Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2583 . 2584 . 2585 . 2586 . 2587 . 2588 . 2589 . 2590 . 2591 . 2592 . 2593 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:43
- Nahlásit

davidkova renata
to je takovej mondí rink live
s několikanásobnou střelbou z pistole....to už s Mařenou pak neuděláme vůbec nic.

Sali
Myslim že my s Luckou (promiň Lucko, jestli píšu kravinu a eště k tomu za tebe) bychom vás tam asi jen zdržovaly, nemáme ani jedna psa, kterej by něco takovýho uměl - nevim jak Beňouch, ale Mařena hledat cizího člověka nepůjde možná ani na syrový maso, pro figuranta budeme jen votravej kus, co je tam dost k ničemu, stejně já chci pracovat jenom s Tchořem, bo ho už Mařena zná, on zná jí, za nim už mi půjde, ale než se mu podaří usměrnit psa i mě tak, abychom to dělali aspoň trošku normálně, bude nasranej, že se mohl věnovat někomu, kdo za to i se svým psem stojí. No, v nejhoršim se půjdem s luckou projít po lese a uděláme vám svačinu. Stejnak u tý střelby nechci bejt moc blízko a Lucka má střelbu taky, tak u toho asi taky nebude chtít bejt moc blízko.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:45
- Nahlásit

Gerda
uděláme vám svačinu
už sem ti řekla,že máš fajn nápady?? Mám teda udělat nějakej kuláč?

Tchor
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:46
- Nahlásit

Biluška
uroven policejnich psu je hodne ruzna.

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:47
- Nahlásit

Gerda
střílet se nebude, pokud nebudeš chtít, a votravnej kus na TARTu není nikdo, je to založný na vzájemný spolupráci, a figurant bude rád, když si tě může schovat do sklepa na vyhledání žencký po tmě...každej dělá, co umí, na tom jeto založený,a v praxi nejsou hajzli jen chlapi, psi musej umět hledat i ženský.

Tchor
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:48
- Nahlásit

Gerda
Vzhledem k tomu ze mam asi pet naboju do devitky a nevm kde je do soboty dokoupim tak se asi strilet nebude.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:48
- Nahlásit

davidkova renata
Mám teda udělat nějakej kuláč?
No samozřejmě že jo! Já teda asi udělám palačinky, bo sem si koupila pánef a uš smim pouštět plyn. Teda von moc pustit nejde, bo páni, co mi obkládali kuchyň, nějak zapomněli, že plynovym kohoutem třeba točiti, aby plyn bylo možno pouštěti. A tak se stalo, že kohout se v půlce cesty zarazí o opkladačku, takže sice jde pustit, ale jen tak jako aby se neřeklo.

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:49
- Nahlásit

Gerda
může klidně fík házet za běhu po psu petflašky, nebo tak, střílet se fakt nemusí, stejně bych to chtěla jen já...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:49
- Nahlásit

Tchor
Vzhledem k tomu ze mam asi pet naboju do devitky a nevm kde je do soboty dokoupim tak se asi strilet nebude
no hele,můžem teda bouchnout pytlík vod tý svačiny co udělá gerda Je krize,musej se hledat alternatývy

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:50
- Nahlásit

Mám teda udělat nějakej kuláč?
No samozřejmě že jo! Já teda asi udělám palačinky,

děvenky, a vemte si taky desinfekci na ruce, když tak, to není cvičák ta fabrika, to je bezdomovecký doupě...

Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:51
- Nahlásit

Biluška
výborný, dlouho jsem se tak nenasmála.....

Mlufčí to okecala tím, že ty kovové předměty jsou nepříjemné, bla bla bla
My měli jednou na závodech v Telči ukázky výcviku loveckých psů, mimo jiné aport pernaté z vody. Tam ten chlápek tenkrát taky tvrdil, jak je umění to psa naučit, že je jim to peří do huby nepříjemný.....
Což mu žádný majitel seveřana neuvěřil a neuvěří...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:51
- Nahlásit

Gerda
A tak se stalo, že kohout se v půlce cesty zarazí o opkladačku, takže sice jde pustit, ale jen tak jako aby se neřeklo

panebože ty seš snat vopravdu moje céra....s čim budou ty palačinky?????? a mám teda udělat ten vovocnej nebo ten s tou zakysanou smetanou? Ale ten bé blbje krájet

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:52
- Nahlásit

Sali
Tchor
Rádi se podíváme, jak vám to jde, samo máme co cvičit na základní poslušnost, takže se nudit nebudeme, do sklepa se vám já osobně neskovám, bo se tmy a malejch prostorů bojim, navíc se bojim psů a ňákej by mě určitě strašil. Můžu vám držet statif, a stát vedle, to mi de moc pěkně. Budeme se učit vysílačku, to si myslim je moc pěknej cvik, kdy pes musí běžet a pak si lehnout. Za buřta bude mařena i běhat.

Biluška
Člen
- Nahlásit

Tchor
uroven policejnich psu je hodne ruzna.
I tak se to dá říct.... taky už jsem viděla předváděčku "drogaře". Psovod jemným kopáním do bedýnky s drogou naznačoval psovi kde má začít hrabat. Poté pes hrabal jak vzteklý a psovod s velkou slávou ukazoval lahvičku s drogou Dokud nekopl do bedýnky tak mezi nimi pes pobíhal jak lama, čuměl po divácích a k ničemu se neměl.
Ale jsem nakloněna věřit tomu, že někde mají i vycvičené psy
Nakonec, naučit psa hrabat do bedýnky, do které kopnu určitě nebylo jednoduché

Sali
Člen
- Nahlásit

tak zatím.

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Gwen a Dinulka
Což mu žádný majitel seveřana neuvěřil a neuvěří...

seš nějaká podezřívavá
Sali
to je bezdomovecký doupě...
no nepočitej s tim,že budu kuláčem krmit bezdáky!

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:54
- Nahlásit

Gwen a Dinulka
ak je umění to psa naučit, že je jim to peří do huby nepříjemný.....
Jdu to vytisknout, zvětšit a nalepit Gozéře do kotce

mac1
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:56
- Nahlásit

Gerda
uděláme vám svačinu
davidkova renata
Mám teda udělat nějakej kuláč hergot, to se asi přijdu podívat ,kdo ještě něco udělá ?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:57
- Nahlásit

Gerda
No, v nejhoršim se půjdem s luckou projít po lese a uděláme vám svačinu.

JO, nasbíráme vám pár šištiček a tak podobně a budem vařit povidla jako zvířátka v lese

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:57
- Nahlásit

mac1
to se asi přijdu podívat ,kdo ještě něco udělá ?
ty a napiš co abysme to neměli dvakrát

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:59
- Nahlásit

Sali
to je bezdomovecký doupě...
Takže tam budou bezďácký lejnečka....fůůůůůůůůůůůj, nechceš snad, aby ti do toho někdo lehal - blééééééééééé nemůžete se věnovat nějakému čistějšímu odvětví kinológyje?

davidkova renata
a mám teda udělat ten vovocnej nebo ten s tou zakysanou smetanou? Ale ten bé blbje krájet
Udělej ten, co se bude dobře krájet mezi bezďáckými hovénky. Paláči budou asi s čekulátku a marmelátkou a skořicí a možná s jogurtem namíchanym s marmelátkou.

Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 19:00
- Nahlásit

davidkova renata
seš nějaká podezřívavá
vím, co mám doma

Biluška
Jdu to vytisknout, zvětšit a nalepit Gozéře do kotce
zbytečná práce, používám to už několik let místo večerní modlitby a nic.....

mac1
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 19:01
- Nahlásit

davidkova renata
, já Vám udělám pár fotek

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 19:03
- Nahlásit

mac1
já Vám udělám pár fotek
pokud zrovínka nebudeš s kokříkama někde po krk v bahně, nebo závidět ípařům čisté psy na čistém cvičáku se třemi překáškami )))

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 19:04
- Nahlásit

Gwen a Dinulka
zbytečná práce, používám to už několik let místo večerní modlitby a nic.....
Tak to je jasný. Je to nepříjemný jenom psům co maj lovecký výcvik Du si sehnat ňákého myslifce co začne cvičit s Gozérou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 19:07
- Nahlásit

Gerda
Udělej ten, co se bude dobře krájet mezi bezďáckými hovénky
hm,tak udělám vovocnej teda,
nebo závidět ípařům čisté psy na čistém cvičáku se třemi překáškami )))

mac1
já Vám udělám pár fotek
to můžeš taky,dobročinnosti se mezky nekladou..ale mohla bys udělat něco do slana jako,třá něco z lískovýho těsta,to s těma párečkama nebo zelim... nebo toustícíííí

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 19:12
- Nahlásit

můžete mi lidi něco napsat pozityvního,?
já to potřebuji jak sůl

Gerda
nemohla bys mi sloužit nějakou básen na nervy?

ted zas musím zmyznout ale za 20 minut jsem tu

Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 19:13
- Nahlásit

Biluška
To bude jak s těma klíčema.... je jim nepříjemný to, co musej, mrchám vychcanejm. Asi jí příště pod kopcem zakážu tahat...

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

brezen2008
můžete mi lidi něco napsat pozityvního,?
proč zase?
no čtu právě ,že se prudce voteplí,to je pozytývní jak prase

Gerda
Člen
- Nahlásit

brezen2008
tak vydrž chvilku

brut
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 19:16
- Nahlásit

davidkova renata
helejte,to je fajn,pani,že vidí,ale aby neviděla až moc jako,esi mi rozumíte bo by se moch při pohledu na vás dočkat nepjeknýho překvápka a vy potažmo taky
on už mně má okouknutou z dob, kdy viděl dobře.... ale nevím jestli i prokouknutou

Stahi běhá po doktorech a pak taky měla nějaké potíže s připojením

<< 1 ... 2583 . 2584 . 2585 . 2586 . 2587 . 2588 . 2589 . 2590 . 2591 . 2592 . 2593 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání