| Autor |
Zpráva |
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Úno 2009 13:52
- Nahlásit
Gerda
Tak to si teď nemůžu dovolit, když hrozí další snižování stavů.
jinak jsem to jako nemyslela nijak zle, chápu, že jsou různý vokolnosti, kvůli kterejm se čék musí nějak rozhodnout ... jenom mi ten veterinář nepřijde moc důvěryhodnej
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 13:58 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
Tinta76
Gerda
jenom mi ten veterinář nepřijde moc důvěryhodnej
to mě taky ne, jestli jsem to dobře pochopila, kvůli tomu, že Mařka před tím než se jí udělalo hodně blbě, víc pila, měl podezření na zánět dělohy, proč jí to sono rovnou neudělal?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:00
- Nahlásit
Tinta76
jenom mi ten veterinář nepřijde moc důvěryhodnej
Hodně snaživej, asi jim ubejvaj pacoši Dovču si na zítra vzít nemůžu, na kontrolu tam ještě půjdem, sobota bude u našeho veta, pokud se pes nezlepší natolik, abych necejtila potřebu tam zaběhnout. Máma si vzala na starost dietetickou stravu, už běžela sehnat nejlibovější a nejnemastnější kuřecí masénko na neděli. Zítra a v sobotu jen rejžička. A do léta je mánička jako manekýnka, přemejšlim, jesi jí po tý paramondický olympyjádě nepošlu eště na módní přehlítku... ))
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:02
- Nahlásit
Tinta76
my právě krizově radši jedem na 40 km vzdálenou kliniku, práce nepráce ostatně jezdíme tam i na vobyč vočkování
Pořád ke "strejdovi Martinovi" ?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:05
- Nahlásit
maixnerova
No tohle je ta veterina, na který měla umřít kamarádce kokřička nejdřív na leukémii a pak na dilatační kardiomyopatii - davítková a děda toho chudáka s 6 měsícema života před sebou viděli v zimě na prochajdě, kdy se amála skokem do rybníka a plavbou v ledu vyvlíkla z procházky. To měla umřít už za půl roku. Z kamarádky tehdá vytáhli za různý vyšetření desítky tisíc, kupodivu amálek žije dál a nějak se umřít nechystá, kardyjolok na AA vetu žádnej problém se srdcem nenašel. Taky jí tam děsně vystrašili, než přešla k "áčkám" a zjistila, že čupka je kromě blbýho trávení úpa zdravá. Jo ap ani, pozdravuje vás Hanťa
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:05
- Nahlásit
Neessi
ahoj pani , jsem doma se zánětem ledvin, tak mám aspoň čas kouknout do žumpy. Jinak veteráni jsou ok. Viděla jsem fotky tvý malý - je krásná .
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:07
- Nahlásit
maixnerova
Viděla jsem fotky tvý malý - je krásná
Myslíte kafkazáka vot můdr, co přerost i kafkazáky a láme figurantům záda? )))
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:11
- Nahlásit
Gerda
No tohle je ta veterina, na který měla umřít kamarádce kokřička nejdřív na leukémii a pak na dilatační kardiomyopatii - davítková a děda toho chudáka s 6 měsícema života před sebou viděli v zimě na prochajdě, kdy se amála skokem do rybníka a plavbou v ledu vyvlíkla z procházky. To měla umřít už za půl roku. Z kamarádky tehdá vytáhli za různý vyšetření desítky tisíc, kupodivu amálek žije dál a nějak se umřít nechystá, kardyjolok na AA vetu žádnej problém se srdcem nenašel. Taky jí tam děsně vystrašili, než přešla k "áčkám" a zjistila, že čupka je kromě blbýho trávení úpa zdravá.
to sou hajzlové...
Jo ap ani, pozdravuje vás Hanťa
že děkuju a nápodobně , jo a Mařku za nás líbni na čumák a brzké uzdravení přejem
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:12
- Nahlásit
Gerda
Díkec za nádhernej obrdort,ale je mi dnes jako tvý Maryji,tak ho snězte za mě.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:14
- Nahlásit
Gerda
Myslíte kafkazáka vot můdr, co přerost i kafkazáky a láme figurantům záda?
já jak mám ty absence, tak ani nevim, že můdr má kafkazáka, vím akorát o drobečkovi Božence a Ajšince. Teď sem zrovna měla na mysli Jůlinku
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:15
- Nahlásit
Neessi
Pořád ke "strejdovi Martinovi" ?
nooo tam, ale s Rexem teď chodíme k mladšímu, když jsme jeli akutně, tak tam starší zrovinka nebyl ... ale jako jsme spokojený
vod "strejdy Martina" si dokonce Kytka vzala piškotky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:17
- Nahlásit
Erin
tak ho snězte za mě
Tak ho necháme na sobotu Bilušce, ať nemusíme zase péct )))) Pani, dejte se dokupy, ať nemusíte k Pandě, bo tam vás vykastrujou i s lištou, abyste přežila do stáří!!!
maixnerova
Teď sem zrovna měla na mysli Jůlinku
Dyby byla na pobytě u můdr, už by taky nebyla maličká.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:19
- Nahlásit
Gerda
... tím sem si jistá
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:24
- Nahlásit
Gerda
držím palečky
Sali - ok,budem tak i s luckou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:24
- Nahlásit
Gerda
Tak ho necháme na sobotu Bilušce, ať nemusíme zase péct
Děkuji, ale po Erin nic dojíždět nebudu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:28
- Nahlásit
Biluška
Tak dostaneš svůj vlastní dort a tenhle dáme dědovi, aby moch vyživit to žlutý těleso.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:29
- Nahlásit
Biluška
Brý den. Jsme dneska byli na kole, heč,a Ferdík mě nechtěl ani kousnout. Asi s ním něco je
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:33
- Nahlásit
Mucholabka
Ferdík mě nechtěl ani kousnout. Asi s ním něco je
Chudáček Ferdík je nemocnej . Asi bysme se mu měli začít skládat na věnec
Gerda
Chudák děda, tomu bysme se taky měli skládat na věnec. Aj žlutému tělesu, páč to logicky zemře spolu s dědou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:35
- Nahlásit
Biluška
Aj žlutému tělesu, páč to logicky zemře spolu s dědou
Žádnejch toliko vjenců, stačí jeden vjenec a na šerpu to napsat v množnym čísle - SPJETE SLATCE DRAZÍ....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:35
- Nahlásit
Biluška
Chudáček Ferdík je nemocnej
Asi jo páč ještě na podzim mě dycky kousnul, když jsem ho předjela. A na jaře mě chtěl zabít, když viděl kolo. Ach jo, a já si tehdy před rokem vybrala tu největší sfini, co měli, a zas mám hodné psy, já su takový smolař!!!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:36
- Nahlásit
Tinta76
vod "strejdy Martina" si dokonce Kytka vzala piškotky
a taky se od ní nechal "umejt".Bordžínka ho chce pořád umejvat svým !!!(Gerda nebude souhlasit s tím slůvkem )!!! jazýčkem a doktor si bere ručník už předem
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:41
- Nahlásit
maixnerova
Gerda
tak na to vemte jet ! ,bo bych jí normálně vařila a nedávala jí ty novodobý sr*čky z pytlíků a konzerv!Když jsem jí tajně vpravila do pusu kus nádifky z kuřete,tak vyvalila oči a mlaskla jak čuník
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:47
- Nahlásit
Neessi
tak na to vemte jet ! ,bo bych jí normálně vařila a nedávala jí ty novodobý sr*čky z pytlíků a konzerv!Když jsem jí tajně vpravila do pusu kus nádifky z kuřete,tak vyvalila oči a mlaskla jak čuník
... si myslim, že by za chvilku měla Bordžínku u kolen
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:50
- Nahlásit
Neessi
a taky se od ní nechal "umejt".Bordžínka ho chce pořád umejvat svým !!!
no je vidět, že neznáš Kytku, ta zásadně vo nikoho kromě Rexe (a vobčas teda i nás) jazýčem (a tady je ten jazýček na místě, bo Kytka má pouhých 16 kilo) nezavadí už ty piškoty byly megaúspěch
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:50
- Nahlásit
mějte se tu milé ženy pěkně , jdu k dochtorovi...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:51
- Nahlásit
Neessi
jazýčkem
Tak to se teda fakt souhlasit nedá, dyť se podivejte, jak má ta holka vobrofský jazyčisko v tý svý vobrofský tlamajzně ))) Chudák Jůlinka, musela bejt omytá od hlavy až k patě ))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:55
- Nahlásit
A tenhle vjeneček, co má Bob na hlavje, měla Mařena i Ajšena kolem krku úpa navolno. A Bobovi nešel narazit ani do čela:
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 15:04
- Nahlásit
Gerda
... taj krásná
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 15:10
- Nahlásit
Gerda
jak má ta holka vobrofský jazyčisko v tý svý vobrofský tlamajzně
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 15:10
- Nahlásit
maixnerova
taj krásná
Jojo, je to krásnej kafkazák, to zase jo. Ale je tam pjekně vidět, že Nuny má opravdu velkej nos - si to porovnejte, vona ho má stejně velkej jako Bob. A přitom má o půlku menčí hlavu...
|