| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 12:51
- Nahlásit
Gerda
chlap v černý sukni řve a u nohou mu leží černej pes )))
a gde tam máš mrtvýho kostelníka?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 12:55
- Nahlásit
Sali
radši bojuju perem, než mečem
No a vot toho máš ten krk blokovanej, bo cvičení s mečem posiluje ramena a držení těla
davidkova renata
a gde tam máš mrtvýho kostelníka?
mrtvá sem byla já, ale nejdříf strachy a pak smíchy. Bys měla vidět, kolik měl chlapík sukní a jak se pitvořil, dyš sem je nechtěla žehlit anebo mu blbě přežehlila sklad ))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 12:56
- Nahlásit
Gerda
A nejen to, nezvedáš mi foun, dyš sem ti minulej týden volala
Gdy?? Volám zpátky na všechny zmeškaný hovory. Jenže včil funguju na tom starým founu co mi poslala Tinta,nebo kdo jak mi Texál rozkousal ten můj. A on má blbou baterku a má ve zvyku po pár zazvoněních zdechnout Když ho najdu zdechlej tak už mi neřekne kdo volal Budu muset co nejdřív pořešit ten nový Důležité věci volávej radši na pevnou - 554/650 070
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 12:59
- Nahlásit
Biluška
Gdy??
Ve čtvrtek. Dopoledne. Pevnou si ukládám.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 13:16
- Nahlásit
Gerda
-------------------------------------------------- ------------------------------
Slavný samuraj přišel k mistrovi a stěžoval si:
"Celý svět je neustálý boj, a není tu síla, která by to zastavila."
"Zápas však přesto může ustat", namítal mistr.
"Ale jak?", ptal se samuraj.
Mistr vstal, přikročil k samurajovi a dal mu pohlavek.
Samuraj byl překvapen a rozzuřen:
"...ten sprosťák! Ten darebák, já se ho slušně ptám, a on... to zase bude jedna z těch jejich zenových hádanek, a on si myslí, že si s tím začnu lámat hlavu... Idiot! ...ale něco na tom bude... něco na tom přece musí být!..."
Mistr, který jeho tvář zblízka sledoval, poznamenal:
"Ano, zápas může ustat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 13:22
- Nahlásit
Sali
No jo, sou i takoví, co začnou přemejšlet, normálně by ho čék propích )))))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 13:31
- Nahlásit
Gerda
normálně by ho čék propích
já bysem ho asi propíchla dybysem to uměla ,což asi nikoho nepřekvapí
přihodim indiánský moudro a rači du..
Jeden večer vzal starý Indián svého vnuka a vyprávěl mu o bitvě, která probíhá v nitru každého člověka. Řekl mu: “synku, ta bitva v každém z nás je mezi dvěma Vlky.
Jeden je špatný. Je to ztělesněný vztek, závist, žárlivost, smutek, sobeckost, hrubost, nenávist, sebelítost, falešnost, namyšlenost.
Ten druhý je dobrý. Je to ztělesněná radost, pokoj, láska, naděje, vyrovnanost, skromné vystupování, laskavost, empatie, štědrost, věrnost, soucit a důvěra.
Vnuk o tom všem přemýšlel a po minutě se zeptal: “A který vlk vyhraje?”
Starý Indián odpověděl: “Ten kterého krmíš".
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 13:34
- Nahlásit
davidkova renata
pokud krmis vlka, ktery je ztelesnenim lasky a empatie, neda ti to a budes krmit i toho druheho - prece bys ho nenechala trpet hlady .
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 13:40
- Nahlásit
argosek
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 13:42
- Nahlásit
argosek
pokud krmis vlka, ktery je ztelesnenim lasky a empatie, neda ti to a budes krmit i toho druheho - prece bys ho nenechala trpet hlady
si cvok??? nekrmim vůbec bo to leze děsně do peněz!!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 13:43
- Nahlásit
davidkova renatacaute pani,tak u vas prsi,jo?a tady snezi a snezi...tak nausnice jeste nedorazily,pockam si az to bude tyden,sice me kamoska chlacholi,at jeste pockam,ze to dojde,ona dela na poste,no ja nevim,od jiste dobe moc ceske poste neverim a ri tech pruserech co meli!a jinak te zdravim a vsechny taky!!!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 13:44
- Nahlásit
davidkova renata
Si blbá? Musíš krmit,jinak je to týrání zvířat Smaž to a napiš, že krmíš pravidelně dvakrát do roka, nebo tě zavřou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 13:47
- Nahlásit
Biluška
Musíš krmit,jinak je to týrání zvířat
co to kecáš???? ,budu postupovat stejně jako Bártů a spol ,tam bylo taky fšecko OK
nemethova5
tak u vas prsi,jo
ted zrovna nee,ale jinak chvílema jo a je to děsně rozbředlý,sem zvědavá kam pudu venčit
tak nausnice jeste nedorazily
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 13:49
- Nahlásit
davidkova renata
co to kecáš????,budu postupovat stejně jako Bártů a spol ,tam bylo taky fšecko OK
No jo, ale protože PRAVIDELNĚ krmí Není řečeno jak pravidelně, třebas jednou týdně, ale podle zákona MUSÍŠ KRMIT PRAVIDELNĚ
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 13:50
- Nahlásit
Biluška
ale podle zákona MUSÍŠ KRMIT PRAVIDELNĚ
no tak jo tak krmim pravidelně na přestupnej rok 29.2. ale vodu maj v množství 3,5 lt na kus (dyš naprší..)
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 14:00
- Nahlásit
davidkova renatano tak se tak divam z okna,hotova vanice,rano z kremacky byli pekne na me nasra.í!protoze jsem se jim na to vykvajzla abych furt vodhazovala a uklizela snih,oni to asi berou jako samozrejmost nebo co!staci,ze jim tam otviram a zapinam pece a krmim toho jejich kockopsa!!! jo a overal taky nejni,uz je to mesic dnesnim dnem,co jsem tam byla s hajou na mereni!!!
pak se divte,ze jsem nasra.á jak brigadyr!to jsem jeste pomahala matce s varenim a jak jsem byla nasra.a,tak jsem se i oparila,tak jsem s tim flakla a rekla jsem,ze mam jeste cas spat a ne tu ocasovat kvuli jejich zradlu,jo ten den pekne zacina!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 14:11
- Nahlásit
nemethova5
jak tě tak čtu, tak si říkám o Pámbíčkovi a křížku, no ono se toho tématickýho najde povícero....
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 14:22
- Nahlásit
Salited jsem nepochopila,jestli ve zlem,nebo v dobrem!ja si myslim,ze me lidi az,az vyuzivaji a jsou na to moooc zvykly,ze ja neumim rict ne!tak mam nervy,no,overal neni,uz je to mesic,nausnice co jsem objednavala,jsou uz sest dni na ceste,na kremacce ze me delaji asi udrzbare a holku pro vsechno a doma taky zadna slava,hlavne ze je mati doma uz rok!!!nic se nezmenilo,vse delam ja,jako to nei to,ze bych si stezovala,ale jsou jeste u nas dve zensky,popr.madam-svigra a madam-svagrova!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 14:26
- Nahlásit
nemethova5
lidi si vybíraj hodný prostší typy a udělaj si z nich pěkný voly, je mi tě líto.
Musíš se naučit říkat NE, Nechci, musíš být asertivní, jinak s tebou všude vytřou,
mám podobný problém, al když pak řeknu NE, tak je pozdvižení, jak to je možný, že jsem najednou taková zlá...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 14:29
- Nahlásit
nemethova5
ono je to přesně o tom, na co si lidimkolem navykneš,
já si je navykla na to, že stíhám sama a stejně mám nejvyšší kvalifikaci, tak je pohodlný na mě všechno přehodit, a beze mně to nefunguje, moje nepodkročitelný minima jsou výš, než středovej požadavek běžnýho lidu, tak co by se lid snažil, když to neudělaj hned, udělám to já, aby to bylo...tak to enchaj ležet a vono se to udělá nikoli samo, ale mnou.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 14:29
- Nahlásit
Takže z dnešní schůzky, na kterou sem se připravovala v pátek večer, vyšlo, že ti naši kreatíííífci prostě pořád na tom piedestálku zůstanou, že ty změny se musejí víceméně udít u nás. Já se obávám, že nedokážu koordinovat někoho, kdo nemá zájem spolupracovat, resp je velice krátkozrakým ve vztahu k následné práci, co je potřeba po něm dodělat/dofinalizovat. Byl trošku humbuk, dyš sem f návrhu zmínila ouvrtajm v případě, že není není splněno denní penzum práce. Ach jo. A to mi eště ten prďola řek, že jestli tu někdo hodlá zůstávat po večerech, je to jeho problém, že si neumí naorganizovat svůj čas, že Norsku se v 16.10 do agentury už nedovoláš. No, do agentury asi ne, ale do DTP 100% a to i velmi pozdě v noci. Škoda, že nikdy eště neviděl, jak se dodělávaj kampaně, než jdou do tisku, kolik je na tom práce a schvalovacích procesů s několika stranama. Když začnu odcházet v šest pravidelně a nekompromisně, asi přijdem o klienty, který nebudou mít fčas v časáku svý inzoše a bilboše v tisku. Ale to je fuk, hlavní je přece ta idea, ten nápat, co je skvělej a schválenej, tak hurá dom, máme hotovo. Ach jo.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 14:30
- Nahlásit
nemethova5
jako dalo mě dost práce, to změnit, a hodně lidí se nasralo, do zelena.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 14:32
- Nahlásit
Gerda
to je moje situace....
akorát že to nevydržíš, říct, že zejtra je den taky...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 14:33
- Nahlásit
Sali
nemethova5
Bingo berušky, přesně o tomhle je teď i můj příspěvek )
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 14:37
- Nahlásit
Salipani,upa jste napsala presne,jak rikam,trefila jste hrebicek na hlavicku,je to ve mne chyba,no a uz pomalu zacinam rikat ne,jak pises,jsou z toho teda doooost paf,jak jsem si dovolila rict,NE!presne,presne,ja jsem taky zla,odmitla jsem udelat pak zas vono,ze byl na me vzdy spoleh,vsak to znate bla,bla,bla.....!pani,lidi budou ze me nasrati do fialova,dovolila jsem si neodfrezovat snih na kremacce ne?to bylo rano pozdvizeni a kdyz se me ptali proc?tak jsem jenom pokrcila ramenama a pekne jsem se culila,to je dopalilo jeste vic!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 14:37
- Nahlásit
Gerda
ták, a nacpi do toho zenovej přístup,
a´t se snažíš sebevíc, nejde to, nedá ti to,
prostě ten pocit zodpovědnosti je první a drží mě i tebe pod krčkem, co?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 14:39
- Nahlásit
Gerdano co,proto se chystam do praglu a budu tam klidne tyden!jestli vam to pani nebude vadit,vsak neco vymyslime,ne?bo jak rikam,uz me to zacina unavovat a pekne sr.t!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 14:39
- Nahlásit
nemethova5
nemůžeš se culit a krčit ramenama, nasíráš tím ještě víc, musíš v klidu říct, nezlobte se, bolí mě záda i koleno, a protože nemám úklid v popisu práce, nedělala jsem ho z vlastní vůle, a asi už nebudu, zdravotní stav mi to nedovolí, udělat víc, než mám udělat dle smlouvy.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 14:41
- Nahlásit
jste to přivolaly:!!! te´d jsem vytáhla z krabice meta játer nejasného původu, jehlovou biopsii... jdu blejt, velebnosti.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 14:43
- Nahlásit
Venku padají hovna s háčkama. Sněhuláky ani nemusíme stavjet, padaj z nebe.
|