| Autor |
Zpráva |
Sali
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 18:47
- Nahlásit
Biluška
měla jsi asi uvnitř dobře popstavený deprivanty...Kobra je ideálně modulovaná, leč sračka...to je ten rozdíl, tady je ti to uvnitř, a každá horší zkušenost jí v tom jen utvrdí.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 18:49
- Nahlásit
Biluška
to není ten bišonek , ten má sice také paničku pakovikuňu, ale je pořád na tom lépe, tohle je 6ti měsíční borderka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 18:49
- Nahlásit
Sali
na výstavě problém nemám, je to věc poslušnosti, cvik jako každej jinej
no já nemyslela tebe,šlo o to,že ona by necpala bázlivýho čokla každý pakovikuně na potkání a nevysmívala by se mu celej den,prostě by dala povel a trvala na něm i když se bojí.Navíc ten pes byl pouze na exteriér,žádná práce,to nemůžeš se sebou srovnávat.
Sice nepovolila, a bojovala, ale ty zvuky....
sim tě ,nechceš trochu moc? tak kecá ,no.. ,nána taky vrčí občas
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 18:50
- Nahlásit
mac1
je to 6ti měsíční zvíře, extrémně bázlivé,
sem myslela obecně jako..samo že ten povel musí umět napřed a znát ho.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 18:53
- Nahlásit
davidkova renata
víš, CO znamená kecání v zákusu?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 18:58
- Nahlásit
Sali
měla jsi asi uvnitř dobře popstavený deprivanty..
No něco v hlavě měli, to jo. A když se pes naučí používat mozek tak je vyhráno . Hele, podle mě tady strašně velkou roli hraje moje vyrovnaná saň. Ti reparáci prostě zapadnou do ní a 90% práce za mě udělá saň. Reparák se cítí v bezpečí mezi svýma a odkoukává od nich přirozené chování. Ale to se bavíme o normálním životě, ve výcviku tohle už neplatí. Při výcviku je každý pes na place sám a jede sám za sebe. Jenže v té době už má pěkně zvednuté sebevědomí pobytem se saní a dá se s ním pracovat.
S Kobrou je to něco jiného, to je podobný případ jako naše Bon-Bon. Ty dvě mají prostě stíny na mozku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 19:00
- Nahlásit
mac1
jaká borderka zase? Se v tom už ztrácím. Bišon se nechce muchlat s cizíma, královák nechce na výstavy,jezevčík nechce jezdit výtahem a kobra nechce kousat. Gde je v tom jaká borderka???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 19:02
- Nahlásit
Sali
nervíky ,nána začla vrčet tehdy když jí figurant chtěl naučit pevnýmu zákusu tim,že se jí rukáv snažil vyrvat z huby aby držela pevnějc,kozlo se nepovedlo Jinak začne přivrkávat při povelu Pust bo má nerv že jí to seberou
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 19:04
- Nahlásit
jsem se chtěla kouknout na ten výtah - ještě jsme ho nenašla, ale zjistila jsme , že jsem fakt 100 let za opicemi , ono je teď nová výchovná metoda - vysmívat se psovi .......si vzpomínám, když jsme šli ven, Robčovi bylo něco mezi 1/2 a 3/4 rokem , šli jsme už známou trasu a najednou hrůza , na cestě byla taková ta ohromná cívka od kabelů a muselo se projít těsně kolem ní ( ona ta cesta nebyla moc široká ) , Robča ztuhnul , naježil se a stál a čekal asi útok a já blbka neznalá, místo toho , abych ho přivázala na vodítko a za hlasitého chechtotu ho dotáhla k té cívce , jsem se vůbec nechechtala , ničeho jsem si nevšímala a šli jsme klidně s Péťou ( to je ten starší pes) cestou dál, pár metrů za cívkou jsem se zastavila a zavolala klidně na Robču a pokračovala v chůzi, jako by se nic nedělo, Robča prosvištěl kolem cívky přilepený k plotu na druhé straně a měl hroznou radost , že přežil, pak se ještě vrátil k cívce a vítězně ji pochcal , cítil se jak král . Tak já ho chudinku vystavila takovému stresu a přitom jsme se mohli prochechtat k cívce. Tak u dalšího štěnda budu zase chytřejší .
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 19:05
- Nahlásit
Sali
sim tě,nechceš trochu moc
sem to jako myslela tak,že ste se někam už docela dost posunuly za ten čas a třá eště i posunete.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 19:07
- Nahlásit
Biluška
Bišon se nechce česat , půlroční borderka je ta bojácná, co už ani nechce chodit ven a špringři jsou nenažraní
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 19:08
- Nahlásit
mac1
http://www.psycholog-psu.com/poradna/viewtopic.php ?f=26&t=3226
ale je to vo tom,že načíhneš na všecky její příspěvky,stačí jen ten přehled co ti vyjede při Hledat...chudál čokl..
vítězně ji pochcal
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 19:12
- Nahlásit
Je to nepříjemné,když v suterénu čekají lidé na výtah a Oran,když vystupuje z výtahu tak jde strašně pomalu a na lidech vidím jak zuří.Já jsem v pohodě a dělám si z něj srandu,ale lidi mají vždycky nějaký proslov
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 19:12
- Nahlásit
davidkova renata
že ste se někam už docela dost posunuly za ten čas a třá eště i posunete.
jo, ve dvou a půl letech....jsme se posunuly tak, že čuba chtivě kouše do rukávu a na vodítku ustojí mírný boj s nápřahama.
Nesmí to ale být vůči ní moc ofensivní.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 19:13
- Nahlásit
už jsem dovolala s isdpchem a jimmi a zejtra ještě dáme o tom řeč
hlavně to nesmím převzít,bo to jako kdybych si podepsala výpověd sama
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 19:14
- Nahlásit
mac1
Bišon se nechce česat , půlroční borderka je ta bojácná, co už ani nechce chodit ven a špringři jsou nenažraní
Ale to není žádnej problém. Já je fšechny ukradnu a bude slovíno
. Tak já ho chudinku vystavila takovému stresu a přitom jsme se mohli prochechtat k cívce. Tak u dalšího štěnda budu zase chytřejší .
Nový štěně pro jistotu hned sbal a padej na Vlčáry Asi bys měla radši prodat byt v Práglu a nastěhovat se na Vysočinu, jinak se ulítáš
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 19:14
- Nahlásit
mac1
no ...jako sem to četla víckrát esi se mi to jako nezdá,ale von se bojé i jinech věcí než výtahu.Čék by snad podezříval trotla,že to píše von,páč mi to hlava nebere
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 19:16
- Nahlásit
davidkova renata
Čék by snad podezříval trotla,že to píše von,páč mi to hlava nebere
Ne ne ne, Káj to nejni To je origoš lama alpaka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 19:16
- Nahlásit
Sali
jo, ve dvou a půl letech....jsme se posunuly tak, že čuba chtivě kouše do rukávu a na vodítku ustojí mírný boj s nápřahama.
Nesmí to ale být vůči ní moc ofensivní.
no a? Na to jak to s ní je to je posun ne? a nejni všem dnům konec i když na službu nebude nikdy,ale můžete to furt zlepčovat a zvedat latku.
Biluška
Asi bys měla radši prodat byt v Práglu
a nastěhujem do něj želvu a je to
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 19:17
- Nahlásit
Biluška
podle mě tady strašně velkou roli hraje moje vyrovnaná saň. Ti reparáci prostě zapadnou do ní a 90% práce za mě udělá saň. Reparák se cítí v bezpečí mezi svýma a odkoukává od nich přirozené chování. Ale to se bavíme o normálním životě, ve výcviku tohle už neplatí.
jistě, přesně tohle byl princip starých Ovčár a těch sehranejch čévéček a klidnejch pastevců, co tam byli...jen tu smečku nesmíš příliš brzo odebrat coby oporu.
využívám toho, že Kobra se drží Ferdy a Kiruny, a s nima se cítí v bezpečí, ale má to i tu nevýhodu, že s nima se cítí jištěná, a láká je k napadání druhejch za účelem si nazvedat ego, ničím tak nevyroste, jako když žene druhýho psa nebo člověka...
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 19:18
- Nahlásit
davidkova renata
Nazdárek, platí ta zítřejší prochajda ??
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 19:19
- Nahlásit
AlenaD
jooooooooooooooo !!už sem ti chtěla ajsíkjůovat
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 19:19
- Nahlásit
Na to jak to s ní je to je posun ne? a nejni všem dnům konec
davidkova renata
tak tak...akorát to chce udělat tu bublinu sportu a známýho dění jako voporu, a jinde vodítko.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 19:20
- Nahlásit
jako zazvonil,já dala psy do obýváku a on domácí a že mi nese výpověd z bytu a že tu má svědka,nějaká paní co jsem viděla poprvé v životě a já že nepodepíšu a on takže zvolá policii a nějaké svedky v baráku,no nátlak jak prase a já sklidem že mu to nepodepíšu a on jako proč a já no nepodepíšu a že on jako že chce číslo do práce a já jako na co? a on že kdysž nechci podepsat tak at o tom vědí více lidí a já no to nedám a on tak jsem mu řekla,at mi to pošle doporučeně a on že tedy jo,já si to i přečetla a tam stálo,že ke dni 30.4.2009 mu předám klíče a že odcházím dobrovolně ))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 19:22
- Nahlásit
brezen2008
že chce číslo do práce a já jako na co? a on že kdysž nechci podepsat tak at o tom vědí více lidí a já no to nedám a on tak jsem mu řekla,at mi to pošle doporučeně a on že tedy jo,já si to i přečetla a tam stálo,že ke dni 30.4.2009 mu předám klíče a že odcházím dobrovolně
to je sráč bud ve střehu!!!!! nic neber a nepodepisuj a nepřebírej!!!!
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Sali
jistě, přesně tohle byl princip starých Ovčár a těch sehranejch čévéček a klidnejch pastevců, co tam byli...jen tu smečku nesmíš příliš brzo odebrat coby oporu.
Pssssst, šiš to nesmíš tak nahlas vykecat, dyť dostaneš banána . To je přece Rudínkovo mluvení s vlky, žádná smečka s tím nemá nic společnýho
využívám toho, že Kobra se drží Ferdy a Kiruny, a s nima se cítí v bezpečí, ale má to i tu nevýhodu, že s nima se cítí jištěná, a láká je k napadání druhejch za účelem si nazvedat ego, ničím tak nevyroste, jako když žene druhýho psa nebo člověka...
Na tom něco bude O Vánocích, jak byl sníh tak na kopci bobovali děcka. Dvě tam zůstali ještě nějak osamoceně večer, když jsem šla venčit. Saň je spatřila, vyhodnotila je jako děsné nebezpečí a s děsným řevem se řítila na ně. Nejvíc u toho řvali ti, co se nejvíc bojí (Bona, Miena) . Na normální povel "stesezcvoklineboconechtetohovykrávy" mi kašlaly Musela jsem se uchýlit k zařvání "keměadostnebosevážněnaseru" takovým hlasem, že v prasečáku spadly ze střechy tři došky
|
Sali
Člen |
- Nahlásit
brezen2008
drž se přesně toho, co ti řeknou Isdipich a Jimm, prosímtě, přesně jen toho, nic nevymejšlej, nic neřeš, tohle bude o tvoje nervy.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 19:24
- Nahlásit
Biluška
díkys
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 19:26
- Nahlásit
Biluška
1) banány beru po kilech, ty já můžu
2) akorát nevím , kde bych je dostala, tam kde se rozdávaj, tam já nechodím...
3) dobrmany nevotočím tak snadno, a když tři letěj s Kobrou v čele, v koších, 100 kilo živý váhy, a Kobra u toho výhrůžně řve, tak se lidi poserou a začnou jančit, i když ty psi votočej kolem nich a zas letěj z5.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 19:26
- Nahlásit
brezen2008
Tak to je síla ti řeknu, na tvým místě bych mu vůbec neotvírala, řekni mu že jsi to předala svému právníkovi a vůbec se s ním dál nebav. Ješ tě bych mu řekla že pokud na tebe nepřestane vyvíjet nátlak, tak zavolám policii sama.
davidkova renata
Kde je sraz ? Hostivař parkoviště u nádraží?
|