| Autor |
Zpráva |
Sali
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 08:32
- Nahlásit
Gerda
pomaloučku jí dávej pít ten odtučnenej ředěnej vývar a zobat po troškách tu rejžičku s vláknama bílýho masa,
a za pár dnů to bude OK, střevní sliznice se srovná do tří dnů. Do tejden bude zviřátko OK.
ad prevence pyometry: poraď se na tý Lhotce, dle mne nejlepší prevence je necpat psa hormonama, aby neměl hyperplasii endometria, a po hárání, jak nabíhá faleška, když máš pocit, že zvíře není úplně tiptop, udělat sono dělohy.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 08:33
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Nepude mi to otevřít, mám bloklou IP. Musela bysem na půdu kde je druhej počítač s jinou IP a to se mi nechce,páč se tam netopí a já zimu nerada Nebo bysem musela do kanclu a tam se dneska nechystám . Můžeš mi to, prosím, zkopírovat do mailu? Kuji.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 08:34
- Nahlásit
Biluška
já jsem taky na Skype, když tak se večer spíšem, tak k devátý,dřív ne, je to rychlejší než mail, potřebuju osobního finporadce a fest.
Te´d musím krutě hákovat za účelem stihnout vedlejšák i hlavní práci do šesti, čili nic neřeším, ale večer bych řešila.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 08:34 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
Biluška
prosím mail
máš to tam, našla jsem si
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 08:35
- Nahlásit
Dobré ráno hlavně těm, cop měli fčera poslat uzávěrky a ještě je dodělávaj
monika
Koukejte co jsem našla.
fakt nechápu co některý jedince vede k tomu mít za každou cenu nějaké zvíře a pak se k němu takhle chovat
Gerda
obré ráno fšichni lidé, co jak bílé obláčky dálným nebem plynete, a smutný vězeň takto mluví k vám: Vy, jež dalekosáhlým běhe
koukám už ti je zase do veršování tak to jsem ráda že je Mařence už dobře.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 08:38
- Nahlásit
Sali
Skype "Biluska01" . Na šest mám schůzku, ale tak kolem sedmé budu doma,nakrmím a plus mínus od osmi jsem plně k dispozici.
Prosím tě, nutně potřebuju ty údaje z občanky, tak ji Pánovi Tchořích šelem seber, ukradni, nevracej
Lucie Kratochvílová
libuse.kotkova@seznam.cz
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 08:39
- Nahlásit
Sali
udělat sono dělohy
Jo právě to chci udělat, jen kvůli klidu, sem to teď právě psala davítkový, že jak se hysterizuju, furt jí pozoruju, jak si často olizuje pipku, jak měla to zvýšený pití, apatická je v podstatě celej život a teď trošku víc, bo je jí blbě, tak pro svůj klid vyženu pyometru z hlavy sonem dělohy a bude to
Biluška
Pani, vy ste ale sovica sněžná ))))
Alexa
koukám už ti je zase do veršování
Místo trojčlenky tam v hlavě uvíz Máj. Sice je mi k mnohem věčímu prdu než trojčlenka, ale to se nedá nic dělat, jak to am jednou je, vyžene to leda pan Ajzhajmr ))) Mařence už je dobřeji, chodí si po kanclu doufaje ve žvanec a u toho jí jak rolničky zvoní prázdné bříško )))
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 08:54
- Nahlásit
Gerda
Hele, to vypadá, že Marie má to, co před vánoci Hyena. Akorát ti teda na veterině měli říct, (pokud je to ta stejná srčkitýda), že je to prudec infekční aže by pár dní mezi pséky lézt neměla. Hyena byla dva dny totálně mrtvá- tj. vůbec se nezvedala z jednoho místa, kde spala, krmě venčení. Pak se pomalu dávala do kopy, ale unavenější byla ještě dlouho po tom,i když už byla klinicky zdravá. Dávala jsem rýži s kuřecím masem, ale po maličkatých dávkách cca 4x za den hrstičku rejže a smectu. Taky mi dali probiotika na lepší obnovu sliznic, ale to e otázka, zda to potřebné opravdu bylo nebo ne. Nicméně probiotika rozhodně neublíží. Hlavně hlídej to pití.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 08:55
- Nahlásit
Ispidich
sem teprva teď našla tvůj vzkaz.
Jdu ti poslat sovu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 08:58
- Nahlásit
Hyena
že je to prudec infekční aže by pár dní mezi pséky lézt neměla
A do prdele, to mi neřekli!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 09:16
- Nahlásit
Gerda
A do prdele, to mi neřekli!
Hele, je otázka, zda to je vono. Já nejsem vet a ani ten vy nejspíš takhle po netu nemohl diagnostikovat. Niméně průběh to mělo podobný jakou u Marie.....Bych normálně na tu veterinu zavolala a dodatečně se zeptala,ať tě zase nepanikařim zbytečně. Nicméně myslím, že to celkově vypovídá o odborných kavlitách dané ordinace.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 09:24
- Nahlásit
Gerda
Hyena
Ben měl nedávno taky sračku bličku, ale Aneta to od něj nechytila, tak to bylo asi něco jinýho
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 09:29
- Nahlásit
Alexa
Sali
zítra tam mám bejt na 11?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 09:39
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Pani, vy hlavně nezapomeňte na toho 26/2, stejně jako janika s dědou )))
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 10:09
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Ben měl nedávno taky sračku bličku, ale Aneta to od něj nechytila, tak to bylo asi něco jinýho
Kvůli tomu jsem psala, aby si cinkla na veterinu. Ale podle mýho by jí seriozní a kvalitní veterinář měl říct rovnou zda je či není infekční. Páč když se na to veti vykašlou, tak se to pak šíří jako lavina.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 10:11
- Nahlásit
Gerda
na toho 26/2
co to meleš,de se tam dneska!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 10:12
- Nahlásit
Hyena
jako nevim co tu řešíte,mě osobně by prostě vůbec nenapadlo tahat čokla co sere a bleje popsaným způsobem mezi vostatní ,to je snad jasný!
hele co dneska??? sem ti psala sms,ale děláš že nic
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 10:13
- Nahlásit
davidkova renata
co to meleš,de se tam dneska!!!!
Ale já mluvim vo tý křipkový přednášce, ty trupko, di si rači vyvenčit Náčelníka Velkonosa ))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 10:14
- Nahlásit
Hyena
Páč když se na to veti vykašlou, tak se to pak šíří jako lavina
Jako mezi psama je právě v práci, jinak do praku ani na sídl nechodíme, jen čůračka za barákem. Ale v tý práci je to teda zřejmě průšvih, zeptám se tam za chvilku, kdy jdeme na kontrolu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 10:15
- Nahlásit
Dobré ráno vespolek
nemám dobré ráno ..... bolí mně záda a Brut kulhá ..... prohlídla jsem packu ... nic, umyla jsem packu, opět prohlídla a opět nic, ale když mu jí chci prohmatat, tak se pokouší ucuknout a kníkne
Naordinovala jsem mu dvoudenní klid, tak jsem zvědavá, jestli se zlepší, když ne, tak pojedeme k vetovi ...... ten pes je hotová pohroma na pořezaný polštářky,to už máme nacvičený a za pár dní mívá klid, ovšem tohle nevím ....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 10:17
- Nahlásit
brut
Nemůže mít jen namoženou nohu z blbýho šlápnutí?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 10:28
- Nahlásit
Gerda
Já na to myslim a těším se ))))
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 10:37
- Nahlásit
Gerda
Nemůže mít jen namoženou nohu z blbýho šlápnutí?
může .... vzhledem k tomu, že leze všude, skáče jak de*il a lítá jak pošuk ..... včera jsem navíc vytáhla balonek, takže oba se mohli zbláznit. Brut samozřejmě dělal vše proto, aby byl u balonku dřív než Aluška
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 10:43
- Nahlásit
brut
No jo, tak to bude těžký takovýmuhle tajtrlíkovi nařídit chvilku klidu, než si šlejška pěkně sedne a uklidní se.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 10:50
- Nahlásit
Gerda
ho mám u sebe, právě se snaží mužskýho vyštípat ze sedačky .... nevím, jestli noha bude v klidu, ale já určitě ne, už teď jsem celá říčná
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 10:57
- Nahlásit
brut
Na mýho jazvečíka zabírala hra na pana doktora, měl strašně rád, když byl obvázanej obvazama a pak pěkně ležel a dělal, že strašně trpí. Mohla ses ho zeptat - Tadeášku ,co to máš s nožičkou a von začal bezvadně kulhat, takhle i mrkal vočíčkem, dyš si se ho ptala na vočíčko, prostě takove děda ispidich ve psim Zkus ho taky zavázat a dělat, že je pacient...třá ho to bude bavčit...Má to na zápěstí, nebo jestli je to kotník, nevim, jak se tomu řiká u psůch?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 11:01
- Nahlásit
Gerda
Bruta neobvážeš...teda obvážeš a než se otočíš, tak to má dole.
Ale zabírá ... "chrníme, koukej si lehnout k páníčkovi" ..... vleze si páníčkovi na břicho a je spokojenej ( chvíli)
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 11:03
- Nahlásit
brut
vleze si páníčkovi na břicho a je spokojenej
...jak páníček chroptí a pomalu se dusí ))))))))
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 11:08
- Nahlásit
Biluška
ty údaje z občanky jsou všechny opsaný do správnejch kolonek na tom papíře, kde na to byly vokna, to se dělalo ihned.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 11:11
- Nahlásit
brut
asi uklouz na tom sráči, co všude panuje, to je to samý co u nás
klid a v po na veterinu na RTG, pokud to nepůjde razantně z5.
|