Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2601 . 2602 . 2603 . 2604 . 2605 . 2606 . 2607 . 2608 . 2609 . 2610 . 2611 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 17:34
- Nahlásit

Neessi
jak má Bordžínka "malý" jazýček
Viděla jsem chameleona lovit cvrčky. Vypadalo to velmi podobně

Neessi
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 17:35
- Nahlásit

kachna_
A kde je ten tvůj domek na Kokořínsku?
Koukala jsem,že tam roste na zahradě dost bolehlavu,ten vyhubte co nejdřív!

Neessi
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 17:37
- Nahlásit

kachna_

teda ty máš postřeh

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 17:40
- Nahlásit

Neessi
jak má Bordžínka "malý" jazýček
Má ho jen vystrčený na jednu miliontinu a to se nepočítá. To dáš příště fotku se zavřenou hubou, po pás pa ve vodě a budeš snat řikat, že je maličká, jen ke kolenům, ne? )))

kachna_
S prací to asi bude horší, ale snad se něco taky najde.
to je vodvaha pani, to se musí nechat. Kor dyš to máte na hypošku. ALe je fakt, že jak to platěj dva, je mnohem vyšší šance, že to půjde. To je prostě nádhera, budete vyrovnanej čék s dobrým zrakem vot koukání do zeleně. Dobrý je, že tu zahrátku máte tak velkou, to by mohla přijet i Bobinka s můdr a s Ajšenou....(samozřejmě aš můdr vopravěj autobus, jinak to sem nemá jak dovláknout )))))))))))

Tinta76
# Zasláno: 5 Úno 2009 17:41
- Nahlásit

Biluška
2-5 měsíců, záleží na plemeni a na momentální rychlosti plemenné knihy.
aha, díky, to by vodpovídalo, zas jsem vo něco chytřejší

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 17:46
- Nahlásit

Gerda
Kor dyš to máte na hypošku
To není tak horký, mám domek ve Zdiměřicích, kterej můžu prodat nebo pronajímat.
Neessi
Vysoká - Bosyně

Neessi
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 17:47
- Nahlásit

Gerda
to by mohla přijet i Bobinka s můdr a s Ajšenou....(samozřejmě aš můdr vopravěj autobus, jinak to sem nemá jak dovláknout

Pani,si furt děláte pr*el.Náhodou se obě holčičky vejdou do mojeho miniautíčka.A esli kachna_ bydlí tady někde za kopcem,tak tam dojdem pješky a nebo mě čubiny potáhnou na kárce

Neessi
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 17:51
- Nahlásit

kachna_
Vysoká - Bosyně
no dyk to říkám,přes kopec-kousek od Liběchova ,ale pješky bych to nešla teda 35 km je už na mě mocinky moc

Tinta76
# Zasláno: 5 Úno 2009 17:51
- Nahlásit

Neessi
sem ještě našla foto ,jak má Bordžínka "malý" jazýček
panííí to je moooc hezká fotečka

Neessi
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 17:55
- Nahlásit

Tinta76
panííí to je moooc hezká fotečka

já vím,proto ji sem dávám Žumpa nemusí furt smrdět dekadencí,že jo

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 17:58
- Nahlásit

Neessi
Ale kachna_ nebydlí za kopcem u vás, ta bydlí za kopcem u nás přece )))

kachna_
Máte to pěkně pořešený, pani, vy ste chytrej čék, vám se ňáký nepředloženostě nemůžou stát. Kdy plánujete stěhing? A bazén si necháte pro lidi nebo na plavení čoklůch? A budete mít ovocnej sat? S japkama? A s třešněma? Nezapomeňte mít pot voknama levandul, jako v prováns!

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 18:01
- Nahlásit

Neessi
A tohle je náš Geroušek, co učí děti chodit a chůvičkuje jako Hajan Nemeth:

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 18:05
- Nahlásit

Gerda
vám se ňáký nepředloženostě nemůžou stát
nám se dějou bez ohledu na to, co máme pořešený
Stěhovat se snad budeme ještě na jaře, v bazénu zatím sqatují žáby, bazén snad lidskej, ale to nevim, jestli u psů projde. Ovocný stromy tam jsou, co půjde zůstane, prej je důležitá hlavně voda a elektrika a zahrada je hezká, jen jí obnovit a prej zabít bolehlav.

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 18:05
- Nahlásit

Bry vecer, nemel by nekdo zajem o dvouletou francouzacku? Samozrejme do linii idealni, nemocny voko, usi taky nic moc a po dvou porodech, mirne konfliktni vuci cubam. Jinak mazel.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 18:24
- Nahlásit

kachna_

jinak domek háskej,ten pohled z balgónu je teda boží akorát bysem tam zatim nelezla,ale jinak..
Fifi
ty ale dycky přídeš akorát dyš potřebuješ udat čokla,zkus cinknout stahijový,ta je má třá by věděla..

BinLadin
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 18:24
- Nahlásit

Zdraim vsefchny,tak uz apon chvily vydrzim sedet za pc.

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 18:32
- Nahlásit

davidkova renata
ty ale dycky přídeš akorát dyš potřebuješ udat čokla,zkus cinknout stahijový,ta je má třá by věděla..
A to neni vubec pravda, vcera sem se tu ptala, co se stane, kdyz psa pokouse potkan, zda neco chytne a nikdo mi nereply.
A dneska, kdyz celej den nekde litam, nejde tu ty blaboly docist, tak aspon nabidnu do linii, ne? Stahiovy bych i klidne cinkla, ale nemam cislo. Flusnu to na dalsi fora frbulacky, za chvili budou i fotky.

BinLadin
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 18:37
- Nahlásit

Fifi
vcera sem se tu ptala, co se stane, kdyz psa pokouse potkan, zda neco chytne a nikdo mi nereply.
Je moznost prenosu Zloutenky a jete dalsi...rozhodne psa sledovat a vse konzultovat s vetem.Jde o pomerne nebezpecnou situaci...

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 18:46
- Nahlásit

Gerda
Pomůžem ti sekat zahradu nebo dělat ňáký práce - dyš budeš potřebovat brigádníka na výpomoc, kliďánko se s Maryjí hlásíme. Už je úplně váš?
Proč se nehlásíš na brigádu i k nám? Bárbekjů si klidně můžem udělat, kdyby došlo maso zabijem souseda, nebo některýho psa co mě zrovna naštve

kachna_
Čananej baráček Skoro tak zničenej jako ten náš. A taky nám ho předali komplet zabordelenej a zavalenej smetím Týden jsem nedělala nic jiného než rvala do pytlů jejich binec a jezdila s tím na recyklák

Fšem přítomným můdrám
Orina (buldok) má nějakou zanícenou kůži na tlamě. Jak tam má ty šílené buldočí vrásky. Jedna ta vráska je úplně rudá (nemyslím takové ty červené chlupy, myslím přímo kůži) . Stékají jí tam ospalky z očí když spí (a ona spí prakticky furt) . Vysušila jsem to úplně do sucha. Mám to natřít framykoinem? Nebo čím?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 18:54
- Nahlásit

Fifi
vcera sem se tu ptala, co se stane, kdyz psa pokouse potkan, zda neco chytne a nikdo mi nereply.
asi se všicííí báli,že jim nabídneš toho potkana
já číslo taky nemám,ale asi hyena nebo brut,esi ho chceš tak zkusim písnout hyeně..

Gerda
Člen
- Nahlásit

Biluška
Proč se nehlásíš na brigádu i k nám?
Protože bydlíte až někde za polskem ))))

Mucholabka
Člen
- Nahlásit

Biluška
Dávala bych jí tam zásyp na dětské prdelky a čistit.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 18:55
- Nahlásit

BinLadin
čus,jak ti šlape bobrman?
Biluška
Proč se nehlásíš na brigádu i k nám
páč si neuvěřitelně daleko todle máme za humny

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 18:56
- Nahlásit

BinLadin
Fenule je ockovana, potkana zabila, ale asi ho predtim nahnaly nekde do rohu.. Mela kousanec nad okem, vzala jsem ji to betadinou. Nehnisa to, nemokva. Bletajbl, ze bych jako od ni chytla zloutenku? To me musi taky pokousat?

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 18:56
- Nahlásit

Mucholabka
Dávala bych jí tam zásyp na dětské prdelky a čistit.
Zásyp na prdelky nemám. Vycházej z toho co mám doma a co se tady dá sehnat, páč do města se dostanu nejdřív v sobotu.

Gerda
Protože bydlíte až někde za polskem
Tssss, záleží na tom z které strany se na to podíváš . Polsko je na jihu, na severu a na východě od nás. Na západ jsou Jeseníky a ty jsou české

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 18:58
- Nahlásit

Fifi
Bletajbl, ze bych jako od ni chytla zloutenku? To me musi taky pokousat?
BinLadin má pravdu, té žloutenky bych se docela bála . Nebo leptospirozy, ale proti té je perdelice snad očkovaná.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 19:04
- Nahlásit

Biluška
Tak bych složila kapesníček a dala jí ho do vrásky, ať saje vlhkost.

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 19:04
- Nahlásit

Biluška
ale proti té je perdelice snad očkovaná.
Jasny, je. Tak jdu zkoumat prenos pripadny hepatitidy ze psa na cloveka.

BinLadin
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 19:10
- Nahlásit

davidkova renata
Jsem marod a sotva lezu po byte,mne skolilo dobre uzrale lozisko hnisu v hube na kosti....
Fifi
Staci i kontakt nrbo prenos tekutinamy...

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 19:13
- Nahlásit

Mucholabka
Tak bych složila kapesníček a dala jí ho do vrásky, ať saje vlhkost.
No zkusit to můžu. Jak dlouho tipuješ, že tam vydrží?
Chodí jí to olizovat ostatní psice. Tak nevím jestli je mám nechat, nebo ne. Sice z toho vylizují ty ospalky a jiné fujtajblíky, ale zase je to pak vlhčí...

BinLadin
To tě teda lituju , to musí být šílené.

<< 1 ... 2601 . 2602 . 2603 . 2604 . 2605 . 2606 . 2607 . 2608 . 2609 . 2610 . 2611 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání