Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2574 . 2575 . 2576 . 2577 . 2578 . 2579 . 2580 . 2581 . 2582 . 2583 . 2584 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
BinLadin
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 11:32
- Nahlásit

Biluška
Pak si pan majitel nema plakat...ale tohle je bazik kvalitnihoi zabezpeceni objektu coz uz zacina na plote a konci napr. psovodem a psem.A to co jsem mnohdy videl zlodejum mnohdy primo nahrava takze se ani nedivim ze objekt je co chvily vykraden:Popis tak jak jej davas s danymi pozadavky je formulovan vpodstate jako pozvanka pro lapky ....

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 11:34
- Nahlásit

Gerda
V sobotu i v neděli máme svátek vobje dvje,já i Jimmijová,přeci.
A za dortík moc děkujem.

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 11:36
- Nahlásit

BinLadin

pri kombinaci EZS selektovanych do bloku ktere jdou ev. samostane nebo spolecne akttivovat s rezimem vstupu a pohybu osob.
Ehm, to bylo česky? Rozumím akorát předložkám a spojkám

Hele, tady v okolí má většina lidí kvíkvé plazícího se hada. Úměrně tomu je zapotřebí s nimi jednat. V naší dědině se krade ve velkém, co není přibité to romulusi odnesou. Kvůli tomu jsme si pořídili Armana - foxe z útulku. Nemá žádný spešl výcvik (po pravdě řečeno nemá žádný) . Není s ním psovod. Chce se po něm aby štěkal za plotem a pouštěl hrůzu. To taky dělá. My jsme to pečlivě podpořili historkou, kterak Arísek pokousal tři lidi než k nám přišel. Zloději se nám vyhýbají, neztratila se ještě ani motyčka . Všichni sousedi okolo řeší krádeže dřeva, jízdních kol, ukradené prasata z chlívku a nevím co všechno ještě. Mě se ztrácí akorát kolíčky na prádlo A to beztak proto, že jsou za barákem a Aris se tam nedostane Budu si muset přivézt ještě jednoho foxe
Je to prostě jenom psychologický efekt - ten šmejd zlodějskej nepoleze tam,kde očekává problémy. Radši šlohne něco vedle, kde žádnýho hnusnýho čokla nemaj

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 11:36
- Nahlásit

na straně "nepřítele"
cigoši co shání měď do sběrny
Biluška
no to jsou obzvláště lstiví protivníci, skoro jako lstiví Afgánci
tady je ten samej problém, černý Kladno, a kde je kus železe už není kus železa, viz ta stará kovová hala....víš, jak si ti dobráci podřezali nad sebou nosnej systém tý haly...záchrannej pit Kudla je tam pak dohledával...
hele to je děs, vyhodíš je stranou jednou a vlezou tam stranou druhou, jsou indolentní jak hřbetobol, a fakt jediný CO pomáhá je psí smečka s psovodem,
tady kus od nás je areál skladu kabelů, osamocenej na kraji důlůního areálu, tři strany do lesa, a hlídala tam kámoška s třema dvěma malinama, a když úrazem přišla o samce, tak si k čubicím půjčovala mojeho Arkouna, a jezdili jsme tam dělat noční kousačky a tak, hele a to snad nebyla noc, co by tam psi nebušili do pletiva a neprchali odtud průzkumný jednotky černohubek...blbý bylo, když už byla prostříhaná ďuzna, to šli psi za nima až ven...ale dali se odvolat včas.

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 11:37
- Nahlásit

BinLadin

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 11:39
- Nahlásit

Sali
heled když ti napíšu email ted,kdy si ho vyzvedneš?

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 11:40
- Nahlásit

Biluška
ty bys domů potřebovala triplet Ferda Kira Kobra...za plotem to jsou takový svině, že bych se jich i bála.

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 11:41
- Nahlásit

Sali
Je to přesně jak píšeš. Proto si myslím, že by tam mohl stačit velký, černý, zlý pes, který bude odpuzovat svým zjevem. Romulusi se psů bojí víc než svěcené vody. Podle mě si pak dají zajít chuť. Akorát nevím jak to skloubit s tím pohybem dělníků na noční směně - pak se okamžitě rozkřikne, že pes je hodnej mazlík

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 11:41
- Nahlásit

brezen2008
sedím u mailu

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 11:42
- Nahlásit

Sali
Dneska by ti pošta měla přinést ty smlouvy. Prosím vrátit co nejrychleji

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 11:45
- Nahlásit

Biluška
Proto si myslím, že by tam mohl stačit velký, černý, zlý pes, který bude odpuzovat svým zjevem. Romulusi se psů bojí víc než svěcené vody.
jak kdy a jak který, celkem tradice českejch venkovů a romulusů bylo předhodit psovi přes plot háravou čubku, aby se zabavil, a v klidu krást.
Velký černý zlý pes bez člověka nic nepořeší, už jen proto, že s podporou se mu dělá líp, a někdo ho musí ovládat, když tam budou dělníci,
musej prostě najmout ke psovi i psovoda.

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 11:46
- Nahlásit

Biluška
smlouvy už mám na stole, čekaj na Tchoře, až se podpíše a hend zítra je zas tadyodtud sekretářka pošle z5.
Díkec.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 11:48
- Nahlásit

Biluška
velký, černý, zlý pes
co Tarzan? Nebo se mám po něčem číhnout?

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 11:49
- Nahlásit

Biluška
ještě ad pes: vem si, že pokud maj uvnitř spřežence, což mít můžou, tak ten pes je především v nebezpečí života, prostě na danou noc bude zneškodněn...zvl.když ten vnitřní zaměstnanec se ho nebude bát.
Tohle je o hubu, amatérsky to tam nespytlíte, už narvali taký prachy do zabezpečovačky, tak holt jí musej profesionálně dotáhnout, a napojit se na PCO, aby tam pak jela výjezdovka, to stojí o hodně méně než náklady na pronájem spolehlivýho psovoda s pesem.

BinLadin
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 11:53
- Nahlásit

Biluška
pri kombinaci EZS selektovanych do bloku ktere jdou ev. samostane nebo spolecne akttivovat s rezimem vstupu a pohybu osob.
Ehm, to bylo česky? Rozumím akorát předložkám a spojkám

Cesky
Clenene Elektronicke zabezpecovaci zarizeni na jednotlive sekce tvorene smyckami cidel.Sekce tvori napr. jako vtomto pripade jednotlive provozy a dilny situovane v danem objektu s moznosti vypnuti toho ktereho objektu kde se prave pracuje.Ostani cast systemu je aktivovana a zastrezena.Rezim vstupu je cteci zarizeni propojen se zamkem pri vstupech do saten,dilen,kancelari,kantyn pod kdy lze vymezit kam se kdo dostane...v kombinaci s kameramy je pak kvalitni prehled o pohybu osob po arealu. Všichni sousedi okolo řeší krádeže dřeva, jízdních kol, ukradené prasata z chlívku a nevím co všechno ještě. Mě se ztrácí akorát kolíčky na prádlo
Vseho docasu,ale nez povesti Foxe spis myslim ze jeto povest a pobyt viceclene smecky.Na tohle uz lumpi nehraji a bezne pro ne slaby pes uz dneska neni problem...

BinLadin
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 11:57
- Nahlásit

Biluška
Tohle je o hubu, amatérsky to tam nespytlíte, už narvali taký prachy do zabezpečovačky, tak holt jí musej profesionálně dotáhnout, a napojit se na PCO, aby tam pak jela výjezdovka, to stojí o hodně méně než náklady na pronájem spolehlivýho psovoda s pesem.
Presne tak.Pco je vetsinou pausalni platba,dalsi podle toho co se nasmlouva do smlouvy,stejne je mozny dohodnout i revirni hlidkovani nebo namatkove kontroly...coz uz je zase levnejsi varianta nez plat cloveka a psa...

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 11:57
- Nahlásit

spis myslim ze jeto povest a pobyt viceclene smecky.Na tohle uz lumpi nehraji a bezne pro ne slaby pes uz dneska neni problem...
já to vidím stejně, mnohohlavá saň je zárukou hlasitýho poplachu z mnoha ložisek najednou, a nevypneš je, je jich moc.
Hlavně musej bejt navolno, musej moct manévrovat, žádnej řetěz, nic, psí dveře z domu a všichni najednou se vysypat na poplach těch venkovních a ječet jak o život, to zabere.
Chce to ještě jedno: funkční plot.

BinLadin
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 12:00
- Nahlásit

Sali
spis myslim ze jeto povest a pobyt viceclene smecky.Na tohle uz lumpi nehraji a bezne pro ne slaby pes uz dneska neni problem...
já to vidím stejně, mnohohlavá saň je zárukou hlasitýho poplachu z mnoha ložisek najednou, a nevypneš je, je jich moc.
Hlavně musej bejt navolno, musej moct manévrovat, žádnej řetěz, nic, psí dveře z domu a všichni najednou se vysypat na poplach těch venkovních a ječet jak o život, to zabere.
Chce to ještě jedno: funkční plot.

...a zavolat ve finale policaty aby si pozbyraly urodu coz pokud chytnou pri cinu radi a rychle udelaj...

BinLadin
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 12:01
- Nahlásit

Nonic,jdu si na chvily lehnout nez vyrazim na dalsi kolo...Dobrou s Jurem...

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 12:02
- Nahlásit

davidkova renata
co Tarzan? Nebo se mám po něčem číhnout?
No tak něco jako Tarzan, ale bylo by nežádoucí kdyby sežral i majitele

BinLadin
Na tohle uz lumpi nehraji a bezne pro ne slaby pes uz dneska neni problem...
Ale jo, já myslím, že hrají. Když se teda budem bavit tady o těch venkovských krádežích prasat a sekaček na trávu. Jasně, že někde ve městě, kde jde o ostrahu velkého objektu by foxl neobstál. Jenže tam se pohybují zloději poněkud jiného formátu,jinak vybavení a připravení. Ne jako tady, kde jdou dva dědci na pivo, po třetím pivu a pátým rumu se zrodí nápad a po sedmým pivu a šestým fernetu se jde ten nápad realizovat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 12:04
- Nahlásit

BinLadin
..a zavolat ve finale policaty aby si pozbyraly urodu coz pokud chytnou pri cinu radi a rychle udelaj...
Woe, vzpamatuj se Vzpomínáš si jak chytli toho šmejda co mi na jaře postříkal zahradu karbofuranem? Vzpomínáš? Tak asi stejně by chytali toho, kdo mi vlezl na zahradu za účelem krádeže mrkve,popř. znásilnění dcery

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 12:06
- Nahlásit

Sali
tak jdu ti něco napsat

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 12:08
- Nahlásit

Biluška
no kéž by tomu tak bylo, nespolíhala bych se na to, ale já "prdelouce u hranic" neznám, po Praze jsem na příkladenský vesničce, kde moresy romulusů budou kladenský....a znám jen ty.
Kolem nás se vykrádá vesele taky, ale přes ty naše černý svině zatím nikdo projít nezkusil.

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 12:11
- Nahlásit

Vzpomínáš si jak chytli toho šmejda co mi na jaře postříkal zahradu karbofuranem? Vzpomínáš?
Biluška
jj, to jsou ty krajový specialitečky...můžu ti jen poradit, zainvestovat do karisítí, na těch zídkách co tam tuším máte z toho domontovat oplocení, přes který neskočí pes, postavit kotce, a udělat psí dveře. Co může být navolno, nechť běhá navolno, prasata tam pak určo nepolezou, a nikdo lidovej taky ne.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 12:16
- Nahlásit

Biluška
http://www.sear.estranky.cz/stranka/pedro-2
tedle je černej jak noc

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 12:17
- Nahlásit

Sali
je to tam

brut
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 12:41
- Nahlásit

Tak už mi jede chlap domů .... má hlad a chce se vyspat, takže to vidím jako velmi pozitivní

Biluška
máš sovu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 12:42
- Nahlásit

brut
pošlu ti meila

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 12:48
- Nahlásit

brut
Taky máš sovu.

Tak už mi jede chlap domů .... má hlad a chce se vyspa
HOlka, začínají ti galeje a ještě z toho máš radost?

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 12:50
- Nahlásit

brut
Tak už mi jede chlap domů
odkud jede? Už z té operace?????????????

týýý mamkoooo, Salííí, co je teda s touhle nedělí, co teťkonc bude? Vim, že je teprve pondělí, ale už teď mě bolí břicho, že tam netrefim......A taky cííí, aby s náma jela AlenaD s šiperkama, a já vám udělám svačinu a kávu a čaj a potřebuju s Mařenou trénovat odkládání a aportování na tu jarní ZZO.

<< 1 ... 2574 . 2575 . 2576 . 2577 . 2578 . 2579 . 2580 . 2581 . 2582 . 2583 . 2584 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání