| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 12:15
- Nahlásit
Walda
Jsme domluveni, že se někdy sejdem u Ladronky nebo tak někde. Pokud bude chtít.
ok,kdyby to bylo v nějakej dopol, čas,můžu jít třá taky,šak vona jí to už nána vysvětlí
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 12:37
- Nahlásit
davidkova renatanazdar pani,prisla jsem vo neco?ja chci jit taky s vama na prochajdu,ted valim s hajanem a kikinou na veterinu,hajanoj odcervovaky a kikousove ten postrik na tu kuzi,a pak pred sichtou se natahnu.tak ja valim,zatim cus
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 12:42
- Nahlásit
nemethova5
prisla jsem vo neco
vo prachy,typuju...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 12:42
- Nahlásit
isdpch
Našel si svou báseň Dědůf vozík?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 12:54
- Nahlásit
janika
co říkáš???
Že jen doufám, že se Ričinki zas nepočůrá, aby nám nekazil hodování. Místo menhetnu navrhuju hágendaš
|
brut
Člen |
- Nahlásit
Tak mám mužskýho doma... očko odlepené, kdo neví, že s ním byl na operaci, tak nepozná vůbec nic....vidí dobře ( teda to je relativní pojem, páč předtím měl 6,5 dioptrie, teď bude mít kolem 2,5 ). Ale začíná se nudit a vymýšlí blbosti , tak sem ho poslala spát
Jdu zadělávat buchty.... budou s makovou, ořechovou, tvarohovou a povidlovou ( a to švestkovou, jablečnou a hruškovou) náplní
|
mac1
Člen |
- Nahlásit
janika
tenké, takřka průhledné těsto...marmeláda, banán, hodně šlehačky...kakaová a vanilková, dále jogurtovo-višňovej manhatan zmrzlina...posypat strouhanýma mandlema a přelít čokoládou (mix white-black) plus navrch lázeňská tenká teplá lískooříšková oplatka... mám poslintanou klávesnici
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 12:56
- Nahlásit
brut
Jdu zadělávat buchty.... budou s makovou, ořechovou, tvarohovou a povidlovou ( a to švestkovou, jablečnou a hruškovou) náplní já vás nesnáším , jdu si namazat chleba
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
brut
Jdu zadělávat buchty.... budou s makovou, ořechovou, tvarohovou a povidlovou ( a to švestkovou, jablečnou a hruškovou) náplní
Startuju Amálku a jedu k vám . Cestou se ještě stavím u Janiky na ty palačinky
|
brut
Člen |
- Nahlásit
janika
ještě že tvůj popis palačinek nečtou harantíííí, hned by chtěli to samý.... slintám tu nad zelňačkou
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
janika
banán,
ti uš jebe,ne?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 12:57
- Nahlásit
mac1
že je to od nich hnusný Zvlášť když to píšou sem, gde většina ženských vaří maximálně polívku z pytlíku a zelí se sekanou co koupí hotovou v krámě
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 12:58
- Nahlásit
Biluška
jo, bezohlednost nejvyšší
|
brut
Člen |
- Nahlásit
Biluška
pojeď , dělám je samozřejmě ve velkým , jinak by na mně nezbyla ani jedna
mac1
já vás nesnáším , jdu si namazat chleba
ten je taky dobrej... teplej s máslíčkem a navrch trošku medu
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
janika
Pozor pani, chtěj nám to sežrat, braňte těsto, kokříci vot mac1 jedi těsta a biluščino stádo by nám sežralo úplně šeckooooooooooooooooooooo
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 13:00
- Nahlásit
brut
už jsi dělala něco sladkého v pekárně ? A těsto na buchty necháš na pekárně nebo ne ?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 13:01
- Nahlásit
Biluška
Co je tak výjimečného na tom, když se sejde dvacet psů a nesežerou se
Nebyla řeč o dvaceti vlastních psech... .
Do Brna jede známej, moh by mi vyzvednout tu přepravku, můžeš mi do mailu na sebe poslat founní kontakt?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 13:01
- Nahlásit
Biluška
gde většina ženských vaří maximálně polívku z pytlíku a zelí se sekanou co koupí hotovou v krámě
tohle vařím v chatě , doma by mně to nechutnalo
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 13:02
- Nahlásit
Gerda
kokříci vot mac1 jedi těsta sežerou s chutí i zmrzlinu, banány, oříšky .....nejsou vybíraví
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 13:03
- Nahlásit
mac1
dělala jsem těsto na buchty, akorát místo buchet jsem udělala koláčky a pak jsem našla docela zajímavý recept na buchtu a ten jsem taky vyzkoušela... bylo to moc dobré
Chceš přepsat?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 13:05
- Nahlásit
mac1
janika
Hrůůůz pani, slyšíte to? kokříci sežerou fšecko fšecičko, a na nás niíc nezbyde! Kdyby na vás někdo zvonil a chtěl na náfštěvu, je to mac a tu nezvi, leda až dojíme, aby kokříci umyli talířky.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 13:07
- Nahlásit
jsme byli na táboře ( psím, jak jinak :lol a jednou ze soutežních disciplín byl i týmový ( pes + páníček) závod na čas , 2 kopečky zmrzliny na talíři na stole, smělo se jíst jen jazykem . Teď nevím jestli jsem vyhrála s Péťou a s Robčou jsme byli na druhém místě nebo jestli to bylo naopak. Jsem si lízla pokaždé jen jednou ,oni vždy vyplázli jazyk, nabrali kopeček, polkli a vyplázli po druhé . Byli týmy, kde museli oba kopečky slízat majitelé , některým se nepodařilo ani přesvědčit psa, aby si sednul na lavici ke stolu .
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 13:08
- Nahlásit
brut
Chceš přepsat no, to bych ráda
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 13:10
- Nahlásit
Aport buřta jsme ovšem nevyhráli
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 13:11
- Nahlásit
kachna_
Foun je 602/658 685 (prosím nepoplést čísilka, na čísle 602/ 658 658 je nějaký nerudný pán a bývá dost nakrkaný gdyž tam něgdo volá a chce Biluši )
Nebyla řeč o dvaceti vlastních psech... .
No dobrá, ale ani s cizí dvacítkou se nesežerou
brut
tohle vařím v chatě, doma by mně to nechutnalo
Mě to taky nechutná, proto jedu na buchty k tobě
mac1
To je hezká soutěž, taky ji u nás zavedu . Netroufnu si odhadnout, který z našich psů to vyhraje, ale vysoké šance dávám všem
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 13:12
- Nahlásit
mac1
za chvíli to tu budeš mít... jdu vyhledat
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 13:13
- Nahlásit
Biluška
Netroufnu si odhadnout, který z našich psů to vyhraje, ale vysoké šance dávám všem
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 13:15
- Nahlásit
Gerda
hrrrrrrrrrrrrr na ni
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 13:17
- Nahlásit
brut
ale moje babča dělala buchty hezky na chalupě,v remosce a vždy bud makové nebo tvarohové,ale to vám byli buchty,krásné ,křupavé,velké.........
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 13:17
- Nahlásit
Biluška
mám, díky
|