Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2574 . 2575 . 2576 . 2577 . 2578 . 2579 . 2580 . 2581 . 2582 . 2583 . 2584 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 12:56
- Nahlásit

Gerda
já sice něco řeším,ale dorazím taky,tak at někdo napíše co a kde máme s dastym bejt

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 13:01
- Nahlásit

Biluška
prosím tě, tys tu onehdá popisovala, když hrozí exekuce, tak mít na všechno doklad, že není osoby stižené exekucí. Stačí darovací smlouvy a tak? Já abych neplácala nějaké kraviny.

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 13:02
- Nahlásit

brezen2008
Gerda
nevím ještě, zda to bude so nebo ne, tereza s těma malinuškamam má v nedělu službu a bez ní to není vono.

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 13:04
- Nahlásit

brut
to bude naprosto fpoho, co mu dělali, čočku?

argosek
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 13:05
- Nahlásit

Biluška

Tak asi stejně by chytali toho, kdo mi vlezl na zahradu za účelem krádeže mrkve,popř. znásilnění dcery

mam to brat jako pozvani? ja mam mrkev rad..:-P

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 13:10
- Nahlásit

kachna_
Měla by stačit darovací smlouva. Ale víš jak, exekutoři jsou čím dál oprsklejší a asi to bude záležet kus od kusu

argosek
mam to brat jako pozvani? ja mam mrkev rad..:-P
Jestli půjde jenom o tu mrkev tak klidně přijď . A můžeš jít dveřma, nemusíš lézt kopřivama . Že jsi to ty tak klidně přihodím i nějaké ředkvičky

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 13:11
- Nahlásit

janika
kdy a kam na ní jdeš???
Leda až jí vyhlásí Walda, nebo Ilu, musim někam, kde u toho nebude ZM - kde nebudou střílet, a to ani vzdáleně. Potřebuju jen úplně samotnou ZZO. Jako sice se ta střelba pořád trošku zlepšuje, ale ovladatelnost bez vodítka bychom neměli. Jako cvičila by mi u nohy, to jo, ale nedonutim jí ode mě vyběhnout/vzdálit se. Pro aport by nešla, vůbec by nevyběhla, nebo by ho do hubky nevzala.

argosek
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 13:20
- Nahlásit

Biluška

Jestli půjde jenom o tu mrkev tak klidně přijď . A můžeš jít dveřma, nemusíš lézt kopřivama . Že jsi to ty tak klidně přihodím i nějaké ředkvičky

to pak ale uplne ztrati tu dobrodruznou prichut! budiz, kdyby slo o dcery, tak bych se klidne prekonal a sel s vasim souhlasem, ale kvuli redkvickam dverma nepolezu!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 13:24
- Nahlásit

Sali
ok,dej prosím vědět ale klidně k vedle k lucce,abych to tady nestratila a nezapadlo

sice mám myšlšnky jinde,ale potřebuji se odreagovat

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 13:29
- Nahlásit

Sali
Ahoj, v případě, že bych se chtěla podívat do Hlubočep za váma s Benem, o čem to tam je? Jde mi o to, abych tam jenom nezacláněla...

Díky

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 13:32
- Nahlásit

argosek
ale kvuli redkvickam dverma nepolezu!
No jo, jsem zapoměla, že samečci pořád musí mít tu příchuť dobrodružství . Tak si teďa pojď pro ředkvičky přes kopřivy když chceš. A Armana nechám venku

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 13:34
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
zaclánět nebudeš,to je na beton si myslím ,ael napíše ti to raději sali
tak já vyrážím

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 13:58
- Nahlásit

janika
Já esli myslíš na cvičáku. A že by walda pořádal i zzo?
Walda nebo Ilu, hlavně ať se tam nestřílí. Kdyby se mlátilo do popelnice, nebo do čehokoli, tak to Mařena v poho zvládne, ale ty střely prostě sou potíííííž Vytvořte termín pro Hlášení závodního rozhlasu, brzy bdue vejplata, můžem vyrazit společně pojíst

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 14:09
- Nahlásit

Gerda
týýý mamkoooo, Salííí, co je teda s touhle nedělí, co teťkonc bude? Vim, že je teprve pondělí, ale už teď mě bolí břicho, že tam netrefim
sim tě nakonec sme dycky dojely,ne?Esi to bé v neděli tak vyjedem už f sobotu a je to.Esi to bé už f sobotu tak ale nevim..
gdy budeš večír doma,ti zkusim cinknout,ted letíme pardálit..

argosek
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 14:35
- Nahlásit

davidkova renata

hele a jaky nick ma slecna co ma anglickeho setra? (vidis, jak poznam rasy!? ) a jaky nick ma slecna, co ma takove to male hnedobile? (vidis, jak nepoznam rasy?! )

Biluška

kurna, slecno bilusko, rozvedla jste to spatnym smerem!

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 14:36
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
je to trénink členů TART klubu Hlubočepy, zaměřený na přípravu na zkoušky, na MR obranářů TART a Pohár Kristýny,
což znamená, že se to pak rozštěpí, začátečníci dělaj co se učej, a závodníci si navzájem dělaj to, na co pojedou,
takže se musí zatrénovat na dva fíky, vegu a ringo oděv bordel v hospě, uklidnění uliční výtržnosti, revír v objektu, a dlouhý terénní hladký a proti...
no a začátečníkama si hlavně Tchoř udělá průpravu podle znalostí jejich psů.
zaclánět nebudeš, ale nebudeš si zkoušet to, na co nemáte, čili ošahávat ringo a kousání v bordelu, na ringo koušou jen psi, co už ty cviky uměj, a jen si zas po čase ochutnaj jinej typ kousací pomůcky, od nás jen bazilišek a ferdopes.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 14:46
- Nahlásit

janika
tenhle a asi i příští týden je to s hospou u nás dost na divoko, dneska jsem na smlouvách, zítra máme návštěvu, ve středu máme jednání a ve čtvrek jsem dluho v háku. Tak jen pátek. Příští týden je to dost podobný. Tak ten další.
Hele skoro mám pocit, že si nám jako dědu dost vzala, bo takhle pracovitej a zaneprázdněnej von teda nigdy nebyl, jo? Bestak tě podezírám, že chceš, aby už byl brzy na vozejku, dyš ho furt takhle vytěžuješ chuďátko jedno skorem chromý )))))) Ale bude to mít tu výhodu, že kdykoli pojede metrem, bude sedět......Takže si promyslete, kdy do tý hospody můžete - ne že z něj uděláš apstinenta!!!!!

davidkova renata
No dnes nejdu cvičit, mám ty namožený ruce, takže budu doma asi v půl osmý. Ti zavolám, až přijdu, jo? Nebo ti zavolám z práce k večíru.

Tchor
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 14:48
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Je tam pomerne dost casu na vsechny takze se udela to co kdo potrebuje, jen tam moc nehledej IPO (ale i to ti tam nejak odfigurujem kdyz budes chtit) trenink je zamerenej na TART a narodak a je tam par psu co jsou na velmi slusny urovni a par lidi s ucasti na MR. Ale da se tam udelat i ciste zachranarsky vyhledani s obtiznosti od zabihacek po extremen tezky ukryty.

Neessi
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 14:48
- Nahlásit

Sali
a Pohár Kristýny,

v sobotu psal Dubák,že doufá,že konat bude,ale zatím se neví nic.Prý dá vědět včas.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 14:50
- Nahlásit

Sali
Bezvadný

Sali
Člen
- Nahlásit

Neessi
zaplaťpámbu, já už na to začla makat, bazilišek žloutne a supí.

Neessi
Člen
- Nahlásit

Gerda
mám ty namožený ruce,
Já mám namožený fšecko

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 14:54
- Nahlásit

Neessi
Já mám namožený fšecko
koukala sem na fotky, jak je Jůlinka krásná a jak se jí čoklice líběj! Mi připomíná jednu holčičku, co sem za ní chodila do děcáku a přemlouvala sem mámu, ať si vo ní zažádá, že budu mít ségru. Menovala se Jiřinka, taky byla taková maličká. Doufám, že jí Bobinka řádně voblízla svym megaobrovskymm jazyčiskem celou hlavičku! A taky jí mohly holky tahat na sáňkách do kopce. A jak se jí líbily ty vobrásky, co si malovala na zeď?

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 14:54
- Nahlásit

Fčecky srdečně zdravím, mám rýbu i přes mačkání různých bodů
Brut
Tak už mi jede chlap domů .... má hlad a chce se vyspat, takže to vidím jako velmi pozitivní
no vidíš že to dobře dopadlo, teď ještě druhé a bude jako nový
Sali
nevím ještě, zda to bude so nebo ne, tereza s těma malinuškamam má v nedělu službu a bez ní to není vono.
Jirka psal že v sobotu, nevím jestli dorazím, ale když jo můžu vzít ringo, ale teda nosit ho od fabriky fakt nebudu
Gerda
ýýý mamkoooo, Salííí, co je teda s touhle nedělí, co teťkonc bude? Vim, že je teprve pondělí, ale už teď mě bolí břicho, že
když pojedu-dozvím se zítra můžu na tě třá u Smíchovskýho nádraží počkat, tam snad trefíš.
U nás bude na podzim ZZO určitě a zásadně se nestřílí. Sice maj někteří rozhodčí pindy, nicméně to respektujou a nejdříf se udělá celá ZZO a pak teprf zbytek

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 14:57
- Nahlásit

můžu vzít ringo, ale teda nosit ho od fabriky fakt nebudu
Alexa
a vodkaď kam ho chceš nosit? trošku jsem nepochopila...myslím, že pokud ho přivezeš, a tereza přiveze to jejich policejní, tak dáme hospu i výtržnost na oba fíky v ringách, a nebude to mít chybu, a ono si to rádi budou poponášet sem tam sami...

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 15:02
- Nahlásit

Sali
a vodkaď kam ho chceš nosit? trošku jsem nepochopila...myslím, že pokud ho přivezeš, a tereza přiveze to jejich policejní, tak dáme hospu i výtržnost na oba fíky v ringách, a nebude to mít chybu, a ono si to rádi budou poponášet sem tam sami...
no já parkuju u fabriky a pak jdu pěšky dozadu na tu louku (ke kozám jak tudle hledal Benda ) Tak tam myslím, že ho neponesu páč je těžký jak kráva
Ale když se bude kousat jako minule tak je to fuk

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 15:03
- Nahlásit

Alexa
můžu na tě třá u Smíchovskýho nádraží počkat, tam snad trefíš.
Jééé to seš hodná, ale pojedu autem a budu mít s sebou eště davítkovou a SmrdiNánu Šmatlafouskovou. Takže spíš potřebuju zadat do navigace přesnou adresu a eště si to vyjet na mapách, potom mamka zavolá Sali a ta jí to přesně popíše, kudy jet, pak si to nakreslíme a podle kombinace obou navigovadel se tam nějak s menším blouděním dostanem. V Kladně už máme jedno místo, kde se DYCKY otáčíme, bo sme tam blbě.

U nás bude na podzim ZZO určitě a zásadně se nestřílí. Sice maj někteří rozhodčí pindy, nicméně to respektujou a nejdříf se udělá celá ZZO a pak teprf zbytek
U nás ot dělaj tak, že nejdřív se dělá poslušnost ZZO, potom se dělá poslušnost ZM - se střílenim, potom se dělaj speciálky ZZO. No a ty speciálky už Mařena neudělá. Je v podstatě jedinej pes na cvičáku s takhle silnou reakcí, takže rozhodně kvůli mě žádný úlevy dělat nebudou, což je pochopitelný. Ten podzim by možná byl eště lepší než jaro, měli bychom víc času na aportky a odložení.

janika
A třá v Berušcééé zas, co?
No anebo někam, kam se líp dojede ostatním lidem, prostě jak se lidem bude chtít, pro mě je Beruna pohoda, že to mám hned u práce a vy, automobilisti můžete parkovat ve dvoře. Lidi busový to možná maj mnohem problémovější se tam dostat.

vono de někoho předělat????
No jasně, platická chirurgie jde mílovými kroky kupředu

mac1
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 15:05
- Nahlásit

Neessi
jednu otázku zcela mimo prosím, jsou nějaké nadějné zprávy ve světě o možnostech léčby cystické fibrozy plic ? Pokročila třeba nějak ta genová terapie ?

mac1
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 15:07
- Nahlásit

Neessi
je mi jasné, že to je mimo Tvůj obor, ale nějaké info třeba můžeš mít

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 15:08
- Nahlásit

Gerda
Jééé to seš hodná, ale pojedu autem a budu mít s sebou eště davítkovou a SmrdiNánu
a to si jako vážně myslíš, že já půjdu z Jílovýho pješky nebo ještě líp vlakem? Si asi upadla
Počkám na tě v autě a pojedeš za mnou
U nás ot dělaj tak, že nejdřív se dělá poslušnost ZZO, potom se dělá poslušnost ZM - se střílenim, potom se dělaj speciálky ZZO. No a ty speciálky už Mařena neudělá. Je
u nás se to dělá tak, že nejdřív se udělá komplet ZZO a až po ukončení fšech cviků ZZO včetně speciálních se pokračuje dál

<< 1 ... 2574 . 2575 . 2576 . 2577 . 2578 . 2579 . 2580 . 2581 . 2582 . 2583 . 2584 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání