| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 10:57
- Nahlásit
janika
Pokud je takhle vyšetřenej a nic nenašli a přesto Rič hárá, je to kouzlo...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 11:02
- Nahlásit
isdpch
produkce samičích pohlavních hormonů, u kastrovanýho samce. jde jen o to, zjistit odkud, kde se to syntetisuje, není tam už koulová syntéza testosteronu, neb je kastrát, a přebíjej to odněkud estrogeny,
může to bejt hormonálně aktivní tumor, nějaká složka teratomu, ten může bejt kdeokli, můžou to dělat játra,....nejsem endokrinolog, víc asi z hlavy nevymyslím,
ale zkuste přes vyhledávač zjistit podobný kasuistiky, a podle toho dál.
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 11:23
- Nahlásit
janika
Jsi z Prahy? Kdybys náhodou fakt chtěla něco sladkého okoštovat?
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 11:30
- Nahlásit
janika
Hromadné prochajdy nezvládám, z Phy nejsem, jen tu pracuju, ale třeba by předávka byla možná. Máš to daleko na Želivárnu?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 11:34
- Nahlásit
kokoška
Pani, jesi pracujete blízko želivárny, mohla byste s náma do společné hospody, co se občas koná buď v krymské, nebo ve slavíkové...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 11:43 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
janika
Napadlo mě- jak Herriot psal o tom psovi, který měl po kastraci ty stejný potíže se psy samci- třeba to opravdu nemá žádnou spojitost s močákem, ale s hormonama nebo tak s něčím. Já vím, je to knížka, ale psal tam podle skutečností, takže nemožný by to nebylo.Mně tohle napadlo hned jak jsi to říkala, jen jsem to nechtěla psát, aby to nebylo bráno jako blábol.
tož nic, už to tu proběhlo
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 11:44
- Nahlásit
janika
čoveče já nevím...nemám čas hledat v literatuře, ale je mi to dost divný.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 11:46
- Nahlásit
PetraK
myslíš, jak se popisovat infiltrativní nádor ze Sertoliho bb, co byl lákací pro psy při léčbě tím tuším Silbestrolem? to byl efekt tý estrogenní terapie.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 11:47 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Bucka snědla misku suché neuvařené rýže. Chudák.
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 11:48
- Nahlásit
Gerda
to bych ráda, jenže předpokládám, že se srážíte až večer, což je pro mě těžko realizovatelné
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 11:56
- Nahlásit
kokoška
předpokládám, že se srážíte až večer
no právě večer, po práci....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 12:00
- Nahlásit
janika
koukni na mail,poslala sem ti něco od eliny...
Sali
jenže f tom Heriotoj to pořešili kastrací nakonec,tak jedině Ričinky ty kulky zsa implantovat
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 12:07
- Nahlásit
davidkova renata
máš v tom bordel nebo já,
tu kasuistiku si pamatuju, odebírali jen to nádorem postižený varle.
Pokud tam takovejch není v těch mnoha půvabnejch knihách povícero, ale šla bych po datech radši do googlu než tam.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 12:09
- Nahlásit
Mucholabka
snědla misku suché neuvařené rýže
běžný nález, ale varuju, pak se z toho poserou.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 12:13
- Nahlásit
Sali
běžný nález, ale varuju, pak se z toho poserou.
Už se těším to se mi ještě nestalo, je fakt že ona sežere všechno, takového psa jsem ještě neměla, naposled celé balení Kronch oleje, sotva rozbalené, i s dávkovačem, a neposrala se. ta musí mít hlad, božátko.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 12:13
- Nahlásit
Sali
hele třá tam nevlezeš...může se použít na kojení čuba co nemá štěnda,ale za to falešku?Rozkojí se třá?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 12:18
- Nahlásit
davidkova renata
Já bych řekla, že se rozkojí, teda Aneta by se rozkojila..
Nevím, asi jsem krutá, ale nechápu, proč by se měli při životě udržovat kříženci, když jim umřela stará máma a navíc čuvače s jezevčíkem Nevím prostě, co si mám myslet o takovýhle situaci
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 12:22
- Nahlásit
Všichni, co nestíháte jít na oběd - stafte se večer na véču, my to asi všechno nesníme:
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 12:22
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
proč by se měli při životě udržovat kříženci, když jim umřela stará máma a navíc čuvače s jezevčíkem
aha..to sem přehlídla,sem myslela,že to je tý buchty co to založila..hm,to je super a výborný taky je,že matka zdechla bo byla stará ,možná to nebyl úpa dobrej nápad jí krejt chjo...
no nic,sem se ptala na to kojení ze zvědavosti,taky myslim,že by mohla,ale nevim esi každá
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 12:37
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Jednoho bych odchovala.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 12:48
- Nahlásit
davidkova renata
Tak každá taky ne žejo, ale Aneta k tomu má vyloženě sklony... musim jí pak zaměstnat, aby neměla čas myslet na píčovinky - to když si třeba hraje s jiným štěndem.
Mucholabka
Jednoho, kterýho bych si nakonec nechala sama, bych asi taky odchovala..
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 12:56
- Nahlásit
isdpch
Ty jo, vy máte teda starosti. To musí být hodně hnusný, takhle strašně nevědět a přitom vidět, že ten pes prostě není OK. Fuj, nezávidím. Tak ať to dobře dopadne. Jak je dlouho po kastraci?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 12:58
- Nahlásit
isdpch
ráda, když za mě projedeš ten stůl plnej biopsií, co tady mám....a zajdeš za mě na poradu, a vypádíš dobrmanice
hele mě už začíná hrabošit v palici.
Přehodila bych to na toho veta od Brut, já fakt nestíhám.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 13:00
- Nahlásit
davidkova renata
rozkojí se.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 13:23
- Nahlásit
Sali
vypádíš dobrmanice
tak todle von z toho fšeho nejrači
rozkojí se.
dik
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 13:26
- Nahlásit
Bry den, mlada perdelice se v noci venku utkala s potkanem. Nejspis ho zahnala nekde do kouta, bo je kousnuta nad okem - chytit by od nej nic nemela, ze ne? Kdyz je ockovana...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 13:36
- Nahlásit
davidkova renata
vypádíš dobrmanice
tak todle von z toho fšeho nejrači
rozkojí se.
tak to myslim, že by se rači teda roskojil než pádil Kratiucha a Kolibříky ))))
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 13:37
- Nahlásit
janika
Odkud dojizdis?
z takové pr......le, to ani nikdo nebudete znát, ale do Prahy to mám přes 80 km. Co by člověk neudělal, když chce pracovat
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 14:07 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit
Stratil sa nám pes:
http://uvplp.sk/inzercia/viewtopic.php?t=2516&sid= 4100494e9dc77de88bd1838349625668
...a našiel sa.
Odbehol si "domov" teda do firmy, kde ho mali asi pol roka s jednou fenou. Potom si odtial odbiehal až kým ho nechytila asanačka, potom sa chvíľu túlal, potom sme ho našli my. Má tam este 4 krásne detičky. A je pôvodne vyhodený z auta.
Je to demolátor zdrhač a nedá sa nikam zavreť, kde by ostal sám. V spoločnosti ľudí je maznáčik.
Takže nám poukazoval trochu svoju minulosť. Som zvdeavá čo sa mu ešte prihodí s jeho povahou. Prebieha si tam cez dialnicu, musí mať dosť vplyvných anielov strážnych.
Prvé čo ma napadlo, či by kastrácia nezmierila jeho túlavé topánky. Len ma neodkazujte do krajiny večného leta, lebo vás ja pošlem niekam.
Bolí ma hlava, som prechladla, keď sme ho hľadali. Je to blbec.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 14:10
- Nahlásit
gabi
Len ma neodkazujte do krajiny večného leta,
prečo nie???
to je ten poslední Demolition man??
Možná by aji trochu změnila,esi teda táhne jen za čupkama
|