Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2583 . 2584 . 2585 . 2586 . 2587 . 2588 . 2589 . 2590 . 2591 . 2592 . 2593 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
mac1
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 17:26
- Nahlásit

Gerda
Gerouška se učila stejně jako Tereza chodit. synek se naučil chodít s Lejdynkou ( fena IS) , trochu se jí přidržoval a chodili spolu , občas ona trochu zrychlila, tak sebou fláknul a ona počkala až vstane a zase šli

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 17:33
- Nahlásit

mac1
Geroušek je taky taková chůva, on učí chodit haranty, ti nejmenší se na něm vozej - je to berňák - a stejně jako nemethový Hajan je to i zvířecí chůvička. Když měl doma koťátko a Mařena mu ho chtěla honit, normálně jí kous a hustě jí to zakázal )) Haranti dycky dělali, že se zavěsili za obojek, on se zvedl, haranti taky a šli, přesně jak řikáš ))

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 17:57
- Nahlásit

Gerda
budem prát ale bohužel mamka to se psama neumí a hází je permanentně do strachu..

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:00
- Nahlásit

Gerda
bránit s bičem asi nebudem, to se tam nedělá, ale můžem střílet z devítky jako po psech, a kopat dodunících předmětů a ono se něco najde, i vokno bychom mohli rozbít, aby bylo pořádný halÓ

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:02
- Nahlásit

mac1
na mukoviscidosu nic neznám....akorát patologii od toho.

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:05
- Nahlásit

Gerda
no pokud chceš, ale to ti tu čubu fakt asi splaší, je být s ní účastníkem stylisovaný hospody, tam čím větší bordel tím líp,
nasimulujem pranici jak do Lady z obrázků, tříská se věcma, reve se, prostě hospodská rvačka....
jenže Tchoř takovej experiment nedovolí, na to ho znám, a ví préčo.
ale zvenku se na to krásně můžete dívat a cvičit si u toho.

Tchor
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:12
- Nahlásit

Sali
to si pis ze takovyhle experimenty si delejte bezemne ja nikomu vedome prasit psa nebudu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:14
- Nahlásit

Sali
jenže Tchoř takovej experiment nedovolí, na to ho znám, a ví préčo.
Do takovýho experimentu bych samozřejmě nešla, nejsem blázen, ani do střelby devítkou, chci to pěkně postupně, krok za krokem, zatim bude stačit hluk z obran, přítomnost našťavenejch psů....néééééééé to by mě fakt ani ve snu nenapadlo, to bych jí mohla chuděru rovnou zastřelit, to by jí odpálilo. On ten bič ny zvuky byl dobrej kvůli tomu, že byly přestávky mezi jednotlivejma šlehama, netrvalo to dlouho, figurant ho vždycky zahodil, než se šel přetahovat s čoklem o rukáv. A tak to bylo jakoby správně nadávkovaný - že byl našťavenej pes, nepříjemnej zvuk, vypuštěnej pes, přetahování a řev, odchod s rukáfkem. A při častějším opakování už Mařena byla schopná při těch zvucích vnímat mě, když sem po ní něco chtěla, něco tak jednoduchýho, že bylo 100%, že to umí splnit a mohla sem jí k tomu i trošku tlačit.

mac1
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:15
- Nahlásit

Sali
akorát patologii od toho obávám se, že to by ji zrovna moc nepozvedlo

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:15
- Nahlásit

Tchor
klídek, budou se na to dívat s bezpečný vzdálenosti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
za chvíli budeš mít večeři, jestli si k ní sejdeš dolů,
jinak smůla, pinzety čekaj ve frontě.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:16
- Nahlásit

Tchor
Prosimtě neblázni, si myslíš, že bych nedejbože něco takovýho chtěla????? Nechci psa zabít, ale dát do pohody!!!!! Takže nepříjemný zvuky bejt musej, ale v dávce, kterou ten pes unese, prostě jí nemůžu od těch zvuků izolovat, nebo jí při příštím silvestru klepne pepka a nezvládne žádnej venkovní ohňostroj a letní bouřku.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:20
- Nahlásit

Sali
ty vadooo,zásach f putyceeeeeeeeee ,no to je můj sen!!!Se těšim,akorát že nána nigdy f putyce nebyla bo tam nesmí,aby nechytla špatný manýry ,navíc já jí nigdy do putyky neberu bo se tam sama dusim ,tagže čokl tam nemá podle mne co pobejvat f tom kouři a smradu,taxnat to vyjde,to se fakt těšim a ringo si nána taky voblibuje .esi bude uznána za způsobilou,ale můj názor je,že neni co zkazit

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:21
- Nahlásit

našťavenej pes, nepříjemnej zvuk, vypuštěnej pes, přetahování a řev, odchod s rukáfkem.
Gerda
jenže tohle tam nebude, není komu,
TART se cvičí jinak, prakticky, a v praxi ti tohle šupák nedělá...
tam budeš stát ve skupince a dívat se, jak jeden fík půjde po cestě, z dálky se ozve stůjte, on se rozběhne cestou dál, poletí z dálky těch 200m pes, beze slova, než doběhne, tak fík zahodí naditou tašku a dvakát po psu přes rameno střelí, a už poletí pes vzduchem na rameno a spadnou na zem, kde se budou zmítat, než doběhne psovod, zastaví si fíka a dá psoj PUST...
nebo půjde fík tak 20 m před doběhnutím psda čelem do psa s nápřahem a řevem táááhníííí mááázéééjjj, a zas bude střet a boj napodobující praxi až do doběhnutí psovoda...a pak ruku na fíka, stůjte, a psoj PUST, zadní dporovod kolem křá, kde vyrazí fík druhej, a přepadne psovoda zezadu, a pes musí zlikvidovat i tohohle, a pak doprovod obou fíků někam k rozhodčímu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:23
- Nahlásit

brut
helejte,to je fajn,pani,že vidí,ale aby neviděla až moc jako,esi mi rozumíte bo by se moch při pohledu na vás dočkat nepjeknýho překvápka a vy potažmo taky

fšicííí...gde je kur*a stahyjová zas??!!

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:23
- Nahlásit

davidkova renata
jestli to umí pobrat do huby, proč ne, ale možná by poprvý měla jít hospodu na Vegu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:25
- Nahlásit

Sali
jak jeden fík půjde po cestě, z dálky se ozve stůjte, on se rozběhne cestou dál, poletí z dálky těch 200m pes, beze slova, než doběhne, tak fík zahodí naditou tašku a dvakát po psu přes rameno střelí, a už poletí pes vzduchem na rameno a spadnou na zem, kde se budou zmítat, než doběhne psovod, zastaví si fíka a dá psoj PUST...
nebo půjde fík tak 20 m před doběhnutím psda čelem do psa s nápřahem a řevem táááhníííí mááázéééjjj, a zas bude střet a boj napodobující praxi až do doběhnutí psovoda...a pak ruku na fíka, stůjte, a psoj PUST, zadní dporovod kolem křá, kde vyrazí fík druhej, a přepadne psovoda zezadu, a pes musí zlikvidovat i tohohle, a pak doprovod obou fíků někam k rozhodčímu

to se mi mocinky zamlouvá,kontroláky nejsou problém,ofšem 200metrů já osobně asi neujdu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:28
- Nahlásit

Sali
jestli to umí pobrat do huby, proč ne, ale možná by poprvý měla jít hospodu na Vegu.
jasně,jí netušila kde se na ringo bude kousat.Kousala na něj 2krát ,problém nebyl,poprvý jí to jarda nabíd bo byla překvapená,ale pak jí to bylo fuk,akorát teda šla na ruku bo jí to jarda tak nachystal,kdyby se trénovalo dál,určo by se chytla kamkolif,nejlíp do rozkroku,ta sfině

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:29
- Nahlásit

davidkova renata
ujdeš, teda uběhneš, musíš
nemusíš to hned dělat na takovou dálku, to je spíš pro ty, co už to maj naběhaný, ty dálky,
Kvíčenka taky běhá jen 50 metrů, by doběhla...

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:29
- Nahlásit

davidkova renata
Sali
To se mi mocinky nezamlouvá, tam nemám co dělat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:31
- Nahlásit

todle bylo poprvý..

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:32
- Nahlásit

davidkova renata
no, víš, mě teda u Nýný nepřišlo, že by měla nějak bombastický zákusy, spíš že to je dost neplný, nervosní a vlažný po chvíli, asi tou absencí kondice,
jenže podle mě slušně slovy slušně, což není suprově, abychom si rozuměli, hryže tak akorát ferdopes...
takže na mě nedej, figuranti ti sami řeknou, jak a co, já do toho kecat nebudu nikomu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:33
- Nahlásit

Gerda
šiš jednak to bé zajímavý vidět bo to je takovej mondí rink live a dvaka si přečti co psala Sali Lucce

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:35
- Nahlásit

Gerda
no, jak nemáš co dělat? figurant ti udělá, co budeš chtít, a druhá půlka je průzkum tý starý fabriky, to je pak ta nejdelší část, tam se hledá třeba na 4 schovaný lidi, a kouše jen na jednoho z nich, simuluje se slkupina bezdomovců chrnících v objektu a tak...tam se pak konečně psi rozjedou a hledaj a hledaj...kousání je to nejmenší, nejdřív si musej najít koho si odlověj...TART je praxe.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:36
- Nahlásit

Sali
spíš že to je dost neplný, nervosní a vlažný po chvíli, asi tou absencí kondice,
jo,to je jasný,že nemá plný bo je na něrf,dyk to celou dobu řešíme a asi eště dlouho budem
figuranti ti sami řeknou, jak a co
jasně,každopádně pokud bude uznána způsobilou jaxem psala hned zkraje,ráda to zkusim bo zákus může mít nic moc,ale myslim,že se nebojí,což je celkem taky plus,ne?

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:37
- Nahlásit

zákus může mít nic moc,ale myslim,že se nebojí,což je celkem taky plus,ne?
davidkova renata
jistě, hele to si tam určej figuranti, koho na co a jak, oni to věděj nejlíp.

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:38
- Nahlásit

Sali
To cí vidět, to se mi bude líbit
O něco podobného se pokoušeli policajti kdysi na nějaké předváděčce. Sme měli předváděčku zároveň, když odklusali policajti tak jsme měli naklusat my s překážkama. Pumička právě hárala a byla úplně v nejlepším. Tak byla zavřená v autě Bábrdle Hesinka (no, tenkrát eště nebyla bábrdle) a dvě berňačky seděly u lavičky a sledovali jsme ty policajty. Samozřejmě s makrelou a pivem v ruce, jako správní kibicové Policajti měli tři ofčáky a tiskovou mlufčí. Psi cvičili a mlufčí vysvětlovala přítomným co jako ti pejsci dělají. Při odložení vedla kecy, že jako pejsek se nikdy nesmí zvednout, ani kdyby mu něgdo nabízel šunku, ani gdyby šla kolem háravka, prostě nigdy (pes naznačil asi desetkrát, že se zvedá a psovod lidem za zády nenápadně gestikuloval "lehni,zůstaň,nebo tě přerazím") . Tak jsem se drze otázala, zda je to možno vyzkoušet, že mám hárafku v autě. Policajt zblednul a tiše špitnul, že radši né. Sem solidární s kolegou, tak sem to nezkoušela
Pak se dostali k obranám. Teda tak vlažné kousání jsem neviděla ani nepamatuju Puma málem vyrazila okýnko v autě, aby mohla jít syčáka zabít ona. Hesina a berňačky kňučeli, zmítali se na vodítkách a braly je mory. Fík rval psovi rukáv málem až do huby a držel ho tam, aby ho pes nemohl vyplivnout No humus, ale hlavně, že pomáhaj a chráněj Nakonec předvedli něco jako dohledávání ztracených předmětů. Pachatel na útěku ztratil klíče, zásobník od pistolky a rukavici. Pes to měl najít a předat psovodovy . Rukavici teda našel a předal....zásobník po dlouhém přemlouvání a poté co ho psovod přivedl prakticky k zásobníku našel, ale odmítl ho vzít do huby a předat . Mlufčí to okecala tím, že ty kovové předměty jsou nepříjemné, bla bla bla. Na klíče se nějak zapomělo..... Našla je Belinka v pauze kdy jsme stavěli překážky a s velkou slávou pobíhala mezi přítomnýma dětma s klíčema v hubě a cinkala jak na Václaváku

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:39
- Nahlásit

Biluška

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:40
- Nahlásit

Biluška
To cí vidět
no dyk si to už teda viděla né?

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:41
- Nahlásit

lidi, jdeme zapařit a povečeřet, tak zatím, pak se eště ukážu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:42
- Nahlásit

davidkova renata
no dyk si to už teda viděla né?
Včil chci vidět jak se to dělá doopravdy

<< 1 ... 2583 . 2584 . 2585 . 2586 . 2587 . 2588 . 2589 . 2590 . 2591 . 2592 . 2593 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání