| Autor |
Zpráva |
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 19:18
- Nahlásit
BinLadin
když tak prožíváš kontakt psa s potkanem,
to ti na Ovčárech nevadilo se tam všude brodit v potkaních wohnech, chcankách, a nechávat svý psy lítat mezi potkanana, co se tam všude hemžili, a šahat na psy Rudovo, který ty potkany vraždili ve velkým?????
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 19:20
- Nahlásit
Fifi
prosímtě uklidni se, jestli máš pocit, že ti chybí nějaká data, naštuduj si něco o antropozoonosách, klidně vyhledávačem tohle slovo, nic lepšího ti neporadím.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 19:22
- Nahlásit
Sali
Co mám udělat s tou Orininou kůží? Mám to mazat atb, nebo ne? Ještě mám k dispozici různé masti proti plísním. Canesten, Mykoněco a Clotrimazol.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 19:23
- Nahlásit
Biluška
co kdybys jí tu rejhu natírala genciánou, jako se natíraj proleženiny a místa vlhký zapářky lidem?
genciána jednak pěkně suší,
a jednak apartně fialově barví, Velikonoce už máme skoro za dveřma, že, viz krámy a výzdoba,
tak nahoď trochu barvy pokory a kajícnosti na psa a hurá na canisku.
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 19:23
- Nahlásit
Sali
Ja se snazil aby se do tehle hratek nezapojovaly moji ..a doufal.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 19:26
- Nahlásit
Ještě mám k dispozici různé masti proti plísním.
Biluška
začala bych tou genciánou, jak půjdeš do antimykotitk, musíš vydržet aspoň 10 dní min. 2x denně, jinak uděláš rezistentní kvasnice a to je pak problém se jich zbavit....a nedejbože, že by se ty resistentní svině dostaly na privátní sliznice tvoje
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 19:27
- Nahlásit
Děcka, tak my pofrčíme z roboty, ani na vás dnes nesešlu žádnou báseň, až zítra, až bude Mařenka zase zdravá. Takže nazdar bazar - jo a je velice pravděpodobný, že vám budu vnucovat štěně fundláka - opět bezva vánoční dárek. Zřejmě čekali čivafku a vono to krapítek nevyšlo.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 19:28
- Nahlásit
BinLadin
no, milej zlatej, tak to ti garantuju, že v případě Weilovy žloutenky bys asi doufal marně nemusej kousat, stačí, že všude a na vše nachčíjou....a leptospira ze chcanků ti projde i skoro zdravou kůží, stačj jí piditrhlinky třebas jen od mytí ve studený vodě
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 19:31
- Nahlásit
Sali
genciána je to fialový jak se maže děckám na afty? To tu možná někde mám, ale netuším jestli to už není prošlý. Může se to zkazit?
.a nedejbože, že by se ty resistentní svině dostaly na privátní sliznice tvoje
No to byl fakt průšvih, to bych asi zcvokla
tak nahoď trochu barvy pokory a kajícnosti na psa a hurá na canisku.
To by měli menťáci radost . Dneska vázali na psy mašličky . Každá holka měla jednu na krku a Lila navíc i na ocásku. Orinka nemá ocásek tak nemohla mít mašličku . Texík dostal na krk i na ocásek a okamžitě si je serval . Kluci mu je asi stokrát přivázali a on je stokrát serval, vůbec nemá smysl pro estetično
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 19:32
- Nahlásit
Gerda
jestli je ten fundlák pes tak bych možná věděla... jednomu mému klientovi asi před rokem pes umřel a zmiňoval se, že by jako možná chtěl dalšího.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 19:33
- Nahlásit
Biluška
jo, ue to to na afty a nekazí se to, jen to vysychá, naředit trochu vodou se dá.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 19:40
- Nahlásit
Sali
že ti chybí nějaká data, naštuduj si něco o antropozoonosách,
Uz jsem nastudovala a klidna jsem. Jen se mi stalo prvne, ze mi psa pokousal potkan, vetsinou zasmrceni hlodavce starsi perdel stihal v oka mziku a nebylo co resit. Baz je ockovana, ma klasiku DHPPI a Lepto.
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 19:48
- Nahlásit
Sali
BinLadin
no, milej zlatej, tak to ti garantuju, že v případě Weilovy žloutenky bys asi doufal marně nemusej kousat, stačí, že všude a na vše nachčíjou....a leptospira ze chcanků ti projde i skoro zdravou kůží, stačj jí piditrhlinky třebas jen od mytí ve studený vodě
..jeste horsi nez jsem doufal....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 20:03
- Nahlásit
BinLadin
,mne skolilo dobre uzrale lozisko hnisu v hube na kosti
no ty voe,tak to soucítim.. tak at tě to brzo přejde
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 20:21
- Nahlásit
Alexa
už jsem si vzpomněl aMVDR Kubát, prej je fakt dobrej maj veterinu na Spořilově Wellvet a nějak loni na podzim otevřeli pobočku někde v Jesenici, kámoška k němu jezdí s kočkou.
k němu jezdím já .... od baráku na Spořilov to máme skorem 80kiláků.... ale lepšího jsem si přát nemohla... slušnej, ne moc drahej, ochotnej .... a je ochotnej konzultovat s odborníkama a nebo rovnou k nim objednávat, odesílat
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 21:21
- Nahlásit
Biluška
Helel, používáš ICQ? Povedlo se mi tě najít, ale nevím jestli se připojuješ.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 21:25
- Nahlásit
Mucholabka
Ne, jenom Skype. ICQ nemám už nejmíň čtyři roky.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 22:58
- Nahlásit
Gerda
Jo tak mamča byla u toho veta co chodíš ty. Nespokojená byla proto, že jí slíbili objednat k jednomu, pak jí šoupli k jinému a nic nezjistili. Kdyby našli, kde je problém, tak by jí to bylo šumák.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 23:07
- Nahlásit
žumpo já jsem nasraná, ale fakt jako dost. Koukejte co jsem našla. URL je mi zle. jdu si dát panáka, dneska už třetího.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 23:34
- Nahlásit
monika
Tak to je opravdu k zebliti. Hodim linka na rtw v nouzi. Dneska mam taky dost, byly jsme s kamoskou fotit a psat povidani o novych clenech utulku, kuwa von ten Tlustej nemel blby napady.. bezbrehy chovani na cemkoliv, psove coby vyrobni matros. Sem asi uz jak Davidkova, dneska NESNASIM lidi!!!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 07:28
- Nahlásit
Dobrý ráno všem.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 07:53 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
Biluška
Na blue fóru je adoptovanej ten šeltičák cukrovkář z azilu rita. Ale asi už to víš
Aha, tak on není adoptovanej, je to celý podivný..
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 08:08
- Nahlásit
dobré ráno všem
Lucie Kratochvílová
dnes se domluvíme na ten sraz
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 08:11
- Nahlásit
Dobré ráno fšichni lidé, co jak bílé obláčky dálným nebem plynete, a smutný vězeň takto mluví k vám: Vy, jež dalekosáhlým během svým, co ramenem tajemným zemi objímáte, vy hvězdy rozplynulé, stíny modra nebe, vy truchlenci jenž rozsmutnivše sebe, v tiché se slzy celí rozplýváte, vás já sem posly volil mezi fšemi!
Dnes nemá nigdo svátek, ale abyste neřekli, tak Hilda, vaše osobní snídaňová sekretářka, vám už na terase u pláže připravuje snídošku:
Jinak Marušce děsně kručí v bříšku, ale nesnědla ani čokoládu ze stolu v kuchyni, pěkně spinkala celou noc. Vůbec nezkouší kadit, jen si pořád olizuje pipku. Takže mě děsně vylekala ta věc s pyometrou, a rozhodla sem se, že hned zítra ráno (pokud nebude nutno dřív) půjdu na lhotku poradit se o prevenci a nechat pro můj klid udělat sono bříška. Dnes na tu kontrolu skočíme sem, když mám pséčka zde v práci, aby nebyla sama a opuštěná, dyš jí neni dobře.
Biluška
Ten fundl je pes, o víkendu ho uvidim a promluvim s dočasnym majitelem. Jo a fčera sem ti večer psala zprávu krz pojistku - četlas?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 08:14
- Nahlásit
monika
no to si snad děláš prdel ,normálně se mi vzteky klepou ruce ,ty voe jaxe mi někdo může divit,že NENÁVIDIM lidi za co bych je jako měla milovat??????????
Lucie Kratochvílová
Aha, tak on není adoptovanej, je to celý podivný..
sim tě kdes co vyčetla?dyk tam nic nejni
ani nezdravim bo mě ten vodkaz nasral tak,že to považuju za zbytečný
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 08:26
- Nahlásit
Gerda
Viléme,Hynku,Jarmilooooooo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 08:28
- Nahlásit
Gerda
Nečetla, nic mi nedošlo . Pošli to ještě jednou, plís.
Lucie Kratochvílová
O šeltičákovi nic nevím. Je adoptovanej, nebo není?
Jinak dobrý ráno fšem co už zase dřou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 08:31
- Nahlásit
davidkova renata
Správně, za odměnu dostaneš fundláčka ))))))))
Biluška
Pošli to ještě jednou
Posláno
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 08:32 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
Biluška
Nevím, jestli ti to půjde otevřít..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 08:32
- Nahlásit
Gerda
Jo ty to píšeš na mobil, acháááá. Už jsem tam našla i tu včerejší . Sem měla vypnutej zvuk, tak jsem si toho nevšimla. Hledám sovu v mailech a ona sedí na mobilu, to je ale bubá sova
Posílám ti odpověď na mail
|