| Autor |
Zpráva |
Sali
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 11:14
- Nahlásit
Gerda
většina těchto prudkých sračkobliček jsou infekční, jen malé procento je tzv. otrava zkaženým krmením/dietní chyba.
Infekčnost je taky ovlivněná tím, jak odolná jsou okolní zvířata,
nám když z prahy Arina přinesla na podzim sračkobličku, chyt to celej barák zvířat s "vesnickou imunitou", ale Meruna zvyklá na Prahu se ani neuprdla.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 11:19
- Nahlásit
Gerda
jak páníček chroptí a pomalu se dusí
přesně tak ... ještě se tváří uraženě, když ho páníček odsune z choulostivých partií
Sali
klid a v po na veterinu na RTG, pokud to nepůjde razantně z5
už jsem tam volala a mám domluvenou kontrolu s RTG v případě potřeby.... jen ještě musím schrastit odvoz, když Martin nesmí řídit... to zase bude mít kamarádka radost , zítra mně veze do Brna a v pondělí kdyžtak do Práglu
Se ani nedivím, že se něco semlelo, se tu brodíme po kotníky v bahně, cikáni tu naházeli bordel a všichni aby se vznášeli
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 11:27
- Nahlásit
brut
tak na nás si kykáni stěžujou u starosty, že se bojej našich psů.... že na ně psí řvou...a vůbec, jak baziliška zdrhala a hlídala si před nima zvenku barák, tak to posrala.
ode dneška chodim s čoklama po vesnici JEN v koších a na šnůrách,
ALE uděláme si kousačky ostrahový na dvorech a u aut, ať všichni viděj, jak nám to hryže,
když už se maj bát, ať věděj čeho.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 11:39
- Nahlásit
Sali
většina těchto prudkých sračkobliček jsou infekční, jen malé procento je tzv. otrava zkaženým krmením/dietní chyba.
No tak to sem kretén, takže tady potom kolegům, až to chytěj jejich psy, zaplatim ty ATB injekce, když už to budou mít kvůli mě.
Eště mě napadlo, že sem mařeně dala hovězí z vetamixu, který sem ale zapomněla u sebe v bytě 1,5 dne ve dřezu na rozmražení, ono pak trochu smrdělo, ale vetamixový masa někdy smrděj, tak sem jí to prostě dala. To sem jí teda asi třeba taky votrávila, ne? Ale pes má přece trávení dělaný na maso v jakékoli podobě, nebo ne? Jeslti sem si votrávila psa, tak se snad sama nakopu do řiti, bo to fakt už neni možný.
brut
ještě se tváří uraženě, když ho páníček odsune z choulostivých partií
))) to známe, mařka když si na mě u telky lehne, vesměs mi vždycky pošlape celý prsa a tváří se, jak trpí, dyš jí shodim dolu, že to jako bolí )) A to je Brut mnohem tužší konstituce a vyšší váhovka...aby ti nepokodil manžela a nemusel z něj bejt modelář/kutil!!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 11:42
- Nahlásit
Sali
cikáni tady se Bruta s Alu taky bojí... raději už chodí po silnici než okolo vrátek po chodníku
Nikdo si nestěžuje, protože vědí, že by se to obrátilo proti nim a oni museli omezit své noční rejdění, oslavy atd. Navíc by se o jejich "aktivity" mohli začít zajímat policajti
Jen ten bordel mně děsně se*e .... sem zvědavá, co na to město, opět jim budu v pondělí volat, aby zajistili úklid .... třeba s tím konečně začnou něco dělat
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 11:45
- Nahlásit
Gerda
A to je Brut mnohem tužší konstituce a vyšší váhovka...aby ti nepokodil manžela a nemusel z něj bejt modelář/kutil!!!!
to ne, on je chlap už vycvičenej a preventivně se chrání, ale občas se nějaká packa nebo lokýtek stejně zaboří kam nemá ...... a modeláře nechci, bych měla v baráku ještě větší bordel než teď a navíc by chtěl nějaký místo na lepení, což by byl problém
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 11:46
- Nahlásit
brut
Sali
Holky to je dobře, že se vašich psů bojej. Aspoň si nic netroufnou. Voni se psů bojej teda obecně, ale jestli jim strach má zamezit, aby vám lezli do domu anebo páchali jakýkoli škody kdekoli, a´t se jich kliďánko bojej! Jen je mi líto, že takovýhle degéši kazej tu pracně budovanou pověst těm, co se fakt snažej a dělaj max, aby vnímání romáků už mohlo bejt jiný.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 11:50
- Nahlásit
Sali
už jsem to tam našla . Ale ještě mi chybí KDO ji vydal? MěÚ Rakovník?
Mimochodem, stěhuje se k vám jedna moje hotelová klientka. Moc hodná bábrdle s dvou pekiňákama. Tu když potkáš na ulici tak si cvrnkneš do pemrpzek
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 11:50
- Nahlásit
Gerda
co se fakt snažej a dělaj max, aby vnímání romáků už mohlo bejt jiný.
jednu takovou mám v rodině
Oni se psů nebojej, jen jsou pro ně nečistí, takže jima opovrhujou ... a díky tomu to vypadá, jako by se jich báli ....a nelezou tam, kde psi jsou, páč by na ně mohli přenést svou nečistou duši
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 12:04
- Nahlásit
Biluška
spadáme pod Kladno. Ale v něčem pod Slaný...tak ti nevím.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 12:13
- Nahlásit
brut
Oni se psů nebojej, jen jsou pro ně nečistí, takže jima opovrhujou ... a díky tomu to vypadá, jako by se jich báli ....a nelezou tam, kde psi jsou, páč by na ně mohli přenést svou nečistou duši
tak tady konkrétně se jich bojej, ono je čeho. Nemyslím, že se romové obecně bojej psů, ale bojej se cizejch ostrejch hlídacích velkejch psů, ale těch se bojí každej.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 12:15
- Nahlásit
modeláře nechci, bych měla v baráku ještě větší bordel než teď a navíc by chtěl nějaký místo na lepení, což by byl problém
brut
Tchoř pořád uvažuje o ukončení modelářské remise a znovuvzplatutí oné maligní zábavy
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 12:28
- Nahlásit
Sali
ale ten výsledek je krásnej ,přeci
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 12:29
- Nahlásit
brezen2008
jak kdy
Sali
V sobotu je to od 11 nebo od 10?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 12:34
- Nahlásit
Sali
Nemyslím, že se romové obecně bojej psů, ale bojej se cizejch ostrejch hlídacích velkejch psů, ale těch se bojí každej.
Myslím, že se jich obecně bojí. Jsou mezi nimi pochopitelně vyjímky, ale většina (hlavně takoví ti primitivnější, nevzdělaní) se jich bojí. Několik let jsem žila na sídlišti, kde jich byla hodně vysoká koncentrace. Většinu času trávili tím, že seděli na lavičce před barákem a pili kafe. Když jsem šla ven se psama tak zvedali nohy nahoru a křičeli "paňko dobrotivá, chyťte si ich" . Spolu jsme normálně vycházeli, nikdy mi nic zlého neudělali, ale těch psů se báli jak moru. Když jsem pak přivezla z útulku starou Brajenku (NO) tak radši přestali i vysedávat před barákem než by se s ní zblízka míjeli
Xkrát jsem se jim snažila vysvětlit, že ti psi jsou prostě hodní, zvlášť Brambora už nemá ani jeden zub, takže kousnout je prostě nemůže. Oni kývali hlavou, říkali "jo, jo, ti vaši jsou hodní, my víme, ale prostě se jich bojíme"
Spousta z nich měla psa, toho svého se nebáli, ale všech ostatních ano.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 12:37
- Nahlásit
Sali
Tchoř pořád uvažuje o ukončení modelářské remise a znovuvzplatutí oné maligní zábavy
hrůzná představa
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 12:40
- Nahlásit
brut
viď, že jo?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 12:45
- Nahlásit
Gerda
sem mařeně dala hovězí z vetamixu, který sem ale zapomněla u sebe v bytě 1,5 dne ve dřezu na rozmražení, ono pak trochu smrdělo, ale vetamixový masa někdy smrděj, tak sem jí to prostě dala. To sem jí teda asi třeba taky votrávila, ne?
asi takhle, vzhledem k těm štěňatům, co máte v práci, přej si, aby to bylo tak.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 13:00
- Nahlásit
Sali
vzhledem k těm štěňatům, co máte v práci
Mohly by na to umřít??????????? Fanda tu celej týden nebyl, jenom Simír, to chrtisko. Byla ve styku s Bertíkem a Garpem, s Olivou ne.
Jinak kontrola dobrý, ještě dostala jednu injekci, synulox v prášku, pak sme šly do banky platit povinko, luxusní odložení vevnitř u vchodu s procházejícíma lidma, potom sem jí koupila plastovej košík s dvojitým dnem, potom sem si šla k číňanovi pro sladkokyselý kuře a vzala sem mističku rejže samotý navíc. Teď jsem jí dala jednu polívkovou žlíci samotný suchý rejže.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 13:00
- Nahlásit
Gerda
Z toho si nic nedělej. Já ten den, kdy mi večer čuba začala poprvé zvracet byla na statku,kde se mi čuba (ještě naprosto v kondici)oňufávala s celou smečkou a den předem jsem si vzala další čubu na hlídání. Tak že jsem bryskně po prvním blití vracela čubu a kámošce volala,ať si smečku ohlídá. Nechytl to ani jeden. Te´d už s tím nic nenaděláš, spíš je důležité, aby to věděli a pokud by jim štěně začalo zvracet, aby neztráceli čas nějkými dietma a smectováním, ale sypali bryskně na veterinu a tam nahlásili předchozí kontakt s nemocným zvířetem,
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 13:02
- Nahlásit
Gerda
Nicméně bych i Marii samotnou nikam netahal kromě chvilky na venčení. Uvědom si, že její tělo bojuje s infekcí. když máš střevní chřipku, tak taky nevylajzáš z postele ( nebo ze záchoda)
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 13:07
- Nahlásit
Hyena
Nicméně bych i Marii samotnou nikam netahal kromě chvilky na venčení. Uvědom si, že její tělo bojuje s infekcí. když máš střevní chřipku, tak taky nevylajzáš z postele
tož to jako souhlasim.
Gerda
tak umřít snad nee,to by spíš na parviku a to to nejni
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 13:18
- Nahlásit
Jo, dyť kromě tý banky sme nebyly nikde - v práci na parkingu jde do auta, na sídlu na parkingu jde z auta a k baráku cca 10-15 minut. Super venčení, aspoň se nemusim hejbat. Hele já jí asi sama votrávila, to je strašný, to je strašný!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 13:27
- Nahlásit
Gerda
uklidni se,nevotrávila
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 13:32
- Nahlásit
Sali
viď, že jo?
se mi při tý představě dělá zle..... stačí to, co mám doma teď... všude kablíky, zbytky founů, nový founi, kontakty, čudlíky, atd. ......
Gerda
nešil, střevní chřipku mohla chytit kdekoliv
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 14:02
- Nahlásit
Gerda
klídek, už bylo vše řečeno,
štěňata se při sračce snáz rozhodí než dospělci, to je asi jediný rozdíl,
a pokud jsi jí to přivodila tím masem, což není vyloučené , z vetamixového masa měla známá u dobrmanů jednou něco podobného, jenže to se jí posralo snad všech 15 nebo kolik domácích zvířat najednou,
tak to odezní a bude vše OK.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 14:04
- Nahlásit
brut
stačí to, co mám doma teď...
ano, všude PC komponenty, nářadí, koule fuseklí, koule figurantskejch kalhot, vodítka, košíky, chlupy, obaly od komponent, obaly od jídla, obálky, letáky,....
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 14:09
- Nahlásit
Gerda
už jsem to tu jednou psala,jedinej,kdo si poslušně napsal název léku byla brut.
Při akutním průjmu a trávicích potížích : ATTAPECTIN (vet.tbl)od Orion Pharrma.Funguje rychle a účinně. Tak si o něj řekni na veterině,stejně má Mařka furt nějaký blitky a průjmy.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 14:19
- Nahlásit
Neessi
netestovala jsi někdy na pesech Reasec?
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 14:23
- Nahlásit
brut
tak na nás si kykáni stěžujou u starosty, že se bojej našich psů.... že na ně psí řvou...a vůbec, jak baziliška zdrhala a hlídala si před nima zvenku barák, tak to posrala.
ode dneška chodim s čoklama po vesnici JEN v koších a na šnůrách,
ALE uděláme si kousačky ostrahový na dvorech a u aut, ať všichni viděj, jak nám to hryže,
když už se maj bát, ať věděj čeho.
Sali
|