Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2583 . 2584 . 2585 . 2586 . 2587 . 2588 . 2589 . 2590 . 2591 . 2592 . 2593 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 15:08
- Nahlásit

janika
to by mi mohli zkrátit nos
Ale prt! Jen si ho nech - se řiká - podle nosa poznáš kosa.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 15:11
- Nahlásit

Alexa
a to si jako vážně myslíš, že já půjdu z Jílovýho pješky nebo ještě líp vlakem?
A to si jako vážně myslíš, že myslim???????? No dovol!

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 15:20
- Nahlásit

janika
eslis mi psala odpověď na tu Marušku a střelbu. Esli se to dá odnaučit někdy úplně?
Hele já osobně si myslim, že ne. Takhle - já to teda neumim. Myslim si, že toho psa můžeš naučit chování v krizový situaci, naučit ho plnit povely co nejspolehlivěji, ale podle mě osobně psa bez reakce z něj neuděláš. Teda neudělám. Nemá problém se zvukama, co nezní jako střelba. Při cvičení se stříli z pistole. Neumim jí odnaučit strach z těchto ran. Dochází ke zlepšování, už nepanikaří tolik,, ale prostě se toho bojí.

brut
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 15:29
- Nahlásit

Tak mám chalpa doma, nacpanýho a chrnícího .... oko zalepené, ale jinak dobrý. Zítra jede na kontrolu a 20týho jde na druhý oko ...... už aby byl březen
Díky za podporu, už je mi líp ... jen doufám, že konečně pořádně uvidí a tak konečně budou i dobrý fotky

březen
sova letěla zpět

Biluska
lady souhlasí, jen si musí propočítat možnosti a různé varianty placení.... do večera pošlu sovu

Sali
šedej zákal v obouch očích ... pravý téměř slepý ( to mu dělali dneska). Prý se pozastavovali nad tím, že je moc mladej na tenhle zákal

Hospodu prosím v týdnu od 16. do 19.2.

janika
už máte ty výsledky? Já že bych zavolala k nám ....

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 15:31 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

Alexa
já si klidně ringo na sebe i vemu,bych to chtěla taky jednou zažít,jaký to je pocit,když se ti pes zakousne a povalí a nepustí
určo dorazím taky ,bo o víkendu se stejně nedá nic dělat .....

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 15:40
- Nahlásit

báseň pro dědu:

Dědovo vozík

Vydlabu ti, dědo, z břízky,
abys v řiťce neměl třísky,
pěkný vozík s kolesy,
vzorem bude noblesy
venkovské a mondénní.
Vydlabu ti, dědo, z ebenu,
madla k vozíku
a rukojeť k hřebenu,
ty sám na kozlíku
budeš jak král!
...dyš to teda přeženu.

Ebony
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 15:44
- Nahlásit

je tu někde nemethova?
mám pro ni štěně, ale je vlkošedý chlupatý
http://www.bergenia.estranky.cz/stranka/odchovy-b- no

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 15:44
- Nahlásit

Gerda
ty seš dobrá

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 15:49
- Nahlásit

Gerda
Nemá problém se zvukama, co nezní jako střelba. Při cvičení se stříli z pistole. Neumim jí odnaučit strach z těchto ran. Dochází ke zlepšování, už nepanikaří tolik,, ale prostě se toho bojí.
vidíš, já mám za problém opačný, Kira má od mala snížený práh spouštění hnusení se na nárazové zvuky, vadí jí bouřka, ohňostroj, padání nádobí, prásknutí dveří průvanem,....prostě se ohnusává
a od doby, co si je někdo přes plot testoval dělobuchama, se v terénu kreje jak zkušenej paragán,
ale střelbu má spojenou s kousáním, a jde okamžitě do aktivní reakce a to jsou pak zákusy...poslušnosti neřeší, zvládá to bez potíží, i aporty, všecko, akorát je na ní vidět, že sleduje, koho pak za ty zvuky opere.

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 15:51
- Nahlásit

brut
čili umělou čočku. To bude fpoho. Neboj se.

já si klidně ringo na sebe i vemu,bych to chtěla taky jednou zažít,jaký to je pocit,když se ti pes zakousne a povalí a nepustí
brezen2008
máš vodvahu. Baziliška na to bude dobrá, je něžná a nechce ublížit, jen si loví. Bude na tě přitom vrtět.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 15:56
- Nahlásit

Sali
vadí jí bouřka, ohňostroj
Jo, pod střelbu zahrnuju i ohňostroje, petardy, bouřku taky, ale logicky tam samo nepatří. Nevadí jí nárazový zvuky ze stavby, mlácení poklicema, oknama, blablabla, zjistila sem, že jí vadí blesk z focení, rychlý bleskání, když třeba otvíráš okno a na chvíli ti do něj zasvítí, prostě ten efekt, co dělá blesk nebo ohňostroj před ránou. Mařena neopere, zparalyzuje se, když je někde, ke to nezná, když je na sídlu, začne spěchat domu. Teď už se začíná stávat, že jde ke mě a schová se u mě. I doma místo pod postel chodí za mnou a furt je u mě.

brut
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 16:03
- Nahlásit

janika
ok, pošli... spojím se s naším a dám zpět vědět

Sali
jj, umělou... bohužel do obou očí...ale zase snad konečně pořádně dovostří foťák a bude spokojenej

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 16:03 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit

Gerda
jj, je to propblém.
Blbý je, že se to strašně snadno učí,
naše zvířata maj všechny od dělobuchů a wohňostrojů získanou aktivní střelbu, radši jsme to votočili do střílení v kousání, aby se to dalo někam materialisovat a ta emoce vybít,
a Kobra až do léta vloni neměla nic, do tábora, večer před táborem jsem si navezla dom pučenýho Míšana hnědáka, dala jsem ho dolů k holkám, naložila auto a šla je ještě vyvenčit, než pojedem, cigoši sousedi odpálili hovňostroj , Míšan zpanikařil, Kira s ním, a Kobra se ihned chytila, když se oni bojej, něco se děje, a vzali to na sady, na volání postupěně přiběhli, ale Kobra pomalu podesraná, a od tý doby plaší, protže nějakej důvod to asi má, když se její vzory bály...

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 16:04
- Nahlásit

brut
to je dobře, že už má to první vočko za sebou - jak dlouho se hojí takový voko?

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 16:08
- Nahlásit

zase snad konečně pořádně dovostří foťák a bude spokojenej
brut
jistě bude, a pak vyrazíme na fotovýlet, jo?
chlapi budou fotat, a my vegetit. Napeč chleba, bude třeba

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 16:11
- Nahlásit

Sali
Blbý je, že se to strašně snadno učí,
No právě! Stačí jeden blbej zážitek a už máš co dělat. Jako možná pokud se to nedostane do fý fobický fáze, dá se s pesem tak ňák jako furt operovat, můžeš ho nutit to ustát, můžeš mu naložit trošku víc než fobákovi, co ti pak přestane chodit ven, když je tma, protože obvykle se střílí potmě, nevyfotíš takovýho čokla, protože když mu bleskneš do ksichtu bleskem, posere se hrůzou, a naopak čím víc ho podnětu vystavuješ a nakládáš mu, hroutí se a hroutí. Jako tam samozřejmě nejsme, ale řikám si, že mi zbejvá upevnit povely, pilovat přivolání a budovat "fstach" aby to zvíře pokud možno prchalo směrem ke mě.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 16:15
- Nahlásit

Gerda
My máme bouřku, petardy (střelbu) a pračku. (ale ta zmizne, jak se přestěhujem)

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 16:17
- Nahlásit

Gerda
je to hodně o síle nervový soustavy,
a je celkem dobře, že se to u pracáků testací hlídá...i když, říkám Kira na kolíku na střelbu akorát koutkem koukne kde kdo odkud, jinak se šťaví na figuranta, nepoznáš, že má reakci....ale přitom se ošklíbá a jako trochu zalejzá, když vidí, že průvan zrychluje dveře, okno, že mi vyklouz kastrol, jak se už hnusí toho zvuku...

brut
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 16:23
- Nahlásit

Sali
jistě bude, a pak vyrazíme na fotovýlet, jo?
juj, super
Chleba není problém... experimentování ještě není u konce ( zítra bude olivovej) a vegetování potřebujeme všichni .. i když chlapi s foťákama mu moc nedaj

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 16:27
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
ale ta zmizne, jak se přestěhujem
už nebudete prát! ))))

Sali
Proto chodíme na obrany, aby ty hlučný nárazový zvuky měla co nejčastěji, je tam práskání bičem - to jí vadí, mlácení do makety a tak, to jí tak moc neva. Takže budete muset bránit s bičem, abychom tam mohli divákovat a cvičit si u toho nějaký jednoduchý kravinky, abych si táhla pozornost na sebe ne na zvuk.

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 16:27
- Nahlásit

Je tu něgde Kachna ??
Normoš si představ, že jdu na půdu a na schodech zakopnu o přenosku, co už tu dávno není, páč jsem ti ji loni poslala Je tohle možný? Apsolutně nechápu gde se tu vzala, ale jdu hned vyřešit její dopravu, nebo tam bude do podzimu,než na tu půdu začnu nosit ořechy a jabka

Nejedeš náhodou o víkendu do Brna? Nebo někdo jiný odsud, kdo by mohl prázdnou přenosku od malokrálíka dopravit ke Kachně?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 16:35
- Nahlásit

Sali
tak supér,budu mít na sobě psíky

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 16:45
- Nahlásit

Alexa
náhodou nevíš tu mast do očí? vid

Neessi
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 17:04
- Nahlásit

mac1
jsou nějaké nadějné zprávy ve světě o možnostech léčby cystické fibrozy plic ? Pokročila třeba nějak ta genová terapie ?

sice čtu něco ze světa medicíny a nových metodách ,ale asi tě zklamu-za poslední rok jsem žádnou takovou studii nečetla.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 17:05
- Nahlásit

Neessi
ty bys to taky mohla vědět,nějakou mast nebo kapky na červené oči,jde to na dastyho ,jako je má furt červené

Neessi
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 17:07
- Nahlásit

Gerda
Doufám, že jí Bobinka řádně voblízla svym megaobrovskymm jazyčiskem celou hlavičku!
jo-jedním tahem od pasu až na hlavu Dokonce Julie tahala Bordžínku za špičák v tlamě a Bordža měla až křeč aby tu svou tlamu nezavřela.Bohužel tu studii zubů ukončila snacha

Neessi
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 17:08
- Nahlásit

brezen2008
na červené oči,jde to na dastyho ,jako je má furt červené
pokud neslzí,tak nic nedávej.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 17:13
- Nahlásit

Neessi
Bohužel tu studii zubů ukončila snacha
Škoda, třeba jí přerušila kariéru veterinárního stomatologa! A vůbec, děti a psi k sobě prostě patřej! Naše Sára místo máma začala řikat hafhaf, chuděra štěkala děsně dlouho, o Gerouška se učila stejně jako Tereza chodit.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 17:15
- Nahlásit

Neessi
jenom ráno mu vyndám jakoby písek,to je špatné?
jinak díkys

mac1
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 17:24
- Nahlásit

Neessi
škoda, kámoška má dítko s touto chorobou ( loni na jaře mu ji diagnostikovali v Motole, je mu 6 let) a on je teď v nemocnici se zápalem plic a ona lehla s chřiplku a je úplně v pytli s nervy, tak jsem ji chtěla trochu kladně ovlivnit

<< 1 ... 2583 . 2584 . 2585 . 2586 . 2587 . 2588 . 2589 . 2590 . 2591 . 2592 . 2593 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání