| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 09:05
- Nahlásit
Mucholabka
Který pes se vám líbí víc?
Ten spodnější, mezi nohama.
Alexa
aby nebyla dehydratovaná
jojo, to je jasný, stejnak na tu veterinu pudem, je taková divná.
Tchoř
Sou to rostomilá liščata! Budou z nich lítací bobulky )))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 09:07
- Nahlásit
Gerda
jojo, to je jasný, stejnak na tu veterinu pudem, je taková divná.
jestli to máš za rohem tak tam cinkni a domluv se a skoč tam hned
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 09:32
- Nahlásit
Tchor
Sali
heský foto .Hele jako necííí rejpat,ale mám takovej dojem,že tam bili i tlusčí psi než nána
jinak čus fšícíííí opjetovně nas*aný
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 09:35
- Nahlásit
Gerda
dyby jako příště..tak smektu trochen málo naředim,natáhnu do umělohmotný stříkačky a do půl vteřiny jí má v břichu
Alexa
ta tmavá malinuše je tvoje??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 09:38
- Nahlásit
davidkova renata
natáhnu do umělohmotný stříkačky a do půl vteřiny jí má v břichu
No já právě už nemám stříkačku, hledala sem jí, ale nechávala sem jí jedný holce ve splitu, měla v ní betadinu pro svýho psa, kterýho jí tam vorval jinej. Takže to musela mít hrnkem. A to jí trošku utopilo. No a já sem kráva, že sem tu smektičku asi naředila moc. Za chvíli pádíme k lékařu, voa se furt snaží kadit, ale nic neleze, buď má podrážděnou prtku, nebo tam má něco, co nemůže dostat ven. Teď spinká, nechce běhat, ani nevojížděla Garpa, což normálně dycky dělá a pak ho zuřivě honí po zahradě.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 09:39
- Nahlásit
Alexa
To je ten malin, co s náma nemoch na prochásku, jak šla jen čupka, ne?
Mamko, to přece víme, že alexa má aji lítacího bobuláka!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 09:49
- Nahlásit
Gerda
to přece víme, že alexa má aji lítacího bobuláka!!!!!
jo,víme,já jen esi to byl její..
nebo tam má něco, co nemůže dostat ven
že by eště kus tý kosti???
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Úno 2009 09:54
- Nahlásit
Brý dopoledne vespolek
Tak Rexík dneska šmatlá vo trošíčku míň, už nedělal ve sněhu čáry Zato Kytka si dneska třikrát načůrala pod sebe, normálně leží kouká a najednou pod ní louže Už to takhle párkrát měla, ale dycky to byly jen pidiloužičky ... Mě už asi brzo hrábne
PetraK
Rexíkovi jsem podrbání vyřídila
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 09:56
- Nahlásit
Tinta76
Zato Kytka si dneska třikrát načůrala pod sebe, normálně leží kouká a najednou pod ní louže
šiš pani,vy si furt něco vymejšlíte...aspon Rexík že je vo kousek lepčí.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 09:59 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
davidkova renata
bylo jich tam víc, moje je ta s postrojem, taky tam byl její brácha po tátovi a ty štěňata jsou její bratříčci a sestřičky po mámě, prostě tam byla taková rodinná sešlost
Gerda
Za chvíli pádíme k lékařu
držím palce
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Úno 2009 10:00 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
davidkova renata
vy si furt něco vymejšlít
co já/my!!! snad čokli, ne?!
ale koukám, že nejsme sami
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 10:03
- Nahlásit
davidkova renatacaute nasra.a pani,co zas je?ja mam na chvilku klid od hajana,bylo veselo na cvicaku,jinak dobre rano vsem!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 10:04
- Nahlásit
janika
Jak se cítíš jako nasraná?
noo..jako celej život..
Tinta76
ale koukám, že nejsme sami
to ne..a vedle štěkáček to taky nemá gůt
du ven nepište!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 10:06
- Nahlásit
Dobré a hnusné ráno
Tady je tak hnusně, že se mi ani nechce ven .... nejen, že tu je samý bahno, ale ještě mlha a lezavo ....brrrrrr, chci teplo a sluníčko
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 10:17
- Nahlásit
brezen2008
pokud se do pátku večera něco nezmění, měla by platit sobota Prokopák jako minule,
myslím, že Alexa bude vědět nejvíc.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 10:17
- Nahlásit
dochtoři
Slyšely jste někdy o nějaké vyšetřovací metodě (předpokládám krve) za použití jakýhosi temnýho pole? Měla by se tak vyšetřovat živá čerstvá krev a mělo by z toho být patrno víc, než z klasického laboratorního vyšetření mrtvé krve...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 10:18
- Nahlásit
Garfield
jakýhosi temnýho pole?
ňáká magyje,asi co..?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 10:19
- Nahlásit
Garfield
prosímtě, to myslíš asi vyšetření v zástinu, daj se tak hledat a odlišit v moči erytrocyty, který prolezou glomerulama, od těch, co se vytrousily v moč. cestách.
jinak neznám rozdíl mezi živou a mrtvou krví, pokud nemyslíš krev starou autolyzovanou...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 10:23
- Nahlásit
Sali
No myslím krev odebraná a hned hozená pod mikroskop a "do toho temnýho pole". A to co v ní lze najít (např. plísňové infekce) by v krvi poslané do laborky po několika hodinách nebylo možno najít. Je to možný?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 11:41
- Nahlásit
Tak už sme zpět z veteriny. Dnes sem viděla, že má mařena krvavej průjem, blinkla mi eště po cestě na veterinu. Dostala injekce Synulox RTU, Degan, Ranital a tabletky Entizol. Už zase zhubla a má 18,5 kg. Přesto sem se dozvěděla, že když mám starou tlustou fenu s faleškama, že mi v 90% umře na pyometru a rakovinu mléčný žlázy nebo lišty. Mermomocí chtěj, abych kastrovala, strašili mě tam celkem dlouho. Mařka nepije, vůbec. Samo má hladovku, zítra jdem na kontrolu. Holky, že mi neumře, když jí nevykastruju? Vždyť nemá žádný problémy....myslim že dělat prevenci, kdyby náhodou, ještě nemusim, ne? Můžete mi laskavě říct, že život mýho psa nevisí na kastraci? Skoro sem vypadala jako herodes krutý, že nechci nechat operovat zdravou fenu....A samo má zhubnout na 15 kg, s tim naprosto souhlasim a pracujeme na tom.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 11:47
- Nahlásit
Gerda
, že mi neumře, když jí nevykastruju
do prdele,ted sem ti něco řikala do founu ,ty seš vopravdu vděčnej typ pro podvodníky fšeho druhu!Bože proč nikdy nikdo neřekne něco takovýho mě?????????????????????????????? Jak já bych si zgustla Ale to je marný,to by si moch jeden plíce vymluvit ,nakonec tě eště ty šarlátáni ukecaj ,copak nemáš vlatní názor a mozek???? Ty vogo,právě mi prdly asi 4 céfky bo todle já prostě nedávám
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 11:54
- Nahlásit
Gerda
Hele, náš vet má přesně opačný přístup. Je to hodně dobrej vet. Drahej je jak prase, ale je fakt špička. Pamatuješ si Tibeťačku Rozárku z Jarošova? U té jsem trvala na kastraci, aby se nemohla zase dostat do ruky nějakému množiteli. A vet mě horem dolem přesvědčoval, ať to nedělám, že je strašná škoda řezat do ní zbytečně.
A když jsme kastrovali Armana, tak po ordinaci chodil jeho tatínek (taky vet, ale už v důchodu) a vyhrožoval mi, že přijdu do pekla za to, co Armánkovi dělám
Nedávno jsem se tam informovala, jestli by nebylo dobré vykastrovat bábrdli Hesinku. Její máma na pyometru umřela, moje Kazbunda s tím taky měla dost problémy, tak mám trošku strach. A Hesce už je přece jenom deset let. Vet prohlásil, že dokud nemá problémy tak ji necháme být. Až tu pyometru dostane tak dělohu seberem, ale dřív prý ne. Tož asi tak
Jestli Mařka nepije tak použij agiliťáckou fintu fň. Vem kapsičku (třebas pedigrý, to je jedno, nebo nějakou konzervu, to je fakt fuck) a rozmíchej to do plné misky vody. Udělá to takovou polívku co děsně moc voní po mase a psi se můžou zcvoknout, aby to honem všechno sežrali. Tu kapsu tam nemíchej celou, to by se zase posrala. Na velkou misku vody, tak pro Lilátko dávám cca půlku kapsičky.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 11:55
- Nahlásit
Gerda
Ekonomická ta kriza. I veterináři chtěj být z něčeho živi. Ba dokonce je tu velký předpoklad, že až se psici za 2 dny začne dařit dobře, připíchnou jí nějakýho toho bacila, aby se jí úplně dobře dařilo o 2 dny později.
Jo kšeft je kšeft
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 11:57
- Nahlásit
davidkova renata
Neukecaj mě, já mu to řekla, že zdravýho psa nebudu nechávat operovat, že prevence tohole typu mi přijde jako raději prodám auto, než se v něm jednou vybourám, že chápu, že se to stát může, ale že taky nemusí. A nemusíš se tak děsně rozčilovat, já čubu nikdy neměla, nikoho s pyometrou ani rakovinou lišty neznám, my přišli jen s průjmem a blitim. Prostě mě to holt trochu rozneslo, no. Ale to přece neznamená, že vemu čubu a nechám jí vyoperovat. A neser mě ku*va furt s tim vlastnim názorem!!!!!!!!!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 11:59
- Nahlásit
Biluška
Až tu pyometru dostane tak dělohu seberem, ale dřív prý ne. Tož asi tak
tak nějak..ale dyš vona je ta krize,jak píše garfield Osobně bych vykráčela středem se slovy,že si v pohodě najdu jinou veterinu a oni nejen že neshrábnou za kastraci,ale ještě přijdou o zákazníka.Gdo chce víc,nemá nic
třebas pedigrý, to je jedno, nebo nějakou konzervu, to je fakt fuck) a rozmíchej to do plné misky vody.
bych to nedělala ted f týdle fázi,posere se tutově i po málu..to snad už rači vývar z kuřecích prsou třá
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:02
- Nahlásit
Gerda
co takhle www.vetlhotka.cz? je to v Krči, jsem tam spokojená, nedoporučují kastraci, dokonce ani když jsem tam byla s Haskounem na vyšetření.
Zažili jsme u feny zánět dělohy spojený s rakovinou, přesto nekastrujeme ani my, ani mamča.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:03
- Nahlásit
davidkova renata
Biluška
Má hustohladofku do zítra min, potom samotnou rejži 2 dny rozvařenou - chtěli mi prodávat dietní granule, sem ale řekla, že budu vařit rejžičku, po dvou dnech do toho dát libový kuřátko trošičku, to zas několik dní a pak už to bude dobrý.
Garfield
Ekonomická ta kriza. I veterináři chtěj být z něčeho živi.
Jo, to je fakt. Jen prostě když hází těma termínama s tou jistotou v hlase, nemám na to krom jednoho žádnej argument. Sem mu řikala, že čuby netrpěj tim, když nemaj štěňata, když von povidal, že skoro jako jo....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:05
- Nahlásit
kachna_
co takhle www.vetlhotka.cz? je to v Krči
Jojo, přesně vim, kde to je, tam nechávala operovat čubinku holčina od vedle, když měla invaginaci střef. Mají i o víkendu, kdyby se maryje nelepšila, zajdu tam.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:08
- Nahlásit
janika
máte recht pani, dyť já vo tom ani na okamžik neuvažoala, jen mi bylo nepříjemný to tlačení do operace.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:17
- Nahlásit
Garfield
my tahle vyšetření neděláme. Já umím jen ty glomerulární ery v čerstvým čůrání.
|