| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 18:23
- Nahlásit
Sali
Za prvý nevím, co to je a za druhý mě syndrom uráží. Co mi zbylo, tak je pravidlem, že když dlouho sedím (třeba 5 hodin v kuse u komplu) a vůbec nehýbu nohama, tak mi otečou totálně ztvrdnou lýtka, bolí to a je to vůbec nepříjemný. No a rodinná anamnéza (mamka 2x embolku) mi taky nepřidává na optimismu, takže hormonální antikoncepci už fakt ne.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 18:23
- Nahlásit
Sali
Garfield
Pro mě mají jednu neskutečnou výhodu. Menses trvají prakticky pár hodin . Na druhou stranu nabrala jsem asi patnáct kilo . Když jsem to posledně řešila na gyndě byla mi nabídnuta dana a vysvětleno, že menses budou trvat 8-10 dní. S díky jsem odmítla, než tohle tak radši budu tlustá . Beru to cca od sedmnácti, s přestávkama když jsem kojila (čili plus mínus čtyři roky ne - těhotenství a následné kojení cca rok u každého děcka). Žíly nedělají nic, žádným problémy nemám. V těhotenství jsem taky neměla . Když jsem si usekla prst tak taky krvácel slušně
Postelovat nikdy nevydržím ani půl dne, i kdybych umírala, takže trombozy se nebojím. Ty kila navíc mi sice vadí, ale tak nějak to beru jako daň za život bez otravné menstruace....
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 18:26
- Nahlásit
Neessi
Sali
To jsou vjeci ,to jsou vjeci.
Můžu mít dotaz? Na základě jakých indicií feny hárají po 4 měsících?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 18:27
- Nahlásit
Garfield
tak to mě to samý
Biluška
kdybys měla mít sádru na noze, tak potom.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 18:30
- Nahlásit
Sali
kdybys měla mít sádru na noze, tak potom.
Kdybych měla mít sádru na čemkoliv tak snad skočím z okna Něco tak hnusně omezujícího si nedokážu ani představit Snesu maximálně ortézu a to ji sundávám každých deset minut
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 18:30
- Nahlásit
Erin
hele já ty regulace zas tolik neumím, to je patfýza, a u psa to není moje parketa, abych věděla, proč, vím akorát jak.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 18:33
- Nahlásit
Erin
http://www.cz-pes.cz/literatura-veterina-fyziologi e.php#rozmnozovani
taky jto jen nakousli
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 18:36
- Nahlásit
Sali
Garfield
se k vám s hlubokou žilní trombozou přidám .... poprve se objevila právě při zlomenině nohy a následné sádrové fixaci ... několik let jsem zobala Warfarin, teď už mám "jen" Anopyrina Ginko Fort ... bohužel doživotně
Jo a mám to po pilulkách. ...
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 18:37
- Nahlásit
Sali
myslím,že to může ovlivňovat energetická hodnota krmné dávky.Na zimu dostávají přilepšeno.Vždy mi hodí zimní háračku dříve.Háraly v 08 a v 12opět a pak to natáhnou na 08...takže jsou vlastně na svým 2x za rok
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 18:38 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Dobrý večer fšem
Brut
ak jak? Já udělala jednu část s čokoládou a druhou se zbytkem pudinku, ta čokoládová mně chutnala víc
byla supér až na to že příště musím dělat z menší dáfky, nadzvedávala dvířka od pekárny
janika
tý jo to máte teda doma radosti, Držím palce
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 18:38
- Nahlásit
Garfield
Sali
potrombotickej votokovej syndrom?
ten mám na lejtku .... mám ho jednou tak "tlustý" jak to druhý ...a při větší námaze otýká do dvojnásobku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 18:40
- Nahlásit
Alexa
nadzvedávala dvířka od pekárny
máš taky XXL nebo menší? mně se vešla tak akorát, ale je fakt, že jsem jí měla jen ze dvou půlek a ne ze čtyř
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 18:43
- Nahlásit
brut
máš taky XXL nebo menší?
je to XXL, ale prostě nějak jsem to těsto dělala od oka tak jsem se asi překoukla při dávkování
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 18:45
- Nahlásit
Můžu sem vůbec dyš sem nigdá nepolkla ani jednu menstruční piluli,nemám asi trombozu ani nic podobnýho??Snad rači du vocad než tu chytnu prostatu..
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 18:47
- Nahlásit
davidkova renata
Snad rači du vocad než tu chytnu prostatu
to určitě nechytneš, ledaže bys před náma něco tajila
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 18:50
- Nahlásit
davidkova renata
se tu řešilo "hárání" Ričiho, pak zvířecí hárání a nakonec lidské "oddalováky"
Alexa
ale prostě nějak jsem to těsto dělala od oka tak jsem se asi překoukla při dávkování
tak to by odpovídalo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 18:52
- Nahlásit
davidkova renata
pani, du s váma, dneska je to tady fakt o život
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 18:54
- Nahlásit
Biluška
S čím vším jdeš do toho Brna? Staníka už jsem vyčetla, ale zvířectvo je neobejmutelný v Tvým podání.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 18:55
- Nahlásit
Biluška
davidkova renata
necho´te preč, bude prdél, až přijde ispidich a zjistí, jakou chorobu eště nemá.
Poruchu regulace estru.....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 18:58
- Nahlásit
Sali
až přijde ispidich a zjistí, jakou chorobu eště nemá.
ty vado,já nevim,von je dost zásobenej,už měl i mezižaberní plísen a zánět dělohy a vaječníků,taky trpí nadměrnou kučeravostí vlny(to teda spíš dříf )a horečku vomladnic (taky dříf,ted plynuke přešla do horečky ostarnic )
Ofšem estr..a porouchanej.. no uvidíme
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 18:59
- Nahlásit
Sem pro změnu objevila unikát , to isdpch nikdy mít nebude
http://www.novinky.cz/clanek/160438-v-usa-se-narod il-chlapec-s-24-prsty.html
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 19:00
- Nahlásit
Sali
davidkova renata
Pojeďte na výstavu psíků.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 19:01
- Nahlásit
davidkova renata
Ofšem estr..a porouchanej.. no uvidíme
No až se na něj an vycházce začnou lepit chlapííí, ta máme jasno
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 19:02
- Nahlásit
brut
to isdpch nikdy mít nebude
Fšehodočasu.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 19:02 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
Neessi
za chvíli ti odešlu sovu
Odletěla..
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 19:03
- Nahlásit
davidkova renata
myslím, že vizi porouchanýho estru jistě ocení, a když mu napovíme, že se mu asi něco rozbilo na hypofýze, tak bude blahem bez sebe.
A kdyby nestačilo ani tohle, tak vymyslím přesejpací píseček z epifýzy vysypanej do hypotalamu, čímž se to tam začne přesejpat bokem, hodinky hormonů pak jdou podle plotu, a hyúpofýza se žalem rozsype s nima, čímž vytečou regulační faktory FSH a LH, v isdipichovi vznikne jedno velké žluté těleso,
a regulace estru už to nikdy nerozchodí, leda když by pečlivěvě isdipich zobal kurkumou barvenou rejži, by to žlutý těleso závistí nad tou barvičkou vybledlo......
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 19:04
- Nahlásit
Hyena
No až se na něj an vycházce začnou lepit chlapííí
no hele a ty co vodmrští si rozeberem
Garfield
kam na výstavu??Mě výstavy moc neba..
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 19:06
- Nahlásit
Garfield
nejsou prašule, a není čas....Brno je fprdéli, my budem kousat relativně za humnama.
Došly, pošli! jak písal voják své máteři, jenže to u nás nefundží....i když to zcela jistě odséřou naší psí
např. te´d nemáme na Ringo halenu, neb chcem novej objetýv. To psí vodséřou natuty, to už vím
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 19:09
- Nahlásit
Sali
kdyby nestačilo ani tohle, tak vymyslím přesejpací píseček z epifýzy vysypanej do hypotalamu, čímž se to tam začne přesejpat bokem, hodinky hormonů pak jdou podle plotu, a hyúpofýza se žalem rozsype s nima, čímž vytečou regulační faktory FSH a LH, v isdipichovi vznikne jedno velké žluté těleso,
a regulace estru už to nikdy nerozchodí, leda když by pečlivěvě isdipich zobal kurkumou barvenou rejži, by to žlutý těleso závistí nad tou barvičkou vybledlo......
no ty vogo,tomu se nedá vodolat ,eště že ses nagestila do žumpy,dyk von by ani nevěděl co fšcko může čapnout a až dočtu ku knížku vod Šárky co mu poslala(Průvodce hypochondra od kolépky po rakef)tak mu jí předám a to bé terf maso .Třá je tam nějaká chorúpka co se vyznačuje tim,že dotyčný vidí malý bytůstky ,jako trpaslíícíí,jak mu dranděj po bytě Se to nějak menuje,já to pak najdu .Ale upozornuju,že to nejni úpa duševní porucha jako že dotyčnej je pakovikuňa
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 19:12
- Nahlásit
davidkova renata
Třá je tam nějaká chorúpka co se vyznačuje tim,že dotyčný vidí malý bytůstky ,jako trpaslíícíí,jak mu dranděj po bytě
No něčímp odobným se vyznačuje drobná chorůbka delirium tremens Ale tu určo nechytí, páč se pravidelně medikuje.
|