Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2682 . 2683 . 2684 . 2685 . 2686 . 2687 . 2688 . 2689 . 2690 . 2691 . 2692 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2009 14:07
- Nahlásit

AlenaD
Zkus nežehlit, to je nejlepčí varianta. Já už léta nežehlím, "pouze " peru a skládám, gdo chce nadstandart musí si vyžehlit
máš úpa pravdu,přecedo!,nejsem 5* hotel abysem poskytovala natstandartní služby
si nešla ani na cvičák?

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2009 14:08
- Nahlásit

AlenaD
většinou to tak dělám taky, ale tohle jsou takový sfině škaredý, mačkavý co je na nich děsně poznat, že sou nevyžehlený

davidkova renata
to přinde,pani,stačí si počkat
F tom případě se budou čokli venčit akorát na balkoně a vyhlásím zákaz vycházení

brut
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2009 15:37
- Nahlásit

Dobré odpoledne žumpičko
to tu mám jak v lazaretu, padl mi synek s nějakou chrchlací chorobou a horečkou

Dneska tu máme bahno a začíná pršet. Psi jsou celý obalený a mně nebaví uklízet

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2009 15:50
- Nahlásit

brut
Dneska tu máme bahno a začíná pršet. Psi jsou celý obalený a mně nebaví uklízet
Bahno eště nemáme,ale taky prší a taje.Řekla bych,že sme letos stihli poslední sněhový fotky.

Zbytek zde....URL

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2009 16:01
- Nahlásit

jablunka
krása a jak všici ladíte to oblečení
brut
tady už taky prší

jediná davídková má z toho radost

AlenaD
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2009 16:20
- Nahlásit

davidkova renata
si nešla ani na cvičák?

čoeče sem se na to vyprdla, holka je s morčatářema v Rychnově n K. a samotný se mi s tou bandou nikam nechtělo. Dneska sem tak ňák ráda že žiju

Sali
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2009 16:39
- Nahlásit

tady prší, hnus je, udělali jsme dobrej skutek, a máme toho dost.

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2009 16:50
- Nahlásit

Brý den, zdravim z rychlý návštěvy u technicky vybavený kamaráááátky )) Maryje leží u krabice s hračkama a dělá plyšáka a součást stavebnice. Co řešíte? Svátky až zejtra.

Sali
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2009 16:58
- Nahlásit

Gerda
řeším, jak vyřešit neřešitelný.

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2009 17:10
- Nahlásit

Sali
My taky řešíme neřešitelný - Sára, která eště vůbec neumí počítat, se snaží spočítat Mařeně prsíčka. Třá teď zjistila, kde má pejsek bříško. Tak teď vlítnem na ty cecíky. Co řešíš? A kde je mamka?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2009 17:11
- Nahlásit

přestalo pršet,jdem ven,kde pracuje gerda

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2009 17:12
- Nahlásit

brezen2008
Fůůůůj, tam budu zase zítra.

Neessi
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2009 17:28
- Nahlásit

Sali
řeším, jak vyřešit neřešitelný.
není to ztráta času?

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2009 17:28
- Nahlásit

davídková renata
Neessi
Biluška
taxem tu bábofku uďála s poohrubý mouky a nemá chypku.

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2009 17:35
- Nahlásit

Deska má vopravdickej svátek ISDPCH...............fšecko nejlepčí náčelníku!!!

Sali
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2009 17:36
- Nahlásit

Neessi
není, je to pomoc simplexnímu člověku s psama

Neessi
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2009 17:38
- Nahlásit

jablunka
taxem tu bábofku uďála s poohrubý mouky a nemá chypku.

z polohrubý ji dělám taky,akorát že tam frknu místo mlíka a oleje 1 šlehačku.
Ale ještě dělávám tvarohovou a ta bývá ještě lepčí : 1+ 3/4 většího hrnku polohrubé mouky,1/2 hrnku cukru, 250g měkkého tvarohu,3 celá vejce,vanilkový cukr,trochen badyánu,1 prdopeč,1 šlehačku.To všechno dohromady ušlehat,přihodit hrozinky,nebo pokrájené sušené meruňky,nalít do formy a upéct.
Nemusí se do bábofkové formy,třá i do dortové....je to krásně vláčné a mňamosní.

Neessi
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2009 17:42
- Nahlásit

Sali
je to pomoc simplexnímu člověku s psama

Aha,tak to se řešit musí.Teda musí se,když je vůle to řešit.Jinak se samozřejmě nemusí nic,když se nechce.
Omlouvám se,už jsem jako některé diskutérky.Kdybych si pořádně přečetla,že "řešit neřešitelné" a nikoliv "nevyřešitelné",tak bych se tak blbě nevyjádřila

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2009 17:43
- Nahlásit

Neessi
je to krásně vláčné a mňamosní.
Uš si to píšu.

Neessi
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2009 17:46
- Nahlásit

jablunka
Uš si to píšu
Ale pro tvou rodinku ty ingredience vynásob dvěma,až na ten prdopeč.

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2009 17:48
- Nahlásit

Neessi
Ale pro tvou rodinku ty ingredience vynásob dvěma
Dělám to tak automaticky se fším.

Neessi
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2009 17:59
- Nahlásit

jablunka
Dělám to tak automaticky se fším.

šiš,sorry.Doufám,že jsi to nevzala osobně.Já vím,že jsi holka geniální.Jen mám dneska asi "delší vedení"

Sali
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2009 17:59
- Nahlásit

Neessi
jde o tohle: převzato z můjpes forum dobrman
"Chtěla bych všem s lítostí oznámit, že dnes zemřela po krátké vážné nemoci dlouholetá chovatelka dobrmanů Věra Frimlová.
Smutný je to hlavně pro Janu, Věry dceru, která se musí teď vyrovnat nejen psychicky se smrtí maminky, ale zároveň řešit rozhodně nelehkou situaci z čistě praktického hlediska-nyní bude mít sama na starosti nejen sebe, bydlení...,ale i dva dospělé dobrmany. Což upřímně vidím jako velký problém v její sociální situaci a zároveň v jejím víceméně nepraktickém pohledu na tuto situaci... Proto jsme se rozhodli Janě tuto situaci aspoň trochu ulehčit a pomoci jí-a to především ve spolupráci s Martinou Milcovou, která byla blízkou kamarádkou Věry a Jany a s Janou je nyní v úzkém kontaktu.
Pokud by se kdokoliv z vás k tomuto přidal, Janě i Martině by to velmi pomohlo"
"můžu pomoci s čímkoliv, jen ne momentálně s penězma. Ale mluvily jsme o tom, že až se ze všeho trošku probere, musí v každém případě na sociálku.
A co se týká Sury, jsem docela skeptická, říkala, že Věru pořád hledá, chodí z kuchyně do chodby a naopak. Bude jí 10 a všichni víme co se starým psem udělá psychika po ztrátě milovaného člověka. Je mi to tak líto, ale čas se zastavit nedá a Věře už bylo hodně let a ten nádor šel v poslední době strašně rychle.
Martině patří velký dík, protože s Janou zařizuje pohřeb a všechno okolo s tím spojené. I s bytem je to snad zařízené, aspoň mi to Jana tak říkala, že naštěstí neplatí tolik a s domácím jsou domluvení. V každém případě tak jako tak na ní automaticky po smrti Věry přechází užívací právo, takže aspoň má kde bydlet. Ale jinak je to fakt strašné.
Myslím si, že kdyby se našel někdo, kdo by pomohl zakoupit pár pytlů krmení, pro dospělého psa a odrůstající štěně, Janě by to hodně pomohlo."

a tak jsme se přidali, všichni se známe dvacet let...

Neessi
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2009 18:04
- Nahlásit

Sali
tak jsme se přidali, všichni se známe dvacet let...

na to není co říct,jen to,že je to od vás moc hezké.

Cesmina
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2009 18:04
- Nahlásit

prdopeč je prasek do peciva?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2009 18:06
- Nahlásit

Jak se máte, furt řešíte neřešitelné?
Bucka dneska učila kousat pana figuranta a málem ho utahala k smrti téda, je úplně spokojená, zakousala si jako nikdy v životě, a když nemohla kousat, tak zpívala. Je nažraná a funí. Ze cvičáku sotva plantala nohama. Černý kretén byl s náma taky, a po hodině přestal štěkat, asi mu pak byla zima. Nezabil žádného psa ani nikoho dalšího, takže mám zapsaný další veleúspěšný den.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2009 18:08
- Nahlásit

jablunka
Odkud mají pesjci takové čanané oblečení? Chodí oblíkaní líp než já.

mac1
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2009 18:12
- Nahlásit

Neessi
"řešit neřešitelné" a nikoliv "nevyřešitelné jaký je rozdíl mezi "neřešitelný" a "nevyřešitelný" , bych řekla, že to je to samé .
Vyrazila jsem se psy autem, abych je nemusela mýt, tak někam, kde je sníh, a ono začalo pršet, to je hnus hnusný !!!! A ještě k tomu těm černobílým tupečkům nedojde, že když mažou po polorozbředlém sněhu a pod ním je trošku přituhlo, že se jim prodlouží brzdná dráha ! jsem se zase válela !!!! Ale přišli čistí ...a úplně mokří.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2009 18:18
- Nahlásit

mac1
Kde to všichni bydlíte, že u vás prší? Když jsem vycházela na cvičák, tak byly minus 4.

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2009 18:22
- Nahlásit

Neessi
šiš,sorry.Doufám,že jsi to nevzala osobně
Prosímtě proč by????
Já vím,že jsi holka geniální.
To bych si prosila vopakovat aspoň jednou denně.
Sali
To je hodně smutný.

<< 1 ... 2682 . 2683 . 2684 . 2685 . 2686 . 2687 . 2688 . 2689 . 2690 . 2691 . 2692 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání