| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 20:15
- Nahlásit
kachna_
Musim říct, že sem docela ráda, že je někdo podobně neorientován v prostoru ))) Já si dycky dělám svoje poznávací znamení, že jedu dobře. Ňáký směrofky a cedule mě nemůžou uklidnit, ale dyš vidim, že jedu zleva kolem stromu, co jedinej vypadá jako baobab a minule na tamtý větvi seděl pták, je mi jasný, že přesně vim, kde sem ))) Možná za to může ta chybějící půlka mosku.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 20:15
- Nahlásit
Čus lidijové, jsem zoufalá, uš třetí týden žijeme v kuchyni a do pokoje lezu po prkně, ale snad se to dobéře zdárného konce, dneska kladeči položili nááádhernou dřevěnou podlahu, jenomže koupili blbé lišty a pak museli po moji reklamaci kus vytrhat a hesky to opravit.
hally001
Ty potkánci jsou opravdu móóóc hnusníííí. To jsou fuzzy? Nebo taky skiny jako morčata co máme doma.
Hnusný nejsou...jsou hladký a teplý..jako..jako pe.is
Jenom jestli taky tak nesmrděj, céra říkala že gdyž se hladí tak učůrávají, asi blahem a pak páchnou.....
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 20:21
- Nahlásit
AlenaD
jsem zoufalá, uš třetí týden žijeme v kuchyni a do pokoje lezu po prkně, ale snad se to dobéře zdárného konce, dneska kladeči položili nááádhernou dřevěnou podlahu, jenomže koupili blbé lišty a pak museli po moji reklamaci kus vytrhat a hesky to opravit.
jestli ty nemáš toho kladeče od Davídkojc
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 20:31
- Nahlásit
Gerda
myslíš, že dyš má mac1 strakatý, že nejsou čistokrevný
já myslim,že je koupila jako čistokrevný,táta i máma měli PP,ale majitelé nechtěli psíky trápit na výstavách anmebo někdo neuhlídal čupku,to se stane každou chvíli
hally001
ale potkani jsou jediný, kdo má v naší rodině papíry
no to ale dost kecáš!!! Ty svoje na hlavu jako nepočítáš jo???
nemethova5
co se ti na nich nelibi
nic anebo fšecko
AlenaD
Hnusný nejsou...jsou hladký a teplý..jako..jako pe.is
Jenom jestli taky tak nesmrděj
no ty voe a du..... bo todle je nad mojí seksuální toleranci
du spát,snat se mi nebé zdát nějakej divokej seksuální sen vo nahatejch smradlavejch myšech co imitujou penis
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 20:33
- Nahlásit
Alexa
jestli ty nemáš toho kladeče od Davídkojc
Náhodou ne, ale bude to něco z podobnýho hnízda, jsou to takoví všeumělové a na co sáhnou vytvoří problém, jsem z toho uš na nervy. Výmalba flekatá, podlaha poškozená, lišty špatné, bordel po nich vyvážím za tmy po sídlišti jako magor, fakt budu ráda kdyš uš odtáhnou do p*dele.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 20:36
- Nahlásit
nemethova5
kruci četla jste to? našla jsem krásný štěně, ale je vlkošedý, chlupatý
http://www.bergenia.estranky.cz/stranka/odchovy-b- no
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 20:37
- Nahlásit
davidkova renata
no ty voe a du..... bo todle je nad mojí seksuální toleranci
, nevim vůbec vo jaký toleranci je řeč, to je realita
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 20:39
- Nahlásit
Ebonycau a kde?ja nic nevidim,pani marusku znam,ale zrovna tohle neni pro me,vis asi v jakym smyslu?ja potrebuju psa,pracaka a chlupace,jestli bude mit spickovy rodokmen mi je celkem fucik,hlavne u me vyhrava dost povaha,jestli nebude kulky,zuby mi je upa jedno,na chov to nechci,ale na praci
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 20:42
- Nahlásit
Ebonyuz jsem nasla,noooo,to by slo,vlkosedy muzu a libi se mi hned ten prvni pes,jo matka se divala taky,moc se ji libily,pani az od zari,to jde matka do duchodu,tak se bude vicemene starat,ted jeste ne,i kdyz je to aktualni,hajan uz by potreboval spolecnika,at trochu pookreje,jinak zada ma zatim v poho,co mumin?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 20:43
- Nahlásit
davidkova renatapani,takovy krasny mysicky a vam se nelibi?no nevim,neumim si vas predstavit vy a mys po sexualni strance,to je fakt hooooodne zvrhly????????
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 20:44
- Nahlásit
nemethova5
jak nic nevidím? ten Batman je na prodej...bude chlupatej...a tím pádem stejně nechovnej...ale teď nechápu vo co go...chcete psa bez rodokmenu? tak to asi po našem Indovi těžko....
nevím, co je na štěňatech špatnýho, ale paní neznám, podle rodokmenu to vypadá dobře...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 20:45
- Nahlásit
nemethova5
šiš vy píšete rychlejc než já dobře až na září, ale taky jste to mohla říct hned
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 20:46
- Nahlásit
Ebonynooo,tak ten bandito je fakt moc peknej,mam ale strach z jedne veci,dost se u vlkosedych stenat vyskytla ta hnusna panostitida,jaky mas prosim te s tim zkusenosti?dik za odpoved
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 20:49
- Nahlásit
nemethova5
já jsem u vlkošeda nikdy panostitidu neměla, ani u žádnýho svýho štěněte, podle mě je to taky krmením....hlavně to štěně nehnat nahoru....
znám jen jednoho výstaváka s panostitidou, ale ten právě strašně rychle vyrostl, a je to obr, ale takovej ten nohatej, placatej...byl krmenej akorát granulema z lidlu a kolínkama
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 20:50
- Nahlásit
Ebonyja to napsala blbe,ja se koukla na ty exterieraky,pak jsem klikla na odchov B,se omlouvam,blbe cumim,jeste jsem to napsala blbe,jo chci s rodokmenem,ale nemusi byt vubec chovnej a pokud bude nejakou vadu je mi fakt putna,nejsem ten typ,ze pes nebude chovny,sup s nim k nekomu na retez,znam plno takovych,takze fakt je mi to jedno,chci to kvuli povaze,o to mi dost jde,jinak se jeste omlouvam,ze jsem to rekla blbe,fakt az od zari,jeste je u nas ta svigra s parchantama a do toho blbince se mi chudaka stene tahat nechce,mam bude mit v zari more casu,tak bude hlidat stene a hajan zatim bude v robote,asi tak nejak,je fakt,ze nas by mel peci opravdu skvelou,na tom si davam zalezet.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 20:51
- Nahlásit
naše sobotní vycházka
http://zwlachovadvora.rajce.idnes.cz/Amalka/#album
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 20:52
- Nahlásit
nemethova5
ze nas by mel peci opravdu skvelou,na tom si davam zalezet
no jinak bych vám pani nic nesháněla, všude říkám, že štěně bude ve vynikajících rukou...tak bacha
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 20:53
- Nahlásit
Ebonyaha,no je fakt,ze u me pes dostaval opravdu vsechno a mel dost pestrou stravu,jako granule z lidlu,no to je k smichu,tak to se nedivim,no dobre,ja sice takovy problem se zadnym ovcounem nemela a to jsem mela opravdu velke mohutne psiska,ale co kdyby,prece mu nemuzu srazit rust?????a stene zrat potrebuje hlavne na vyvoj?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 20:55
- Nahlásit
nemethova5
jak srazit růst, ten je daný geneticky, jen prostě nesmí růst moc rychle, neříkám ho týrat hlady...ale přiměřeně, přiměřeně
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 20:57
- Nahlásit
Ebonypekny fotky,ja tak muzu mit maximalne dva psi,to muzu byt rada,ze mi to mati toleruje a taky se stara,jak rikam vystavy,chovnost me vubec nebere,pokud bude mit vadu je mi to fakt jedno.jo pece musi od malinka byt,co nedas v psovy v mladi,na stari se to dost projevi,nerikam,ze to je upa pravda,ale vetsinou to tak je.mne jde hlavne o to,aby mel radost ze cviceni kousani,zavodu a zkousek,proste partak do nepohody,do prace to same.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 20:59
- Nahlásit
Ebonyja prave moc mojim psum primerene ne,spis vic,no hlavne kvalitne,zeleninka,maso,no vsehochut,ty granule taky,ale spis ty kvalitnejsi,ted mel hajan zazivaci problemy,tak jsem mu kupovala trovet a je fakt skvelej.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 21:02
- Nahlásit
Ebony
naše sobotní vycházka
pani proč máte skoro na všech fotkách eště horší výraz než Růůůůfusek??
nemethova5
to je krásný štendo!!
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 21:08
- Nahlásit
davidkova renata
no protože se ty moje dvě blbky nechtěly fotit a pořád dělaly bordel...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 21:11
- Nahlásit
brut
gwen a Dinulka
Holkiii, kdy je Slavětín? Já hlídala podzim a nic a esli to bude vypsáno, tak ci taky
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 21:13
- Nahlásit
březen
hyenacabrakova@centrum.cz
|
Gwen a Dinulka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 21:16
- Nahlásit
Hyena
3.-5.4.
ve stejným termínu, jako Chřiby
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 21:24
- Nahlásit
Gwen a Dinulka
ve stejným termínu, jako Chřiby
A ku..va.To se asi budu rozhodovat podle toho, jak moc budu líná
|
Gwen a Dinulka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 21:25
- Nahlásit
Hyena
tak v tomhle já mám jasno, Slavětín se umístil na hezkém druhém místě
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 21:30
- Nahlásit
Ebony
naše sobotní vycházka
vy tam nemáte sníh,bo co?Takhle zasr*ný čuby bahnem budu mít taky,esli se voteplí a sleze ten čistej snížek.Nenávidím bahno!Ale jinak hezký fotky
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 21:44
- Nahlásit
davidkova renataze jo?jsou moc pekny,nemam to ani daleko,tam kam jsem s hajanem chodila kousat a bydli tam i darina,co ma bisonky
|