Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2691 . 2692 . 2693 . 2694 . 2695 . 2696 . 2697 . 2698 . 2699 . 2700 . 2701 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 14:43
- Nahlásit

Uděla jsem si heřmánkový čaj, je výbornej

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 14:44
- Nahlásit

Salino prave proto jsem se culila,abych je co nejvic vytocila,to bylo planovane!moc dobre to vedi o mojem zdrav.stavu a je fakt,ze to v popisu prace nemam,ale psa jim nakrmi,i kdyz je to asocial,ktery silene napada ze strachu,ze me ma jakz-takz respekt,do niceho ji nenutim ani netlacim,proste zkazenej pes,ale me to nevadi,bo ja bych psa o hladu nenechala,dali ji tam jen suchy granule a vodu,ktera hzned zamrzla,tak jsem brala hrtany ,mela jsem asi kilo,tak jsem to podelila mezi mym psem a bessinou,jak rikam pro zvirata vsechno,ale pro lidi uz ani ň!!!!jsem hnusna,ale je to tak

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 14:45
- Nahlásit

Sali
díky za uznání- prostě ta mac1 nechtěla pochopit významový rozdíl.Trpělivě jsem se pokoušela o vysvětlení někomu,kdo neumí mateřský jazyk,ale bylo to o ničem-myslím,kdyby ses zúčastnila,tak bys vystříkla jak švestkový knedlík taky.Já ji jen poslala do pr*ele ,po tom,co mne srovnávala s politiky

ad materiál- měla jsem to vědět ráno,odeslala jsem myoma nascens už tady k nám.Bylo to částečně nekrotický a málem mi to upadlo na pantofle.

nemethova5
Člen
- Nahlásit

Mucholabkatak si je postav na zahradku pekne do rady a udelej si z nich vojacky na hrani!

Lucie Kratochvílová
Člen
- Nahlásit

nemethova5
Já si myslím, že nejsi hnusná.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 14:47
- Nahlásit

Neessifuj pani hned tak po ranu s takovym bioodpadem???se mi nejak otevrel kufr,mam bujnou fantazii

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 14:48
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová no asi jo podle moooc lidi,ze nechci to a to delat,jak oni piskaji!diky za podporu

Sali
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 14:50
- Nahlásit

Neessi
je to o mateřském jazyku, nebo o taktování procesoru?
radši už bych to nepitvala.

Sali
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 14:51
- Nahlásit

nemethova5
a proč chceš vytáčet druhý, když svýho nejlíp došáhneš klidným, ale kategorickým setrváváním na svých agrumentech a své pravdě?????
chceš se s nima hádat?

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 14:52
- Nahlásit

Sali
prostě ten pocit zodpovědnosti je první a drží mě i tebe pod krčkem, co?
po 14 letech v reklamě už pomalu tenhle posratej pocit odchází do pozadí, což jsem moc ráda, zůstává už jen stará dobrá potřeba peněz, vize úvěru. Pokud jí se zbavím, vyprdu se na takovouhle práci s tímto typem lidí, který začínám mít míň ráda, pokusim se najít něco UŽITEČNÝHO, co můžu dělat a nehcípnu hlady.

nemethova5
pani, až to s tou náfštěvou bude aktuální, řeknem si, na víkend si vás nechat asi i můžu

Lucie Kratochvílová
je výbornej
Uvědom si, že mluvíš o heřmánkovym čaji - bléééééé, jak můžeš říct, že je výbornej.

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 14:55
- Nahlásit

Sali
je to o mateřském jazyku, nebo o taktování procesoru

Pitvat není co,jsou věci dané určitými pravidly.Učí se ten,kdo má zájem.A procesor taktuje ten,kdo si chce honit triko i za cenu toho,že z toho vyjde jako blbec

Sali
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 14:57
- Nahlásit

Gerda
pomalu tenhle posratej pocit odchází do pozadí, což jsem moc ráda, zůstává už jen stará dobrá potřeba peněz
protože nejsi v pozici šéfa, já to mám oboje, proto mám tolik práce, co mám, ale tím si amplifikuju tu zodpovědnost, a dokud se nezbavím potřeby peněz, nezbavím se ani pracovního objemu, který s sebou nese tlaky jak svině.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 15:02
- Nahlásit

Gerda
Uvědom si, že mluvíš o heřmánkovym čaji - bléééééé, jak můžeš říct, že je výbornej

On má takovou specifickou vůni ale hodně lidí z mého okolí ho nemá rádo, vůbec nechápu proč

Sali
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 15:02
- Nahlásit

Neessi
víš, někteří lidé nepoznají, že prohrávají, nepozají, že už prohráli, vůbec nepoznají, že mají v synatxu error, a nepoznají ani to, že už z toho jako blbci vyšli...
a místo chycení se za frňák a doplnění si dat, se čílí, a mluví o povyšování se....
No nic.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 15:05 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

Gerda

Až vymyslíš, co dělat užitečnýho, dej mi prosím vědět, já pracuju u soudu v administrativě...

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 15:10
- Nahlásit

Sali
protože nejsi v pozici šéfa
sice jen strašně maličkýho a nedůležitýho, ale sem. Mám na starosti naše maličké trafikantské odděleníčko. Nicméně je to dost k prdu, tohle patří jen do životopisu, jinak je to o fickovatění a vyhovování těm na podstafci, co ho smíš denně několikrát oprašovat ))) Ale čert to vem, hlavně že sou furt eště výplaty a zatim nás krizový vývoj nezasáhl naplno.

Lucie Kratochvílová
hodně lidí z mého okolí ho nemá rádo, vůbec nechápu proč
Protože je hnusnej a smrdí, to je jednoduchý ))

Sali
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 15:16
- Nahlásit

Gerda
když se to vezme z hlediska porovnání firma-firma, tak to jsme na tom stejně, šéfové oddělení...akorát v tý medicíně je eště riziko trestního stíhání za odbornou chybu s následky.

Neessi
Člen
- Nahlásit

Sali
místo chycení se za frňák a doplnění si dat, se čílí, a mluví o povyšování se

A nezdá se ti,že se nějak množej?Je jich čím dál tím víc.Bohužel je tenhle "matroš" ideální pro válečníky a vojevůdce.
No nic,necháme toho Musím ještě lítat po úřadech a pak udělat fofrem koně.Na čuby dneska nebude moc času,ještě že mají svůj velký prostor.

Lucie Kratochvílová
Člen
- Nahlásit

Gerda
Hele, vy byste si mohli notovat s Vláďou (dtp operátor)

Sali
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 15:17
- Nahlásit

heřmánkovej netoleruju ani šampon, ani to posraný pole!!!!
hnus a smrdí

Sali
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 15:18
- Nahlásit

Neessi

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 15:19
- Nahlásit

Sali
Ještě tu mam earl grey darjeeling

Sali
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 15:20
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
to tuším, že nemáš, buď máš Earl Gray, nebo Darjeeling, nebo to faktiš máš smíchaný?

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 15:23
- Nahlásit

Sali
z hlediska porovnání firma-firma, tak to jsme na tom stejně
Nejsme, naše práce se nedají porovnat ani s přivřením všech očí. Tohle bych si netroufla srovnávat. Ani stres se srovnat nedá, protože u nás přijdem leda tak vo klientovy prachy, u vás de vo životy. Jen ta míra tlaku...možná. Fakt, tohle bych si netroufla nikdy srovnávat. Na to mi eště zbylo trošku šedý kůry v lepce ))))

Lucie Kratochvílová
s Vláďou (dtp operátor)
Vláďa je můj nejoblíbenější operátor ))) dycky si ho vynutim na všecko a dyš mi ho nechtěj dát, hrozim, že jim pošlu mojí šéfku zanášet korektury ))))

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 15:27
- Nahlásit

Sali
Na krabičce je napsaný tohle: Nadpis Ronnefeldt, Earl Grey, pod tím - bluminger Darjeeling mit frischem Citrus-Bergamotte-Aroma. INDIA.

Sali
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 15:29
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
no tak to jo, to je základ darjeelig čaj nachucený bergamotovým olejem, čímž z toho vzniká čaj Earl gray.
takhle jo.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 15:29
- Nahlásit

Sali

A stál skoro dvje stofky )))

Gerda
Ještě řekni, že máte agenturu na Vyšehradě a začnu se bát

Sali
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 15:31
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
já mám nějaký kulatosáčkový no-name sráč z Plusu, měli to tam v krabicích za pár korun cca po 100 sáčkoidech,
nějakej smetiprach mišung,
ale rehydratuje to taky, jen si nepochutnám

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 15:34
- Nahlásit

Sali
A tak to já mam doma taky, výraz smetiprach vystijuje pravou podstatu těchto čajů (tohle si troufnu tvrdit, ač teda čajům nerozumim, nevyznám se..)

Tenhle jsme dostali pod rukou z nejmenovaného hotelu hilton )))) a pak jsem ho náhodou objevila v makru..

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 15:36
- Nahlásit

Neznáte, nezkoušeli jste někdo ty kvetoucí čaje balený v kuličkách???

<< 1 ... 2691 . 2692 . 2693 . 2694 . 2695 . 2696 . 2697 . 2698 . 2699 . 2700 . 2701 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání