| Autor |
Zpráva |
Hyena
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 14:47
- Nahlásit
Sali
jj, to víš, já takový fora ani neznám, že existujou
Víš, já tam chodím s čubou občas cvičit, tak že když se jdu podívat na rozvrh vypsaných hodin, tak mi to nedá a mrknu i na forum. Většinou nereaguju, jen někdy mi to nedá, zvlášť když v tom vidím namočeného nějakého bezradného chudáka, jako byla třeba ta slečna s" útočící" útulandou.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 14:57
- Nahlásit
Sali
už mám z vás poslintanou kláívesnici taky, a nejde to zastavit
virtuální pečení, to je mor
co virtuální, ale to domácí , když ti to tu voní, ty slintáš u trouby a víš, že ještě chvilku ....
Biluška
Jdu si na oběd vytáhnout sekanou z mražáku a upozorňuju tě (a Brut taky), že ste mi úplně zkazili náladu na celej den. Možná aj na zítřek
ále ne, ty jsi zvyklá , já bych to sama takhle jíst nemohla.... miluju ty vůně, dobu přípravy, kdy čekáš, co z toho nakonec vyleze a pak když vidíš, jak všem hrozně chutná
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 14:58
- Nahlásit
janika
hájka já nerada, ale zřejmě je to o antipatii k jeho dceři, což je to jméno z odkazu ... a zmrzliny mi od něj nechutnaj
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 15:02
- Nahlásit
janika
si jo, já s v těch pražskejch psích školičkách už vůbec nevyznám,
marjápano já už jsem tak od všeho vzádelná,
vesnickej řepák už je ze mně, vidlák se slámou v botách, autem si jedu vypádit kam potřebuju, zatrénovat taky tak,
koho nechci nezdravím, koho nechci nepotkám,
neprůhledný zdi mám kolem dvorka, a je mi fajn.
S Alexou a Ebony mám společnej prvek, "šáhnutou" čubu,
jak Kobra, tak Anakonda i její pravá sestra B....jak se jen jmenuje? Barrakuda??? Alexo, help! jsou drobně asociální a nestojej o parkovu nucenou toleranci druhejch...a protože zlomit to nejde, jen ovladatelností dostat pod vliv, tak se jim holt musí trochu v tomhle vyjít vstříc.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 15:13
- Nahlásit
janika
Jen to, esli nepotkám toho, koho neci, to muším dost dopilovat,
mě to jde samo....tady na vesničce to jde fakt samo. Vylezu z brány, odevřu auto, naložím tam čuby a odjedu..v přírodě je klídek, a pokud mě Kobra jako poslechne a nejde se podívat na lidi, tak je zdvořile obcházíme, když na nějaký narazíme.....fakt nemám potřebu tvrdit, že netrpím syndromem nesnášim lidi, páč mi serou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 15:18
- Nahlásit
Sali
.fakt nemám potřebu tvrdit, že netrpím syndromem nesnášim lidi, páč mi serou
Mě lidi neva Gdyž jsou zalezlí doma, čučí na bednu a nelezou ven gde zrovna venčím smečku .
Když už je potkám venku tak mi taky neva, pokud nás normálně minou, pozdraví a usmějou se na mě. Ale moooc mi va gdyž ječí "chyťte si ty čokly, jak to, že je nemáte na vodítku, já si budu stěžovat" Taky mi vadí gdyž říkají "to sou všichni vaši?" (ne, to venčím celé vesnici ty trupko ) , nebo " to je fšechny uživíte?" (ne, žerou kuči-kuči baby co potkáme v lese) a úplně ze všech nejvíc mi vadí babky s otázkou "pani, jak jste to udělala, že vám ty golije nevyrostly? "
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 15:38
- Nahlásit
all
že já radši nepracovala a nakoukla sem!!!!
Já bych pekla, až bych brečela, hlavně teď, když jsou dlouhé večery. Po lítání se psem po lesích je to moje nejoblíbenější činnost, jenže kdo má to sladké pořád jíst
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 15:41
- Nahlásit
Teď se musim smát, dostali sme zadání na lama-boardy )))) Už sem s pani mluvila, nerozumim prostřední části technickýho výkresu, sem jí řikala, že sem trochu lama, jesi mi to může vysvětlit )))
Co se lidí a parkový tolerance týká, vybírám psovi kámoše, ale jen z toho důvodu, že chci, aby se kámošila se slušnejma psama, bo jak sama neni pevná, snadno by se od lumpů naučila nemravnostě a jednak chci mít vypuštěnýho psa jen s někym, kterej si pořeší toho svýho, kdyby k něčemu nevhodnýmu došlo, prostě ke slušnýmu čéku se slušnym psem, abychom obě odkoukaly jen to dobrý. Jinak tu toleranci celkem vyžaduju proto, že když chci mít čůzu s sebou v práci, nemůže mi tady požírat kolegy a psouny. Dnes chtěla spapat Míšu, bo se na ní hrnul v kapuci a zas na ní chmatal shora, což už mu řikam, ať nafasuje piškot a psa si k sobě zavolá, dyš s nim chce něco jako hlazení provozovat. Teď už je tu zase volně vypuštěná, chodí k někomu somrovat oběd a k někomu hlazení.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 15:42
- Nahlásit
janika
Jasnýýýýý!!!!!
A to určo půjde s náma i isdpch, tzn. nejdřív si poslechne o křipce, to on tůze rád a pak si určo dá zákuskovej tah s náma, páč ty on taky tůze rád.
Hele ale jako to neni povídání o křipce jako křipce, to by ho taky nemuselo úpa bavit....aby nebyl zklamanej...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 15:52
- Nahlásit
janika
no a abys to nemusela jíst, tak já to snim Pla?
V tom ti moc ráda pomůžu, klidně ať kokoška peče jako vo život!
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 15:53
- Nahlásit
janika
pla!!!! Jen, aby se cestou nezdrcnul krém a z těsta nebyla strouhanka
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 16:07
- Nahlásit
janika
Jsem si koupila v krámu normálně hotový Šodo!!!
To mě tak úplně netankuje, ale dala bych si perník s hooodně skořicí.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 16:14
- Nahlásit
Ahoj fšicí, už mám objednaný autíčko, už za mě kámoš složil i zálohu a koncem února začátkem března bude celý moje
Brut
dík za recepis, dnes peču ty vanilkové něco, to ještě neznám
Sali
i její pravá sestra B....jak se jen jmenuje? Barrakuda??? Alexo, help!
Myslíš magora Barušku oficiálně Bára, ale Barracuda by se k ní hodila líp
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 16:18
- Nahlásit
Alexa
není zač ...dej vědět, ajk se povedla dobrůtka
janika
tfůůůůůůůůůj kupovaný šodo ...si ho normálně umíchej doma, je za chvilku a chuť není umělá
Gerda
perník s hooodně skořicí.
sem dělala o víkendu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 16:28
- Nahlásit
Tady máte něco ke koukání. Moc se mi líbí hlídačka zvlášť kruhu a taky přední doprovod je dobrej
http://www.youtube.com/watch?v=HkbsxoIPa1A
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 16:34
- Nahlásit
brut
medový chlebík se mi taky povedl, jen při dvojnásobném množství ingrediencí překynul
Ja som sa nedala zlákať takýmto zákerným návodom (daj tam všetko dvakrát!)
Tie tri odmerky vody mi hneď prišli podozrivé.
Takže najprv jeden malý a potom druhý z 1 a 1/2 dávky a bol vrchovate. Pritom mám velkosť pekárne XXL
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 16:39
- Nahlásit
gabi
Takže najprv jeden malý a potom druhý z 1 a 1/2 dávky a bol vrchovate. Pritom mám velkosť pekárne XXL
mno, já pekla rovnou dvojnásobek ( taky mám pekárnu XXL) a když se těsto hrnulo ven a nepaltilo ani "hrnečku, dost!!" , tak jsem se raději víc nekoukala
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 16:43
- Nahlásit
Alexa
já fakt myslela, že Bára je zkratka z Barracuda, žes taky propadla reptilům a dravým rybám.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 16:55
- Nahlásit
Alexa
ke koukání? já radši KNPV,
tohle je přesně v mém antikomerčním duchu, hryžeme dědu Mráze
http://www.youtube.com/watch?v=cJI-6RrbbqY
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 17:20
- Nahlásit
AlenaD
Myslíš todlencto?To je přesně 1/4 starý dětský vohrádky.Dali sme to tam,páč si naši čoklidi votvírali sami dvéře a taky je pěkně zrasili.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 17:20
- Nahlásit
Sali
to tam padaly bělavý wohna s háčkama
jo padaly
xichty uměj to jo, ale slušně se fotit, to ne
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 17:28
- Nahlásit
Ebony
dneska jsem na tě myslela, tady to slezlo taky, blahý bahýnko stříkavý, a ty pošahaný pádivý pinzety mě totálně ochlístaly až do xichtu....to je fakt stádo pádících kobyl.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 17:31
- Nahlásit
Alexa
ale Barracuda by se k ní hodila líp
to tedy jo, a hezky by to ladilo s Anakondou
Sali
jo, kdyby jsme jen měli pošahaný čuby, myslím, že jsme na tom stejně jak ony já jsem na lidi přímo alergická, a pak se jim div, po kom to mají, holčičky naše líbezný
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 17:34
- Nahlásit
Sali
no já dnes nešla ani běhat, nejsem sebevrah, taky je tak hnusně, že to není možný....ale Wami vyrazila s Agátkou na koloběžce a vrátila se jako bahenní kulička, se ještě teď směju
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 17:35
- Nahlásit
já jsem na lidi přímo alergická, a pak se jim div, po kom to mají, holčičky naše líbezný
taky si říkám, že kdybych to chtěla řešit doopravdy, už to mám vyřešený...jenže já to řeším jen na čtvrt plynu, nechci jen, aby se bála, ale zlá bejt může
přitom je to provázaný a jedno bez druhýho nefundží.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 17:36
- Nahlásit
Ebony
a Wami se v tvý oblasti bere jako jak? bydlela přece u Brna
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 17:45
- Nahlásit
Ebony
wami v sobotu jede s tebou? Že bych vás viděla obě ... zatím to vypadá, že vše vyjde a pojedu na kukandu
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 17:45
- Nahlásit
Ebony
no já dnes nešla ani běhat, nejsem sebevrah
Neběhám již druhý týden, bo jsem ráda, že se držím sama na nohou. Ale je to na pytel. Na běhání kluzko, na běžky málo sněhu a koloběžku nemám.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 17:46
- Nahlásit
Sali
wami bydlí na severu od malinka, v Brně jen studovala
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 17:47
- Nahlásit
janika
Sali
Hyena
o co jde?? Hafbo???
JJ, jak jsem stará, tak jsme blbá. Při koukání do rozvrhu jsem strčila nos na forum a dostala se do " odborné debaty"
|