| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 19:13
- Nahlásit
Hyena
delirium tremens
nene,to je úpa jiný,počki,já to pak sem hodim.s takovou banalitou jako delírko bych sem vůbec nelezla!
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 19:16
- Nahlásit
Sali
Ty nikdy nic nevystavuješ?
davidkova renata
No viz. Duocacib teď o víkendu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 19:28
- Nahlásit
Garfield
Staníka už jsem vyčetla, ale zvířectvo je neobejmutelný v Tvým podání.
Krom Staníka jedou akorát dvě šeltie - Bona a Nýna. Máme málo místa v autě,páč vezem kámošku s boserónem co je velkej jak malej slon.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 19:30
- Nahlásit
Biluška
No, tak když do kruhu pošlete boserona se Staníkem, tak by to mohlo být zajímavý, ne?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 19:30
- Nahlásit
Sali
podrobně to je popsáno v učebnicích veterinární gynekologie
tak to jsem fakt nečetla a ani neplánuju
mimochodem dnešní mladý holky na minipilulkách taky často nekrvácejí, jen atrofují...
Jaký mladý holky ! Vždyť to berou ženský do 51 let
Ale ta afterpills amenorrhoea je žádaným efektem.Na obnovu cyklu je doporučený terapeutický postup velmi jednoduchý,netřeba to drásat kyretou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 19:35
- Nahlásit
Neessi
holka už má opět zánět ... má zakázáno chodit do bazénu ( a dodržuje to), nemáme vanu, jen sprcháč, chodí dobře oblíkaná, dodržuje všechna nařízení a stejně to má zpátky.
Před 14 dny byla na kompletním vyšetření ( imuno budou dělat v březnu) a je v pořádku ( sice má mírně vyšší ASLO, ale jen o fousek). Fakt už nevím, co s ní .....
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 19:43
- Nahlásit
brut
Fakt už nevím, co s ní .....
změnit stravovací zlozvyky.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 19:59
- Nahlásit
Garfield
No, tak když do kruhu pošlete boserona se Staníkem, tak by to mohlo být zajímavý, ne?
Staník by byl šťastnej jak blecha. Nevím jak ostatní v kruhu a hlavně rozhodčí
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 20:16
- Nahlásit
davidkova renatacaute pani,tak uz jsem ze cvicaku doma a bylo super teda,tak blazenyho psa jsem uz dlouho nevidela,pro zmenu boli zada me,jak hajan se mnou skubnul na obrane,tak to udelalo krup!nastesti jse se narovnala,skoda,ze jsem nemela fotak,je tam tak krasny stendo ovcouna,takovy hodne mohutny,jak hajan,kdyz byl malinkatej jeste.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 20:24
- Nahlásit
miluju columba
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 20:29
- Nahlásit
argosek
miluju columba
Aha A sháníte teda nevěstu, nebo nevěsťáka pane argosku?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 20:31
- Nahlásit
Biluška
pokud to bude columbo, tak na tom nezalezi
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 20:35
- Nahlásit
davidkova renata
máte sovu pani, asi mě brzy klepne.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 21:16
- Nahlásit
Ale ta afterpills amenorrhoea je žádaným efektem.Na obnovu cyklu je doporučený terapeutický postup velmi jednoduchý,netřeba to drásat kyretou
Neessi
dneska ano, ale před cca 1O-15 lety se to plošně nevědělo...a staří praktici zaujímali názor, že zdravá žencká prostě krvácet měsíčně má. Fakt to škrábali/nechávali škrábat, co tam je, nekecám.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 21:58
- Nahlásit
trocu se zpozdenim, ale tady jsou fotky z prokopaku 25.1.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 22:18
- Nahlásit
Tchor
Průprava maliňat nemá chybu
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 22:24
- Nahlásit
Hyena
tech fotek bylo vic, ale uz tam byla tma a tohle bylo jediny co se dalo (se zavrenejma ocima) prezentovat.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 06:15
- Nahlásit
isdpch
jinak je mi zle jak psovi, - hele drž se svých človječích chorop,bo včerejší hormonální rozbor byl až k úrovni pohlavního života mloků a tom u přecik nemůže rozumět ani dochtor
Ještě mi napadlo,esli se Decibeloj nemůže tvořit v šourku nějaký výpotek,který se "záhadným způsobem" uvolňuje do močové trubice( bylo to na vet.stránkách,jako možná komplikace po kastraci.Když odstranili i zbytek šourku,bylo po problému)
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 06:36
- Nahlásit
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 07:55
- Nahlásit
Dobrý ráno všem přeju
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 08:14 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
isdpch
vygůglil jsem všechny možný tudory
Cos našel? Mně se líbí tenhle
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 08:25
- Nahlásit
Dobré ráno všem žlutavým tělesům, co atrofují, i těm, co mají poruchu estru, proestru, megaerstu, postestru, preestru, i těm, co mají jen sestru, potažmo pouze seroucího psíka, či psíka s propoceným pindíkem!
Krásně ste to tu probrali, eště že to taky nejim ty prášky, bo sem byla 2x na EKG, neb sem měla pocit, že fibriluju, tak sem si vynutila návštěvu kardyjocentra, ofšem stačilo jen vysadit antibejby prášek a mám už pouze arytmiji a hustý křeče do noch. Maryje prosrala noc, teď spinká - V DOMEČKU!!!! Neni jí dobře, na veterině sme nebyli, krom sraní neměla žádnou blitinu, tu sem zlikvidovala vypráním dvou praček prádla. Jedla by, až by břečela, ale má smolikof. Jesi nepřestane sráti do dnešního odpoledne, jdeme hned tady do Pandy, co jí máme za rohem, na vyšetření břicha, přijde mi, že chce něco vykadit a vono to jaksi nejde. Možná ale, že má už jen podrážděnou prtku od včerejšího průseru.
Dnes má svátek Erin - šéééééééééécko nejléééépči a tady máte, pani dortik - ne že vám ho sežerou ty velký psové z irska, nebo ty huňatý číňani:
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 08:26
- Nahlásit
třááá tahle scintigrafii lze tedy použít radionuklidy značené analogy somatostatinu tom u přecik nemůže rozumět ani dochtor
isdpch
ale může, a dost dobře, ...prostě vemeš analogy somatiostatinu, naznačíš je radionuklidama, nakrmíš je pacošovi, a pak mu uděláš scintigrafuii, a voni ti svítěj tam,kde se vychytaly...
což na to Tvý žlutý těleso s hypotlamou by se asi vyplatila akorát ta kurkumou naznačená rejže, by jí ta hypotlama vůbec zrnko po zrnku požrala...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 08:30
- Nahlásit
Gerda
dávej jí dost tekutin po malejch dávkách, nejlíp iontˇák, pokud přestane sráti, večer už můžeš i odtučnenej kuří vývar,
pokud nepřestane, je´d z práce nA veterinu, přece jen může dostat něco na zlepšení komfortu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 08:31
- Nahlásit
Dobrý ráno fšem.
Pumu to zase chytlo A eště k tomu začíná hárat. Ora ji chce udělat štěňátka, Puma nechce. Texík taky chce a nemůže. Všichni navzájem štěkají, kňučí a serou mě Puma do toho má svojí řvací náladu a ječí tak až nám to boří střechu. To zas bude den
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 08:34
- Nahlásit
Který pes se vám líbí víc?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 08:36
- Nahlásit
dobré ráno všem
Sali
včera jsem tu nebyla,mužeš mi říci zdali se něco koná o víkendu se psema ?
místo vím kde to bude ,ale zajímá mě čas
děkuji
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 08:38
- Nahlásit
Biluška
Sali
Onehdá jsem řešila přivolání. Biluščina rada, přivolávat co nejmíň, funguje. Mája přilítne radostně na první zavolání. Jenže se to dá jen v noci a na některejch prostorech.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 08:42
- Nahlásit
Sali
Nalila sem jí do krku smectu, ona jí ani nechtěla, trošku sem jí utopila, prostě sem jí frkla panáka smecty přímo do chřtánu. Pak sme vstávali každou hodinu na srandění a teď je taková smutná. Veterinu máme za rohem, jak to nebude kolem oběda OK, jdem tam okamžitě.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 09:00
- Nahlásit
Dobré raníčko milá žumpičko
Tchoř
moc pěkný fotky
Gerda
hele jak píše Sali měla bys jí dávat něco pít aby nebyla dehydratovaná
|