| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 09:58
- Nahlásit
brut
Právě mám na sále mužskýho, tak jsem krapítko nervozní ..... a on tu téměř nikdo není, aby mně rozptýlil
To bé f phodě,uvidíš. A gdyžtak má eště jedno voko.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 09:59
- Nahlásit
sem našla "super" spojení rdičů .... bych se bála, co z toho vyroste
http://psi.sbazar.cz/fenka-vhodna-nejen-ke-konim-s lany-o2225419.html
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 10:01
- Nahlásit
jablunka
A gdyžtak má eště jedno voko.
velmi pozitivní přístup ... to sem mu včéra taky říkala, jenže on jde 20. na další... právě s tím druhým okem
|
Dana2
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 10:02
- Nahlásit
Mucholabka
Dovolím si do toho vstoupit, neb tohle, co je na fotce, mám doma...Lurcher je kříženec greye s - udává se buď kolie, nebo druhá varianta s teriérem. Křížení se dělo kvůli větší odolnosti psů, greyhoundi jsou příliš křehcí, snadno zranitelní. Lurcheři jsou pevněji stavění, s odolnější srstí. Povahově jsou na půl cesty, i když u Saby asi vyhravá ten teriér...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 10:02
- Nahlásit
Biluška
Tak úplně volný přístup k tomu určitě nemají, toho bych se nebála.
ale pokud to není zálohovaný, jak píše Tchoř, tak je celý alarm k ničemu .... to zřejmě dělal nějaký místní "umělec", protože tohle se učí už děti ve školách ( středních)
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 10:05
- Nahlásit
brut
velmi pozitivní přístup
Co jinýho mi f týdle dobje zbejvá.
to sem mu včéra taky říkala, jenže on jde 20. na další... právě s tím druhým okem
tak pak bude z Bruta vodící pes. Votáska je,esli nejni lepčí rovnou pořídit vozejk.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 10:05
- Nahlásit
brut
Fakt vůbec netuším kdo to dělal, jak je to zálohovaný, ani jak je to stavěný. Pro mě jejich zabezpečovací systém znamená jediné - když přijedu pro Tomáše zůstanu stát na parkovišti a nemusím zvonit Páč mě vidí v kameře . Předpokládám, že majitel není totální pakovikuňa a tudíž vypínání alarmu není volně přístupné komukoliv kdo projde kolem.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 10:07
- Nahlásit
Dana2
Madam voslavenkyně je prostě švihlá a mohli by jí zaměstnat v Metrostavu.
|
Dana2
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 10:11
- Nahlásit
jablunka
Osobo, nebuď hubatá, nebo ti jí půjčím na hlídání a pak se budu smáááááát jááááá Ale dneškem dostane rozum a začne se chovat jako dáma...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 10:15
- Nahlásit
janika
nemaluj Čerty na zeď
by měl Brut radost ... já už teda míň, páč by je chtěl srolovat pod sebe, ale zase by se zabavil a neprudil Alušku
aby tam nějakej hnid vyrostl, aby bylo kurník co vyléčit, protože takhle ten sameček hárá jednou za měsíc.
kam chodíte na veterinu? Až budeš mít výsledek, tak dej vědět.... jestli budeš chtít, tak zkusím zavolat našemu vetovi pro konzultaci ... minimálně by mohl znát nějakého dobrého urologa ....
jablunka
tak pak bude z Bruta vodící pes.Votáska je,esli nejni lepčí rovnou pořídit vozejk.
otázka je, jestli by Brut Martina z toho vozejku neschodil pokaždý, když by se k němu přiřítil .... jako vodící pes by byl skvělý, hlavně ve chvíli, kdy by se někde objevila kočka
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 10:17
- Nahlásit
Dana2
Osobo, nebuď hubatá, nebo ti jí půjčím na hlídání a pak se budu smáááááát jááááá
Třá budem potřebovat v novým nějaký kopáčský práce,tak já se vozvu. A gdyž to dá Saba s Brůsem dokupy,může je klíďo pronajímat O2(dříf bych napsala telecomu).
Ale dneškem dostane rozum a začne se chovat jako dáma...
Tomu sama nevěříš.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 10:18
- Nahlásit
Biluška
zabezpečovací systém znamená jediné - když přijedu pro Tomáše zůstanu stát na parkovišti a nemusím zvonit Páč mě vidí v kameře . Předpokládám, že majitel není totální pakovikuňa a tudíž vypínání alarmu není volně přístupné komukoliv kdo projde kolem.
pro tebe dobré, pro majitele ... pakovikuňu .... blbé, holt to má blbě zazálohované nebo mu k tomu nejdůležitějšímu může přijít kdokoliv a vyřadit to z provozu.
Navíc většinou firmy mají ještě jednu "drobnůstku" a to buď volání na telefon ( majitelův) nebo přímo na pult centrální ochrany..tj na policajty
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 10:20
- Nahlásit
janika
urologa neznám, ale můžu se zkusit zeptat našeho veta.... je rozumný a raději rovnou odesílá k odborníkovi, když si neví rady nebo mu něco nesedí
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 10:20
- Nahlásit
brut
otázka je, jestli by Brut Martina z toho vozejku neschodil pokaždý, když by se k němu přiřítil .... jako vodící pes by byl skvělý, hlavně ve chvíli, kdy by se někde objevila kočka
Tak to uš fakt nevím........Martin přežije,jen gdyž se naučí lítat. To by ofšem potřál vodícího holuba.
|
Dana2
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 10:21
- Nahlásit
jablunka
A jo, ty jsi podnikavá, tak to dáme někam do inzerce, že jako levná a spolehlivá prac. síla na výkopy neomezené velikosti a hloubky. Si na sebe třeba vydělaj. Bo se aspoň unaví.
S tím rozumem tomu věřím asi stejně, jako že v případě některých osob fungujou Boží mlýny
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 10:24
- Nahlásit
Dana2
že jako levná a spolehlivá prac. síla na výkopy neomezené velikosti a hloubky.
To levná bych vynechala.
S tím rozumem tomu věřím asi stejně, jako že v případě některých osob fungujou Boží mlýny
Nebo česká justice.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 10:27
- Nahlásit
jablunka
To by ofšem potřál vodícího holuba.
musí koukat, jinak je naše návštěva u vás totálně v řiti .... já neřídím, i když řidičák samozřejmě vlastním
Jen tak mimochodem sem si představila, jak jdeme spolu na procházku ( já a Martin, aby nebyla mýlka) .... Martin nevidí a já buď s berlem nebo na tom vozejku v doprovodu Bruta s Alu ....se tu řehtám jak pitomec a hned je mi o hodně líp ..... jen synek si lehce klepe na čelo a myslí si, že se mu matka úplně zbláznila
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 10:30
- Nahlásit
jablunka
Nene,lurcher je grey s jakýmkoli plemenem,křížili se do nich i kolie,piti,vlkoušci a jiní a jiní,ale samozřejmě i crti..
A stálo to s těma pitama pracovně za něco? Jsou přece jen dost těžcí...ale vždycky jsem si říkala, jak by dopadl pit s vipetem teď vidím, že to asi moc hezké nebude
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 10:30
- Nahlásit
brut
Martin nevidí a já buď s berlem nebo na tom vozejku v doprovodu Bruta s Alu ....se tu řehtám jak pitomec a hned je mi o hodně líp
No a vovovovovotom to je.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 10:32
- Nahlásit
Mucholabka
A stálo to s těma pitama pracovně za něco? Jsou přece jen dost těžcí...
To fakt nevím ,až tak do hloubky sem se o to nezajímala.
ale vždycky jsem si říkala, jak by dopadl pit s vipetem teď vidím, že to asi moc hezké nebude
No asi moc ne,byl by to hodně robustní vipet.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 10:38
- Nahlásit
jablunka
díky
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 10:58
- Nahlásit
brut
Taky držím palečky.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 10:59
- Nahlásit
janikano abych pravdu řekla...včera jsme byli na hromadný prochajdě, no a já se poprvý v životě cítila jako pejskař nezbeda a sobec, co si přivede háravku do skupiny psů
Jo a prča byla v sobotu na civčáku, bo se Riči s hyenou dohadovali, kdo koho bude vojíždět. Hyena hárací fenky miluje a Ričiho si zařadila hned.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 10:59
- Nahlásit
Biluška
Zabezpecovacka musi, aby byla k necemu, byt zalohovana a jistena proti neopravnenemu otevreni systemu. Bezne jsou vsechny krabice jisteny "dvernim" kontaktem a pri jejich otevreni spusti poplach stejnym zpusobem se spusti poplach pri preruseni vedeni EZS. proste vyradit EZS z provozu chce opravdu hodne vysokou znalost systemu a jsou systemy ktery nesnimaj kontakty, ale zmenu odporu vedeni (smycky jsou odporove vyvazeny odporem na konci smycky a v ustredne a jakakoli zmena vysledneho odporu znamena alarm) Fakt si neumim predstavit i ten nejlevnejsi system bez zalohy a ochrany proti neodbornemu vyrazeni z provozu.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 11:11
- Nahlásit
Hyena
prosímtě jakej máš meila? potřebovala bych od tebe radu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 11:11
- Nahlásit
Tchor
hele, mě to nepiš Za prvé je to jako kdybys mluvil španělsky a za druhé je mi zabezpečovací systém v Bacholandu úplně jedno . Znova opakuju, že majitel není úplná pakovikuňa a nějakým způsobem to zabezpečené má. Kdo a jak se k tomu může dostat, aby to vyřadil z provozu, to netuším. Někdo to ale evidentně v sobotu dokázal Majitel té firmy mě poté kontaktoval s tím, jestli mu dokážu obstarat psa, který pohlídá firmu za výše uvedených podmínek. Řekla jsem mu, že takový pes neexistuje a že holt bude muset slevit ze svých požadavků. Vidím tam docela slušnou příležitost pro nějakýho útulkovýho "vlčáka" co bude mít teplý pelech, žrádlo a sem-tam blafne za plotem, aby pouštěl hrůzu. Ale hlídače v tom smyslu jak si představuje majitel firmy určitě ne. Teď už záleží na něm jak se s tím vypořádá. Buď tam půjde hlídací pes, nebo nový noční vrátný, nebo nové kamery.....nebo taky nic, páč je krize a nejsou prachy
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 11:25
- Nahlásit
Biluška
Tak jak to popsala Sali je to asi jedina moznost To co popisujes je k houwnu.
Bez poradnyho psa a sve veci znaleho psovoda nemas sanci...ale pokud chci kvalitu musim i zaplatit.Kdyz tam das psa na houby s psovodem na baterky nic neohlida a jeste muze prijit k urazu v lepsim pripade.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 11:27
- Nahlásit
BinLadin
TAkovýho psovoda jak psala Sali tady 1) neseženeš (pochybuju, že by sem někdo dojížděl do práce z Opavska, nebo Bruntálska) 2) nebudou prachy na jeho výplatu.
Na druhou stranu - není třeba ohlídat Temelín. Hlídat se bude firmička se skladem železa. Takže na straně "nepřítele" nestojí speciálně vycvičená komanda, ale cigoši co shání měď do sběrny
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 11:28
- Nahlásit
Dobré ráno všichni moudří, důstojní, karakterní lidé, i vy ostatní, co ste jenom na voptíš!
Dnes nemá nigdo svátek, ale měla v sobotu Jablunka a fčera Jimmi. Takže tady máte děfčátka dort a šééééééééééécko nejléééééépči vám vobjěma!! Jenom promiňte, že sem si uš kousek vzala
Jak ste se měli o víkendu? Já byla polomrtvá, nemohla sem skoro vůbec nic, až v sobotu večer sem se vyléčila citrusem a v neděli sme měli nádhernou prochásku v Hostíku s převahou černých psů, což sem moc ráda, bo černý psové sou nejlepčí!
Už sem měla skoro nábjěch na křipku, ale teď už je mi zas dobře, takže nic. Co ste tu řešili?
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 11:29 - Změnil/a: BinLadin
- Nahlásit
Biluška
Hele za cenu trabanta ferary neporidis,toje nevxyhoda levnych systemu a tady to bylo podle vseho natypovany,pomoc zevnirt a nekdo kdo vedel co dela...
Pokud chce na tohle psa tak jedine cilene pripraveneho s kvlitnim psovodem pri kombinaci EZS selektovanych do bloku ktere jdou ev. samostane nebo spolecne akttivovat s rezimem vstupu a pohybu osob.
Ostani Ti napsal Tchor a neni k tomu co dodat...
|