| Autor |
Zpráva |
gabi
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 14:14 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit
Možná by aji trochu změnila,esi teda táhne jen za čupkama
To si myslím aj ja, lenže tú panickú hrôzu z toho ostať sám v uzavretom priestore, to asi určite neodstráni.
Mal ostať prvú noc vo firme sám s vrátnikom, a upratovačka ho pustila na predný dvor. Bola to len otázka sekúnd a bol fuč.
Pes sa správa k ľuďom trochu slušne a hneď si myslia, že je cvičený a bude ich počúvať. Pritom na nich prdí.
Ľuďm niektoré veci nevysvetlíš.
Sme ho hľadali jak blbí po širokom okolí až do noci.
to je ten poslední Demolition man??
ano to je on
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 14:18
- Nahlásit
gabi
lenže tú panickú hrôzu z toho ostať sám v uzavretom priestore, to asi určite neodstráni.
to asi nee,navíc jestli má prostě toulavý boty ze svý podstaty,díky tomu kde a jak doted žil,nevim.Určo to psa trochu zklidní,ale nevim..
Pritom na nich prdí.
sou to šmejdi nevděčný
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 14:20
- Nahlásit
davidkova renata
ale je to fešák, darebák jeden.
A poznáme jeho predchádzajúce meno. Fred Basky Napoleon
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 14:22
- Nahlásit
Dobrý den dámy a pánové. Co je novýho? Dělá něgdo výcuc?
|
duli
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 14:23
- Nahlásit
janika
sice tomu prd rozumim, ale zanety mocaku mivam nekolikrat do roka, meli je i mi psi.....nez by nas furt rvala ATB tak sjem si nakoupila Megabrusinky od swissu a budu je asi zobat cely zivot pac par dnu po preruseni to opet nastupuje. Cubina to dostavala cca 2 mesice a pekne se zpravila.......takze bych zkusila po kure atb ladovat brusinkama
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 14:24
- Nahlásit
gabi
Arman zdrhal a souložil před kastrací a zdrhá a souloží i rok po ní. Jediná změna nastala v tom, že předtím souložil s jakoukoliv fenou (vůbec ho nezajímalo, že ji bolela hlava ) , teď se zaměřuje pouze na háravky. Obávám se, že útěkáře kastrace nijak nezmění.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 14:40
- Nahlásit
duli
Nemohu, než souhlasit. Osobně mi zabírá narvat se třeba i obyčejnýma sušenýma brusinkama a zapíjet je velkým množstvím obyčejné vody. Sušený brusinky miluje Garfield (furt mi je užírá kurva jedna, ale on je nepotřebuje - jen chci říct, že psům asi taky šmakují) no a zcela nečekaně má výbornej efekt i každodenní pití acidofilního mléka ráno na lačno a večer na spaní. To do psa člověk ale asi dostane jen těžko... A vůbec nezavrhuji homeopatika, ale jak je vybírat a dávkovat čoklidům, to netuším.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 14:43
- Nahlásit
isdpch
No pokud jde o zkušenost u lidí, tak pokud se moč testuje ihned po dobrání ATB, tak je to ku hovnu, protože ty baktérije, nejsou-li úplně zničeny, potřebují nějakou chvíli na regeneraci a taky se musí vykultivovat, takže lepší je moč otestovat třeba pět dní po dobrání ATB a udělat i kultivaci.
|
duli
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 14:45
- Nahlásit
isdpch
to ze vysledky vysly netivni jeste neznamena ze tam nic neni......taky jsem mela vysledky ok a do druheho dne jsem chc..a krev......nikomu to neublizi a naopak spis pomuze...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 14:46
- Nahlásit
isdpch
Ahoj, teď jsem si přečetla co je s Ričim, je mi to líto, držím palce, ať přijdete na nějakou banalitu nejlépe.
Brusinky taky doporučuju, a místo ATB příště něco jiného, jestli tedy pro psy existuje. Lidi mají na výběr, nemusí brát ATB.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 14:57
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Hele, sice to moc navštěvovaná diskuse asi nebude, ale Nociarová je hodně známá:
http://www.pejskar.cz/nemecky-spic-velky-417/disku ze/
"...Je to ideální plemeno k RD..." - tipla bych, že tím myslí rodinný domek. Snad
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 14:58
- Nahlásit
isdpch
janika
Tak jak říká Sali, zkusit něco endokrinologickýho, logicky mu prostě zešílely holčičí hormony, ale já tomu houbelec rozumím. Jak dlouho je už vykastrovanej?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 14:58
- Nahlásit
kachna_
To RD mě dost vyděsilo
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 15:02
- Nahlásit
isdpch
důsledek něčeho horšího
No jo, ale když mu zultrazvukovali úplně všechno co má v břichu i to co nemá včetně ledvin, tak by je tam něco snad ťuklo, ne?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 15:07
- Nahlásit
kachna_
Na odkaz jsem se koukla a kdyžtak se spojím přímo s chovatelkou
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 15:12
- Nahlásit
isdpch
čtu to až od této stránky,esli je něco poctatnýho dříf,tak to naznač,ale myslím,že jsi to vypsal dost jasně.Je to prosté- pokud není problém v močáku a to není,páč to laborka vyloučila,tak je v močové trobici -resp. na jejím konci-čili na žaludu nebo předkožce.Může tam být tzv.caruncula-což je výrůstek na zevní č.moč,trubice.Při lehčím překrvení,což močení vyvolává,se tam dělají malé prasklinky a ty lehce krvácejí.Krev ve směsi moči může pachem připomínat hárání.(To je na vysvětlenou,proč se Čert a ostatní psi zajímají).Jak se to léčí u ženských vím a umím,ale u psa si to nedokážu představit.Možná se dohodnout s vaším vetem,jestli by do toho šel a zkusil aspoň ten začátek zacévkovat !!!!katetrem na mimina!!!!!(dal by se určitě i koupit,ale vet by si ho sehnal snadněji)Tou cévkou by jednoduše zjistil,jestli tam ta caruncula je nebo není.Lze to upálit kauterem,ale je to dost bolestivé.Nebo lehce poleptat Argentnitrátem 20% roztokem.A nebo se na to vykašlat a šplouchat mu pinďoura v KMnO4 dál. Možná mne napadlo,kdyby si někde "vrznul",že by to zmizelo samo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 15:15
- Nahlásit
isdpch
Vsadim se, že tohle bude jediná nemoc, kterou nechceš mít vzhledem k upalování kauterem a poleptávání v Argentíně! )))
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 15:18
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
dyžtak se spojím přímo s chovatelkou
aspoň zjistíš, jak je to s tím RD . Mám pocit, že je to jedna z nejznámějších (největších?) chovek špiců u nás. Ale já mám trochu jiné požadavky, takže jsem to nikdy moc neřešila.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 15:21
- Nahlásit
Gerda
...Neessi tam uváděla ještě třetí možnost léčby...
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 15:22
- Nahlásit
kachna_
A jaký máš požadavky na špice?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 15:23
- Nahlásit
Garfield
Neessi tam uváděla ještě třetí možnost léčby...
)))) Máš recht ))))
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 15:34
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
No, psa co nejpříbuznějšího psovi rodičů, nechci chlupatého medvídka (keeshondi) = bez importů, ideálně pracovně vedeného. A našla jsem. Úplnou náhodou.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 15:50
- Nahlásit
kachna_
Moc nerozumim tomu, psa co nejpříbuznějšího psovi rodičů..
O keeshonech nevím, bohužel, vůbec nic a vlastně ani, že se chovaji i u nás..
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 15:50
- Nahlásit
janika
isdpch
Neessi
Sali
Heleďte a nezpůsobujou náhodou tyhle hormonální výkyvy nádory na mozkovým podvěsku???Já mám pocit,že u lidí jo,ale jak je to u psů????
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 15:58
- Nahlásit
janika
o hypofyze padalo slovo uz pred pul rokem, mozna trictvrte. Myslim, ze po takovy dobe by byl uz pod drnem.
Nevím,tak dobře tomu zase nerozumím,jen vím,že jsem měla kamarádku,ze které se díky tomu stala šílená chtivice,ale apsolutně hrozná a až po půl roce,když už to nemohl manžel vydržet,tak začali obíhat doktory a přišli jí na tohle.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 16:00
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
psa co nejpříbuznějšího psovi rodičů
Rodičů Milady Litožnická tvrz splňuje to, co bych já chtěla od špice, a to včetně exteriéru, takže jsem hledala, kam šla zvířata z podobných spojení.
Keeshonda a vlkošpice FCI tuším dokonce ztotožňuje, jenže keeshondi prostě podle dostupných informací jsou hezcí, ale nepracují, já chci pracovitýho psa pro aktivní život.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 16:00
- Nahlásit
janika
isdpch
Neessi
Sali
nemůžeme Ričimu vyztužit pindika katetrem a využít léčebného procesu č. 3?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 16:03
- Nahlásit
kachna_
Aha, tak to je pro mě docela důležitá informace mohla bych se, až to bude aktuální, na tebe pak obrátit?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 16:09
- Nahlásit
isdpch
zeptám se blbě a to by jako ta caruncula zmizela při léčbě ATB a zase se vrátila ?
Ne,nezmizí,jen ta antibiotika zničí ty kolonie bakterií,které tam žijí,čili má klidové stadium.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 16:11
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
http://www.spitz.mysteria.cz/z-brekove-aleje.htm, mám zamluvené štěně po Bessy, krýt budou na podzim nebo začátkem příštího roku . Jestli se mi podaří zůčastnit se nějakého hromadného venčení, vezmu i Milču, aspoň nebude nuda.
|