Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2691 . 2692 . 2693 . 2694 . 2695 . 2696 . 2697 . 2698 . 2699 . 2700 . 2701 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 21:17
- Nahlásit

Sali
však ten klíííd máš i tak, tos jen zmlsaná soukromím přes den
tentokrát fakt nemám .... harantííí mají prázdniny, navíc synek marodí, chcrchlá jak tuberák a má vysoký horečky ... no a Martin je doma, sice se nenudí, protože nějak nemá čas ( hlavně, aby mu to dlouho vydrželo), ale pro změnu se neustále cpe

vem si to, co máš teď, dělat za plnýho pracovního nasazení....
taky sem dělala , hlavně jsem si v práci ode všech odpočinula, což teď nějak nejde...

Ale zmlsaná klidem, tichem a soukromím jsem... to vím moc dobře

Sali
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 21:20
- Nahlásit

brut
čoveče, máš recht, ke mně do práce si taky choděj laborantky oddáchnout od dění doma, a netají se s tím...asi je na tý patolce fakt klídek

Lola1
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 21:21
- Nahlásit

davidkova renata
eště mi taky vůůůbec nesmrděj prachy
čéče ségra, ty smrděj hrozně, pokud je jich víc phromadě. No ale překonala bych se a ňáký bych brala.
No z diktátu jsem měla taky jedničku, ale je to taky dávno, ale hodí se to pořád.
Není nad to, když někdo napíše (tedy ne tady) "Mylá slečno!"

brut
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 21:28
- Nahlásit

Sali
ke mně do práce si taky choděj laborantky oddáchnout od dění doma, a netají se s tím...asi je na tý patolce fakt klídek
klídek, pohodička, tichoučko ... se mi občas stýská, asi si udělám k vám výlet, až bude tepleji , nasát známý vzduch a atmosféru

AlenaD
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 21:31
- Nahlásit

Sali
možná jsou čuby překrmovaný, a nestrávěj všechno
Snížila jsem jim dáfku, 1,5 odměrky denně.

Neessi
ale nemaj v těch hounech něco nestrávenýho

Je to možný, nevím, je mi z ní na blití nigdy mi to žádnej pes nedělal. Ona je od štěněte neskutečně žravá, jak může sežere kdejakou dobytčárnu.
No holt budu muset hlídat s lopatou kdy se která vysere, to mi ještě chybělo
Možná má hlad, nevím.....Krmím ji 2x denně 250ml odměrku, je jí 9. měsíců, není to málo?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 21:36
- Nahlásit

je tam tvorba kalendaru,pranicek,kolazi,ruznych ramecku,obrazku a vseho mozneho,akorat to zkoumam,je to v anglictine a samozrejme uprava fotek atd.proste je toho moc,jen ramecku je pres sto,co jsem zatim nasla,chci si ozdobit fotky

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 21:37
- Nahlásit

AlenaD
.....Krmím ji 2x denně 250ml odměrku, je jí 9. měsíců, není to málo?

Jo ty krmíš granulema? Tak to jo-to granulový psi fakt dělaj,že sbíraj i houna.Krm masem a přestane to.

Sali
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 21:40
- Nahlásit

2x denně 250ml odměrku, je jí 9. měsíců, není to málo?

Jo ty krmíš granulema? Tak to jo-to granulový psi fakt dělaj,že sbíraj i houna.Krm masem a přestane to.

AlenaD
neessi má pravdu, přejdi na třeba kuřecí skelety a kosti syrový, z toho není nic jedlýho nestrávenýho, padaj jen takový ty nechutný vápencový smradlavý mikrohovna.

mac1
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 21:41
- Nahlásit

Lucie od Arta
no jo, ona ví, že jsem ji chtěla vytočit a neukočírovala jsem to......bezpředmětné se tím dál zabývat . To je jak něco s Tebou, jak jsi "hnusně" nazvala svého psa , ani už nevím, koho to tenkrát tak popudilo, občas holt člověk jen zírá , jak bylo o víkendu ? Určitě skvěle, co ? Nakonec jsem klidně jet mohla, jsem si naplánovala, jak se budu přes víkend učit na zkoušky , v sobotu jsme sotva otevřela oko a oblékla se, že vyrazím se psy a telefon. Kde jste? Všichni už tu jsou, zkoušky už začaly , holt ten pan Alzheimer mi nějak nadbíhá , asi se mu líbím , půjdu v náhradním termínu. Hele, nezmiňovala jsi Ty někde, že umíš psát ? Chci dát dohromady článek o klubech do PPČ nebo nějakého takového časopisu, co ty na nějakou spolupráci ?

Sali
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 21:42
- Nahlásit

nemethova5
když bys chtěla něco nafotit portrétním objektivem, aby to rámečkování mělo taky trochu cenu, řekni.
I když ty seš z Ostravy, že? trochu z ruky...

AlenaD
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 21:59
- Nahlásit

Neessi
Sali

Vařím jenom občas, protože starý čuby syrové maso nežerou, takže poslední dobou ty granule převažují.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 22:13
- Nahlásit

Saliale ja to nechci na nejaky sileny foceni a portretovani,jsem od ostravy,proc,me staci tohle a ja jsem amater ve foceni,a jsem spokojena,ze jsem si konecne vybrala,to co mi sedi a hotovo,i kdyz jsou daleko lepsi programy,tak zrovna se mi libi tohle,proste si chci ozdobit fotky,nebo si udelat kalendar,jen tak pro radost a ta licence nebyla nejak silene draha,asi tak nejak

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 22:14
- Nahlásit

jo a na nejaky portretovani by mi nestacil ani objektiv za sedm tisic,proste a jasne,delam to pro radost

mac1
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 23:16
- Nahlásit

má tu někdo groenendaely nebo tervuereny ?

AlenaD
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 00:02
- Nahlásit

mac1
má tu někdo groenendaely nebo tervuereny

Hlásím tři ukáskový exemláře groenů

Neessi
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 05:22 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

"šéfka má dneska narozeniny"-Pro Davídkovou Renatu "

Milá Renato,přeji vše nejlepčí k tvým dnešním narozkám

http://www.youtube.com/watch?v=xdCrZfTkG1c&feature =related

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 06:12
- Nahlásit

Dobré ránko všem a Renčo, všechno nejlepší k narozeninám

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 07:40
- Nahlásit

davidkova renata
Vše nejlepší paní matko pluku.

Jediný pes který si po odběhnutí coursingu poctivě znovu natáhne trať.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 07:52
- Nahlásit

nemethova5
Jestli se nepletu, tak tady je vedle Agnieszky ta tvoje Anežka

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 07:53
- Nahlásit

Fšchno nejlepčí pani majitelko fory......

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 08:08
- Nahlásit

Dobré ráno fšem a fšechno nejlepší Renatě

Dneska nemá narozeniny jenom Velká Nejvyšší Šéfka, ale i já, obě děcka a holka od sousedů Jsme se před chvílí podruhé narodili Cestou do školy se v protisměru náklaďák rozhodl předjíždět traktor Hajzl hnusnej zkurvenej polskej (citlivější povahy a nezletilé děti prominou) . Byli jsme tak padesát metrů před ním, ten šmejd šlápl na plyn a jel. Já brzdila i očima, na silnici ležel mokrý sníh, takže jsme dostali smyk, lítali jsme zprava doleva a ten hajzl hnusnej, místo aby začal taky brzdit tak sešlápl plyn až podlahu, aby to jako stihnul před ten traktor Samozřejmě, že to nestihl, naštěstí je tam odbočka k nějakému skladu, mě se nějakou šťastnou náhodou podařilo uhnout na tu příjezdovku, v tu samou vteřinu se ten kolos provalil místem kde jsme ještě před tisícinou vteřiny byli mi, urval mi zrcátko a odjel Ani nezastavil, hajzl hnusnej

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 08:14
- Nahlásit

co je to tu probíhá za tryznu??
jako dík,ale nevim esi je úpa nejlepčí připomínat narosky čéku co jeho babička svítila loučí
Což mě přivádí na myšlénku,že esi bude něgdo arogantní,lhostejno z jakýho tábora,dostane po držce
jinak je to tu zas lavly,zmrzla ta voda,připat na ní sních,tagže Pluščenko se může jít se svejma výkonama klouzat

Biluška
ale i já, obě děcka a holka od sousedů
tak pani, hepi brzdééééj tůů jůůůůů

Sali
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 08:26
- Nahlásit

Biluška
ježíšikriste....tak to jste se fakt podruhý narodili....

Sali
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 08:32
- Nahlásit

jinak je to tu zas lavly,zmrzla ta voda,připat na ní sních
davidkova renata

1) vše nejlepší k narozeninám

2) klííít, co tě namrzlo trápí, čuba se ti courá za patama, ta si držku ani hnáty na ledě dobít nemůže, ty seš tak lehoučká, že ani nebude slyšet, až dopadneš,
tak vo co go?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 08:36 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

isdpch
ty mně taky
no ty mi vo tom povidej
Sali
ty seš tak lehoučká, že ani nebude slyšet, až dopadneš,

jak čék vypadá ale dyš se válí co chvíli s kopytama nahoře anebo de jako dyš si nasral do gatí (se musim podivat,možná tam mám nasráno fakt...f tomdle věku už čék nemůže chtít zázraky )

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 08:40
- Nahlásit

Sali
davidkova renata
A to jsem ráno při odjezdu zmlátila starší holku, aby se připoutala. Ona totiž v nějakém pubertálním vzdoru odmítla pásy a prohlásila, že pojede jenom tak
Jasně, že jela připoutaná, ale kdybych si toho náhodou nevšimla tak by jí to prošlo a mohla se krásně proletět z auta ven

Sali
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 08:49
- Nahlásit

Biluška
z takovejhle situací mám te´d strach pořád, lidi na tom sněhu neuměj jezdit, a k tomu jsou fakt nějaký úhlotupý, nemyslej, nedomejšlej, nic...

Sali
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 08:50
- Nahlásit

Gerda
Nechci bejt ispidich
bys byla aspoň heská

isdpch
nechtěl jsi spíš říct asertivní?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 08:54
- Nahlásit

isdpch
Nechci bejt ispidich
bys byla aspoň heská

přesun to do Tak při pátku

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 08:55
- Nahlásit

Sali
lidi na tom sněhu neuměj jezdit, a k tomu jsou fakt nějaký úhlotupý, nemyslej, nedomejšlej, nic...
To by mi snad ani nevadilo, kdyby alespoň znali pravidla silničního provozu Ale když si někdo myslí, že na padesáti metrech dokáže předjet traktor, do kopce, s kamionem... a když navíc nepočítá s tím, že to auto v protisměru se taky pohybuje, čili se mu ta vzdálenost rapidně zkracuje.. To už se ani nedá říct, že je ten řidič úhlotupý, to už bych přímo řekla, že je debil

<< 1 ... 2691 . 2692 . 2693 . 2694 . 2695 . 2696 . 2697 . 2698 . 2699 . 2700 . 2701 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání