak to nevyřeším , tudíž je to vlastně ... , al enijak ji to z míry nevyvedlo, byla v klidu a v pohodě . Tak ještě jednou, promiň ,netušila jsem, že Tě tolik vytočí, měj se.
A pro ostatní zkuste si diktátek , prý pro 6.-7. třídu , dostala jsme 2 ( jsem si byla jistá 1 , chyby Vám neřeknu , teď :lol , ale kámoška 4 , tož na tom nejsem až tak tragicky s češtinou. URL a kliknout na test Diktát-Český jazyk pro 6. a 7. třídu ZŠ ( poslední čeština, pak je matematika)
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 18:28
- Nahlásit
davidkova renata
za to mám ráda heřmánek bo krásně voní já vím, že každému voní něco jiného, ale stejně ....nazývat smrad vůní
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 18:32
- Nahlásit
Gerda
Hele a nejsi divná, dyš ti voní heřmánek
divná asi sem ,ale je to krásná vůně,taková laskavá a jemná,fenykl a anýz mi smrděj docela dost ,ale levandule né,ty si mááááááááááááá levandulováááááááááááá
až se znova narodim cííí bejt děsně bohatej rentier a práci znát akorát z wikipedyje
mac1
nazývat smrad vůní
fakt mě voní ,ale smrdí mi třá hovno,to jo..
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 18:33
- Nahlásit
mac1
nazývat smrad vůní
Neesi už si naštvala, plynule pokračuješ Davídkovou? (nemyšleno vůbec vážně)
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 18:35
- Nahlásit
mac1 mele maso
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 18:35
- Nahlásit
kachna_