| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2009 20:06
- Nahlásit
Přátelé jdu krmit. Estli zapadnu sněhem tak su v loji Už to tam zase padá
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2009 21:25
- Nahlásit
http://www.ajdadoga.estranky.cz/fotoalbum/potkanky -u-nas/ze-zivota/2049
RENČO..nestřihneme Pepku tímhle?to by měli bachaři pohodovou prácičku
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2009 22:29
- Nahlásit
moje nevesta je tadyargosek
Hm a přitom tomu psu dáváte takovou naději. to od vás není hezké.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 07:03
- Nahlásit
Jablunka
pit x lurcher
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 07:45
- Nahlásit
Dobré ránko všem přeji
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 07:54
- Nahlásit
dobré ráno všem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 08:03
- Nahlásit
čus taky nas*aný při pindělku
hally001
nestřihneme Pepku tímhle
:
no ty voe,to mi nedělej po ránu ,tak to je hustý,ofšem bachaříí by mohli ležet s kopytama nahoře bo by nigdo nevystrčil z cely ani nos
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 08:06 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit
dostala jsem tento mail:
Třeba budete o někom vědět...
Nabízím 4 letou černou fenu dobrmana s PP, plně kupírovanou. Fena je mohutná, strašně milá a hodná. Má ráda lidi i děti, přitom je ale dobrý hlídač. Je velmi čistotná, zdravá (RTG DKK dělaný před týdnem je v pořádku), ovladatelná. Má velice vyrovnanou povahu. Bohužel není do chovu (chybějící zub), ale někomu by mohla udělat velkou radost a být dobrým přítelem. Fena je zvyklá doma i v kotci. Cena je velmi symbolická. Aktuální fotky přikládám. Informace na mém tel. 737 809 960
Děkuji.
S pozdravem Lucie Skopalová
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 08:09
- Nahlásit
Dodal bych ze se jedna o dobrmanku.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 08:15
- Nahlásit
a krom toho mám v záloze ještě dvě HalitPlašandy,
obě jsou importy,
Ardens Tartessa je chovná,
Fieria Sant Kreal je kastrát,
obě jsou prdlý jak dobrman bejvá, nejsou k děckám ani k pomalejm lidem, neškodný na druhý psy taky bez průpravy nejsou,
tak s chutí do inzerce!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 08:15
- Nahlásit
Dobré ráno fšem :zívajícísmajlík:
Sali
Jak moc je hlídací? Možná bych o někom věděla. A jak moc je symbolická ta cena?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 08:18
- Nahlásit
Sali
Plašandy,
tak to je výstižný
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 08:21
- Nahlásit
Biluška
zavolej Lucce Skopalový, já s ní ještě nemluvila,
jinak Fieria by hlídala jak víno, to je skutečně prototyp zlýho dobrmana co se drží jen svejch lidí, a zbytek světa s chutí vopere, a svůj plac jako slušně ořve. Ovšem trochu se bojí, jinak by se takto nechovala, že...
a info na ty HP čuby je tam, kde jsou ustájené, neboli u L. Kadeřábkové, http://www.blacksagitta.cz/
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 08:23
- Nahlásit
davidkova renata
no, je to spíš k pláči,
chovatelka má skutečný velkochov, a povahový spektrum v celým rozsahu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 08:37
- Nahlásit
Sali
no, je to spíš k pláči,
no tak vo tom žádná.mě jen pobavila ty výstižná výměna písmenek.
chovatelka má skutečný velkochov
njn..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 08:41
- Nahlásit
Sali
U Mášenka ve firmě se rozhodují, že by si pořídili strašlivého hlídacího psa. Mají krapet nereálné požadavky . Od Vánoc je už třikrát vykradli a ten pes je tam opravdu zapotřebí. Možná spíš dva psi. Ten areál je strašně rozlehlý a je na kraji vesnice, ze tří stran sousedí s polem a lesíkem. Majitel má představu, že by si pořídil psa (psy), kteří by byli děsně zlí a ostří hlídači a sežrali každého, kdo se jenom podívá na plot. Ale přitom tam bez problémů pustí dělníky, kteří půjdou na noční . Nedělají se noční pravidelně, ale je -li třeba něco rychle dodělat tak tam pár lidí v noci nakluše.
Mají tam alarm i kamerový systém. Upřímně řečeno, je jim to všechno k guwnu
Naposled je vykradli předevčírem. Někdo, kdo byl na noční zkratoval elektriku. Tím pádem vyřadil alarm, kamery...všechno. Partička vzadu okamžitě prostříhala plot a na saních odtahala fůru železa na cestu...naložili do autíčka a odfičeli dřív než si vůbec někdo něčeho všimnul, páč celá firma lítala kolem zkratované elektriky
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 08:48
- Nahlásit
Biluška
Prosimte kdo tam delal tu zabezpecovacku? Normalne se dela na takovejhle vecech cca 8-12hodinova zaloha napajeni.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 08:52
- Nahlásit
Tchor
Vůbec netuším. Takovým věcem vůbec nerozumím a jdou naprosto mimo mě. Až se vrátí Tomáš z práce tak ho sem pošlu ať ti to vysvětlí .
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 09:10
- Nahlásit
Ja jen ze to ze nekdo vypne (byt zkratem) elektriku by nemelo funkcnost zabezpecovacky vubec ohrozit.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 09:13
- Nahlásit
Biluška
to tam jistě maj komplice zvnitřku, a pes to nevyřeší,
nehledě na to, že na TAKOVOUHLE PRÁCI musí být s tou dvojicí sehraných psů i psovod a musej tam aktivně kroužit,
naprosto nefunguje, aby to psi běžnýho typu zvládli sami,
leda dvojka asiatů, ale ani ta není spolehlivá, a hlavně nejde tam vpustit jiný lidi bez jejich zavření do kotce...
Tohle musí řešit psovod a dva psi, co je může vzít na voďáky a obcházet tam s nima i během chvíle, když tam někdo uvnitř maká na noční.
Pro dobrmany navolno samotný toto fakt není!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 09:20
- Nahlásit
Biluška
já si tuhle práci dokážu představit tak pro psovoda s třema dobrmanama,
mít je trvale s možností vyběhnout z buňky a prolítnout si objekt i v pauze strážnýho,
co nejvíc neopravidelnecj pochůzek,
na pochůzce dvě feny lítat navolno, a revírovat, pes na vodítku pro ostrahu psovoda, aby od něj nemoh moc daleko, má to svůj význam,
a CO pomáhá, aspoň tady u černýho kladna, je domluvit se s kolegama psovodama třeba od poldů, a co nejčastějct tam večer a v noci trénovat obrany v objektu,
čím živějc tam bude a čím víc bude vidět, jaký trhači tam jsou,
tím "lepší" pověst ten plac mít bude z hlediska snadnosti odlovu železa.
mizím pitvat, zatím.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 09:22
- Nahlásit
Tchor
Ja jen ze to ze nekdo vypne (byt zkratem) elektriku by nemelo funkcnost zabezpecovacky vubec ohrozit
No tak tady se to vyplo celé. Asi to mají teda blbě udělané .
Sali
o tam jistě maj komplice zvnitřk
NO to jednoznačně. Spíš i několik. Tady je problém i v tom, že je tam hrozně vysoká fluktuace zaměstnanců. Ti vyhození patrně mají tendence se mstít a vzhledem k tomu, že tady je každej s každým příbuzný jim nikdy nedělá problém sehnat bráchu (bratrance, kámoše, kámošova bráchu...), kterej tam dělá a vypne jim tu elektřinu Popř.podá echo, že šéf právě odjel a vrátný usnul
Dřív tam fungoval noční vrátný s howavartem. Taky se neosvědčil, páč dědouš co chvíli usnul a pes na to sám kašlal.
naprosto nefunguje, aby to psi běžnýho typu zvládli sami,
leda dvojka asiatů, ale ani ta není spolehlivá, a hlavně nejde tam vpustit jiný lidi bez jejich zavření do kotce...
Uhlídat to nemůžou, to je jasný. Buď si tam pořídí ty asiaty a zruší noční směny. Nebo couvne z požadavků na hlídací psy a budou se tam dál courat dělníci na noční. Myslela jsem spíš na psychologický efekt "velkého zlého psa". Klidně to může být mazlík, stačí že sem tam štěkne a v místní hospodě se mu vytvoří pověst strašného baskervila, kterej už sežral tři děcka, babičku, sedláka s povozem a jednomu chlapovi ukousl ruku
Otázka je za jak dlouho ta pověst praskne když se ten medvídek bude volně flákat mezi dělníkama a žebrat u nich svačinu
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 09:35
- Nahlásit
Mucholabka
Pit+grey=lurcher
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 09:39
- Nahlásit
jablunka
Ahááá. U té fotky bylo vyloženě uvedeno pit x lurcher. Já myslela, že lurcher jsou dva druhy chrtů dokupy. Dík.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 09:45
- Nahlásit
Biluška
Otázka je za jak dlouho ta pověst praskne když se ten medvídek bude volně flákat mezi dělníkama a žebrat u nich svačinu
a další otázka je,jak dlouho bé trvat,než ty psy někdo zlikviduje ,bysem teda čokla do takovejch podmínek nedala ani náhodou.
du ven,nepište!!!!!!!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 09:49
- Nahlásit
Smečka
Hm a přitom tomu psu dáváte takovou naději. to od vás není hezké.
muy day in essex, ja hledam neco hlubsiho.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 09:52
- Nahlásit
Dobré ráno vespolek
Právě mám na sále mužskýho, tak jsem krapítko nervozní ..... a on tu téměř nikdo není, aby mně rozptýlil
Biluška
alarm musí být zálohovaný, jinak to není alarm, ale dětská hračka ..... a tam opravdu stačí odpojit jen tu elektriku
Hlavně pokud vím, tak ve firmách se montuje tak, aby zaměstnanci neměli přístup k hlavní desce a nejdůležitějším částem alarmu
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 09:56
- Nahlásit
Mucholabka
Já myslela, že lurcher jsou dva druhy chrtů dokupy. Dík.
Nene,lurcher je grey s jakýmkoli plemenem,křížili se do nich i kolie,piti,vlkoušci a jiní a jiní,ale samozřejmě i crti..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 09:57
- Nahlásit
janika
no, někdo tu včera rozebíral ledofku a hnusotu
bojím, bojím, aby nepřišel o zrak
Jak to má Riči s tím zánětem?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 09:58
- Nahlásit
brut
Tak úplně volný přístup k tomu určitě nemají, toho bych se nebála.
davidkova renata
a další otázka je,jak dlouho bé trvat,než ty psy někdo zlikviduje
Tak zle bych to neviděla, pro sehnání jedu je zapotřebí jakás takás inteligence a ta těmhle exotům zcela chybí Jediné čeho jsou schopní jsou silácké řeči v hospodě o tom jak oni toho čokla vezmou krumpáčem mezi oči, ale skutek bude úplně jinde
|